moti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szerintem ez csak a motorvezérlés hibaprogramja - tudja, hogy valami nyűgös a motorban, és direkt felpörgeti kissé, hogy nehogy leálljon. De azelőtt nem volt ilyen. Hibakódot kéne olvasni? Az a baj hogy az ővéjébe nem lehet :S 99-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 De azelőtt nem volt ilyen. Hibakódot kéne olvasni? Az a baj hogy az ővéjébe nem lehet :S 99-es megint gond van van x12xe -vel ?? gépre kellene rakni és élő adatokat olvasni Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 megint gond van van x12xe -vel ?? gépre kellene rakni és élő adatokat olvasni Nem hiszem, hogy vmi elektronika tönkre ment volna, mert felforrt a víz :/ Én nem láttam a gépkocsit, csak ahogy mesélte. Majd beszélek vele, csak mondtam sajnálja rá a pénzt. Most lett 2 hónapja cserélve a hengerfejtömités, de te tudod B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nem hiszem, hogy vmi elektronika tönkre ment volna, mert felforrt a víz :/ Én nem láttam a gépkocsit, csak ahogy mesélte. Majd beszélek vele, csak mondtam sajnálja rá a pénzt. Most lett 2 hónapja cserélve a hengerfejtömités, de te tudod B) de hogy f@szba forrt meg.. nem jó a termosztát vagy a hőgomba.. abba meg jó drága a hőgomba ..amiatt hogy klímás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Sziasztok! Nemreg irtam, ide a forumra, hogy neha nagyon magas az alapjaratom. Eleinte meg segitett ha ujra inditottam, de mostanaban mar nem. Ma elvittem az autot (C14SE motor) a szerelohoz. Azt mondta, h 90% vagy alapjarati motor vagy potenciometer hiba okozza, esetleg rosszabbik esetben a vezerlo. Mondta, hogy szerezzem be bontobol ezt a ket alkatreszt. Kerdesem, hogy az alapjarati motor a corsakban egyforma vagy motortol fuggoen valtozik, mert nem szereltuk ki es tudjam, hogy a bontoban milyet kerjek. Ezeket valahogy le lehet tesztelni vagy semmi esely ra? Berakjak amit vettem es ha hosszu tavon lesz baj akkor az volt a hiba? Esetleg vmi egyeb eszrevetel, hogy mit nezzek meg meg? Szalszakadast a szerelo kizarta es allitolag merni sincs mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Sziasztok! Nemreg irtam, ide a forumra, hogy neha nagyon magas az alapjaratom. Eleinte meg segitett ha ujra inditottam, de mostanaban mar nem. Ma elvittem az autot (C14SE motor) a szerelohoz. Azt mondta, h 90% vagy alapjarati motor vagy potenciometer hiba okozza, esetleg rosszabbik esetben a vezerlo. Mondta, hogy szerezzem be bontobol ezt a ket alkatreszt. Kerdesem, hogy az alapjarati motor a corsakban egyforma vagy motortol fuggoen valtozik, mert nem szereltuk ki es tudjam, hogy a bontoban milyet kerjek. Ezeket valahogy le lehet tesztelni vagy semmi esely ra? Berakjak amit vettem es ha hosszu tavon lesz baj akkor az volt a hiba? Esetleg vmi egyeb eszrevetel, hogy mit nezzek meg meg? Szalszakadast a szerelo kizarta es allitolag merni sincs mit! egy jó pár motorkódnál egyforma az alapjárati... de ha mondod bontóba mihez kell akkor valszeg olyat adnak.. tesztelési lehetőség rádug a kábel vég és gyújtást adsz neki,akkor megmozdul.. a fojtó potit csak kimérni lehet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Sziasztok! Nemreg irtam, ide a forumra, hogy neha nagyon magas az alapjaratom. Eleinte meg segitett ha ujra inditottam, de mostanaban mar nem. Ma elvittem az autot (C14SE motor) a szerelohoz. Azt mondta, h 90% vagy alapjarati motor vagy potenciometer hiba okozza, esetleg rosszabbik esetben a vezerlo. Mondta, hogy szerezzem be bontobol ezt a ket alkatreszt. Kerdesem, hogy az alapjarati motor a corsakban egyforma vagy motortol fuggoen valtozik, mert nem szereltuk ki es tudjam, hogy a bontoban milyet kerjek. Ezeket valahogy le lehet tesztelni vagy semmi esely ra? Berakjak amit vettem es ha hosszu tavon lesz baj akkor az volt a hiba? Esetleg vmi egyeb eszrevetel, hogy mit nezzek meg meg? Szalszakadast a szerelo kizarta es allitolag merni sincs mit! Ilyen alkatrészt csak újba vegyél szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 de hogy f@szba forrt meg.. nem jó a termosztát vagy a hőgomba.. abba meg jó drága a hőgomba ..amiatt hogy klímás. Állitolag 5-6e fordulatig pörgette, és a hőgomba nem kapcsolta be a ventilátort. Termosztátja jó. De menetszelet kapott rendesen, én se értem mi lett vele :| Klímája nem müködik, de nem is akarja megcsináltatni. Akkor jó bele a sima mezei is nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Nemreg irtam, ide a forumra, hogy neha nagyon magas az alapjaratom. Eleinte meg segitett ha ujra inditottam, de mostanaban mar nem. Ma elvittem az autot (C14SE motor) a szerelohoz. Azt mondta, h 90% vagy alapjarati motor vagy potenciometer hiba okozza, esetleg rosszabbik esetben a vezerlo. Mondta, hogy szerezzem be bontobol ezt a ket alkatreszt. Kerdesem, hogy az alapjarati motor a corsakban egyforma vagy motortol fuggoen valtozik, mert nem szereltuk ki es tudjam, hogy a bontoban milyet kerjek. Ezeket valahogy le lehet tesztelni vagy semmi esely ra? Berakjak amit vettem es ha hosszu tavon lesz baj akkor az volt a hiba? Esetleg vmi egyeb eszrevetel, hogy mit nezzek meg meg? Szalszakadast a szerelo kizarta es allitolag merni sincs mit! Tőlem megkérdezte a szerelőm,hogy 5ezerért adjon bontottat vagy 3e-ért csinálja meg. Az új 15körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Tőlem megkérdezte a szerelőm,hogy 5ezerért adjon bontottat vagy 3e-ért csinálja meg. Az új 15körül van. Nekem 10 és valami siemens vdo márka az nem vágom jó e B) Ja és a jelentésem: Elmúlt a pattogó csörgő hang 95ös benzinnél gyári gyertyákkal és cserélt Oktánszám váltóval tehát már ha gyorsítok akkor nincs folyamat a pattogó hang, viszont még mindig becsörög 1-2mpre 1-2esbe ha le padlózom vagy nagyobb gázt adok alapjáratról szóval szerintem dolgozó lány sz@r minőségű ez a 95ös kövire ismét 100ast fogok tankolni szerintem ott megint nem lesz hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Nekem 10 és valami siemens vdo márka az nem vágom jó e B) Ja és a jelentésem: Elmúlt a pattogó csörgő hang 95ös benzinnél gyári gyertyákkal és cserélt Oktánszám váltóval tehát már ha gyorsítok akkor nincs folyamat a pattogó hang, viszont még mindig becsörög 1-2mpre 1-2esbe ha le padlózom vagy nagyobb gázt adok alapjáratról szóval szerintem dolgozó lány sz@r minőségű ez a 95ös kövire ismét 100ast fogok tankolni szerintem ott megint nem lesz hang. 98-as dugó van? Mert akkor a 100-as benyához azt használd. Nagyobb előgyújtás miatt nagyobb lesz a teljesítmény is. Akár +10%-al is. Nálam ennyit dob rá a piros kútfejes benya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 98-as dugó van? Mert akkor a 100-as benyához azt használd. Nagyobb előgyújtás miatt nagyobb lesz a teljesítmény is. Akár +10%-al is. Nálam ennyit dob rá a piros kútfejes benya. Igen barna dugó egyik fele 95 a másik fele 98! Nem hiszem, hogy a teljesítmény emiatt nő. De akkor kifogom próbálni majd nem veszíthetek semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Igen barna dugó egyik fele 95 a másik fele 98! Nem hiszem, hogy a teljesítmény emiatt nő. De akkor kifogom próbálni majd nem veszíthetek semmit. Három példát tudok rá mondani: M3 bimmer gyárilag 300ló versenybenyával 329ló. 307 pug 1.6 16v 100ló helyett 110. Az enyém 49.8ló. Hol él ez az ember? :D Ennyiért hármat lehet kapni. Majd én is 1.5m ért kezdem árulni a corsát mert nagyon szép állapotban van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Három példát tudok rá mondani: M3 bimmer gyárilag 300ló versenybenyával 329ló. 307 pug 1.6 16v 100ló helyett 110. Az enyém 49.8ló. Hol él ez az ember? :D Ennyiért hármat lehet kapni. Majd én is 1.5m ért kezdem árulni a corsát mert nagyon szép állapotban van. B) Akkor majd ránézek erre azt átlököm 98asra. Kösz a tippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Állitolag 5-6e fordulatig pörgette, és a hőgomba nem kapcsolta be a ventilátort. Termosztátja jó. De menetszelet kapott rendesen, én se értem mi lett vele :| Klímája nem müködik, de nem is akarja megcsináltatni. Akkor jó bele a sima mezei is nem?? nem jó bele.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 nem jó bele.. Hőkapcsoló 5414FT kerül a klímás kedvezménnyel 2500-3000FT VERNET márkájú Menetméret: M22x1,5 Nyitási hőmérséklet [oC]: 105 Zárási hőmérséklet [°C]: 100 Jármű felszerelés: klímával szerelt járművekhez További információ Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Nemreg irtam, ide a forumra, hogy neha nagyon magas az alapjaratom. Eleinte meg segitett ha ujra inditottam, de mostanaban mar nem. Ma elvittem az autot (C14SE motor) a szerelohoz. Azt mondta, h 90% vagy alapjarati motor vagy potenciometer hiba okozza, esetleg rosszabbik esetben a vezerlo. Mondta, hogy szerezzem be bontobol ezt a ket alkatreszt. Kerdesem, hogy az alapjarati motor a corsakban egyforma vagy motortol fuggoen valtozik, mert nem szereltuk ki es tudjam, hogy a bontoban milyet kerjek. Ezeket valahogy le lehet tesztelni vagy semmi esely ra? Berakjak amit vettem es ha hosszu tavon lesz baj akkor az volt a hiba? Esetleg vmi egyeb eszrevetel, hogy mit nezzek meg meg? Szalszakadast a szerelo kizarta es allitolag merni sincs mit! Én a helyedbe először kivenném a sajátot és féktisztítós ronggyal megtörölgetném a kúpot, majd tisztára törölném a kúp helyét. Eztután próbáld ki. Nekem ez segített. Ha még mindíg csinálja akkor keress újat. www.baro-ker.hu Itt a múltkor elég jó áron vesztegették. Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Segítsetek már! Vajon ennek az első ülései belemennének a corzibe persze ilyen konzolt csinálok neki. Esetleg valaki upgradelt már ülést? A lényeg az ülésfütés lenne meg hogy atomkényelmes legyen. Ezek a kagylós marhaságok annyir anem jönnek be. Ám ennek a civicnek a csücsüjébe ellennék. Ki milyen ülést próbált már berakni? Müszakin mit szolnának neki? Astra F turbó 200Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hőkapcsoló 5414FT kerül a klímás kedvezménnyel 2500-3000FT VERNET márkájú Menetméret: M22x1,5 Nyitási hőmérséklet [oC]: 105 Zárási hőmérséklet [°C]: 100 Jármű felszerelés: klímával szerelt járművekhez További információ Neki 104-105 fokon forrt a víz, és kilyukasztotta a hűtőbe beömlő víz csövét, 1 tűméretű lyuk van rajta, de nyomáson nem nyomja ki a vizet. Az a baj hogy nekem nincs 40-50% kedvezményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enjoy Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok. Nekem egy 1.5-ös isuzu motoros corsa b-m van és azt kérdezném hogy milyen motorolajat ajánlotok hozzá? Márkásat jó venni vagy elég a tescos olaj is? Ki milyet szokott bele tenni? Még nem cseréltem benne olajat amióta megvettem ezért kérdem:-) Előre is köszi a válaszokat. Üdv Enjoy Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok. Nekem egy 1.5-ös isuzu motoros corsa b-m van és azt kérdezném hogy milyen motorolajat ajánlotok hozzá? Márkásat jó venni vagy elég a tescos olaj is? Ki milyet szokott bele tenni? Még nem cseréltem benne olajat amióta megvettem ezért kérdem:-) Előre is köszi a válaszokat. Üdv Enjoy Tesco inkább ne ha sokáig akarod használni, középkategóriás jó bele szerintem pl castrol magnetec 10w40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok. Nekem egy 1.5-ös isuzu motoros corsa b-m van és azt kérdezném hogy milyen motorolajat ajánlotok hozzá? Márkásat jó venni vagy elég a tescos olaj is? Ki milyet szokott bele tenni? Még nem cseréltem benne olajat amióta megvettem ezért kérdem:-) Előre is köszi a válaszokat. Üdv Enjoy Ha ez a motor: "Corsa 1.5 D Corsa 1.5 TD 1988-tól 1993-ig" "Magnatec Diesel 5W-40 B4 Magnatec Diesel 10W-40 B3 Motor X15DT Kapacitás : Kenőanyag-kapacitás 3,75-4,25 liter Kapacitás : Szűrő kapacitása 0,25 liter Használat : Normál Intervallumok : Csereciklus 7500 km / 12 hónap Termékek : Edge Sport 0W-40 : Edge 0W-30 : Edge 5W-30 : Edge Turbo Diesel 0W-30 : Edge Sport 10W-60 Használat : Szigorú Intervallumok : Csereciklus 7500 km / 6 hónap Termékek : Edge Sport 0W-40 : Edge 0W-30 : Edge 5W-30 : Edge Turbo Diesel 0W-30 : Edge Sport 10W-60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hőkapcsoló ... ???? most mi van.. B) én meg írjam neked a katalógus számát és az alkatrész számát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ???? most mi van.. B) én meg írjam neked a katalógus számát és az alkatrész számát ? :D Semmi evvel arra céloztam, hogy igazad van klímásba, klímás kell és leírtam melyiket tudok és mennyi annyira nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Semmi evvel arra céloztam, hogy igazad van klímásba, klímás kell és leírtam melyiket tudok és mennyi annyira nem vészes. még annyi .. hogy két fajta és vázszám függő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts