J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Rendbe kellett raknom az új küszöböt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Milyen lambda van benne? Mert ha nem gyári,hanem valami univerzális,akkor ehet ilyen sokat. Nemtudom, hogy gyári vagy sem, valószínűleg utángyártot, de a csatlakozó stimmelt. Pár hete voltam zöldkártyán ( nem ismerőnél akinél meg lehet boltoni) a lényeg hogy nullás értékek voltak, kivéve a lambda értéket. Azt hiszem az nem lehet annak talán x és y érték között kell lenni. Szóval nemtudom mi a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 http://img3.tar.hu/j0hnny/img/37347817.jpg Rendbe kellett raknom az új küszöböt! :blush: Klassz a szőnyeg. Kicsit indiai hangulata lesz így a Morzsának :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Sziasztok Következő a problémám. Adott egy '95 c12nz corsa b, városba benyeli a 9.5-10 litert Cserélve volt lambdaszonda, alapjárati motor, hőfokérzékelő (az amelyik a fojtószelepház alatt van),katalizátor,leömlő. Jah meg motorvezérlő mert úgysikerült venni hogy A corsa vezérlő volt benne (QE), most HK van benne elvileg ez való bele vázszám szerint. A QE vezérlővel csak meleg ment kb 80foktól.Eltörném a kezét aki ezt csinálta vele.Mindegy. Szóval volt vele feladat. A lényeg ha valakinek van ötlete mit tegyek vele azt szívesen olvasom. Köszi a segítséget. Hali! Nekem akkor szokott sokat fogyasztani ha a gumonyomás kisebb. Nyomatsd fel vagy 2,5 - re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Hali! Nekem akkor szokott sokat fogyasztani ha a gumonyomás kisebb. Nyomatsd fel vagy 2,5 - re. Az is rendben van, én az üzemanyag nyomásszabályzóra gondolok. Van egy komplett folytószelepházam kitakarítom aztán felrakom azt. Aktív szénszűrő is volt cserélve, az is lehet hogy a visszatérő cső van teli szmötyivel (amelyik a folytóról vezeti vissza a benyót),mert minden hol találtam szenet. Habár a tank az tiszta nem láttam benne semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Szia Én 10 km megyek vele,benzinszűrő is volt cserélve.Gyertya még nem.Nincs semmi hiba jelenség,az a plána hogy pályán hatot eszik 120-as temponál. Eléggé tanácstalan vagyok, a gyertyát megpróbálom még.Milyet tegyek bele? Én NGK-t használok és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egyszer próbáltam a GM-est de azt valahogy nem szerette annyira, mintha lustább lett volna tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Hát....kiszedtrem a közép konkzolt de sajnos nem találok sehol csatlakozot a kijelzőnek! Vagy nagyon eldugták vagy sajnos nincs! Valakinek nincs valami ötlete hogy merre keressem pontosabban? Köszönöm.Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Hát....kiszedtrem a közép konkzolt de sajnos nem találok sehol csatlakozot a kijelzőnek! Vagy nagyon eldugták vagy sajnos nincs! Valakinek nincs valami ötlete hogy merre keressem pontosabban? Köszönöm.Norbi Valószinüleg nem fogsz találni semmit, annyiban tudok segíteni hogy van nekem kapcsolási rajzom. Ha érdekel. Én abból kötöttem be a fordulatszámérős km órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 odaírtad az elöbb hogy rossz volt a lambda értéked. akkor mi a rossz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 odaírtad az elöbb hogy rossz volt a lambda értéked. akkor mi a rossz?? Minden szép meg jó csak a fogyasztásommal van bibi,városba 9,5-10 (c12nz) Elég durva szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Valószinüleg nem fogsz találni semmit, annyiban tudok segíteni hogy van nekem kapcsolási rajzom. Ha érdekel. Én abból kötöttem be a fordulatszámérős km órát. Érdekelne az a kapcsolási rajz! E-mailban el tudod juttatni nekem? Köszönöm!Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Érdekelne az a kapcsolási rajz! E-mailban el tudod juttatni nekem? Köszönöm!Norbi Papíron van,de majd be szkennelem ,aztán úgy ha jó. Megpróbálom holnap. Aztán jelentkezek ha megvan De azért leírom mihez van,hátha kell valaki másnak is:corsa b és corsa b combo: c12nz,c14nz,c14se,x12sz,c16xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
PankAtis Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Papíron van,de majd be szkennelem ,aztán úgy ha jó. Megpróbálom holnap. Aztán jelentkezek ha megvan De azért leírom mihez van,hátha kell valaki másnak is:corsa b és corsa b combo: c12nz,c14nz,c14se,x12sz,c16xe Ciao! Engem is érdekelne a dolog. El tudnád küldeni nekem is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Érdekelne az a kapcsolási rajz! E-mailban el tudod juttatni nekem? Köszönöm!Norbi szia. kellene egy e-mail cím. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 szia. kellene egy e-mail cím. Szia! norbysz@freemail.hu Köszönöm a segitségedet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szia! norbysz@freemail.hu Köszönöm a segitségedet! Szia Most küldtem. Aztán ügyes legyél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ciao! Engem is érdekelne a dolog. El tudnád küldeni nekem is? szia Küldtem neked az msn-es e-mail címre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tozoka Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Sziasztok! A problémám a következő:Corsa B 1.0 12V. Tavaly vettem, nyáron kezdtem vezetni!(friss a jogsim) Most télen vettem észre, hogy ha elindulok vele nagyon szaggat, váltok másodikba és a kuplunggal kell játszani hogy ne rángasson. Ez kb. 3-4 percig tart utána minden rendben van. Ha hagyom járatni a motort pár percig akkor ez a jelenség nincs. Gyertyát (BOSCH) már cseréltem benne. Ja és úgy veszem észre minha nem akarna menni és nem lenne ereje. Mi lehet a baja? UI:még nagyon kezdő vagyok 1/2 éves jogsim van és ez az első autóm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A különleges rángatások egyik fő okozója a légtömegmérő. A nem menésé meg a 40 kilowatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tozoka Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Azt a légtömegmérőt nem lehet javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Valószinüleg nem fogsz találni semmit, annyiban tudok segíteni hogy van nekem kapcsolási rajzom. Ha érdekel. Én abból kötöttem be a fordulatszámérős km órát. Hali! Nekem is jó lenne az a kapcsolási rajz. Told már át a kucuka@t-online.hu címre köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szerbusztok. Valószínűleg meg van a magasfogyasztás oka. Egyszerűen elfolyt. Méghozzá a tank levegőztető csővénél, ugyanis nagy rések tátongtak rajta. Ez megint jó volt egynek. Ajálom mindenkinek hogy figyeljen rá,ne járjon úgy mint hogy megtankoltam tele a tankont,majd kifolyt kb 3-4 liter a földre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harpic Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nekem eddig kétszer tisztították ki a légtömegmérőt. De nálam nem is volt nagyon kóros: kis torpanás egyesben + alapjáraton túl dús keverék. Ez utóbbit megoldotta, a torpanás meg enyhébb lett. Cserére utoljára 2-3 éve kérdeztem rá, akkor gyárit valami 90-ért, utángyártottat 40-50-ért akartak adni.. bontottat ebből venni nem érdemes, mert lutri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PankAtis Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 szia Küldtem neked az msn-es e-mail címre. Köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baggio Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Sziasztok! Nekem vam egy 96-os b corsám,és a fütés szabályozo középsö konzol mögött,ki égtek az izzok!a kérdésem az lenne,hogy hogyan tudom a 2db levegö befujo rácsot ki szedni?Köszi baggio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts