index Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 azta qrva, ilyen özépkonzolt még nem is láttam amiben gyári ülésfűtés gombok lennének..hmm kell nekem egy ilyen <_< Vagy egy ilyen? :angry: Lehet fokozni:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Új elsőm lámpáim és a hátsók is ki lettek cserélve... <_< Majd csinálok képet. Szemöldök nem megy vissza! Szerintem elrontaná az új összképet szerintetek?:angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vagy egy ilyen? <_< Lehet fokozni:P http://lh5.ggpht.com/_n4Py_vlAlmI/SY7HmWRN...EmQ/innen07.JPG Mindig is okádék volt ez a műfa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Mindig is okádék volt ez a műfa... Faberakás? Elég gány ja egyet értek az előttem szólóval <_< Ez minden csak nem szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 két gombot egy halom nyomatékért? kössz nem <_< Én meg azt tervezem, hogy az elektromos ablak gombokat átrakom valahova középre. Sokkal jobb helyen lenne ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Én meg azt tervezem, hogy az elektromos ablak gombokat átrakom valahova középre. Sokkal jobb helyen lenne ott Én meg motorcserét tervezek. :angry: Hétfőn még maxig volt a nívópálca most meg csak félig van,de csak 150km-t mentem vele. 5w30 full szintetikus olajnak nincs füstje? mert az tiltásig forgatva sem jön belőle,alatta nincs folt,viszont fogy az olaj, qurva érdekes eset. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Én meg motorcserét tervezek. :angry: Hétfőn még maxig volt a nívópálca most meg csak félig van,de csak 150km-t mentem vele. 5w30 olajnak nincs füstje? mert az tiltásig forgatva sem jön belőle,alatta nincs folt,viszont fogy az olaj, qurva érdekes eset. <_< Rakjál bele 10W-40es olajat nem fogja enni. :P Szerintem az 1.2es öreg motoros corsába az való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Rakjál bele 10W-40es olajat nem fogja enni. :angry: Szerintem az 1.2es öreg motoros corsába az való. Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :P Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :P Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_< És még jobban is fogod szeretni a kocsit mint eddig egy jobb motorral :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :angry: Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_< Vépóvert bele és prémium olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vépóvert bele és prémium olajat. Mé? Tudott 50lovat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Mé? Tudott 50lovat. <_< Minek teljesítményt méretni egy 50 lóvas kocsin egyáltalán? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Minek teljesítményt méretni egy 50 lóvas kocsin egyáltalán? <_< Kíváncsi voltam mennyit tud 160ekm után. Mennyi a hajtás veszteség..stb. kerékre 40lovat vitt át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Kíváncsi voltam mennyit tud 160ekm után. Mennyi a hajtás veszteség..stb. kerékre 40lovat vitt át. Hát szerintem full felesleges ilyeneket méretni egy ilyen kategóriájú kocsinál. Amúgy meg ha kereskedésbe vetted ahogy írtad, tuti nem 160 van benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hát szerintem full felesleges ilyeneket méretni egy ilyen kategóriájú kocsinál. Amúgy meg ha kereskedésbe vetted ahogy írtad, tuti nem 160 van benne <_< Magánszemély nem tekerget? dehogynem. :angry: Viszont akkor ezek nagyon profik voltak,mert találtam benne egy olajcserematricát,amin stimmelt a km-óra állás. 3.tulaj vagyok. Az előző tulaj hozatta németo-ból,a német minek tekerte volna...a második tulaj meg még a gyári hátsó dobokat szabályoztatta fel azt meg ritkán lehet 2-300ekm után nem túlszabályozni...például. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Magánszemély nem tekerget? dehogynem. :angry: Viszont akkor ezek nagyon profik voltak,mert találtam benne egy olajcserematricát,amin stimmelt a km-óra állás. 3.tulaj vagyok. Az előző tulaj hozatta németo-ból,a német minek tekerte volna...a második tulaj meg még a gyári hátsó dobokat szabályoztatta fel azt meg ritkán lehet 2-3ekm után nem túlszabályozni...például. Hát vagy nagyon jól kifogtad az is lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Mé? Tudott 50lovat. :angry: Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_< Neked még jól lép az SI?:angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Neked még jól lép az SI?:angry: Lépeget :P És IMÁDOM <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hát vagy nagyon jól kifogtad az is lehet <_< Amúgy soha nem az érdekelt,hogy mit mutat a km-óra. Barátnőmék polo-ja 2-3km-ekre van használva 95%-ban "taxiüzem",váltó,kezelőszervek kezdenek fényesre kopni,fékbetétek elöl lettek cserélve,gumik is,rükvercbe néha többször kell próbálkozni berakni,mert már akad,ülések szélei kezdenek kikopni,szerintem a hátsó lengéscsillapítók sem túl jók már. Összesen 47ekm van benne szervizkönyv,első,nemdohányzó hölgytulajdonos nesze neked. Ezzel szemben mennyivel jobb állapotban lehet egy olyan autó,amit arra használtak,hogy pályán ledaráltak vele akár 250.000km-t, naponta egyszer beleültek,kiszálltak,a motor üzemmelegen töltötte ennek a távnak a 99.9%-át 2500,3000 fordulaton.A fékre 100kmenként kétszer léptek,stb... Szóval a megtett km önmagában nem sokat mond egy autó állapotáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_< Ha egy motor nem bírja ki,hogy ventillátorral hűtve felpörgetik 5500-ig kb ez max 1perc majd kinyomott kuplunggal megvárják,míg leállnak a kerekek,akkor tényleg kuka. Egyébként én is meghúzatom 5000-ig előzéseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ha egy motor nem bírja ki,hogy ventillátorral hűtve felpörgetik 5500-ig kb ez max 1perc majd kinyomott kuplunggal megvárják,míg leállnak a kerekek,akkor tényleg kuka. Egyébként én is meghúzatom 5000-ig előzéseknél. Hmmmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Lépeget :P És IMÁDOM <_< Nekem is bejön ez az SI feeling :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 http://img211.imageshack.us/img211/2749/img002dw.jpg <_< http://img534.imageshack.us/img534/1879/p210311183701.jpg Jó csúnyák ezek a felnik.... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts