LököttZsiráf Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Amúgy bírom ezt a fikázós hülyeségeket, hogy pl M3as tükör fúj de szar meg minden. Hát érdekes módon nekem M3mas tükröm van és sokkal jobban látok belőle mint a gyáriból és azt úgy mondom, hogy már mind2-vel próbáltam és nem kevés kilométeren át és kisebb a holtér és az index is látható rajta.. Megnyerted a tízezredik kommentet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Megnyerted a tízezredik kommentet <_< Az kemény ja van pár hozzászólás itt a fórumba már nem is figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Amúgy bírom ezt a fikázós hülyeségeket, hogy pl M3as tükör fúj de szar meg minden. Hát érdekes módon nekem M3mas tükröm van és sokkal jobban látok belőle mint a gyáriból és azt úgy mondom, hogy már mind2-vel próbáltam és nem kevés kilométeren át és kisebb a holtér és az index is látható rajta.. 10 Perc 3 hsz...tudsz ám kattogni! <_< Műszaki megvan. :angry: Elsőféken eltérés 7% , Hátsón 4% , kézin 20% Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 10 Perc 3 hsz...tudsz ám kattogni! <_< Műszaki megvan. :angry: Elsőféken eltérés 7% , Hátsón 4% , kézin 20% Ja javítani akarok azt mindig válaszra nyomok véletlen vicc... Mindegy mekkora az eltérés csak legyen kiegyenlítve a számla olyan kocsik is átmennek amin fék sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ezt már feljebb írtam én is 10w-40 egy 15 éves motorba az kell... mennyi a motor? Ha komoly vevő vagy akkor megtudunk egyezni. Mit kinálsz érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 A 10w-40 kétszer volt már benne annyit fogyott,mint amennyit hígult.(minden belsőégésű motor fogyaszt olajat) Viszont hidegen pár mp-ig csúnyán csattogott. Az 5w-40 lesz a befutó szerintem. De lehet,hogy már azóta csipegeti amióta benne van. A nivópálca egyik oldalán fullig van a szint, a másik oldalán meg csak min és max között 3/4-nél kb. Akkor most melyik a valós.... <_< Teljesítményméréskor valaminek égett szaga volt,kicsit paráztam,hogy beégtek a szelepszár-szimeringek,de füstöt nem láttam jönni belőle sem akkor sem azóta. Vagy létezik olajfogyasztás kék füst nélkül? A 16xe vel az a gond,hogy nem akarok orvgazda lenni,meg 5-6e között füstöl és fogy belőle a víz,inkább kihagyom,köszi. Miért lennél orvgazda??? 5-6e km-ernél már csipegeti az olajat, de alig lehet észrevenni. Víz már nem fogy belőle. Termosztát csere plusz tömités megoldotta a problémát Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Sziasztok! Lenee egy kérdésem remélem tudtok segíteni! Van egy opel corsa 1.2 benzines autóm 93 as évjáratú és tegnap megált alattam!!! sztem nem kap benzint! mert a karburátorig eljut a benzin de onnatól sehova! meg indításkor van egy ilyen enyhe zugás vagyis eddig volt az az automata szivató lenne???? mert most az a zúgássincs! vagy valami elektronikus baja lehet??? köszönöm a válaszotokat előre is!!! Elszállt a AC pumpa vagy jobb esetbe a reléje. Zárd össze a relénél hogy direkt menjen és ha szív és indul akkor relé csere <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ha komoly vevő vagy akkor megtudunk egyezni. Mit kinálsz érte? Tekintve, hogy volu c20nere 40et mondott váltóval akkor ennek töredékéért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Tekintve, hogy volu c20nere 40et mondott váltóval akkor ennek töredékéért <_< Szép buli lenne :angry: c20ne ne hasonlits össze egy c16xe-vel :P C20xe-vel megegyező, csak 400ccm kisebb :P 60e az ára minden tartozékával Link to comment Megosztás: More sharing options...
süli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Sziazstok! Még egy kérdés ha lehet! a Tanknál kivettem a benzin szivattyút és azt a műanyag házat nem birom visszapattintani!!! valami tippetek van hogy hogy kell??? előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szép buli lenne :angry: c20ne ne hasonlits össze egy c16xe-vel :P C20xe-vel megegyező, csak 400ccm kisebb :P 60e az ára minden tartozékával Mi az, hogy ne hasonlítsam össze? Melyik lép jobban a c20ne vagy a C16XE? Ha már motort cserélsz ez a lényeg <_< 60ért nem kell köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Mi az, hogy ne hasonlítsam össze? Melyik lép jobban a c20ne vagy a C16XE? Ha már motort cserélsz ez a lényeg <_< 60ért nem kell köszi :angry: c16xe jobbat lép, lehet chiptuningolni, kevesebbet fogyaszt, és nem annyira feltünő a rendőrőknek mint a c20ne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 c16xe jobbat lép, lehet chiptuningolni, kevesebbet fogyaszt, és nem annyira feltünő a rendőrőknek mint a c20ne :P <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 10W-40 kell abba fogyni mindig is fog mert ahogy olvasgatom úgy használod időnként a kocsit mint én szétpörgeted ezért több olajat eszik a motor <_< Nekem is eszi de én 5-6 ezreket is szoktam pörgetni vezess nagypapásan... ha ennyire zavar.. A hidrótőke csattog cseréltesd ki és nem fog csattogni 10W-40el se ha fogy utántöltőd és szevasz nem halsz bele ha 5-10 ezrenként bele kell tolni 1L. Nekem 10 ezer után megevett kb 7 decit. A nagypapás stílus rosszabb a motornak. :P Teljesítménypados srácok mesélték,hogy hozott egy papa múltkor egy nagyon szép állapotú 530i bmw-t,gyárilag 185lovas volt,de padon nem tudott csak 140-et kb. :angry: Nagyfater 2000-nél feljebb nem nagyon pörgette. Azt sem szeretik a motorok. Én csak előzéseknél, néha körforgalomból kifelé húzatom 4500,5000közé a kettest,hármast.Aztán ha elérem a 90-100-as tempót 5.be teszem és nem erőltetem. Nem csak a hidrotőkék csattognak...csattog ott minden,amíg hidegen nem épül fel az olajnyomás szvsz. :P 10w-40 castrol-al hidegen pár mp-ig csattog,5w-30-al csendben van.Voltak már cserélve tőkék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 c16xe jobbat lép, lehet chiptuningolni, kevesebbet fogyaszt, és nem annyira feltünő a rendőrőknek mint a c20ne :angry: Ez hogy jött ki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 c16xe jobbat lép, lehet chiptuningolni, kevesebbet fogyaszt, és nem annyira feltünő a rendőrőknek mint a c20ne :angry: Azért erről megkérdezhetünk pár embert innen a fórumról majd úgy is megírják, hogy ismét hülyeséget írtál. A c20ne is chipelhető és jól tuningolható és 400 köbcentivel nagyobb motor sokkal jobban lép és alulról is jobb és a nyomaték is nem vitázok hülyeségekről egy c20ne letolná a GSI-d az útról és még végsebességre is jobbat megy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 <_< :angry: :P Haver vectráját amibe c20ne motor van pár másodperc alatt ott hagytam! Hiába hogy ebbe 109, abba 116 lóerő, nyomaték nem ugyanaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ez hogy jött ki? <_< Úgy hogy látnak egy bazi nagy motort, de papírba csak 1.4-es van. Ők se hülyék annyira hogy ne tudják megállapitani :angry: 1.4 és 1.6 között meg nincs nagy különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Haver vectráját amibe c20ne motor van pár másodperc alatt ott hagytam! Hiába hogy ebbe 109, abba 116 lóerő, nyomaték nem ugyanaz! A súly meg semmit sem számít. <_< Úgy hogy látnak egy bazi nagy motort, de papírba csak 1.4-es van. Ők se hülyék annyira hogy ne tudják megállapitani :P 1.4 és 1.6 között meg nincs nagy különbség Láttál te már motort kiszerelve? Jah, hisz szerelő vagy... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Haver vectráját amibe c20ne motor van pár másodperc alatt ott hagytam! Hiába hogy ebbe 109, abba 116 lóerő, nyomaték nem ugyanaz! 15-20éves vasakról beszélgetünk. Haverodé lehet döglött volt.Meg a súly sem ugyanaz. A veki +200kg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Haver vectráját amibe c20ne motor van pár másodperc alatt ott hagytam! Hiába hogy ebbe 109, abba 116 lóerő, nyomaték nem ugyanaz! Corsa 0-100 10.0 MP 148nm/4000 fordulat végseb 192 c16XE Calibra 0-100 10.0MP 170nm/2600 végseb 205 C20NE És a calibra jóval nehezebb szóval nem értem, miről beszélsz. Ja és corsába szerelt C20neről beszélek nem calibra Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Azért erről megkérdezhetünk pár embert innen a fórumról majd úgy is megírják, hogy ismét hülyeséget írtál. A c20ne is chipelhető és jól tuningolható és 400 köbcentivel nagyobb motor sokkal jobban lép és alulról is jobb és a nyomaték is nem vitázok hülyeségekről egy c20ne letolná a GSI-d az útról és még végsebességre is jobbat megy <_< Mutasd már meg hol van itt a c20ne http://www.autochip.hu/opel-chiptuning Nagyobb, de nehezebb, többet fogyaszt, kevesebb az elektronika benne, rosszabb a környezetvédelme, nem annyira tuningolható mint a xe, magas fordulaton van nyomatékja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Úgy hogy látnak egy bazi nagy motort, de papírba csak 1.4-es van. Ők se hülyék annyira hogy ne tudják megállapitani <_< 1.4 és 1.6 között meg nincs nagy különbség A c20ne kilóra meg méretre megtévesztően hasonlít ám egy c16nz-re mondjuk. Amivel te kevered azok a redtop blokkok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 A súly meg semmit sem számít. :P Láttál te már motort kiszerelve? Jah, hisz szerelő vagy... :P Ne alázzál már :É hányszor mondtam nem szerelő vagyok és nem is annak tanulók pfff. Itt sose értik meg <_< bammeg!!! Elektronikásnak tanulók!!! Igen láttam motort kiszerelve, nem is egyet, de rendőrők nem kiszerelve látják a motort :| vagy szted kivetetik veled a helyszínen :angry: szép lenne :É Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Mutasd már meg hol van itt a c20ne http://www.autochip.hu/opel-chiptuning Nagyobb, de nehezebb, többet fogyaszt, kevesebb az elektronika benne, rosszabb a környezetvédelme, nem annyira tuningolható mint a xe, magas fordulaton van nyomatékja! Az elektronika akkor jó ha kevés. a környezet védelem motor cserénél kurvára mindegy. tuningolható attól, hogy te nem tudsz róla. Nem magas fordulaton van nyomaték mert 8V nézz vissza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts