dirty-handz Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Es szerintetek draga mulatsag lenne? Mert ha igen akkor inkabb csak optikai tuningot rakok ra. Szerintem már nem drága mulatság inkább ez mint optikai tuning! Vállald be ha van rá pénzed örülni fogsz neki! Tessék Tom eladja csapj le RÁ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Szerintem már nem drága mulatság inkább ez mint optikai tuning! Vállald be ha van rá pénzed örülni fogsz neki! Tessék Tom eladja csapj le RÁ! :D Erre sztem is rá kell csapni!! Sokat dobna az autó teljesítményén B) Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy milyen plusz dolgok kellenek még az átalakításhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nekem van komplett c14se szettem eladó ha valakit érdekel. 1.2-ből is lehet c14se-t csinálni. Fel kell furatni a blokkot, és beletenni a c14se dugókat hajtókarokat főtengelyt. Nem egy nagy mutatvány. 16 pénz a 4 henget fúrása, 20-ért szivesen megválnék a 20e km-et futott első túlméretes dugóimtól hajtókarokkal és a főtengelyel együtt. Nekem c14nz m van. Abbol szeretnek csinalni valahogy c14se. A dugok a hajtokarok es a fotengely nem kellene:P. Ugyerted h 20.000 Ft? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 hello kérdésem az lenne ,hogy diesel corsa km órája megeggyezik benzinesével? Én úgy tudom ,hogy megeggyezik , be lehet tenni. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 hello kérdésem az lenne ,hogy diesel corsa km órája megeggyezik benzinesével? Én úgy tudom ,hogy megeggyezik , be lehet tenni. köszi A fordulatszámmérős nem hiszem, hogy jó mert annál kisebb a max fordulat 6000. De a sima lehet passzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 hello kérdésem az lenne ,hogy diesel corsa km órája megeggyezik benzinesével? Én úgy tudom ,hogy megeggyezik , be lehet tenni. köszi Szia Szerintem bele lehet tenni. Mar lattam benzines corsaba diesel km orat. A fordulatszammero pedig addig mer amig tud. De maskepp az is pontosnak tunt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 http://www.corsasport.co.uk/carimages/9737/101_5953.JPG B) vajon ez egy c16xe-nek a szivócsöve ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szia Szerintem bele lehet tenni. Mar lattam benzines corsaba diesel km orat. A fordulatszammero pedig addig mer amig tud. De maskepp az is pontosnak tunt Ja csak elég gány megoldás én tuti nem tennék ilyet a kocsimba igényesség kérdése B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ja csak elég gány megoldás én tuti nem tennék ilyet a kocsimba igényesség kérdése :D Igazából nekem mindegy ,hoy 6 vagy 8ezerig mér a fordulatmérő. úgysem pörgetem addig (miért is pörgetnék egy c12nz-t addig). Tetszik, és amúgy a mostani órám teljesen meghalt, fillérekért hozzájutottam ehhez és most ez van. Az hogy kinek tetszik vagy nem azt igazából lesz@rom B) Amúgy köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Igazából nekem mindegy ,hoy 6 vagy 8ezerig mér a fordulatmérő. úgysem pörgetem addig (miért is pörgetnék egy c12nz-t addig). Tetszik, és amúgy a mostani órám teljesen meghalt, fillérekért hozzájutottam ehhez és most ez van. Az hogy kinek tetszik vagy nem azt igazából lesz@rom B) Amúgy köszi a válaszokat. Hát a mezei sima óránál amibe fordulatszámmérő sincs annál 100x jobb lesz ez :D 6000 fölé meg felesleges is egy c12nz szóval jogos! Használd egészséggel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát a mezei sima óránál amibe fordulatszámmérő sincs annál 100x jobb lesz ez :) 6000 fölé meg felesleges is egy c12nz szóval jogos! Használd egészséggel! A végén még tényleg közös nevezőre jutunk :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 A végén még tényleg közös nevezőre jutunk :D B) Hát a lényeg az az, hogy mire akarod használni arra a célra meg tökéletes így utólag nézve :) Tegnap nem jártál kispest fele?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát a lényeg az az, hogy mire akarod használni arra a célra meg tökéletes így utólag nézve B) Tegnap nem jártál kispest fele?:D Nemnagyon. Isaszeg fele voltam átfutóban délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nemnagyon. Isaszeg fele voltam áfutóban délután. Ja csak tegnap láttam egy hasonló színű corsát 5 ajtóst azt úgy bambult a csávó mondom mivan celeb vagyok?! B) aztán gondoltam rá, hogy te vagy felismerted a kocsit vagy nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ja csak tegnap láttam egy hasonló színű corsát 5 ajtóst azt úgy bambult a csávó mondom mivan celeb vagyok?! :D aztán gondoltam rá, hogy te vagy felismerted a kocsit vagy nem tudom :) Felismert a kocsiban egy celebet :( Amúgy nem én voltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 vajon ez egy c16xe-nek a szivócsöve ? B) Szerinted? A megoldás a képen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szia Szerintem bele lehet tenni. Mar lattam benzines corsaba diesel km orat. A fordulatszammero pedig addig mer amig tud. De maskepp az is pontosnak tunt Teljesen máshonnan kapja a dízel és a benzines fordszámmérő a bejövő jelet. A dízel a generátorról, a benzines a gyújtásjelből számol. Ergo nem lehet betenni...vagyis belehet, de oltári baromságot fog mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Teljesen máshonnan kapja a dízel és a benzines fordszámmérő a bejövő jelet. A dízel a generátorról, a benzines a gyújtásjelből számol. Ergo nem lehet betenni...vagyis belehet, de oltári baromságot fog mérni. Sejtettem, hogy valami trükk lehet ebben B) Még véletlen se lehessen áttenni benzinesbe kib@szás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 szevasztok sorstársak sos segítség kellene. 93-as, 14cnz corsánál a tünet: a gyújtáskapcsolóból kiveszem a kulcsot és ugyanúgy jár sa motor. lefullasztottam, de a gyújtás rajta marad. A gyújtáskapcsolóról lehúztam minden kábelt, de akkor is rajta van a gyújtás. csak akkor nincs ha leveszem az akkusarut. valami relé ragadhatott be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sziasztok! A következő a gondom.Első ablakok nehezen mennek fel és nyikorog is(kenyér gőzzel mükődik az ablakemelő :D )Ezt lehet valahogy orvosolni?Olajozni vagy takarítani? Köszönöm a segítséget! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sziasztok! A következő a gondom.Első ablakok nehezen mennek fel és nyikorog is(kenyér gőzzel mükődik az ablakemelő :D )Ezt lehet valahogy orvosolni?Olajozni vagy takarítani? Köszönöm a segítséget! B) Az emelőszerkezeten lehet picit állítani és szilikonnal a vezetősíneket picit befújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 szevasztok sorstársak sos segítség kellene. 93-as, 14cnz corsánál a tünet: a gyújtáskapcsolóból kiveszem a kulcsot és ugyanúgy jár sa motor. lefullasztottam, de a gyújtás rajta marad. A gyújtáskapcsolóról lehúztam minden kábelt, de akkor is rajta van a gyújtás. csak akkor nincs ha leveszem az akkusarut. valami relé ragadhatott be? Szerintem összeégett a gyújtáskapcsoló elektromos kapcsoló része... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát a mezei sima óránál amibe fordulatszámmérő sincs annál 100x jobb lesz ez B) 6000 fölé meg felesleges is egy c12nz szóval jogos! Használd egészséggel! Nálam 6000-nél leszabályoz a 12sz. Amúgy a fordulatszámmérő plusz lóerőket ad,mert látod,hogy lehet ezt még pörgetni. :D Amíg nem volt legalább ezerrel többre becsültem hallás alapján a fordulatot mielőtt elváltottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nálam 6000-nél leszabályoz a 12sz. Amúgy a fordulatszámmérő plusz lóerőket ad,mert látod,hogy lehet ezt még pörgetni. :D Amíg nem volt legalább ezerrel többre becsültem hallás alapján a fordulatot mielőtt elváltottam. A fordulatszámmérő jó dolog nekem tetszik jobb mintha óra lenne ott mint 1 csomó gagyi kocsiba, csak egy extra de valamikor hasznos. Nekem 100%, hogy utólag szerelte be a volt tulaj mert az SIbe piros zöld változatok vannak és nagyon csúnyák és nem fordulatszámmérősek.... Ja és még a piros gombokat is kicserélte a volt tulaj + az oldal kárpitokat is átkárpitoztatta feketére már csak az ülések ocsmány piros szürkék! Amit majd orvoslok, ha találok valahol egy szép GSI szettet. Viszont 175 65 R14 gumival most pontos lett az óra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts