dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor már járjon a futár autómatával,kuplungolnia se kelljen. :D Nekem nem kéne automata sose, vezettem már és nem tetszik mert manuális váltóval sokkal jobban irányítható az autó de amúgy a szervó és autómata váltót, hogy hasonlítottad össze magam se értem :lol::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! EGR szelepet otthon hogyan és mivel takarítsam ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem nem kéne automata sose, vezettem már és nem tetszik mert manuális váltóval sokkal jobban irányítható a váltó de amúgy a szervó és autómata váltót, hogy hasonlítottad össze magam se értem :D:D:D Kb nekem annyira hiányzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem hátsó kerekek sem kellenek,mert elöl hajt,kormányozni is elöl kell. Valaki mindig megemeli hátul. A tető ablak 1 extra, hogy hasonlítod össze a hátsó kerekekkel? :D:D jaj ne csináljátok már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! EGR szelepet otthon hogyan és mivel takarítsam ki? Van itt pár mester, mindjá segítenek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A tető ablak 1 extra, hogy hasonlítod össze a hátsó kerekekkel? :D:D jaj ne csináljátok már :lol: Semmilyen extra nem kell csak a szervó,mert az neked van.Érted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Semmilyen extra nem kell csak a szervó,mert az neked van.Érted. :D Így van neked tetőablak, nekem szervó :DDDD én nevetve autókázok és beparkolok bárhova semmi erőfeszítés nélkül te meg szarakodsz a nyitott tetőablakkal és tekergeted a kormányt mint 1 hülye :lol: igazad van :D:D:D hagyjuk ezt a témát mert sose fogunk 1et érteni :) inkább próbáljunk meg értelmes dolgokról elmélkedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 van :D:D:D hagyjuk ezt a témát mert sose fogunk 1et érteni :lol: Így van. Én gurítom és röhögve parkolok, te meg tekered egyhelyben és úgy vigyorogsz! Nem tök 8? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Így van. Én gurítom és röhögve parkolok, te meg tekered egyhelyben és úgy vigyorogsz! Nem tök 8? :D De teljesen mindegy azért írtam, az a lényeg, hogy nekünk megfelel, hagyjuk a témát mert semmi értelme :lol: inkább próbáljunk valami pozitív dolgokról elmélkedni :D Ilyen hülyeségek, hogy van elektromos ablakod és annak örülhetsz JAJJJ :) mindenki annak örülhet amit vett és kinézett és akart, nem tombolán nyertük a kocsit, nem fogok örülni ezeknek, hogy 1.4es a motor nem 1.2es meg ilyen hülyeségek, hogy elektromos az ablak, mindenki olyat választ amilyet akar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 De teljesen mindegy azért írtam, az a lényeg, hogy nekünk megfelel, hagyjuk a témát mert semmi értelme :lol: inkább próbáljunk valami pozitív dolgokról elmélkedni :D Ilyen hülyeségek, hogy van elektromos ablakod és annak örülhetsz JAJJJ :) mindenki annak örülhet amit vett és kinézett és akart, nem tombolán nyertük a kocsit, nem fogok örülni ezeknek, hogy 1.4es a motor nem 1.2es meg ilyen hülyeségek, hogy elektromos az ablak, mindenki olyat választ amilyet akar ;) Kivéve tgabikát! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kivéve tgabikát! :lol: :D Ez most komoly? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! EGR szelepet otthon hogyan és mivel takarítsam ki? Nitrohigító, aztán egy kis wd-40 és megjáratni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ez most komoly? :D Nézd meg CS-n az A corsáját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nézd meg CS-n az A corsáját. :D Én csak a calibráját látom a képeken Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Így bő másfél év után megtaláltam a Nokedli adatlapját a CS-en, ennek örömére mindjárt aktualizáltam is az azóta elkövetett módosításokkal. Egyszer ha szép idő lesz és ráérek, akkor a képeket is frissítem majd. Én csak a calibráját látom a képeken Tessék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Tessék. Hát ez tényleg poén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Olyan kis csitti fitti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 http://i51.tinypic.com/2nsap9k.jpgOlyan kis csitti fitti! :lol: Ez elég profi nekem is tetszik, és még a levegőszűrő is gyári elég jó utálom a sok gagyi direkt szűrőt csúnya, csak nem értem az akksit minek kellett átenni szerintem a b corsába tök jó helyen van nekem tetszik a gyári helyén és még hülyén se néz ki hogy a semmi közepén ott 1 akksi na mindegy.... Jut eszembe J0hnny látom te képbe vagy a corsa-ról a corsamba nincs klíma ilyenkor van pollenszűrő mert nekem úgy rémlik, hogy az csak klímásoknál van vagy mindegyikbe van?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Kivéve tgabikát! :lol: :D Na ha már meg lettem szólítva akkor közlöm hogy ez nem az én érdemem, hanem szerencse. Azért próbálok méltó lenni hozzá és igyekszem gondját viselni az autónak. Ha már itt tartunk: a Nokedliban sincsen szervo, és bár el tudnám viselni ha lenne, momentán egy 5 sebességes váltónak jobban örülnék, de még asszem a C20NE/XE is előrébb van a kívánságlistán mint a szervo. Amíg ilyen kis motor van benne, úgysem olyan nehéz az eleje hogy ne lehessen eltekerni azt a kormányt. Egyszerűen több gombócot kell enni és kész. :D Mondjuk azért nem vagyok a saját magam ellensége, szóval igyekeztem a lehető legkeskenyebb gumit venni rá (mivel a gyári GSi felni követelmény volt, az meg ugye 14"-os, ezért most 165-ös gumi van rajta, mert ekkora átmérőben ez a legkeskenyebb gumi ami még viszonylag könnyen hozzáférhető), de nem a parkolás megkönnyítése végett, hanem hogy hagyjak némi esélyt a 45LE-s motorkának arra hogy egyáltalán el tudja forgatni a kerekeket. :) Bizonyára rakhattam volna rá 185-ös gumit is, és akkor sem az zavart volna hogy nem tudom elfordítani a kormányt, hanem hogy 15litert fogyasztana velük az autó és még nem is menne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ez elég profi nekem is tetszik, és még a levegőszűrő is gyári elég jó utálom a sok gagyi direkt szűrőt csúnya, csak nem értem az akksit minek kellett átenni szerintem a b corsába tök jó helyen van nekem tetszik a gyári helyén és még hülyén se néz ki hogy a semmi közepén ott 1 akksi na mindegy.... Jut eszembe J0hnny látom te képbe vagy a corsa-ról a corsamba nincs klíma ilyenkor van pollenszűrő mert nekem úgy rémlik, hogy az csak klímásoknál van vagy mindegyikbe van?:D Hali!!! Az én verdám olyan alap volt, hogy még csukható kesztyűtartó és szivargyújtó sem volt benne. De pollenszűrő az van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ez elég profi nekem is tetszik, és még a levegőszűrő is gyári elég jó utálom a sok gagyi direkt szűrőt csúnya, csak nem értem az akksit minek kellett átenni szerintem a b corsába tök jó helyen van nekem tetszik a gyári helyén és még hülyén se néz ki hogy a semmi közepén ott 1 akksi na mindegy.... Jut eszembe J0hnny látom te képbe vagy a corsa-ról a corsamba nincs klíma ilyenkor van pollenszűrő mert nekem úgy rémlik, hogy az csak klímásoknál van vagy mindegyikbe van?:D a helye meg kell legyen max nincs benne a szűrő, de ha nincs tudsz bele tenni, párásodás ellen egy kicsit hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 a helye meg kell legyen max nincs benne a szűrő, de ha nincs tudsz bele tenni, párásodás ellen egy kicsit hasznos. Köszi akkor majd szétkapom és veszek bele jobb lenne ha kicsit kevésbé párásodna pont ezért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hali!!! Az én verdám olyan alap volt, hogy még csukható kesztyűtartó és szivargyújtó sem volt benne. De pollenszűrő az van!!! Köszi arc a választ, a kesztyűtartót és a szivargyújtót és még sok mindent tudsz pótolni a vateráról ha szükséged van rá vagy még nem tetted meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Na ha már meg lettem szólítva akkor közlöm hogy ez nem az én érdemem, hanem szerencse. Azért próbálok méltó lenni hozzá és igyekszem gondját viselni az autónak. Ha már itt tartunk: a Nokedliban sincsen szervo, és bár el tudnám viselni ha lenne, momentán egy 5 sebességes váltónak jobban örülnék, de még asszem a C20NE/XE is előrébb van a kívánságlistán mint a szervo. Amíg ilyen kis motor van benne, úgysem olyan nehéz az eleje hogy ne lehessen eltekerni azt a kormányt. Egyszerűen több gombócot kell enni és kész. :lol: Mondjuk azért nem vagyok a saját magam ellensége, szóval igyekeztem a lehető legkeskenyebb gumit venni rá (mivel a gyári GSi felni követelmény volt, az meg ugye 14"-os, ezért most 165-ös gumi van rajta, mert ekkora átmérőben ez a legkeskenyebb gumi ami még viszonylag könnyen hozzáférhető), de nem a parkolás megkönnyítése végett, hanem hogy hagyjak némi esélyt a 45LE-s motorkának arra hogy egyáltalán el tudja forgatni a kerekeket. :D Bizonyára rakhattam volna rá 185-ös gumit is, és akkor sem az zavart volna hogy nem tudom elfordítani a kormányt, hanem hogy 15litert fogyasztana velük az autó és még nem is menne... Nem írtam a szervóval kapcsolatba, hogy nem tudom eltekerni mert olyan gyenge szar vagyok, nem értem miért jön mindenki avval, hogy több gombocot kéne enni meg minek az meg ilyenek? Nem fogom kivetetni a kocsiból, hogy menő legyek :):D:D hanem 100x kényelmesebb szervóval meg nem hiszem, hogy ha valakinek van szervó a kocsijába az már 1 gyenge ember és azért vette ;), amúgy meg szerintem ha lenne egy 1.4 90 Lóvas motor a kocsiba vagy 1.6 GSI akkor előbb kellene szervó mint C20XE azért az 1.2 elég gyengusz lehet de hát így nyerted örülni kell ennek is :D GSI felnit én is vehetnék a corsára csak annyira nem tetszik az a 3 ágú style, hogy az valami hihetetlen pedig tök olcsó árba adják... Kicsit érdekes ez a mentalitás, hogy minek szervó meg klíma a kocsiba meg ilyenek :D Ha így gondolkodna az emberiség akkor még mindig sátorba laknánk. Mindenkinek LADÁT aztán lehet örülni abba nincs semmi :DDDDDDDDD Én inkább maradok a corsánál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts