dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Igazad lehet. Méretváltóban megnéztem,hogy 165 70 r13 pont akkora,mint a 145/80 r13 és az is gyári méret. Nekem 165/65 r14 van fent. A 145 téli gumikkal 6-7km/h val mutat többet az óra,165 tel meg csak 3-4gyel,de 195/50 r15-tel már teljesen pontos lenne. :D A 165/65/R14 az váltóméret szóval jót tettél fel, nekem amikor 175/70/r13 volt fent akkor mutatott pontosan érdekes :lol:
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Nekem most 175/65/R14 lesz fent ami elvileg nem váltóméret de az opel.hu-n is írnak rá ilyet szóval annyira nagy baj nem lehet gondolom. 175/65 R14 Astra F, Corsa B, Corsa C, Agila B 12 990 Ft
Laccci Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 195/50 r15 Még hátsó ledes lámpa és gáz megy bele utánna off a tuningnak :D Az oldalán az tájkép nem rész az autónak :lol:
Volu Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Én vettem 4új semperit nyárit, gyári 165/65. A fogyasztásom megemelte 4.6-ról 5.5re. :D De könnyebb lett a kormány és sokkal jobban tapad,szebben fut egyenesen. Volu! Pucold le a vasat,toljál fel képet,mert kezd csömöröm lenni ettől a sok fekete corsától. :D Mindjárt én is így teszek,gyári kategóriában indulok. :) lol ;) hétfőn ha jó idő lesz, visszateszem a nyári kerekeket meg kap egy nagyfürdőt is, most már annyira retkes szegénykém hogy az enyém is fekete :lol:
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Megvan nekem is a 4 felni 80%os yokohama gumikkal megvan a 4 kupak és van benne központosító gyűrű is csak 1db nem tudom hova tűnt de nem találom, valami oldalon láttam, hogy 780FT/db és van 100 féle méret elég csak 1 DB-ot vennem? Ha a másik 3om megvan igaz a 3db az fémből van ez meg műanyag? :D Ha fent lesz zúzok én is képet csak még vennem kell kerékőrt mert az új csavarok már megvannak!
moti Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Jelentés a gépházból: http://kepfeltoltes.hu/110312/IMG_0135_www...ltoltes.hu_.jpg Ugyanígy nézz ki az én mocim is :|
TomTech Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Én is fel akartam rakni a nyári gumikat, de az 1-ik hátsómban csavar van.
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Nem sajnáljuk a pasztát: Megadjuk a módját: Mindjárt jobb: Remélem tömít:
moti Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Ma hozzá fogtam kicserélni hátul a dobfék pofákat. Még az egyiket se sikerült kicserélnem. Vki leírná a pontos menetét. Már egyik oldalon levettem a dobot, fékek fogták rendesen :/ meg kivettem a rugókat, pofákat. Holnap az újakat kell berakni meg másik oldalon megcsinálni. Az a baj későn fogtam hozzá, nagyon hamar besötétedett, világitással meg alig láttam vmit :/ Úgy csináltam, hogy levettem közepén a kupakot, ki a rögzítőt, kicsavartam a csavart, kijöttek a kosarak, és kalapácsal ütögettem meg feszítettem lefele körbe-körbe, fékek nagyon fogták és alig akart lecuppanni :S Vkinek lenne képe, hogy hogy vannak a rugók pontosan? Mit kell majd utána állítani? Vagy ha nem lesz semmi, leszedem a másik oldalon, és az alapján megcsinálom az egyik oldalt, majd a másikat.
moti Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 J0nny, milyen paszta? Nekem is majd meg kell csinálnom, mert az olajteknő elég olajos, meg néha látok olajcseppet a betonon :S
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 J0nny, milyen paszta? Nekem is majd meg kell csinálnom, mert az olajteknő elég olajos, meg néha látok olajcseppet a betonon :S A gyári könyv által ajánlott paszta. A fékcseréhez keress egy F astra szervízkönyvet a neten,benne van minden leírva.
tgabika76 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Vkinek lenne képe, hogy hogy vannak a rugók pontosan? Bwááááhhh... Alapvetés hogy ha olyasmit szedsz szét amit még előtte sohasem, akkor képeket kell csinálni a szerelés minden fázisáról hogy össze is tudd rakni. :D
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 J0hnny tőled jó lehet kocsit vásárolni! Eléggé karban tartod, szeretem ha valaki ennyire precízen megcsinálja a verdáját és kicseréli amit kell nem hagyja még fél évig mielőtt hátha szétesik a verda azt 5x annyiba kerül megcsináltatni:D Ja jut eszembe, Jh0nny szerintem gáz ha a felnijeimbe 3 darab tehermentesítő/központosító gyűrű fém és mivel elhagytam 1et ezért a 4ikbe rakok műanyagot persze a helyes mérettel? Vagy esztergáltassak 1 új fémet? köszi
moti Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Bwááááhhh... Alapvetés hogy ha olyasmit szedsz szét amit még előtte sohasem, akkor képeket kell csinálni a szerelés minden fázisáról hogy össze is tudd rakni. :D Nem szükséges, mert most szerencsém van. Ott a másik oldal. tudom hogy megy össze, de 1 vmibe nem vagyok biztos :S Vectra A csináld magadba olvastam, de ott azt írta hátul szedjek ki vmit, forgassam meg vmit nyomjak be.
spzoli Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 J0hnny tőled jó lehet kocsit vásárolni! Eléggé karban tartod, szeretem ha valaki ennyire precízen megcsinálja a verdáját és kicseréli amit kell nem hagyja még fél évig mielőtt hátha szétesik a verda azt 5x annyiba kerül megcsináltatni:D Ja jut eszembe, Jh0nny szerintem gáz ha a felnijeimbe 3 darab tehermentesítő/központosító gyűrű fém és mivel elhagytam 1et ezért a 4ikbe rakok műanyagot persze a helyes mérettel? Vagy esztergáltassak 1 új fémet? köszi Tökmind1. A műanyag annyival jobb, hogy nem rohad rá az agyra...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Tökmind1. A műanyag annyival jobb, hogy nem rohad rá az agyra... Köszönöm szépen kedves Zoltán már lassan 1 rekesz sörrel jövök :D
spzoli Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Köszönöm szépen kedves Zoltán már lassan 1 rekesz sörrel jövök :lol: Ne aggódj, behajtom. :D
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 J0hnny tőled jó lehet kocsit vásárolni! Eléggé karban tartod, szeretem ha valaki ennyire precízen megcsinálja a verdáját és kicseréli amit kell nem hagyja még fél évig mielőtt hátha szétesik a verda azt 5x annyiba kerül megcsináltatni:D Ja jut eszembe, Jh0nny szerintem gáz ha a felnijeimbe 3 darab tehermentesítő/központosító gyűrű fém és mivel elhagytam 1et ezért a 4ikbe rakok műanyagot persze a helyes mérettel? Vagy esztergáltassak 1 új fémet? köszi Ezért nem adom el őket. :D Vagy bontóba megy vagy tyúkól lesz belőle, de más nem fogja élvezni a munkám gyümölcsét. Semmi gond nem lesz belőle, ha az egyik műanyag.
kucu32 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Bwááááhhh... Alapvetés hogy ha olyasmit szedsz szét amit még előtte sohasem, akkor képeket kell csinálni a szerelés minden fázisáról hogy össze is tudd rakni. :D Na nekem is csak ezért van ilyen képem. ( de végül a haver rakta össze fejből :lol: )
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Ezért nem adom el őket. :D Vagy bontóba megy vagy tyúkól lesz belőle, de más nem fogja élvezni a munkám gyümölcsét. Semmi gond nem lesz belőle, ha az egyik műanyag. Köszönöm neked is a választ, igen én is méhbe fogom leadni majd 1x eladni már nem fogom
moti Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Na nekem is csak ezért van ilyen képem. ( de végül a haver rakta össze fejből :D ) http://kepfeltoltes.hu/110312/F_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Na köszi :lol: pont így gondoltam én is, mivel a bal oldalon van az a "izé" azt nem tudtam hogy kell állnia :D Ha összelesz rakva, kell állitani vagy vmi?
TomTech Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Ma hozzá fogtam kicserélni hátul a dobfék pofákat. Még az egyiket se sikerült kicserélnem. Vki leírná a pontos menetét. Már egyik oldalon levettem a dobot, fékek fogták rendesen :/ meg kivettem a rugókat, pofákat. Holnap az újakat kell berakni meg másik oldalon megcsinálni. Az a baj későn fogtam hozzá, nagyon hamar besötétedett, világitással meg alig láttam vmit :/ Úgy csináltam, hogy levettem közepén a kupakot, ki a rögzítőt, kicsavartam a csavart, kijöttek a kosarak, és kalapácsal ütögettem meg feszítettem lefele körbe-körbe, fékek nagyon fogták és alig akart lecuppanni :S Vkinek lenne képe, hogy hogy vannak a rugók pontosan? Mit kell majd utána állítani? Vagy ha nem lesz semmi, leszedem a másik oldalon, és az alapján megcsinálom az egyik oldalt, majd a másikat. Ha rendesen fogják a pofák azt jelenti a dob már kuka. Nekem is volt ilyen. Nagyonerős fékezéskor ki is ugrott a dugattyú a munkahengerből, és onnantól nem volt fékem. Érdekes dolog.
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Ha rendesen fogják a pofák azt jelenti a dob már kuka. Nekem is volt ilyen. Nagyonerős fékezéskor ki is ugrott a dugattyú a munkahengerből, és onnantól nem volt fékem. Érdekes dolog. Kérdés, hogy az ő dobja volt-e már felszabályozva. Ha nem, akkor még túlméretes pofával jó lehet. A kérdés az, hogy az autómata állítója müxik-e még... Ha nem akkor kézzel kell összelőni és próbálni. A munkahengereket is ellenőrizni kellene.
kucu32 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Na köszi :D pont így gondoltam én is, mivel a bal oldalon van az a "izé" azt nem tudtam hogy kell állnia :lol: Ha összelesz rakva, kell állitani vagy vmi? Az autómatán kell állítani hogy a dob felmenjen, de csak egy pár mili hely legyen a pofákig.
Atommanó Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Köszönöm szépen kedves Zoltán már lassan 1 rekesz sörrel jövök :D Inkább, mint egy hajvasalás... :D :lol:
Recommended Posts