J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Három példát tudok rá mondani: M3 bimmer gyárilag 300ló versenybenyával 329ló. 307 pug 1.6 16v 100ló helyett 110. Az enyém 49.8ló. B) :D :) :( :) LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 B) :D :) :( :) LOL Ezeket a diagramokat láttam,hogy ennyit számít a prémiumbenya.Én nem értem a viccet benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ha már itt bmw-ztek, találtam egy szép példányt...elég jónak tünik kivül belül, bár ennyi pénzért lehet is jó http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw_m3_340i-4564815 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ha már itt bmw-ztek, találtam egy szép példányt...elég jónak tünik kivül belül, bár ennyi pénzért lehet is jó http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw_m3_340i-4564815 legyen is B) már én is megtaláltam, mókás autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ha már itt bmw-ztek, találtam egy szép példányt...elég jónak tünik kivül belül, bár ennyi pénzért lehet is jó http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw_m3_340i-4564815 Ez a projekt a harmadából,feléből összeáll. Akkora vétel,mint amit én linkeltem kb. B) Ez a corsa 650-ről indult. Kicsit gáz,hogy ennyiért sem viszik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ez a projekt a harmadából,feléből összeáll. Akkora vétel,mint amit én linkeltem kb. B) bár nem tudom mennyi lehet egy 4literes v8as bmw moci,de sztem nincs haszna rajta,vagy max vmi minimális Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Tegnap este a kollegám is Corsás lett. C12NZ 93-as évjárat. Van rajta mit csinálni, na de 220ért az ember ne várjon csodát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ezeket a diagramokat láttam,hogy ennyit számít a prémiumbenya.Én nem értem a viccet benne. Azt felejted el, hogy a te motorod és amiket írtál úgy cirka 20év telt el. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Tegnap este a kollegám is Corsás lett. C12NZ 93-as évjárat. Van rajta mit csinálni, na de 220ért az ember ne várjon csodát. ez az amit beszéltünk? jó az .. egyszerű mint a faék.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 bár nem tudom mennyi lehet egy 4literes v8as bmw moci,de sztem nincs haszna rajta,vagy max vmi minimális Ennyi de jobban jász egy kintről behozott e34, e32 donorral az sem lenne ennél sokkal drágább,viszont tuti jó a motorja,mert itthon a nagyobb kéntartalmú benzinek megették az alublokkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Azt felejted el, hogy a te motorod és amiket írtál úgy cirka 20év telt el. :D Megmérték az autóm 49.8 le volt a motor,40 ló keréken. A gyárilag 45lovas moci 160ekm után vpowerrel. Amikor nagyon ritka,hogy gyári autónál gyári teljesítményt mérnek. Pl 5éves 100lovas stilo 60ekm után kemény 86lovat tudott.pl. Akkor mitől lett nagyobb a corsa teljesítménye +10%-al ha minden gyári volt+vpower? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ez a projekt a harmadából,feléből összeáll. Akkora vétel,mint amit én linkeltem kb. B) Ez a corsa 650-ről indult. Kicsit gáz,hogy ennyiért sem viszik el. Kinek kéne ez a corsa? Nekem még 500ért se kéne :D hagyjuk már ezeket a 15 éves kocsikat magyarországon kerül csak ennyibe azt ér 200 ezret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ez az amit beszéltünk? jó az .. egyszerű mint a faék.. Ez egy másik story,de a végeredmény ugyanaz. Ceglédtől én jöttem vele haza, nagyon fura volt a nagypapis ülés és hogy amikor odaléptem neki nem reagált úgy, mint az enyém! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ez egy másik story,de a végeredmény ugyanaz. Ceglédtől én jöttem vele haza, nagyon fura volt a nagypapis ülés és hogy amikor odaléptem neki nem reagált úgy, mint az enyém! B) hát Tiedhez képest az pici aranyos póni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ez egy másik story,de a végeredmény ugyanaz. Ceglédtől én jöttem vele haza, nagyon fura volt a nagypapis ülés és hogy amikor odaléptem neki nem reagált úgy, mint az enyém! B) Hát egy 45 lovas verda sose fog úgy menni mint egy 90 lovas :D:D ezért élnek álomvilágba az 1.2esek, hogy milyen jól megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát egy 45 lóvas verda sose fog úgy menni mint egy 90 lóvas :D:D ezért élnek álomvilágba az 1.2esek, hogy milyen jól megy :) lOvas.... B) Amúgy a céges Fiat Dobloval mentünk érte, álom volt átülni, sokkal kényelmesebb a nagypapis ülés, még kiülve is. Jobb oldali üléstartó kirohadva, balos nyúlvány rügyes, motor egy picit tőkehangos, TID nem megy, középkonzol izzók kiégve, kipuff kifúj. A féke nagyon jó, bőven van még tartalék a pofákban és a tárcsában is.Futómű nem lóg, nem zörög, újszásznál pedig a legvadabb úton jöttünk és ott is kussolt. Szóval ennyi pénzért ez jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát egy 45 lóvas verda sose fog úgy menni mint egy 90 lóvas :D:D ezért élnek álomvilágba az 1.2esek, hogy milyen jól megy :) Vasárnap 200km-t jöttem egy úrristeen ilyen gyenge 1.2-es corsával,egy a6 avant előzött meg összesen. Ha többel megyek bemérnek.Akkor most minek etessek egy nagyobb motort? Húúú de ki**szott gyorsan kikerültem ezt a suzukis tatát vagy miért? B) Nem megy jól,de a többiek ennyire sem mennek. De tegnap valamilyen gyorsasági motor fordult ki utánam a 6-os útra.Szépen gangoltam fel 110-ig óra szerint,aztán figyeltem a visszapillantót,hogy mikor kerül ki,le is húzódtam neki ,gondoltam aki alatt ilyen vas van az 200-al szeretné tolni,mint ahogyan az illik. Ehelyett jött mögöttem míg le nem fordultam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Vasárnap 200km-t jöttem egy úrristeen ilyen gyenge 1.2-es corsával,egy a6 avant előzött meg összesen. Ha többel megyek bemérnek.Akkor most minek etessek egy nagyobb motort? Húúú de ki**szott gyorsan kikerültem ezt a suzukis tatát vagy miért? B) Azért hogy ne kelljen kitolni a szemét, hogy menjen is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Azért hogy ne kelljen kitolni a szemét, hogy menjen is B) Holnap kipróbálhatok egy a6 2.4 165le szívóbenyásat. Automataváltó 1700kg...hmm szerintem nem mehet jobban,mint fater 125lovas 1100kg sierrája. De majd kiderül.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Vasárnap 200km-t jöttem egy úrristeen ilyen gyenge 1.2-es corsával,egy a6 avant előzött meg összesen. Ha többel megyek bemérnek.Akkor most minek etessek egy nagyobb motort? Húúú de ki**szott gyorsan kikerültem ezt a suzukis tatát vagy miért? B) Nem megy jól,de a többiek ennyire sem mennek. De tegnap valamilyen gyorsasági motor fordult ki utánam a 6-os útra.Szépen gangoltam fel 110-ig óra szerint,aztán figyeltem a visszapillantót,hogy mikor kerül ki,le is húzódtam neki ,gondoltam aki alatt ilyen vas van az 200-al szeretné tolni,mint ahogyan az illik. Ehelyett jött mögöttem míg le nem fordultam. :D Kemény vagy Csokker! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Még jó, hogy nem az erős motor miatt megy gyorsan az autó, hanem mert a vezető rúgja neki...nem kötelező. :D Ma pl senki sem előzött meg, de lehet azért mert erős az egyhat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Még jó, hogy nem az erős motor miatt megy gyorsan az autó, hanem mert a vezető rúgja neki...nem kötelező. :D Ma pl senki sem előzött meg, de lehet azért mert erős az egyhat. B) 8v vagy 16v? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 8v vagy 16v? 1.0 12v Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Még jó, hogy nem az erős motor miatt megy gyorsan az autó, hanem mert a vezető rúgja neki...nem kötelező. :D Ma pl senki sem előzött meg, de lehet azért mert erős az egyhat. B) Még jó,hogy nem gyenge autó miatt tötymörög az autó,hanem mert a vezető nem nyomja neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 1.0 12v Azt írtad egyhat én erre kérdeztem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts