dirty-handz Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Haka köszi a tippet ma újra OMW 100 CARRERA-t locsoltam a corsaba csak most átállítottam az oktánszám váltót 98-ra érezhetően jobban húz a kocsi meg kevésbe kell nyomni a pedált, és amióta megint 100as van benne azóta ismét nem csörög szóval kalap szar a 95 amit itthon eladnak. Amikor 100as van beletankolva akkor még a motor is szebben jár és halkabb is, meg nekem jobban is fogyaszt mint 95el és azzal még szarabbul is megy szóval SOHA TÖBBÉ 95! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Vicces emberek vannak: http://kepfeltoltes.hu/110420/corsa_img-12...ltoltes.hu_.jpg Műegyetemi csíny mosolyogtat Espoo-ban - "eddig én ezt nem láttam" A tavasz a diákheccek időszaka. Igen sokan dörgölték a szemüket, akik elmentek mellette - "Nem láttam, ki tette. Igen, megmosolyogtató"- nyilatkozta a képet készítő olvasó. A kocsit teljesen körberagasztották különböző színű emlékeztető cédulácskákkal. Olvasónk hisz abban, hogy mindössze az egyetemisták vicce - Espoo-ban Otaniemiben található a műszaki főiskola is. Nem rossz..nem rossz poén. De négyen öten megfogni majd felvinni a második emeletre az még nagyobb. :D Haka köszi a tippet ma újra OMW 100 CARRERA-t locsoltam a corsaba csak most átállítottam az oktánszám váltót 98-ra érezhetően jobban húz a kocsi meg kevésbe kell nyomni a pedált, és amióta megint 100as van benne azóta ismét nem csörög szóval kalap szar a 95 amit itthon eladnak. Amikor 100as van beletankolva akkor még a motor is szebben jár és halkabb is, meg nekem jobban is fogyaszt mint 95el és azzal még szarabbul is megy szóval SOHA TÖBBÉ 95! Szerintem a hengerfejedet egyszer nagyon megsíkolták. Ettől megnőtt a sűrítés és innen következik az alacsonyabb oktántól való csörgés. De ez csak tipp. A 95től nekem nem csörög viszont sokkal szarabbul megy és annyival többet eszik belőle amennyivel olcsóbb. B) Azt tudtátok,hogyha a TID mindkét gombját nyomjátok pár mp-ig,akkor kiírja a sebességet a dátum helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szerintem a hengerfejedet egyszer nagyon megsíkolták. Ettől megnőtt a sűrítés és innen következik az alacsonyabb oktántól való csörgés. De ez csak tipp. A 95től nekem nem csörög viszont sokkal szarabbul megy és annyival többet eszik belőle amennyivel olcsóbb. B) Azt tudtátok,hogyha a TID mindkét gombját nyomjátok pár mp-ig,akkor kiírja a sebességet a dátum helyére? Igen valószínűleg valamit elb@sztak :) a gyertya csere óta gyárit kapott azóta már nagyobb terheléskor már nem ad pattogó csörgő hangot. Viszont ha 2esbe alapjáraton odalépek akkor becsörög :D nem mindig de általában beszokott de ez csak 95nél van... 98nál és 100nál semmi gond :) Majd ha 1x külföldön járok beletolok 95öst és ha úgy is csörög akkor valami nem jó viszont ha nem akkor nem 95öst adnak a kúton :( Szerintem azt meg, hogy kiírja egy tök felesleges idiótaság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Azt tudtátok,hogyha a TID mindkét gombját nyomjátok pár mp-ig,akkor kiírja a sebességet a dátum helyére? Komoly? B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Komoly? B) :) :D Inkább azt kérdezném mi az a tid? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Inkább azt kérdezném mi az a tid? B) :D Arra en is kivancsi lennek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Arra en is kivancsi lennek:D Mondjuk nem így értettem a kérdést. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Haka köszi a tippet ma újra OMW 100 CARRERA-t locsoltam a corsaba csak most átállítottam az oktánszám váltót 98-ra érezhetően jobban húz a kocsi meg kevésbe kell nyomni a pedált, és amióta megint 100as van benne azóta ismét nem csörög szóval kalap szar a 95 amit itthon eladnak. Amikor 100as van beletankolva akkor még a motor is szebben jár és halkabb is, meg nekem jobban is fogyaszt mint 95el és azzal még szarabbul is megy szóval SOHA TÖBBÉ 95! Akkor ezek szerint nem csak az enyem add ki gyorsitasnal csorgo hangot. Szal ha mast toltesz bele akkor elmulik?. En az olajba akartam lottyot tolteni h legyen csendesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Mondjuk nem így értettem a kérdést. B) A lenyeg h mit kell megnyomni? A datumnal a ket gombot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A lenyeg h mit kell megnyomni? A datumnal a ket gombot? Nyomva kell tartani jah. De csak 53km/h alatti értéket ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Akkor ezek szerint nem csak az enyem add ki gyorsitasnal csorgo hangot. Szal ha mast toltesz bele akkor elmulik?. En az olajba akartam lottyot tolteni h legyen csendesebb Szar az üzemanyag tankolj bele 98-100as és elfog múlni a csörgésed + gyári opel gyertyát tegyél bele! Ha 98-100as tankolsz bele az oktánszámváltót is állítsd át 98ra és a kocsi jobban fog menni! Ennyi a csörgés szar a 95ös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szar az üzemanyag tankolj bele 98-100as és elfog múlni a csörgésed + gyári opel gyertyát tegyél bele! Ha 98-100as tankolsz bele az oktánszámváltót is állítsd át 98ra és a kocsi jobban fog menni! Ennyi a csörgés szar a 95ös... Az az oktanszamvalto maskepp mi? Erdelyi vok ugyh sztem mi nem ugy mondjuk:D:D:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Nyomva kell tartani jah. De csak 53km/h alatti értéket ír. Akkor azért írt 53-at amikor 80-nal mentem. B) Honnan kap sebességjelet? Útjeladó nélküli spirálos órám van ,egyáltalán mire jó az útjeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Akkor azért írt 53-at amikor 80-nal mentem. B) Honnan kap sebességjelet? Útjeladó nélküli spirálos órám van ,egyáltalán mire jó az útjeladó? Pár oldallal visszább írtam már. Az ECU-tól kapja a jelet egyébként. A MID bekötésnél nekem jól jött! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Pár oldallal visszább írtam már. Az ECU-tól kapja a jelet egyébként. A MID bekötésnél nekem jól jött! B) Neked MID van a Corsaban? En is keresgeltem, hogy lehetne okositani a TID-et. Egy masik opelforumon olvastam, hogy par eve lehetett rendelni ha jol emlekszem Lengyelo.-bol egy kitett, amit kis elektronikai hozzaertessel ossze lehetett kotni a Tid-el, par szukseges szalat meg be kellett huzni az ECU-tol es kesz is volt a BC. Pedig az elektronika nem all tavol tolem, ha lenne egy rajz es soft akkor megcsinalnam, de sajnos nem talaltam semmi kapcsolasi rajzot. Gondolom te bontobol vettel MID-et es azt szerelted be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Neked MID van a Corsaban? En is keresgeltem, hogy lehetne okositani a TID-et. Egy masik opelforumon olvastam, hogy par eve lehetett rendelni ha jol emlekszem Lengyelo.-bol egy kitett, amit kis elektronikai hozzaertessel ossze lehetett kotni a Tid-el, par szukseges szalat meg be kellett huzni az ECU-tol es kesz is volt a BC. Pedig az elektronika nem all tavol tolem, ha lenne egy rajz es soft akkor megcsinalnam, de sajnos nem talaltam semmi kapcsolasi rajzot. Gondolom te bontobol vettel MID-et es azt szerelted be? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Ha útjeladó probléma van nekem is akkor egész óraegységet cserélni kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Valaki tudja a hozzászólásaimat törölni?? ??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 ??? B) Hát bonyolult :S Na mind1, megoldom Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hát bonyolult :S Na mind1, megoldom Írd meg pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Az az oktanszamvalto maskepp mi? Erdelyi vok ugyh sztem mi nem ugy mondjuk:D:D:) Ez asszem másnak is hasznos lehet. Este felé toltam még pár kmert és 100x jobban megy a kocsi OMW 100al 98ra állítva a dugóval kevésbé kell a pedált is benyomni jobban reagál érezhető a hatás és ez nem csak kamu duma... Amikor simán tankoltam 100at semmit nem éreztem, de amióta átdugtam 98asra az oktánszám állítót azóta tényleg jobban megy. Ha érdekel valakit egy oktánszám állító dugó eladó 1000FTért postázom is 95-98 Barna megvettem mert azt hittem ha cserélem 95össel nem lesz csörgés de ugyan úgy volt szóval eladó! Amúgy a gyári gyertya beszerelése is csökkenti a csörgő hangot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Neked milyen gyújtásod van a C14SE-n? DIS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Hát bonyolult :S Na mind1, megoldom azt hiszem vmiröl lemaradtam...visszavectrázódtál? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ez asszem másnak is hasznos lehet. Este felé toltam még pár kmert és 100x jobban megy a kocsi OMW 100al 98ra állítva a dugóval kevésbé kell a pedált is benyomni jobban reagál érezhető a hatás és ez nem csak kamu duma... Amikor simán tankoltam 100at semmit nem éreztem, de amióta átdugtam 98asra az oktánszám állítót azóta tényleg jobban megy. Ha érdekel valakit egy oktánszám állító dugó eladó 1000FTért postázom is 95-98 Barna megvettem mert azt hittem ha cserélem 95össel nem lesz csörgés de ugyan úgy volt szóval eladó! Amúgy a gyári gyertya beszerelése is csökkenti a csörgő hangot B) Kb 5 perc kepnezes utan rajottem hogy hol lehet ez a dolog.:D Azt honnan tudom meg h mire van allitva (lehet ha az elozo tulaj mar allitott rajta)? Amugy arra nagyon kivancsi lennek h a gyertyanak milyen koze van a motorcsorgeshez? Mert sztem elmeletileg semmi koze nem lehet hozza. A pofam szakad le miket lehet itt tanulni:)). Nekem a TID lenyomasaval meg valamiket kiir de a km nel 00 at mutat menetkozbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 azt hiszem vmiröl lemaradtam...visszavectrázódtál? B) - 1 corsa :D Tényleg , mi lehet Bélával? Rég olvastam hozzászólását ? Vagy kikészült és belehajtott 1000el a szőlősbe :) mélykék76 & Johnny Köszönöm a segítségeteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts