J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Láttam én már olyat ami 5-10 fokot csalt <_< Tehát vonjuk le a logikus következtetést: a műszerfal hőfokmérője nem hitelesített mérőműszer! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Senkinek nem volt a családban skodája? <_< Ne röhögtessetek má! :angry: Motor indít.Melexik.Eléri a 90-92 fokot.Ezt próbálja tartani a termosztát. Tehát menet közben a 90fok körül tökéletes. Megállsz,nincs menetszél,felmegy 100-ra,venti kapcsol, visszahűt. Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerű mint az 1x1. Nyomás alatt meg úgysem 100fokon forr a víz, ne parázzatok már ezen. :P De akkor miért van állandóan amikor 100 fok után visszahűti égett hűtővíz szag az az édes mézes szag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 De akkor miért van állandóan amikor 100 fok után visszahűti égett hűtővíz szag az az édes mézes szag? Valahol valszeg ereszt a hűtőrendszered. Ez lehet a kupak vészszelepe is. Amíg nem fogy vészesen a vized én nem foglalkoznék vele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 De akkor miért van állandóan amikor 100 fok után visszahűti égett hűtővíz szag az az édes mézes szag? Régen eddig ilyet nem csinált mintha előbb kapcsolt volna a venti. A hűtő venti kapcsolóját kicserélem hátha javul. A termosztátot nem piszkálom most akkor még meg vissza is tudom vetetni. Igen most kezdett el fogyni a víz amióta ez a tünet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Tehát vonjuk le a logikus következtetést: a műszerfal hőfokmérője nem hitelesített mérőműszer! <_< Már te is kezded a mérések órát :angry: szerdai napon folyamatosan 4 óra van, ahol mérőműszerekről, hitelesitésekről beszélünk xD Sztem csak a mutatója votl egy kicsit feljebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Már te is kezded a mérések órát :angry: szerdai napon folyamatosan 4 óra van, ahol mérőműszerekről, hitelesitésekről beszélünk xD Sztem csak a mutatója votl egy kicsit feljebb Ezek szerint alszol ezen az órán IS! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 De akkor miért van állandóan amikor 100 fok után visszahűti égett hűtővíz szag az az édes mézes szag? Régen eddig ilyet nem csinált mintha előbb kapcsolt volna a venti. A hűtő venti kapcsolóját kicserélem hátha javul. A termosztátot nem piszkálom most akkor még meg vissza is tudom vetetni. Igen most kezdett el fogyni a víz amióta ez a tünet... Olajsapka nem habos egy picit? Sztem se foglalkozz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Az idézet előtt kinek a neve szerepel? <_< :angry: Többes számba írtad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ezek szerint alszol ezen az órán IS! <_< 4 órából 3 órát átbeszélünk minden féle hülyeséggel. Börtönlátogatás, világ vége meg ilyenek. Amikor tanulunk vmit akkor hülyeséget. Pl. mérőmüszer a fényképezőgép :É Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 4 órából 3 órát átbeszélünk minden féle hülyeséggel. Börtönlátogatás, világ vége meg ilyenek. Amikor tanulunk vmit akkor hülyeséget. Pl. mérőmüszer a fényképezőgép :É Tényleg nem bántásból mondom: szörnyű a mai oktatási szint.Kollegám autóvillamoságit végzett 5-össel és az öndindító működését nekem kellett elmagyarázni neki. <_< Ilyen emberek ne nyúljanak az autómhoz.Köszönöm! :angry: Tisztelet a kivételnek persze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Tényleg nem bántásból mondom: szörnyű a mai oktatási szint.Kollegám autóvillamoságit végzett 5-össel és az öndindító működését nekem kellett elmagyarázni neki. <_< Ilyen emberek ne nyúljanak az autómhoz.Köszönöm! :angry: Tisztelet a kivételnek persze.... Mostanába ez mindenhol így van. Öninditó müködését én se tudnám elmagyarázni, csak nagyon alap szinten. Szétszedni, felújitani meg igen. Enyémbe a műanyag bolygómű volt eltörve, másik 10-12e lett volna, vettem használtan öninditót 6e. Senki se az iskolába fogja megtanulni rendesen az elektronikát, hanem majd évek múlva a gyakorlatba Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Mostanába ez mindenhol így van. Öninditó müködését én se tudnám elmagyarázni, csak nagyon alap szinten. Szétszedni, felújitani meg igen. Enyémbe a műanyag bolygómű volt eltörve, másik 10-12e lett volna, vettem használtan öninditót 6e. Senki se az iskolába fogja megtanulni rendesen az elektronikát, hanem majd évek múlva a gyakorlatba Látom nyelvtan órán is alszol! :angry: Akkor viszont nem értem minek az iskola? <_< Sajnos olyanok tanítanak ma inkább, akik inkább csak ugatják a szakmát messziről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Esetleg nincs vki beszkennelve eredeti b corsa számlap ? (esetleg hőfok és üzemanyag is jó lenne) Tudom elég furcsa kérdés de hátha <_< eredeti méret és skálázás miatt kellene. Ismerősöm csinálni akar (persze ha jól sikerül akkor csináltatok én is vele) egyedi számlapot a kocsijába. Kicsit sokall tizenezret kiadni érte. Próba szerencse :angry: Hali!!! Azt nem írtad, hogy milyen kell, de ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Látom nyelvtan órán is alszol! :angry: Akkor viszont nem értem minek az iskola? <_< Sajnos olyanok tanítanak ma inkább, akik inkább csak ugatják a szakmát messziről. Aki tudja csinálja, aki nem tudja az tanítja. Amúgy a főiskolán is ez van. ( legalább is ahova én járok autógépésznek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Látom nyelvtan órán is alszol! :P Akkor viszont nem értem minek az iskola? <_< Sajnos olyanok tanítanak ma inkább, akik inkább csak ugatják a szakmát messziről. Nincs is nyelvtan óra. Leérettségiztem belőle, 3-as lettem. Tudok helyesen is írni, meg ez a fórum segít is helyesen írni, mert aláhúzza a hibás szavakat. Ezzel nincs gond, de itt nem fontos a helyesírás szerintem. Legalább én használok vesszőket, meg értelmesen írok :angry: Egyik munkatársam példája: Akik tudják a szakmát, azok abba dolgoznak. Akik nem tudják, azok tanítanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Olajsapka nem habos egy picit? Sztem se foglalkozz vele. Régen tocsogott a habba kupakot cseréltem azóta 1 nagyon picit lehet a vízkupakot is cserélni kéne.. Viszont a hűtőventi kapcsolóját cserélem hátha előbb kapcsol és nem kapja meg a vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Régen tocsogott a habba kupakot cseréltem azóta 1 nagyon picit lehet a vízkupakot is cserélni kéne.. Viszont a hűtőventi kapcsolóját cserélem hátha előbb kapcsol és nem kapja meg a vizet. Sztem fölösleges. Mitől volt habos anno a kupak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sztem fölösleges. Mitől volt habos anno a kupak? Szarul zárt a kupak cseréltem és jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Az új lámpáim én ragasztottam össze szedtem szét a lámpákat és szerelgettem az alkatrészeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Az új lámpáim én ragasztottam össze szedtem szét a lámpákat és szerelgettem az alkatrészeket... ######a. Én is csináltam már egy párat <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 ######a. Én is csináltam már egy párat <_< :angry: Ez 5db lámpából állt össze mert 1nek eltörtem az üvegét mert eleinte nem hajszárítóval kaptam szét. 2db depo kristályt vettem fül törötten és azt raktam át 2db sima depoba 1 műanyag tartó rész eltört de pótoltam őket a megmaradtakból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Hátsó lámpa ilyen lett. Ja és a vészjelző kapcsolót is szereztem 1 gyárit mert vmi tök más opelé volt bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ez 5db lámpából állt össze mert 1nek eltörtem az üvegét mert eleinte nem hajszárítóval kaptam szét. 2db depo kristályt vettem fül törötten és azt raktam át 2db sima depoba 1 műanyag tartó rész eltört de pótoltam őket a megmaradtakból. Nekem a kezemben robbant szét Dzsoni kész lámpája...szted? <_< A hátsó lámpa nem szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekem a kezemben robbant szét Dzsoni kész lámpája...szted? <_< A hátsó lámpa nem szép! A kezedbe? Akkor már előtte megvolt az gyengülve szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 de itt nem fontos a helyesírás szerintem. Tévedsz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts