huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akadt egy kis probléma! Nem találom a csatlakozót! Nem tudna valaki segíteni, hogy hol van? Corsa B 96 X14SZ! Nagyon köszönöm! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akadt egy kis probléma! Nem találom a csatlakozót! Nem tudna valaki segíteni, hogy hol van? Corsa B 96 X14SZ! Nagyon köszönöm! G. Biztitáblán,bal oldalt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok! Olvasgattam a fórum különböző hozzászólásait a corsa b műszerfal izzócseréivel kapcsolatban. Nekem egy 96-os corsam van és néhány műszerfal izzó megérett a cserére. Csak az a bökkenő h. nem tudom hogyan is kezdjek hozzá. Nem tudna valaki egy részletes leírást küldeni akár e-mailban, akár messengeren vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni arról, hogyan is kell szakszerűen szétkapni a műszerfalat? Találtam néhány hozzászólást, de nem akarok neki esni tudatlanul. Ha kicserélem a műszerfal izzókat ledekre akkor nem kell beépíteni vmi ellenállást, h. a ledek képesek legyenek elviselni a 12voltos feszkót? Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sikerült kiolvasni a hibakódot, de kissé érdekes sztem! Nekem a 12-es az elejéről elmaradt! Utána 10 villogás kis szünet 5 villogás, kis szünet 10 és megint 10! Majd hosszabb szünet és u.ez! Ez így milyen számú kód lehet? Nagyon köszönöm! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PankAtis Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Köszöntem szépen, de szombaton a problémát már sikerült megoldani. Az izzók sikeresen ki lettek cserélve a középkonzolban is. Akit érdekel B Corsa javítási kézikönyv persze német nyelvű!!! írjon PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sikerült kiolvasni a hibakódot, de kissé érdekes sztem! Nekem a 12-es az elejéről elmaradt! Utána 10 villogás kis szünet 5 villogás, kis szünet 10 és megint 10! Majd hosszabb szünet és u.ez! Ez így milyen számú kód lehet? Nagyon köszönöm! G. Milyen motor ez?Milyen évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 96 -os X14SZ-es kód! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 96 -os X14SZ-es kód! G. Elvileg MULTEC S(F) van benne,de az általad kivillogtatott kódok sehogy sem jók. Hogy csináltad? Jól számoltad őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 A leírás alapján az 5 öst 6 ost zártam össze és gyújtás, majd el kezdett villogni! Sztem jól számoltam, de megnézem akkor mégegyszer! Ha 3x 10 és utána 5, akkor lenne 35? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 A leírás alapján az 5 öst 6 ost zártam össze és gyújtás, majd el kezdett villogni! Sztem jól számoltam, de megnézem akkor mégegyszer! Ha 3x 10 és utána 5, akkor lenne 35? Köszi! G. Nem! Nekem így villog: ---- 12 ---- 12 ---- 12 Aztán jön a hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 megnéztem újra! Sztem úgy van ahogy leírtam! Csináltam egy videót! Hogy tudnám megmutatni nektek? Közzé tudom tenni vhol? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 megnéztem újra! Sztem úgy van ahogy leírtam! Csináltam egy videót! Hogy tudnám megmutatni nektek? Közzé tudom tenni vhol? G. Ha 10 5 10 10, akkor az 0500-as hibakód, de ez nem kerek. B) Meg kellene kérdezni a Futó Gabit, Ő mit mond erre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 őt hol találom? Hogy tudok vele kapcsolatba lépni? Nem tudom a videót felrakni vhova? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Találtam egy hibaüzenetet: Idle speed stepper motor/idle air regulator Ezt sajnos nem tudom mit jelent! Ha tudnátok segíteni! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Alapjárati motor környékén nézz körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 És mit kell keresnem? Szemmel látható hiba? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Ha 10 5 10 10, akkor az 0500-as hibakód, de ez nem kerek. B) Meg kellene kérdezni a Futó Gabit, Ő mit mond erre.... Alapjárati hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 És ezt mi okozhatja? Generátor? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 És ezt mi okozhatja? Generátor? G. Sok minden. Első körben az alapjárati léptetőmotort kéne megnézni, ahogy Tgabika is írta, hátha csak koszos vagy valami. De az is lehet, hogy más a probléma csak az alapjáratnál jön ki és a kompenzálás miatt úgy veszi az ECU, hogy az alapjárat szabályozással van baj. Amúgy szinte bármi közvetett dolog is lehet szerintem: kontakthiba, benzinszűrő stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Vigyem szervízbe? Hol található az alapjárati léptető motor? Nem tudnál valami leírást, rajzot küldeni? Köszönöm! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Vigyem szervízbe? Hol található az alapjárati léptető motor? Nem tudnál valami leírást, rajzot küldeni? Köszönöm! G. Milyen motor? Valahol a folytószelep környékén kell lennie. Leírásom most nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 X14SZ -es motor! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Sziasztok! Akksit cseréltem az autóban. Kérdezném, hogy kell e tanítani a motorvezérlőt valamilyen formában? X12XE Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Sziasztok! Akksit cseréltem az autóban. Kérdezném, hogy kell e tanítani a motorvezérlőt valamilyen formában? X12XE Köszi! Nem. Gyárilag bele van égetve a program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 X14SZ -es motor! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts