moti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Erről szerintem ne vitatkozzunk mert még annyit se vágsz ha felforr a víz nem szabad levenni a kupakot. Égetted le magad már itt nem 1x és ezt mindenki tudja miről beszélünk :angry: Nyitott kupaknál forrt fel a víz. Nem figyeltem, közbe forrasztóttam vezetékeket. Vagyis erről ennyit <_< Szted miért vagyok 4-5 gyakorlatból. Rám bízzák a kulcs programozásokat, a hibakód kiolvasást, a PCM (ha tudod miaz) annak újraprogramozását. A hibák elháritását, megoldását, míg a oktatóm, csak járkál össze-vissza és telefonál. Szoktam tőle kérdezni, mert csak tanuló vagyok, de ne mond már hogy 19 évesen te zseni voltál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Azért állt meg mert 1 rakás szar mind szétestek a váltók meg minden szarul is megy..... Te se leszel valami jó autószerelő :angry: Hagyj tudjam már jobban <_< Behozták mind a kettőt, és a tankot le kellett üriteni, átmosni, mert azt se tudják mit kell bele tankolni pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nyitott kupaknál forrt fel a víz. Nem figyeltem, közbe forrasztóttam vezetékeket. Vagyis erről ennyit <_< Szted miért vagyok 4-5 gyakorlatból. Rám bízzák a kulcs programozásokat, a hibakód kiolvasást, a PCM (ha tudod miaz) annak újraprogramozását. A hibák elháritását, megoldását, míg a oktatóm, csak járkál össze-vissza és telefonál. Szoktam tőle kérdezni, mert csak tanuló vagyok, de ne mond már hogy 19 évesen te zseni voltál :angry: Én az voltam, és még mindig az vagyok. Leszállhatsz a témáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ez oz ultraleggera :P ultraleggera? ultrárakellnekem <_< ja amúgy ma rekordot döntöttem: kerepesin az örstől a hungária felé az első lámpáig elértem a 160km/h-ás sebességet...persze közel távolban nem volt senki mielött jönne a fika hogy veszélyeztettem másokat :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Én meg az óraszereléshez értek <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Én az voltam, és még mindig az vagyok. Leszállhatsz a témáról. :angry: <_< :P bazz csak úgy hemzsegnek itt a zsenik Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ultraleggera? ultrárakellnekem <_< ja amúgy ma rekordot döntöttem: kerepesin az örstől a hungária felé az első lámpáig elértem a 160km/h-ás sebességet...persze közel távolban nem volt senki mielött jönne a fika hogy veszélyeztettem másokat :P pedig arra milyen szar az út... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Én az voltam, és még mindig az vagyok. Leszállhatsz a témáról. Akkor se mondjanak el minden szarnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 pedig arra milyen szar az út... <_< az örs fele szarabb...bár a hungi felé is pattog a verda rendesen :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ja amúgy ma rekordot döntöttem: kerepesin az örstől a hungária felé az első lámpáig elértem a 160km/h-ás sebességet...persze közel távolban nem volt senki mielött jönne a fika hogy veszélyeztettem másokat :P és nem voltam ott ... <_< mondjuk kétszer megettél volna :angry: én csak 130-140 ott :P mindig találok valakit játszani :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 az örs fele szarabb...bár a hungi felé is pattog a verda rendesen :angry: örstől a keresztúriig? hibbbbátlan, csak szoktak mérni. viszont jó a kanyar a keresztúrira.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 örstől a keresztúriig? hibbbbátlan, csak szoktak mérni. viszont jó a kanyar a keresztúrira.. <_< főleg most hogy a hídon túrnak :angry: szinte minden reggel végig nyomom egy caravan G -vel ..valami mentős autó.. fényhíddal a tetején LIV-... valami a rendszáma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 nagy a szerelem <_< nekem kell ilyen :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 és nem voltam ott ... <_< mondjuk kétszer megettél volna :angry: én csak 130-140 ott :P mindig találok valakit játszani :P whááháá,pedig már féltem hogy csak én vagyok az egyetlen hülye aki ilyeneket csinál :P amúgy minden nap ott jövök haza és még egyszer sem találtam játszópajtit..egyszer volt egy új seat leon fr dizel de az kettestől kezdve keresztbe lenyelt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 nagy a szerelem <_< nekem kell ilyen :angry: nekem is kellene de sztem irreálisan magas a d corsa opc-nek az ára...fele ennyi egy jó állapotú g astra coupe turbo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 whááháá,pedig már féltem hogy csak én vagyok az egyetlen hülye aki ilyeneket csinál <_< amúgy minden nap ott jövök haza és még egyszer sem találtam játszópajtit..egyszer volt egy új seat leon fr dizel de az kettestől kezdve keresztbe lenyelt :angry: én is arra járok ... fél hétkor kifelé matyi föld felé... és este hétkor vissza.. amikor látok valami TSi ,tdci, stb feliratot akkor nemis próbálkozok :P Nem vagy egyedül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 whááháá,pedig már féltem hogy csak én vagyok az egyetlen hülye aki ilyeneket csinál <_< amúgy minden nap ott jövök haza és még egyszer sem találtam játszópajtit..egyszer volt egy új seat leon fr dizel de az kettestől kezdve keresztbe lenyelt :angry: én kifelé múltkor játszottam egy pumással, de nem értettem miért próbálkozik be 3. alkalommal is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 nekem is kellene de sztem irreálisan magas a d corsa opc-nek az ára...fele ennyi egy jó állapotú g astra coupe turbo egy van ...de az öreg... faragni meg nem vagyok hajlandó <_< az új árhoz képest nem rossz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 én is arra járok ... fél hétkor kifelé matyi föld felé... és este hétkor vissza.. amikor látok valami TSi ,tdci, stb feliratot akkor nemis próbálkozok <_< Nem vagy egyedül :angry: ha egy órával később mennél, és két órával elöbb akkor még talán össze is találkoznánk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 egy van ...de az öreg... faragni meg nem vagyok hajlandó :angry: az új árhoz képest nem rossz :P öö mit akarsz faragni? magadat a d corsa opc üléseibe? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ha egy órával később mennél, és két órával elöbb akkor még talán össze is találkoznánk <_< esélytelen :angry: ritka amikor félnégykor végzek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 öö mit akarsz faragni? magadat a d corsa opc üléseibe? <_< neeem... pl b corsiba c20let-et... vagy valami hasonlót :angry: de akarok valami jácccós autót.. gyártott váz valami motor ..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 neeem... pl b corsiba c20let-et... vagy valami hasonlót :angry: de akarok valami jácccós autót.. gyártott váz valami motor ..... :P na igen,sokak álma egy jáccós autó...nekem vhol a mostani egy kis keverék az utcai és a jáccós között...tú in van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 na igen,sokak álma egy jáccós autó...nekem vhol a mostani egy kis keverék az utcai és a jáccós között...tú in van <_< na majd az idő megmondja mi lesz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 na majd az idő megmondja mi lesz <_< LOL besírtam. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts