dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nekem is kéne egy ilyen hátsó lökös eléggé bejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 az utóbbi piros nagyon jól néz ki <_< elfogadnám én is az ilyen kinézetet a kis pirosomnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 az utóbbi piros nagyon jól néz ki <_< elfogadnám én is az ilyen kinézetet a kis pirosomnak Megtaláltam racingen. Eladó sorba került a gép. Jön a baba és kicsi a kocsi :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ezen is minden sz@r? <_< blablabla :angry: NA de ne legyünk féltékenyek :P kocsi javitás alatt. Ősszre ilyenre akarom megcsinálni, plusz motorját felújitani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Arra az x12sz motor jogosít fel. <_< Nem ez a gsi volt az évszázad biznisze,annyi biztos.Mire rendbe rakja csak annyira,hogy nkh műszakin átmegy ott lesz árban minimum,mintha vesz egy normális gsi-t 500-ért. Egyrészt ki az a barom, aki az NKH-hoz megy vizsgáztatni, másrészt egy corsát olcsóbb rendberakni, mint egy fos A vecit! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hello! Ez a verda egy csajé, sokszor szoktam látni-találkozni velük mikor vidékre megyek. Amúgy Csillának hívják, a cch oldalon fent van. Tetszetős kis gép ,mondjuk nekem tetszenek az ilyen brutális spoilerekkel felszerelt gépek, ha tehetném én 2 verdát csináltatnék magamnak, egy szolidabbat mint Johnny szokott linkelni (nagyon szépek azok is) illetve egy hasonló kinézetűt. Milyen Csillának hivják? Nagyon tetszik a gépje <_< nem is tudtam hogy van corsa club hungary oldal :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Egyrészt ki az a barom, aki az NKH-hoz megy vizsgáztatni, másrészt egy corsát olcsóbb rendberakni, mint egy fos A vecit! <_< Aki nem levelezőn vizsgázik az végső soron az nkh-nál vizsgázik.online. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Arra az x12sz motor jogosít fel. :angry: Nem ez a gsi volt az évszázad biznisze,annyi biztos.Mire rendbe rakja csak annyira,hogy nkh műszakin átmegy ott lesz árban minimum,mintha vesz egy normális gsi-t 500-ért. Szeretem a kihivásokat, meg szeretem ha mindent magamnak megoldok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 blablabla :angry: NA de ne legyünk féltékenyek :P kocsi javitás alatt. Ősszre ilyenre akarom megcsinálni, plusz motorját felújitani! Féltékeny? <_< Bottal nem nyúlnék hozzá,már amit leírtál az alapján sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Egyrészt ki az a barom, aki az NKH-hoz megy vizsgáztatni, másrészt egy corsát olcsóbb rendberakni, mint egy fos A vecit! :angry: J0hhnynak igaza van, amúgy meg vihetek akármilyen autót, átlököm nálunk müszakin <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Aki nem levelezőn vizsgázik az végső soron az nkh-nál vizsgázik.online. Végülis... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Aki nem levelezőn vizsgázik az végső soron az nkh-nál vizsgázik.online. miabajod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Féltékeny? <_< Bottal nem nyúlnék hozzá,már amit leírtál az alapján sem. Megnézném, ha kiprobálnád, milyen erő lakozik benne, elengednéd e :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 miabajod? Gondolkozz egy kicsit. Ne siess, van idő. Guglizz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Milyen Csillának hivják? Nagyon tetszik a gépje :angry: nem is tudtam hogy van corsa club hungary oldal :P Fejős Csilla Krisztina. Keresd cch-n, mert szerintem itt nincs regelve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Gondolkozz egy kicsit. Ne siess, van idő. Guglizz. Mind1, nem értem. De nkh veszély nem fenyeget, meg bárhova lehet vinni már az autót, ha nem tudnád <_< Ha beküldenek nkh-ra, beviszem hozzánk a céghez és lemüszakiztatom, de remélem erre nem kerül sor :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Mind1, nem értem. De nkh veszély nem fenyeget, meg bárhova lehet vinni már az autót, ha nem tudnád <_< Ha beküldenek nkh-ra, beviszem hozzánk a céghez és lemüszakiztatom, de remélem erre nem kerül sor :angry: "Si tacuisses, philosophus mansisses!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Fejős Csilla Krisztina. Keresd cch-n, mert szerintem itt nincs regelve. <_< Igen megvan :angry: Szoktatok vele talizni? Nem rossz féle csajszi :P Ezért jó ha corsád van, sok csajszinak is az van, nem vectra, omega, calibra, és lehet cartárscsajszikkal talizni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 "Si tacuisses, philosophus mansisses!" Azt hiszem ez rád is igaz kispofám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Azt hiszem ez rád is igaz kispofám! :angry: Milyen nyelven van <_< vagy mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Igen megvan <_< Szoktatok vele talizni? Nem rossz féle csajszi :angry: Ezért jó ha corsád van, sok csajszinak is az van, nem vectra, omega, calibra, és lehet cartárscsajszikkal talizni :P Igen, és a barátjával is egyúttal. Ha jól tudom a srácé volt a corsa. T.szelén beszélgettem a sráccal mikor volt találkozó. Sokszor szoktam látni Nagykáta és Sűlysáp között. Mindegy, a lényeg ,hogy szépen megcsinálták :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Milyen nyelven van <_< vagy mit jelent? google a barátod ! . ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, azaz: nem árultad volna el tudatlanságodat. Boethius De consolatione philosophiae c. művéből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Igen, és a barátjával is egyúttal. Ha jól tudom a srácé volt a corsa. T.szelén beszélgettem a sráccal mikor volt találkozó. Sokszor szoktam látni Nagykáta és Sűlysáp között. Mindegy, a lényeg ,hogy szépen megcsinálták <_< Én eddig csak sülysápon láttam. Szecsőn van még 1 ugyanilyen corsa x14xe motorkóddal egy srácnak Beninek. Szoktatok erre kocsikázni? Te pesti vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 google a barátod ! . ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, azaz: nem árultad volna el tudatlanságodat. Boethius De consolatione philosophiae c. művéből. Én legalább bevallom a hibáimat, meg corsika betegségeit, nem úgy mint egyesek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én eddig csak sülysápon láttam. Szecsőn van még 1 ugyanilyen corsa x14xe motorkóddal egy srácnak Beninek. Szoktatok erre kocsikázni? Te pesti vagy nem? Igen, de ha vmit kell csinálni a corsán akkor általában Sztmkátára megyek le szülőkhöz, meg ott van a "szerelőm". Könnyebb egy udvaron szerelgetni mint egy utcán <_< Persze apróbb dolgokat megoldok itt is, de azért könnyebb ott. Én legalább bevallom a hibáimat, meg corsika betegségeit, nem úgy mint egyesek Ne vedd magadra, megy itt a csipkelődés néha :angry: Aztán meg eltűnnek az emberek mint a Béla !! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts