Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
16.5cm beépítőkeret is kelleni fog,és addig ne rakd vissza a kárpitot,amíg meggyőződsz róla,hogy nem zörög,mert szokott.

és azt hiszem 55mm a beépítési mélység <_< ha ügyes vagy akkor egy 10mm-es mdf lapból kivágsz egy kiemelő keret alakú karikát és akkor éppen befér egy normális hangszóró :angry: egyébként vagy drága a slim vagy recseg

mellettem a parkolóba a disco előtt mindkét oldalon ellopták a alu garnitúrát:D enyémen ott virít a kerékőr :P

Elküldve
és azt hiszem 55mm a beépítési mélység <_< ha ügyes vagy akkor egy 10mm-es mdf lapból kivágsz egy kiemelő keret alakú karikát és akkor éppen befér egy normális hangszóró :angry: egyébként vagy drága a slim vagy recseg

mellettem a parkolóba a disco előtt mindkét oldalon ellopták a alu garnitúrát:D enyémen ott virít a kerékőr :P

Ennyi nem azt fogják basztatni amit nehezebb ez tök logikus. Láttam a jó kis bőr cdx corsa már a hahun van

Elküldve
Ennyi nem azt fogják basztatni amit nehezebb ez tök logikus. Láttam a jó kis bőr cdx corsa már a hahun van

A kerékőrt az én is támogatom. Nekem akkor is fent vannak amikor téli garnitúra van a corsán. Biztos ami biztos. Nincs kedvem arra kelni egyszer ,hogy kerék nélkül virít a verdám <_<

Persze ez sem jelent teljes biztonságérzetet de legalább vmi.

Elküldve
A kerékőrt az én is támogatom. Nekem akkor is fent vannak amikor téli garnitúra van a corsán. Biztos ami biztos. Nincs kedvem arra kelni egyszer ,hogy kerék nélkül virít a verdám <_<

Persze ez sem jelent teljes biztonságérzetet de legalább vmi.

A szomszédnak a ház előtt építették alá téglával a hetes téli gumit a színesfém kereskedők. Azóta ő és a kerékőr megbecsült barátok XD

Elküldve
A szomszédnak a ház előtt építették alá téglával a hetes téli gumit a színesfém kereskedők. Azóta ő és a kerékőr megbecsült barátok XD

Hát a kerékőr az pont a színesfém tolvajok ellen jó mert olyan buták mint a segg. Az okosabbak ellen már nem ér sokat csak lassítja a leszedést <_< Aki meg nem rak kerékőrt mert f@szság az meg is érdemli, hogy leszedjék neki. Nekem van 1 haverom aki az 5 kerékcsavaros verdájára 2 kerékőrt tett :angry: De hát igaza is van :P

Elküldve
Bazz ez valami sötét színben meg az oldalán lévő festés nélkül nekem is tetszik. :angry: De lehet csak a ramses felni miatt. <_<

Hát idióta matricák nélkül elég jó :P

Elküldve

ismerős meg vett vmi nagyon drága felnit gumikkal, másnap akart venni rá kerékőrt...a kerekei nem érték meg a másnapot

de ha már itt tartunk mesélek egy vicces dolgot: az én gyári gsi felnim olyan, hogy a csavarokat takarja egy a felni anyagából készült rész,és ezt egy kis csavar rögziti,ergó ez védi a négy csavart a hozzá féréstől...na most mikor feltörték a verdát benne volt ennek a kis csavarnak a kulcsa,amivel ugye le lehet szedni...na kész voltam hogy most hogy szedem majd le a kerekeket stb..elvittem akkori szerelőmhöz, fogott egy hegyes végű fogót és egyszerüen lecsavarta... <_<

Elküldve
ismerős meg vett vmi nagyon drága felnit gumikkal, másnap akart venni rá kerékőrt...a kerekei nem érték meg a másnapot

de ha már itt tartunk mesélek egy vicces dolgot: az én gyári gsi felnim olyan, hogy a csavarokat takarja egy a felni anyagából készült rész,és ezt egy kis csavar rögziti,ergó ez védi a négy csavart a hozzá féréstől...na most mikor feltörték a verdát benne volt ennek a kis csavarnak a kulcsa,amivel ugye le lehet szedni...na kész voltam hogy most hogy szedem majd le a kerekeket stb..elvittem akkori szerelőmhöz, fogott egy hegyes végű fogót és egyszerüen lecsavarta... <_<

Hát minden leszedhető nincs leszedhetetlen kerékőr se csak hát ha már nehezebb a dolog akkor talán nem találják be a kocsid. Haver is 2 kerékőr :angry: az mekkora szopatás :P Lehet, hogy azon a 10 percen múlik majd, hogy nem tudják leszedni mert visszaérsz vagy bármi.

Elküldve
http://kephost.hu/share-78DB_4D84E5AA.html"]%7Boption%7Dhttp://kephost.hu/image-78DB_4D84E5AA.jpg

Ilyet se sűrűn lehet látni. Komolyan még tetszik is <_<

Egy másik érdekesség: Nagy munka lehetett ezt megcsinálni? (a hátsó szárnyra gondolok)

http://kepfeltoltes.hu/110319/4552851_1_ww...ltoltes.hu_.jpg

Ez a 3 ajtós GSI szárnya rátákolva látszik is, hogy nem rávaló, szóval szerintem nem volt nagy munka rá van téve és kész .:angry: Fogod felrakod szélvédőragasztóval és kész

Elküldve
Ez a 3 ajtós GSI szárnya rátákolva látszik is, hogy nem rávaló, szóval szerintem nem volt nagy munka rá van téve és kész :angry:

Nekem sem lájk.A gsi napellenző hátul a háromajtóson sem tetszik. De ritka nagyon. :P Csakúgy mint régen faternak az ezerkecskén volt hátsó napellenző-szárny,ami annyira ritka volt,hogy lelopták. <_<

Elküldve
Nekem sem lájk.A gsi napellenző hátul a háromajtóson sem tetszik. De ritka nagyon. :angry: Csakúgy mint régen faternak az ezerkecskén volt hátsó napellenző-szárny,ami annyira ritka volt,hogy lelopták. <_<

image-3D5A_4D72B9BA.jpg

image-50AC_4D850D05.jpg

100x szebb szárnyal ráadásul gyári GSI mint simán az mondja, hogy csúnya úgy akinek nincs szárny, hogy nyugtatgassa magát. Ja és amúgy eléggé nehéz volt beszerezni!

Elküldve
Ez a 3 ajtós GSI szárnya rátákolva látszik is, hogy nem rávaló, szóval szerintem nem volt nagy munka rá van téve és kész .:P Fogod felrakod szélvédőragasztóval és kész

Mondjuk annyira nem gáz <_< Bár azért megnézném élőben :angry:

Elküldve
Mi az, hogy nem raknál fel olyan szart? Ja csak tudod nem mondom, hogy ellophatatlanak lesznek tőle a felnik, de mi nem kertes házba lakunk így nincs garázs... Meg ha mész valahova se árt, ha több kocsi van és a tieden van kerékőr nagy az esély rá, hogy nem azt fogják basztatni. Szóval nagyon nem hinném, hogy hülyeség. Érdekes J0hnny, hogy neked minden hülyeség <_< Akkor te, hogy oldod meg, hogy ne lopják le a felnijeid?

Itt pihen az asztalon egy irmscher kerék őr, szétszakadva, nyáron másik havernak szedtem le heggesztéssel, neki is szétment.

A 30EFt-os gyári alut, ha elakarja vinni, hát vigye. :angry:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.