flint78 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok! B corsa 93-as lucas elosztóra nem tudja valaki milyen méretű o-gyűrű való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 A bimmerek azért rendesek voltak,hogy elengedték,had örüljön. :D Az a pár fok adódhat a jeladó szarakodásából is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Az a pár fok adódhat a jeladó szarakodásából is. Én is azt hittem,amíg ki nem cseréltem a termosztátot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Én is azt hittem,amíg ki nem cseréltem a termosztátot. :D Ettől még a C20XE az XE! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Most teszteltem a hűtővetit 105 foknál kapcsolt és 100ig hűtött vissza? most akkor ez teljesen normális és egészséges működése a verdának. Megmondom őszintén eléggé elbizonytalanított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Most teszteltem a hűtővetit 105 foknál kapcsolt és 100ig hűtött vissza? most akkor ez teljesen normális és egészséges működése a verdának. Megmondom őszintén eléggé elbizonytalanított. háát,nekem mindig 100nál kapcsolt be és 90ig hűti vissza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 háát,nekem mindig 100nál kapcsolt be és 90ig hűti vissza.... Nekem is 100 fölött egy picivel kapcsol és 95-ig visszahűti. De mióta a wahler termo van benne még városi dugóba se nagyon akar kapcsolni a venti, de legalábbis ritkábban megy mint előtte a másik termosztáttal. WAHLER-t mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nekem is 100 fölött egy picivel kapcsol és 95-ig visszahűti. De mióta a wahler termo van benne még városi dugóba se nagyon akar kapcsolni a venti, de legalábbis ritkábban megy mint előtte a másik termosztáttal. WAHLER-t mindenkinek :D Pont tegnap kaptam szívrohamot mert az én c14se corsám ugyan ezt csinálja, de hát akkor úgy néz ki nem kell cserélnem mert neked is így viselkedik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://i267.photobucket.com/albums/ii301/d...SCF0108EDIT.jpg :D J0hnny látom nagyon bejönnek neked ezek a gyári styleok evvel a felnivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 J0hnny látom nagyon bejönnek neked ezek a gyári styleok evvel a felnivel :D 52-es utat ajánlom hozzá sok szeretettel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 52-es utat ajánlom hozzá sok szeretettel! :D 52-es? Az még nem is annyira szar! Amúgy 15-ös-ben és 14-ben is van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 J0hnny látom nagyon bejönnek neked ezek a gyári styleok evvel a felnivel :D Gyári gyári...sok apró módosítás van azon, csak figyelni kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Gyári gyári...sok apró módosítás van azon, csak figyelni kell. :lol: Látom, hogy van, nincs oldalcsík, 97 előtti lökös, 97 utáni sárvédők indexes, más lámpa.... :D Bár igazad van a gyárihoz közeliek a legszebbek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 52-es? Az még nem is annyira szar! Amúgy 15-ös-ben és 14-ben is van. :D Hiába nyíl egyenes a nyomvályúk tudnak sok meglepetést okozni. 185 gumi felett durván cibálja a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hiába nyíl egyenes a nyomvályúk tudnak sok meglepetést okozni. 185 gumi felett durván cibálja a kormányt. Szánalmasak ezek az utak de van egy csomó még pesten a belvárosba és minden fele is van ezer szar út ez magyarország.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hiába nyíl egyenes a nyomvályúk tudnak sok meglepetést okozni. 185 gumi felett durván cibálja a kormányt. Há fogni kell azt a kormányt! :lol: Pedig még szervó is van a kislányoknak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Há fogni kell azt a kormányt! :lol: Pedig még szervó is van a kislányoknak! :D Mennyivel jobb 8colon a 205, legalább ébren tart :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Há fogni kell azt a kormányt! :lol: Pedig még szervó is van a kislányoknak! :D A szervónak semmi hatása nem érezhető egyenes úton :D Akkor meg ha elviszi a vályú a kereket az tök mindegy van e szervó vagy nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A szervónak semmi hatása nem érezhető egyenes úton :D Akkor meg ha elviszi a vályú a kereket az tök mindegy van e szervó vagy nincs :lol: Mostmár ne kend szét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Há fogni kell azt a kormányt! :D Pedig még szervó is van a kislányoknak! :D Ma voltam gumis havernál. Azt beszéltük,hogy corsára max r15 185/50 ami élhető méret. Nem túl szépen felnizhetőek ezek a corsák. Szerintem kinézeten nem dobna akkorát,mint amennyi pénzbe kerülne egy 15ös akármilyen kerék+gumi a corsa alatt,a mostani 3küllős gyári 14helyett. Én biztosan meghagyom,pár év múlva ritka lesz,mert mindenki inkább ócsó kínait rak alá,ezek meg a színesfém telepen végzik. Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ma voltam gumis havernál. Azt beszéltük,hogy corsára max r15 185/50 ami élhető méret. Nem túl szépen felnizhetőek ezek a corsák. Szerintem kinézeten nem dobna akkorát,mint amennyi pénzbe kerülne egy 15ös akármilyen kerék+gumi a corsa alatt,a mostani 3küllős gyári 14helyett. Én biztosan meghagyom,pár év múlva ritka lesz,mert mindenki inkább ócsó kínait rak alá,ezek meg a színesfém telepen végzik. Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :D Ha te mondod biztos így van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ma voltam gumis havernál. Azt beszéltük,hogy corsára max r15 185/50 ami élhető méret. Nem túl szépen felnizhetőek ezek a corsák. Szerintem kinézeten nem dobna akkorát,mint amennyi pénzbe kerülne egy 15ös akármilyen kerék+gumi a corsa alatt,a mostani 3küllős gyári 14helyett. Én biztosan meghagyom,pár év múlva ritka lesz,mert mindenki inkább ócsó kínait rak alá,ezek meg a színesfém telepen végzik. Jártam már így bbs rs bmw felnivel,pár éve azt mondták vigyem a telepre most meg 80 körül van egy garnitúra. :D Egy normális kinézetű felni ami jó állapotú normális gumikkal többe kerül mint az egész corsa.... Amúgy meg szerintem a kinézeten eléggé sokat dob egy felni szebb mint egy gyári lemezfelni, bár tele az internet olyan felnikkel aminél 100x szebb a fekete lemezfelnim. A te corsádon simán megy a gyári kinézethez az a gyári felni simán jó én nem nyúlkálnék hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://i267.photobucket.com/albums/ii301/d...SCF0108EDIT.jpg :D hol van ilyen koptató? vennék egyet apropó 195/50 15" szervóval is kínoz rendesen a 175/70 13" után!! akár van nyomvályú akár nincs...jah fogyasztásról nem is beszéltem...megy vissza a téli hamarosan :lol: Megosztanám ezt a csodás terméket veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 hol van ilyen koptató? vennék egyet apropó 195/50 15" szervóval is kínoz rendesen a 175/70 13" után!! akár van nyomvályú akár nincs...jah fogyasztásról nem is beszéltem...megy vissza a téli hamarosan :lol: Megosztanám ezt a csodás terméket veletek. :D :) Szerelőm vett ilyet a trailer-be,de visszaküldte,mert beep-beep-eset kért és lambadásat kapott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts