spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Azt írtad egyhat én erre kérdeztem :D Ne kérdezz. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 http://www.dragon2309.co.uk/allcorsa/proje...%20(Custom).JPG http://www.dragon2309.co.uk/allcorsa/proje...%20(Custom).JPG http://www.dragon2309.co.uk/allcorsa/proje...%20(Custom).JPG http://www.dragon2309.co.uk/allcorsa/proje...%20(Custom).JPG Ugyan ezt tervezem megvalósítani csak mondjuk a mély ládát mivel kéne rögzíteni a fához alul, hogy gyorsan kiszedhető legyen?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Vasárnap 200km-t jöttem egy úrristeen ilyen gyenge 1.2-es corsával,egy a6 avant előzött meg összesen. Ha többel megyek bemérnek.Akkor most minek etessek egy nagyobb motort? Húúú de ki**szott gyorsan kikerültem ezt a suzukis tatát vagy miért? B) Nem megy jól,de a többiek ennyire sem mennek. De tegnap valamilyen gyorsasági motor fordult ki utánam a 6-os útra.Szépen gangoltam fel 110-ig óra szerint,aztán figyeltem a visszapillantót,hogy mikor kerül ki,le is húzódtam neki ,gondoltam aki alatt ilyen vas van az 200-al szeretné tolni,mint ahogyan az illik. Ehelyett jött mögöttem míg le nem fordultam. :D Suzuki GSXR 1000 1es 140 a tiltás kocsival nem igen előzöd meg :) Bár egy sz@r gilera runner 180as úgy lép mint az állat és 140KM/h a végsebesség ha jól rémlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sziasztok! B Corsa (x12sz). Ha elfordítom a slusszkulcsot nem kéne hallanom a benzinszivattyú hangját? Mert így hideg motornál két kicsit indítok és a két indítás között hallom a szivattyút. Vagy ez még nem olyan típus? Bocs a hülye kérdésért:) Csak érdekel,ennyi. Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sziasztok! B Corsa (x12sz). Ha elfordítom a slusszkulcsot nem kéne hallanom a benzinszivattyú hangját? Mert így hideg motornál két kicsit indítok és a két indítás között hallom a szivattyút. Vagy ez még nem olyan típus? Bocs a hülye kérdésért:) Csak érdekel,ennyi. Köszi a válaszokat. Szia! Szintén zenéz, teljesen normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Szia! Szintén zenéz, teljesen normális. Én se hallom, csak nagyon néha. nagyon néha búg. De könnyen indul ennek ellenére. Keresztapumnak megszünt rossz inditás, meg hogy felpörgött a motor 2e. Nem tom mitől lehetett, de annak ellenére elég kéken füstöl. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Minimális angoltudással ugyan, de MŰSZERFAL GYALÁZÁS B) Te is képes vagy rá! Ezzel meg... ziher Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Suzuki GSXR 1000 1es 140 a tiltás kocsival nem igen előzöd meg B) Bár egy sz@r gilera runner 180as úgy lép mint az állat és 140KM/h a végsebesség ha jól rémlik 160 fölött megy 1-esben, 208 2-esben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Minimális angoltudással ugyan, de MŰSZERFAL GYALÁZÁS B) Te is képes vagy rá! Ezzel meg... ziher Ma pont ezt játszottam végig kollegám friss corsájával.Idegbajt kapott mikor 10 perc után se műszerfal, se középkonzol nem volt bent. :D Ülésfelfogatási pont megfoltozva, most a festék szárad. Gyújtsáelosztó O gyűrűje kicserélve. TID megjavítva. Napellenző tartók kicserélve. Holnap még az alvázat lefestjük ahol kell és kész is a kismasina. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Ma pont ezt játszottam végig kollegám friss corsájával.Idegbajt kapott mikor 10 perc után se műszerfal, se középkonzol nem volt bent. B) Ülésfelfogatási pont megfoltozva, most a festék szárad. Gyújtsáelosztó O gyűrűje kicserélve. TID megjavítva. Napellenző tartók kicserélve. Holnap még az alvázat lefestjük ahol kell és kész is a kismasina. Lehet külön gyűrűt is kapni hozzá? ez az rész ahol az műanyag elosztó csatlakozik a vas részhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Minimális angoltudással ugyan, de MŰSZERFAL GYALÁZÁS B) Te is képes vagy rá! Ezzel meg... ziher Ha ilyen siman menne a szetszedese jo lenne, de sajnos ezekbol a kepekbol kimaradt pont a lenyeg: a szurke boritast csak ugy lehet levenni ha hatulrol is kicsavarjuk a ket csavart. Ehhez pedig a 4 bowdenbol legalabb 3-at le kell akasztani, majd visszaszerelesnel vissza kell tenni. Szerintem ez a legnehezebb! Ma vettem WD40-et, nagyon jokat olvastam rola, remelem, hogy ez jo lesz az alapjarati motor tisztitasara. Csak addig van meg egy kis gond: a motor egyik csavarja bele van szakadva, a masik meg nagyon rozsdas, nem tudom hogy fog az kijonni. Raadasul a WD40-et se tudom befujni, h oldja fel a rozsdas csavart. Erdekes, tegnap elott voltam a szerelonel, ott megmozgatta a dolgokat es azota nem porgott fel az alapjarat! Lehet, hogy megse kell cserelni a mocit es a potmetert? Holnap nekifogok es megtisztitom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Lehet külön gyűrűt is kapni hozzá? ez az rész ahol az műanyag elosztó csatlakozik a vas részhez? Nem! Ez a vezérműház és a gyújtsáelosztó közötti O gyűrű. Ha ilyen siman menne a szetszedese jo lenne, de sajnos ezekbol a kepekbol kimaradt pont a lenyeg: a szurke boritast csak ugy lehet levenni ha hatulrol is kicsavarjuk a ket csavart. Ehhez pedig a 4 bowdenbol legalabb 3-at le kell akasztani, majd visszaszerelesnel vissza kell tenni. Szerintem ez a legnehezebb! Semmit nem akasztottam ki, felső kettő és alsó két csavar kiszed, rádió ki és szépen kibukik az egész előre ha húzod. Hátulról kihúzod az izzók foglalatait és csere. Nem bonyolult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Nem! Ez a vezérműház és a gyújtsáelosztó közötti O gyűrű. Semmit nem akasztottam ki, felső kettő és alsó két csavar kiszed, rádió ki és szépen kibukik az egész előre ha húzod. Hátulról kihúzod az izzók foglalatait és csere. Nem bonyolult. Most igy visszagondolva igaz, de elsokent szetszedve nem tudtam, hogy kivulrol is hozza lehet ferni az izzokhoz. itt a forumon is azt mondta vki, hogy hatul van ket torx csavar es azt ki kell venni, ahhoz pedig muszaj leakasztani a bowdeneket. De azert jo, hogy mondod, kovetkezoleg (remelem nem lesz egyhamar, mivel LED-eket tettem) majd igy csinalom;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Nem! Ez a vezérműház és a gyújtsáelosztó közötti O gyűrű. thx. és azt nem tudod véletlenül hogy a c12nz nél a gyújtás elosztó fedelet lepattintva nem kell e legyen egy gumi gyűrű alatta ami véd bekerülő pára ellen? - ezen gondolkodtam a múltkor hogy hogy lehet így megcsinálni hogy oda nem tesznek gyárilag (lehet van csak nekem nincs B)) valami szigetelést, télen is egy csomószor ki kell törölni a nedvességet belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 thx. és azt nem tudod véletlenül hogy a c12nz nél a gyújtás elosztó fedelet lepattintva nem kell e legyen egy gumi gyűrű alatta ami véd bekerülő pára ellen? - ezen gondolkodtam a múltkor hogy hogy lehet így megcsinálni hogy oda nem tesznek gyárilag (lehet van csak nekem nincs B)) valami szigetelést, télen is egy csomószor ki kell törölni a nedvességet belőle. Nem hiszem hogy volna ott gyűrű, de lehet tenni vagy sziló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Most igy visszagondolva igaz, de elsokent szetszedve nem tudtam, hogy kivulrol is hozza lehet ferni az izzokhoz. itt a forumon is azt mondta vki, hogy hatul van ket torx csavar es azt ki kell venni, ahhoz pedig muszaj leakasztani a bowdeneket. De azert jo, hogy mondod, kovetkezoleg (remelem nem lesz egyhamar, mivel LED-eket tettem) majd igy csinalom;) azt a két kérdéses kis torx csavart nem mondom hogy simán,de minden bowden kiakasztása nélkül kicsavartam..de a következö cserére gondolván nem tettem vissza őket,nem kellenek oda B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 azt a két kérdéses kis torx csavart nem mondom hogy simán,de minden bowden kiakasztása nélkül kicsavartam..de a következö cserére gondolván nem tettem vissza őket,nem kellenek oda B) Én leakasztottam egy pár bowdent nem egy nagy történet,csak figyelni kell honnan szedted le. Ha simán kibukik a konzol teteje akkor nincs torx hátulról csavarva ha van,akkor nem férsz hozzá csak ha kicsavarod. Kétféle konzollal szerelték a b corsákat,amit Laci linkelt,ott nincs torx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ez jó a középkonzolba? illetve a tidbe milyen izzó kell? abba is kicserélném ugy hogy csak a számok legyenek fehérek a háttér maradna fekete. Megoldható? kerestem találtam itt 8.5d nevü izzó kell és lesz dátumkijelzésem B) Valahogy nem lehet programozni a tidet hogy mikor elindítom azt írja ki hogy "Welcome in heaven" :D Meg van mindenféle led. Most milyet tegyek van smd van szórt illetve olyan ami előre fókuszált fénnyel rendelkezik bőség zavara van. Van ötletetek? Ki mivel csinálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ez jó a középkonzolba? illetve a tidbe milyen izzó kell? abba is kicserélném ugy hogy csak a számok legyenek fehérek a háttér maradna fekete. Megoldható? kerestem találtam itt 8.5d nevü izzó kell és lesz dátumkijelzésem :D Valahogy nem lehet programozni a tidet hogy mikor elindítom azt írja ki hogy "Welcome in heaven" :) Meg van mindenféle led. Most milyet tegyek van smd van szórt illetve olyan ami előre fókuszált fénnyel rendelkezik bőség zavara van. Van ötletetek? Ki mivel csinálta? B8.5d változatból a b8.5d smd válaszd ne a simát mert nekem a sima hamar kigett most az smd változatot tesztelem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Sziasztok! Ma sikeresen kiszedtem es megtisztitottam az alapjarati motort. Kivancsi vagyok, hogy ezutan is fellep a magas alapjarat! Ha igen akkor cserelem a motort vagy a potmetert. Kerdesem, hogy szerintetek ez a ket alkatresz muszaj eredeti legyen, vagy lehet utangyartott, mert a neten jo arban lattam uj alapjaratit gm 17108187 szammal, koreai gyartmany. Az enyemen vmi 59601c0175 mexico felirat szerepel. Azert kerdem, mert pl a lambda szondanal azt hallottam, hogy csak eredetit es semmikepp se univerzalisat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 B8.5d változatból a b8.5d smd válaszd ne a simát mert nekem a sima hamar kigett most az smd változatot tesztelem B) te hol vetted? ilyen? SMD t5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 te hol vetted? ilyen? SMD t5 B8.5d smd és a homasitaba vettem Esetleg ha nem világít felcseréled a polaritást vagy hajtani kell picit a fülön mert nekem az 1ik lötyögött picit valamiért de aztán így jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sziasztok! Ma sikeresen kiszedtem es megtisztitottam az alapjarati motort. Kivancsi vagyok, hogy ezutan is fellep a magas alapjarat! Ha igen akkor cserelem a motort vagy a potmetert. Kerdesem, hogy szerintetek ez a ket alkatresz muszaj eredeti legyen, vagy lehet utangyartott, mert a neten jo arban lattam uj alapjaratit gm 17108187 begin_of_the_skype_highlighting 17108187 end_of_the_skype_high lighting szammal, koreai gyartmany. Az enyemen vmi 59601c0175 mexico felirat szerepel. Azert kerdem, mert pl a lambda szondanal azt hallottam, hogy csak eredetit es semmikepp se univerzalisat. Hali!!! A Báró-Kernél kb 7500 Ft a gyári, én is ott vettem, Made in Mexico Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hali!!! A Báró-Kernél kb 7500 Ft a gyári, én is ott vettem, Made in Mexico Az korrekt ár B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts