hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 3asban 120nál kezdett el nem kaparni már...persze gyarló az ember és mindig többre vágyik <_< Több kaparászásra? :angry: Az x12sz teljes mértékben kihasználja az első kerékre vihető maximális nyomatékot,ott nincs ilyen gond. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Több kaparászásra? <_< Az x12sz teljes mértékben kihasználja az első kerékre vihető maximális nyomatékot,ott nincs ilyen gond. :angry: én is ilyenekkel vigasztalnám magam ha kicsi lenne a pöcsöm :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 én is ilyenekkel vigasztalnám magam ha kicsi lenne a pöcsöm :P :angry: omg XD hát igen nagyon haloványka az a motor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én még az 1.4 82 le vásárlásakor is paráztam, hogy gyenge lesz... egy jó 1.6 2.0 lenne az igazi de hát a fogyasztás + nem papírozható le, majd akkor ráveszem magam ha szétesett a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 én is ilyenekkel vigasztalnám magam ha kicsi lenne a pöcsöm :P <_< Pedig azért vettem ám x12sz-t mert azt akartam vele kompenzálni! Lehet benéztem,mert mások erősebb motorral hajtanak bé corsát,így ők nyernek,mert többet tudnak kompenzálni. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én eddig csak sülysápon láttam. Szecsőn van még 1 ugyanilyen corsa x14xe motorkóddal egy srácnak Beninek. Szoktatok erre kocsikázni? Te pesti vagy nem? Egészen pontosan Tárnoki Beni (ő corsáját láttam vezettem akkor szerelmesedtem bele és vettem énis)...Nővére volt barátosném ... Jófej srác igaz a lelkét szét taposa a verdának, most lakatolják neki. Olyan zene van benne kiszaggat mindent. Én Adácsi vagyok ugyan de néha Berénybe leugrok bulájozni. NA hol lesz tali srácok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hali! X10XE Corsa B-hez keresek kipufogó leömlőt. 06-30-924-11-45 vagy lomha8v@totalcar.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Pedig azért vettem ám x12sz-t mert azt akartam vele kompenzálni! Lehet benéztem,mert mások erősebb motorral hajtanak bé corsát,így ők nyernek,mert többet tudnak kompenzálni. <_< Így van :angry: corsába elég egy x12sz is :P 109LE nem lehet mit kezdeni, tegnap egy csajszi egyszerűen félt benne, mondta még1x ebbe nem száll be :É Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Egészen pontosan Tárnoki Beni (ő corsáját láttam vezettem akkor szerelmesedtem bele és vettem énis)...Nővére volt barátosném ... Jófej srác igaz a lelkét szét taposa a verdának, most lakatolják neki. Olyan zene van benne kiszaggat mindent. Én Adácsi vagyok ugyan de néha Berénybe leugrok bulájozni. NA hol lesz tali srácok <_< Nagyon gyilkolja az autóját. Nincs is benne olyan nagy hangtechnika :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 én is ilyenekkel vigasztalnám magam ha kicsi lenne a pöcsöm :P :P <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én még az 1.4 82 le vásárlásakor is paráztam, hogy gyenge lesz... egy jó 1.6 2.0 lenne az igazi de hát a fogyasztás + nem papírozható le, majd akkor ráveszem magam ha szétesett a motor. Nagy tévedés, hogy a nagy moci sokat eszik egy B corsában... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nagy tévedés, hogy a nagy moci sokat eszik egy B corsában... :angry: Én nem azt írtam, hogy sokat eszik hanem, hogy többet mint a c14se ennyi manapság már 7L is sok nem, hogy 8-10 erre gondoltam. Én városba tolom 7L eljárok persze a sorba akkor állok be ha nem tudok már máshol menni mert inkább trükközök. Nem eszik nagy köbcentis sokkal többet de azért eszeget nekem is valami 1.6-2.0 lesz ha kifekszik a motor csak hát a papírozás felejtő a fogyasztás belefér <_< Mondjuk ebbe az országba semmit nem lehet csinálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én nem azt írtam, hogy sokat eszik hanem, hogy többet mint a c14se ennyi manapság már 7L is sok nem, hogy 8-10 erre gondoltam. Astraban eszik 8-10et.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Astraban eszik 8-10et.... Hát corsa kis súly ezért könnyű vinnie a motornak, ezért se eszik többet a motor mert nem kell annyira taposni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hát corsa kis súly ezért könnyű vinnie a motornak, ezért se eszik többet a motor mert nem kell annyira taposni. Jónak magyarázod, azt amire felvilágosítottalak az előbb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Jónak magyarázod, azt amire felvilágosítottalak az előbb... :P Nem magyarázom csak elismerem, hogy igazad van ennyi de ez tök logikus <_< Viszont ha astraba 8-10L akkor az baráti lehet corsaba :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem magyarázom csak elismerem, hogy igazad van ennyi de ez tök logikus <_< Viszont ha astraba 8-10L akkor az baráti lehet corsaba :angry: Ismételd csak önmagad, ismételd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ismételd csak önmagad, ismételd :angry: :P Üssé meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Csak a piri csíkot kéne leszedni oldalról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Jónak magyarázod, azt amire felvilágosítottalak az előbb... :P <_< :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 hello Sajnos megint előjött egy hiba amit még mindig nem tudok h mitől van. A jelenség ugyan az, főleg esős idő után jelentkezik. Alacsony fordulaton megyek (pl elindulásnál) és elkezd rángatni, dadogni az autó. Ha pörgetem és kicsit csúsztatom a kuplungot akkor megy. kb 15-20km megtétele után elmúlik. Vki valami tipp hogy mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nincs valakinek b corsára való kerékőr alufelnihez? Normális áron nem ilyen horrorisztikusan és budapesti?<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nincs valakinek b corsára való kerékőr alufelnihez? Normális áron nem ilyen horrorisztikusan és budapesti?<_< és kerékőr? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 és kerékőr? <_< wáááááááá ne húzzál fel :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 wáááááááá ne húzzál fel <_< óvszer vagy vagy mivan? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts