moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Jó is a chip, MMC chip Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Milyen adókról beszélsz egy le nem papírozott motorcserénél? :angry: Mi változik? Semmi! egy 20ne corsa, meg nyakon veri a egyhatodat akármikor. :P Hogy jön ide a korom?? :P Lehet több mindent letettem már az asztalra, mint ahány hasznos munkaóra van a kis kezedben. :P Belőled a tapasztalat uralkodik? :P Az milyen??? :D Most már nyugi lehet <_< 30-40évesen lehet többet tanultál már az élettől ;) De ismétlem én is láttam már dolgokat. És itt a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 De okos valaki, még ha így is lenne tapstapstaps hurrá :angry: Én nem kötöttem beléd ám! De hagyom neked,csak sajnálni tudlak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szted az ilyen alakok, ügyvédek, rendőrők, behajtócégek pont a fórumokat olvassák??? Úgye te se képzeled komolyan? Te kajak nem tudsz olvasni? Mondom ha sokat keménykedsz hamar el lesznek juttatva nekik az adatok erről beszélek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Most már nyugi lehet <_< 30-40évesen lehet többet tanultál már az élettől :P De ismétlem én is láttam már dolgokat. És itt a pont. Nem vagyok se 30 se 40...de valszeg többet tanultam az élettől mint te :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Csak ha lesz egy baleset, adja isten hogy ne, a túl sok lóerő meg nyomaték miatt, ebbe a kis autóba, mivel nem bele tervezték, úgy meglehet szívni, minimum egy felfügesztett. Egyik ismerősőm is A corsába c20ne motorral járkált, stop táblánál nem állt meg az illető, ő meg bele, lett helyszini vizsgálat, rendőr látta hogy nem gyári motor van benne, és nem a szabálytalankodót, hanem a srácra verték a balhét, és ezzel a balesettel akár engem is megölhetsz, vagy bármelyik ártatlan embert! Erre ilyenkor nem gondoltok, csak arra hogy húdejó. 2 éve van jogsim, levezettem 40e kmert és még hála istennek nem volt semmi koccanás se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kezd az oldal napisz**.hu topikra hasonlítani ám... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szép napiszar :É Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem vagyok se 30 se 40...de valszeg többet tanultam az élettől mint te :angry: idősebb is vagy mint én <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem is idegesítem inkább magam rajtad ver téged a sors és még olyan béna is vagy h nem tudod kiárulni a cuccokat. Eleve égeted magad olyan hülyeségeket írsz itt és úgy néz ki nem csak én látom így. Sok szerencsét <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem is idegesítem inkább magam rajtad ver téged a sors és még olyan béna is vagy h nem tudod kiárulni a cuccokat. Eleve égeted magad olyan hülyeségeket írsz itt és úgy néz ki nem csak én látom így. Sok szerencsét <_< Minek ha egybe elviszi egy srác 250-be. A másik hogy szerdán elakarták vinni 230-ba egy pesti, aki gyorsulásra épitene ebből autót! De annyiba nem adtam oda. Minimum 250. Azt mondta még átgondolja :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 <_< :angry: :P én nem merek írni...de azt csak halkan Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Belehet fejezni a személyeskedést vagy folytassátok pü-ben. Nem mondom 2x, akinek meg nem tetszik kiteszem innen a pitsába. <_< Röhej ez a hangnem, meg azon vitatkozni mi és hogyan megy, kit hogyan hagy le. Helyesírni meg úgylátom a mai fiatalokat nem tanították meg... :angry: Egyrészről senki nem épített még 20NE corsát, nem ment vele, nem használta (kivéve Volu talán), de azért megy az okoskodás, hogy így megy úgy megy, ennyit fogyaszt. Fingotok sincs micsoda szopás összerakni, szívni vele, alkatrészt vadászni hozzá stb. stb. Szeretem, amikor olyanok vitáznak itt a fórumon, akiknek a legolajosabb keze akkor volt, mikor utántöltés közben véletlen ráömlött... :P Tisztelet a kivételnek. 2006-os képek a Piroskáról: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Jah és: C14SE: C20NE: Ma pont azon lepődtem meg a műszakin, hogy a motorszámomra tojtak nagyívben, lefényképzeték a blokkot távolról oszt hello. Simán átlehet tolni egy vizsgán egy 20NE corsát is még most, csak jó helyen kell vizsgáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 hejj,nem nézem a fórumot fél napig és 4oldal kemény fikáról maradtam le...de nem is bánom h lemaradtam mert ha közbe mertem volna szólni talán még én is kaptam volna pár pofont <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 hejj,nem nézem a fórumot fél napig és 4oldal kemény fikáról maradtam le...de nem is bánom h lemaradtam mert ha közbe mertem volna szólni talán még én is kaptam volna pár pofont <_< Hát igen. Akkor nem aktuális a küszöb??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 hejj,nem nézem a fórumot fél napig és 4oldal kemény fikáról maradtam le...de nem is bánom h lemaradtam mert ha közbe mertem volna szólni talán még én is kaptam volna pár pofont <_< Nem ezért van az arcodon bukókeret? :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 C14SE Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 C14SE http://www.corsa.ja.pl/img/c14se.jpg Na és? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Na és? <_< Semmi csak ez b corsaba van amit linkeltél az astra gondolom, az akksiból következtettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Semmi csak ez b corsaba van amit linkeltél az astra gondolom, az akksiból következtettem... én meg azt néztem hogy van rotoros meg DIS-s is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 én meg azt néztem hogy van rotoros meg DIS-s is <_< Nagy kaland...X14NZ-ből is volt mindkettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nagy kaland...X14NZ-ből is volt mindkettő. az csak fastrába volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Esetleg nincs vki beszkennelve eredeti b corsa számlap ? (esetleg hőfok és üzemanyag is jó lenne) Tudom elég furcsa kérdés de hátha <_< eredeti méret és skálázás miatt kellene. Ismerősöm csinálni akar (persze ha jól sikerül akkor csináltatok én is vele) egyedi számlapot a kocsijába. Kicsit sokall tizenezret kiadni érte. Próba szerencse :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Esetleg nincs vki beszkennelve eredeti b corsa számlap ? (esetleg hőfok és üzemanyag is jó lenne) Tudom elég furcsa kérdés de hátha <_< eredeti méret és skálázás miatt kellene. Ismerősöm csinálni akar (persze ha jól sikerül akkor csináltatok én is vele) egyedi számlapot a kocsijába. Kicsit sokall tizenezret kiadni érte. Próba szerencse :angry: Az nem csak 1 számlap, hanem plazma számlap, egy kicsit nehéz olyasmit megcsinálni, és ha jó helyen keresed kapsz 6-7e ft-ért is :P használtan is lehet találni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts