J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nincs valakinek b corsára való kerékőr alufelnihez? Normális áron nem ilyen horrorisztikusan és budapesti?<_< Hehe soha nem raknék fel olyan szart... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 hello Sajnos megint előjött egy hiba amit még mindig nem tudok h mitől van. A jelenség ugyan az, főleg esős idő után jelentkezik. Alacsony fordulaton megyek (pl elindulásnál) és elkezd rángatni, dadogni az autó. Ha pörgetem és kicsit csúsztatom a kuplungot akkor megy. kb 15-20km megtétele után elmúlik. Vki valami tipp hogy mitől lehet? Hasonló nálam is előfordult már, nézz bele a gyújtáselosztó fedélbe ilyenkor, hogy nincs e benne egy kis pára lecsapódva. Ha nem is látszik rajta töröld meg a belsejét és ha utána megszűnik a dadogás akkor valószínű hogy van a fedélen egy hajszálrepedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hasonló nálam is előfordult már, nézz bele a gyújtáselosztó fedélbe ilyenkor, hogy nincs e benne egy kis pára lecsapódva. Ha nem is látszik rajta töröld meg a belsejét és ha utána megszűnik a dadogás akkor valószínű hogy van a fedélen egy hajszálrepedés. Köszi a választ.Leszedtem, megnéztem, megtörölgettem és azóta nincs gond. Addig amíg megint nem esik az eső <_< Látni nem láttam rajta repedést , bár az nem jelent semmit. Ha továbbra is előfordul akkor csere. Elég gáz amikor egy kereszteződésben indulnál el és elkezd dadogni, legalábbis engem marhára zavar . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Köszi a választ.Leszedtem, megnéztem, megtörölgettem és azóta nincs gond. Addig amíg megint nem esik az eső :angry: Látni nem láttam rajta repedést , bár az nem jelent semmit. Ha továbbra is előfordul akkor csere. Elég gáz amikor egy kereszteződésben indulnál el és elkezd dadogni, legalábbis engem marhára zavar . Mindjárt megkapod,hogy c12nz-vel csak lejtőn lefelé lehet elindulni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Köszi a választ.Leszedtem, megnéztem, megtörölgettem és azóta nincs gond. Addig amíg megint nem esik az eső <_< Látni nem láttam rajta repedést , bár az nem jelent semmit. Ha továbbra is előfordul akkor csere. Elég gáz amikor egy kereszteződésben indulnál el és elkezd dadogni, legalábbis engem marhára zavar . A gyertyákat nem szokta beköpni nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mindjárt megkapod,hogy c12nz-vel csak lejtőn lefelé lehet elindulni. <_< Igazából én nem akadok fenn ilyeneken. Ez van ezt kell szeretni. Bárkitől szívesen elfogadok felajánlásokat egy jobb gép összeépítésével kapcsolatban :angry: Addig meg marad ez :P codyGyertyák most lettek cserélve kb 2hónapja. Előtte is csinálta ezt ezért elsőnek a gyertyákra gondoltam én is. Kicseréltem és néha előjön a történet Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Valaki meg tudná mondani hogy a gyári opel corsa B (1996) első ajtó hangszórója milyen átmérőjű? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Igazából én nem akadok fenn ilyeneken. Ez van ezt kell szeretni. Bárkitől szívesen elfogadok felajánlásokat egy jobb gép összeépítésével kapcsolatban <_< Addig meg marad ez :angry: Én is! Csináljuk alapítványt a 12nz,sz Corsások megsegítésére! Lesz számlaszám és emelt díjas SMS is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Valaki meg tudná mondani hogy a gyári opel corsa B (1996) első ajtó hangszórója milyen átmérőjű? Előre is köszi. 16.5cm beépítőkeret is kelleni fog,és addig ne rakd vissza a kárpitot,amíg meggyőződsz róla,hogy nem zörög,mert szokott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Én is! Csináljuk alapítványt a 12nz,sz Corsások megsegítésére! Lesz számlaszám és emelt díjas SMS is. <_< Nem is rossz ötlet :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem is rossz ötlet :angry: peeersze, és minden 1,2 tulajdonosnak alanyi jogon járjon egy 2literes moci,mi?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nálam is előjön a fent leírt jelenség, bár cseréltem benzinszűrőt, meg gyertyákat, azóta nagyon ritkán, lehet én is leszedem a gyújtáselosztót Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 16.5cm beépítőkeret is kelleni fog,és addig ne rakd vissza a kárpitot,amíg meggyőződsz róla,hogy nem zörög,mert szokott. Mindenképp kell a 165 -ös beépítőkeret? Milyen átmérőjű hangszóró megy bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 peeersze, és minden 1,2 tulajdonosnak alanyi jogon járjon egy 2literes moci,mi?! <_< Nemfeltétlenül kellene nekem egy 2literes. Azt valahol kihasználhatatlannak tartom , főleg itt városban. (Persze azért megpróbálnám) Én simán kieggyeznék egy 1.4 16szelepes mocival. hajdugabords sztem jobb ha teszel bele, amúgy sztem max 13cm-es hangszóró menne bele, viszont kerettel 16,5cm ami azért jóval másabb lenne. Nem nagy összeg , érdemes befektetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nemfeltétlenül kellene nekem egy 2literes. Azt valahol kihasználhatatlannak tartom , főleg itt városban. (Persze azért megpróbálnám) Én simán kieggyeznék egy 1.4 16szelepes mocival. hajdugabords sztem jobb ha teszel bele, amúgy sztem max 13cm-es hangszóró menne bele, viszont kerettel 16,5cm ami azért jóval másabb lenne. Nem nagy összeg , érdemes befektetni Akkor ha jól értem beépítőkerettel 16,5 cm-s hangszóró menne bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor ha jól értem beépítőkerettel 16,5 cm-s hangszóró menne bele? igen <_< Itt van leírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mindenképp kell a 165 -ös beépítőkeret? Milyen átmérőjű hangszóró megy bele? Flex-el szinte bármilyen. :angry: Egyébként az ajtón a lyuk ovális alakú,talán vágás nélkül csak egy 13as ovál hangszóró menne bele talán.Vagy megcsinálhatod ilyen igényes módon is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 igen <_< Itt van leírás Köszi szépen. Most már kitisztult a dolog. A hifiben nem vagyok valami jó. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Flex-el szinte bármilyen. :P Egyébként az ajtón a lyuk ovális alakú,talán vágás nélkül csak egy 13as ovál hangszóró menne bele talán.Vagy megcsinálhatod ilyen igényes módon is. <_< Lehet ezt fokozni rendesen. Már szinte mindent lehet kapni ami szem-szájnak ingere :angry: Itt van pl egy ajtózseb amiben oldalanként 2db 16,5cm-es hangszórónak alakítottak ki helyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Flex-el szinte bármilyen. :angry: Egyébként az ajtón a lyuk ovális alakú,talán vágás nélkül csak egy 13as ovál hangszóró menne bele talán.Vagy megcsinálhatod ilyen igényes módon is. <_< http://hasznaltauto.medija.hu/1515411/4446234_10.jpg ez nagyon roma...a 16,5-es befér úgy hogy a gyári takaró megmaradjon...sőt amiket lehet kapni szetteket, a csipogója is befér a kilincs elé a gyári helyébe Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 peeersze, és minden 1,2 tulajdonosnak alanyi jogon járjon egy 2literes moci,mi?! <_< Áááá inkább sok lóvé,hogy azon vehessek mondjuk egy A5 3.0-ás túróst,mint a vörösiszaposoknak új ház a vályogviskó helyett. Nemfeltétlenül kellene nekem egy 2literes. Azt valahol kihasználhatatlannak tartom , főleg itt városban. (Persze azért megpróbálnám) Én simán kieggyeznék egy 1.4 16szelepes mocival. Eleve erősebbet akartam mondjuk de olyanból már akkor is csak boyrészer edisön darabok voltak,azokból láttam olyat,hogy szerintem a gyárilag 60lóból megvolt vagy 40 is. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 No comment <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 No comment <_< http://kepfeltoltes.hu/110319/audi_corsa_2...ltoltes.hu_.jpg Nekem teljesen ideális lenne,audit akartam mindig de csak corsára futotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nekem teljesen ideális lenne,audit akartam mindig de csak corsára futotta. Én is audi A3 feketébe yeahh <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hehe soha nem raknék fel olyan szart... <_< Mi az, hogy nem raknál fel olyan szart? Ja csak tudod nem mondom, hogy ellophatatlanak lesznek tőle a felnik, de mi nem kertes házba lakunk így nincs garázs... Meg ha mész valahova se árt, ha több kocsi van és a tieden van kerékőr nagy az esély rá, hogy nem azt fogják basztatni. Szóval nagyon nem hinném, hogy hülyeség. Érdekes J0hnny, hogy neked minden hülyeség :angry: Akkor te, hogy oldod meg, hogy ne lopják le a felnijeid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts