spzoli Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 kocsi lemosva, csiriviri állapot,nyári kerekek fent, irány a nyáár :D Ez esőtáncnak minősül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 sziasztok !! Fékproblémám lenne, hosszabb távra elindulva úgy kb.30 km múlva, előttem a kocsisor lassít, majd én is nyomnám a féket hogy lassítsak pedál koppanásig padlóig, kocsi tovább gurul nagy hirtelen csak pumpálásra keményedett be és ekkor állt meg, mentem tovább legközelebbi letérőnél megállok megnéztem a fékolajtartályt színig volt ,mivel haza akartam érni lassan továbbindultam majd nyomogattam a féket az mintha kicsit mentem volna puha majd felpumpálásra kemény lett ,majd hirtelen megjavult és Nyíregyházától Miskolcig mintha misem történ volna nyugodtan autóztam haza. Persze ez nem nagyon hagy nyugodni mert a fék nem játék ,kérdés mi lehetett a gond levegős a rendszer,lehet az hogy egyik munkahenger nem zárt rendesen? Az autó megy szerelőhöz persze így csak érdekelne szerintetek mi lehetett a gond ötlet? további szép napot !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 sziasztok !! Fékproblémám lenne, hosszabb távra elindulva úgy kb.30 km múlva, előttem a kocsisor lassít, majd én is nyomnám a féket hogy lassítsak pedál koppanásig padlóig, kocsi tovább gurul nagy hirtelen csak pumpálásra keményedett be és ekkor állt meg, mentem tovább legközelebbi letérőnél megállok megnéztem a fékolajtartályt színig volt ,mivel haza akartam érni lassan továbbindultam majd nyomogattam a féket az mintha kicsit mentem volna puha majd felpumpálásra kemény lett ,majd hirtelen megjavult és Nyíregyházától Miskolcig mintha misem történ volna nyugodtan autóztam haza. Persze ez nem nagyon hagy nyugodni mert a fék nem játék ,kérdés mi lehetett a gond levegős a rendszer,lehet az hogy egyik munkahenger nem zárt rendesen? Az autó megy szerelőhöz persze így csak érdekelne szerintetek mi lehetett a gond ötlet? további szép napot !!! Megválaszoltad a kérdésed, valószínűleg levegős a rendszer. Ez lehet akár mechanikai hiba is (karmantyú rossz pl. munkahengernél), de előfordulhat simán attól is hogy régen cseréltél fékolajat, mivel az higroszkópikus (magába szívja a levegő nedvességtartalmát), és emiatt előbb el tud melegedni mint az új fékfolyadék. Egy átnézés nem árt neki, de szvsz mindenképpen cserélj fékfolyadékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Hozzá fogtam az őnindító leszereléséhez, és nagyon pocsék helyen van :S Alig férek oda hozzá, vkinek vmi ötlete van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 alulról szereled? mert úgy nem bonyolult annyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Hozzá fogtam az őnindító leszereléséhez, és nagyon pocsék helyen van :S Alig férek oda hozzá, vkinek vmi ötlete van? Aknából egyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 alulról szereled? mert úgy nem bonyolult annyira Alulról, kocsi alatt fekszek, de c16xe elég szar helyen van, meg alig látok vmit pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Megválaszoltad a kérdésed, valószínűleg levegős a rendszer. Ez lehet akár mechanikai hiba is (karmantyú rossz pl. munkahengernél), de előfordulhat simán attól is hogy régen cseréltél fékolajat, mivel az higroszkópikus (magába szívja a levegő nedvességtartalmát), és emiatt előbb el tud melegedni mint az új fékfolyadék. Egy átnézés nem árt neki, de szvsz mindenképpen cserélj fékfolyadékot. szia ! köszönöm a választ, főfékmunkahenger nem lehet rossz? cseréljem a biztonság kedvéért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 vagy fékrásegítő pontosan nem tudom mi a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 vagy fékrásegítő pontosan nem tudom mi a neve... Attól csak a pedált könnyebb nyomni nincs köze máshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Alulról, kocsi alatt fekszek, de c16xe elég szar helyen van, meg alig látok vmit pfff hát azt nem tudom, bár c12nz-ben sincs túl jó helyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 hát azt nem tudom, bár c12nz-ben sincs túl jó helyen :D Reménytelen :S 1 csavarhoz fértem oda, 2-höz hozzá se fértem :@ így mi lesz :S már ütés hatására se nyomja ki :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Lenne még 1 kérdésem. Levettem az akksiról a sarut, és az elektromos ablak nem jőn 1 gombnyomásra le illetve fel :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Lenne még 1 kérdésem. Levettem az akksiról a sarut, és az elektromos ablak nem jőn 1 gombnyomásra le illetve fel :/ hosszan nyomd a gombot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 hosszan nyomd a gombot.... Úgy nyomom a gombot, de most nem megy magától le meg fel, csak ha végig nyomom a gombot :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Úgy nyomom a gombot, de most nem megy magától le meg fel, csak ha végig nyomom a gombot :/ Be kéne tanítani, felhúzod, nyomva tartod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Úgy nyomom a gombot, de most nem megy magától le meg fel, csak ha végig nyomom a gombot :/ mondjuk engedd le teljesen, és utána nyomd hosszan lefele miután már full lent van...akkor hallani fogsz egy kattanást és onnantól müködni fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corso Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! Opel Corsa B-hez létezik valamilyen digitális formában elérhető, magyar vagy angol nyelvű felhasználói kézikönyv? Nemrég szert tettünk egy ilyen autóra, persze neten rögtön nekiálltam keresni. Szervizkönyvet már találtam, de felhasználói kézikönyv érdekelne. Neten lengyelt és talán ukránt találtam, amiből nem értek egy mukkot sem. Ha tudnátok segíteni ez ügyben, hálám örökké üldözne! Corso Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 mondjuk engedd le teljesen, és utána nyomd hosszan lefele miután már full lent van...akkor hallani fogsz egy kattanást és onnantól müködni fog :D Köszi szépen működik :lol: De az őnindítóval nem tudom mi lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Köszi szépen működik :lol: De az őnindítóval nem tudom mi lesz :D A szomszéd apacsoknak az asztrájában vagy két hónapig rossz volt az önindító. Reggelente a főnök beült a tesvírek meg tolták, aztán azok is beugráltak :D Ez a művelet már olyan megszokottá vált, hogy amikor a segély után megcsináltatták, szinte már hiányzott. Szerezz be Te is egy pár toló apacsot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 A szomszéd apacsoknak az asztrájában vagy két hónapig rossz volt az önindító. Reggelente a főnök beült a tesvírek meg tolták, aztán azok is beugráltak :D Ez a művelet már olyan megszokottá vált, hogy amikor a segély után megcsináltatták, szinte már hiányzott. Szerezz be Te is egy pár toló apacsot :lol: Szép lenne :É Max vkivel leszedetem, akinek van aknája, hátha jobban hozzá lehet férni, és nem alatta kell mozogni. Ha az se, akkor be viszem a szervízbe hozzánk, ott van emelő meg minden szerszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 A szomszéd apacsoknak az asztrájában vagy két hónapig rossz volt az önindító. Reggelente a főnök beült a tesvírek meg tolták, aztán azok is beugráltak :lol: Ez a művelet már olyan megszokottá vált, hogy amikor a segély után megcsináltatták, szinte már hiányzott. Szerezz be Te is egy pár toló apacsot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. A mai nap elég intenzív benzinszag kezdett érződni az autóm utasterében! X14SZ motor. Honnan jöhet? Ha leállítom és újra indulnék x idő elteltével, akkor rendesen tömény benzin szag van bennt, ill menet közben is érezni. Légyszi segítsetek! Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 A bimmerek azért rendesek voltak,hogy elengedték,had örüljön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 A bimmerek azért rendesek voltak,hogy elengedték,had örüljön. :D Nem zár a termosztátja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts