J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Az autómatán kell állítani hogy a dob felmenjen, de csak egy pár mili hely legyen a pofákig. Állítasz,felradok,forgatsz.Addig játszod,amíg nem szorul,de jó közel van a pofa hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Kérdés, hogy az ő dobja volt-e már felszabályozva. Ha nem, akkor még túlméretes pofával jó lehet. A kérdés az, hogy az autómata állítója müxik-e még... Ha nem akkor kézzel kell összelőni és próbálni. A munkahengereket is ellenőrizni kellene. Ez jó :D Autóelektronikásnak tanulók. tárcsafékhez jobban értenék, de dobféket még csak most csinálok először, és holnapra kész kell lennem, mert kellene. Nem hiszem hogy volt e szabályozva :S de nem látok rajta ezen az oldalon nagy vállakat, hogy a másikon milyenek lesznek, mert ott már fémen fogott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Állítasz,felradok,forgatsz.Addig játszod,amíg nem szorul,de jó közel van a pofa hozzá. Nekem ugyan ezen a módon van felrakva rakás sz@r ez a dobfék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nekem ugyan ezen a módon van felrakva rakás sz@r ez a dobfék.... Neismond Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Inkább, mint egy hajvasalás... :D :lol: Na a puttonyos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Na a puttonyos. :lol: Köll a hely a ganyénak, ne bántsad má! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nekem ugyan ezen a módon van felrakva rakás sz@r ez a dobfék.... Nem szar az, csak kell egy kis gyakorlat skodán,trabin és dalolva lövöd be ezeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Neismond Nekem nem jó az önállító és volt olyan h nem is fogtak de meg se lehet érezni annyira jelentéktelen gyenge sz@r... bárcsak nem sajnálnák hátra a kisebb tárcsát..... wááááááá onnan tudom h szar volt h behúztam a kézit az elgurult a kocsi XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nekem nem jó az önállító és volt olyan h nem is fogtak de meg se lehet érezni annyira jelentéktelen gyenge sz@r... bárcsak nem sajnálnák hátra a kisebb tárcsát..... wááááááá onnan tudom h szar volt h behúztam a kézit az elgurult a kocsi XD Én helyre raktam őket, munkahenger csere, beállítás és igenis érezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Én helyre raktam őket, munkahenger csere, beállítás és igenis érezhető. De azért 2 tárcsa jobb lenne hátul mint ez az elavult ócska dobfék Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 elavult ócska dobfék Ühüm, biztos hülyék az angolok,turós corsán is van felújított dobfék...kamionon is viccből van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ühüm, biztos hülyék az angolok,turós corsán is van felújított dobfék...kamionon is viccből van... Mondtam már ha ha ez lenne a felfogás akkor még mindig sátorba laknánk, tudom szervó is hülyeség meg felesleges súly 20 kiló.. na mindegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nem tudja valaki a Corsa váltók áttétetelezését? Magyarul F13-as váltóm van és valami olyan kéne amiben hosszabbak a fokozatok, de legalább az 5. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Mondtam már ha ha ez lenne a felfogás akkor még mindig sátorba laknánk, tudom szervó is hülyeség meg felesleges súly 20 kiló.. na mindegy :D Akkor meg ne nyafogj. Dobjál alá tárcsaféket. :lol: Meglehet a dobféket is án csinálni, csak meg kell hozzá venni a cuccokat és jól összerakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nem tudja valaki a Corsa váltók áttétetelezését? Magyarul F13-as váltóm van és valami olyan kéne amiben hosszabbak a fokozatok, de legalább az 5. Köszi. Milyen motorhoz akarod felszúrni? F13WR a dízel astrákban volt, abban hosszú az 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Akkor meg ne nyafogj. Dobjál alá tárcsaféket. :D Meglehet a dobféket is ######án csinálni, csak meg kell hozzá venni a cuccokat és jól összerakni. :D Ebbe teljes mértékbe igazad van, 1 zsír új dobfék annyira nem gáz amúgy. Sőt talán annyival jobb is, hogy hátul nem olyan erős mint a tárcsa és nem áll keresztbe a verda bár ezért szoktak kis tárcsát hátra tenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Milyen motorhoz akarod felszúrni? F13WR a dízel astrákban volt, abban hosszú az 5. Nekem f13wr 3.94 difivel van. 5.ben 90-nél 2500-at forog. Ez a legrövidebb váltó b corsához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ez a legrövidebb váltó b corsához? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Milyen motorhoz akarod felszúrni? F13WR a dízel astrákban volt, abban hosszú az 5. C12NZ-hez, jobb lenne ha nem pörögne ennyire a motor 5.-ben. Vagy csak az 5. kerekeit cserélni, próbálta már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 C12NZ-hez, jobb lenne ha nem pörögne ennyire a motor 5.-ben. Vagy csak az 5. kerekeit cserélni, próbálta már valaki? Folyamatosan lejtőn közlekedsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Folyamatosan lejtőn közlekedsz? :D Miért is? Ha az 5. hosszabb lenne valamivel az szerintem kényelmes lenne hosszabb távon, nem hiszem, hogy ez gondot okozna a mindennapi használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nekem f13wr 3.94 difivel van. 5.ben 90-nél 2500-at forog. Ez a legrövidebb váltó b corsához? wr eleve nem túl rövid. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 De nálam is 100-110nél 3e forog a fordulaszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 De nálam is 100-110nél 3e forog a fordulaszám Nálam 100nál 3000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 De nálam is 100-110nél 3e forog a fordulaszám Mi forog kivel hova? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts