Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az autómatán kell állítani hogy a dob felmenjen, de csak egy pár mili hely legyen a pofákig.

Állítasz,felradok,forgatsz.Addig játszod,amíg nem szorul,de jó közel van a pofa hozzá.

Elküldve
Kérdés, hogy az ő dobja volt-e már felszabályozva.

Ha nem, akkor még túlméretes pofával jó lehet.

A kérdés az, hogy az autómata állítója müxik-e még...

Ha nem akkor kézzel kell összelőni és próbálni.

A munkahengereket is ellenőrizni kellene.

Ez jó :D Autóelektronikásnak tanulók. tárcsafékhez jobban értenék, de dobféket még csak most csinálok először, és holnapra kész kell lennem, mert kellene.

Nem hiszem hogy volt e szabályozva :S de nem látok rajta ezen az oldalon nagy vállakat, hogy a másikon milyenek lesznek, mert ott már fémen fogott.

Elküldve
Nekem ugyan ezen a módon van felrakva rakás sz@r ez a dobfék....

Nem szar az, csak kell egy kis gyakorlat skodán,trabin és dalolva lövöd be ezeket. :D

Elküldve
Neismond

Nekem nem jó az önállító és volt olyan h nem is fogtak de meg se lehet érezni annyira jelentéktelen gyenge sz@r... bárcsak nem sajnálnák hátra a kisebb tárcsát..... wááááááá onnan tudom h szar volt h behúztam a kézit az elgurult a kocsi XD

Elküldve
Nekem nem jó az önállító és volt olyan h nem is fogtak de meg se lehet érezni annyira jelentéktelen gyenge sz@r... bárcsak nem sajnálnák hátra a kisebb tárcsát..... wááááááá onnan tudom h szar volt h behúztam a kézit az elgurult a kocsi XD

Én helyre raktam őket, munkahenger csere, beállítás és igenis érezhető.

Elküldve
Ühüm, biztos hülyék az angolok,turós corsán is van felújított dobfék...kamionon is viccből van...

Mondtam már ha ha ez lenne a felfogás akkor még mindig sátorba laknánk, tudom szervó is hülyeség meg felesleges súly 20 kiló.. na mindegy :D

Elküldve

Nem tudja valaki a Corsa váltók áttétetelezését? Magyarul F13-as váltóm van és valami olyan kéne amiben hosszabbak a fokozatok, de legalább az 5.

Köszi.

Elküldve
Mondtam már ha ha ez lenne a felfogás akkor még mindig sátorba laknánk, tudom szervó is hülyeség meg felesleges súly 20 kiló.. na mindegy :D

Akkor meg ne nyafogj.

Dobjál alá tárcsaféket. :lol:

Meglehet a dobféket is án csinálni, csak meg kell hozzá venni a cuccokat és jól összerakni. :D

Elküldve
Nem tudja valaki a Corsa váltók áttétetelezését? Magyarul F13-as váltóm van és valami olyan kéne amiben hosszabbak a fokozatok, de legalább az 5.

Köszi.

Milyen motorhoz akarod felszúrni?

F13WR a dízel astrákban volt, abban hosszú az 5.

Elküldve
Akkor meg ne nyafogj.

Dobjál alá tárcsaféket. :D

Meglehet a dobféket is ######án csinálni, csak meg kell hozzá venni a cuccokat és jól összerakni. :D

Ebbe teljes mértékbe igazad van, 1 zsír új dobfék annyira nem gáz amúgy. Sőt talán annyival jobb is, hogy hátul nem olyan erős mint a tárcsa és nem áll keresztbe a verda bár ezért szoktak kis tárcsát hátra tenni :lol:

Elküldve
Milyen motorhoz akarod felszúrni?

F13WR a dízel astrákban volt, abban hosszú az 5.

C12NZ-hez, jobb lenne ha nem pörögne ennyire a motor 5.-ben. Vagy csak az 5. kerekeit cserélni, próbálta már valaki?

Elküldve
Folyamatosan lejtőn közlekedsz? :D

Miért is? Ha az 5. hosszabb lenne valamivel az szerintem kényelmes lenne hosszabb távon, nem hiszem, hogy ez gondot okozna a mindennapi használatban.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.