hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Elnézve ezt a sok szép lámpát..hol lehet kürtőskalácsot meg kakasos nyalókát kapni? Megyek lövök valami egy-két pálcásat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Elnézve ezt a sok szép lámpát..hol lehet kürtőskalácsot meg kakasos nyalókát kapni? Megyek lövök valami egy-két pálcásat. A sarki közért polcán még megtekinthető a kojak nyalókával egyetemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szemcso Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem..Van egy 97es corsám,ami jobbra kanyarodásnál,erős darálo hangot ad előlről!nem kopog,hanem darál.. Igazábol azt észrevettem hgy jobb oldalon a féltengelycsuklonál a gumiharang el van szakadva.Ha a féltengelycsuklom a gázakkor az elvileg adhatja ezt a hangot? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 nekem ez teccene... LINK Én is ezeket néztem amik be vannak linkelve de nem nagyon van választék ebay-en vannak jók.... meg hát ez, hogy kva messziről kell megrendelni webshopból áhhh.... Mondjuk ami néztem pesti boltot az is nagyon messze van, szóval.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem..Van egy 97es corsám,ami jobbra kanyarodásnál,erős darálo hangot ad előlről!nem kopog,hanem darál.. Igazábol azt észrevettem hgy jobb oldalon a féltengelycsuklonál a gumiharang el van szakadva.Ha a féltengelycsuklom a gázakkor az elvileg adhatja ezt a hangot? Előre is köszi a válaszokat! Ez csak egyféleképpen derülhet ki. Szedd le a másik oldalon a féltengely gumiharangot és járj vele úgy. Akkor viszont nagyon megzavarhat,hogy az egyik darál a másik kattog...szóval ez sem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szemcso Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ez csak egyféleképpen derülhet ki. Szedd le a másik oldalon a féltengely gumiharangot és járj vele úgy. Akkor viszont nagyon megzavarhat,hogy az egyik darál a másik kattog...szóval ez sem az igazi. Én arra gondoltam hgy mivel el van szakadva a gumiharang,tönkre mehetett a csukló,csak sok helyen olvastam,hgy az elvileg kopog.. én nálam ez nem kopogás,hanem darálo hang,és ha kuplungal,gázadás nélkül kanyarodok,akkor nincs ez a hang Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Én arra gondoltam hgy mivel el van szakadva a gumiharang,tönkre mehetett a csukló,csak sok helyen olvastam,hgy az elvileg kopog.. én nálam ez nem kopogás,hanem darálo hang,és ha kuplungal,gázadás nélkül kanyarodok,akkor nincs ez a hang Szerintem ezt sürgősen nézesd meg valami szakival mert elég csúnyán hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Olvasgattam itt ott, keresek valami alufelnit b corsara de nem tudok dönteni egyszerűen, hogy most 14" vagy 15" legyen. Felmenni felmegy a 15 jól is néz ki szerintem a 14-15nél is a gyári váltóméretű gumival akarom használni, de olvastam olyat, hogy 15 felnivel, mintha nem lett volna szervó a kocsiba akinek van evvel tapasztalata azt írja meg légyszíves mert azért nem rakok fel 15ös felnit, hogy van szervó a verdába és olyan legyen mintha nem lenne :D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Olvasgattam itt ott, keresek valami alufelnit b corsara de nem tudok dönteni egyszerűen, hogy most 14" vagy 15" legyen. Felmenni felmegy a 15 jól is néz ki szerintem a 14-15nél is a gyári váltóméretű gumival akarom használni, de olvastam olyat, hogy 15 felnivel, mintha nem lett volna szervó a kocsiba akinek van evvel tapasztalata azt írja meg légyszíves mert azért nem rakok fel 15ös felnit, hogy van szervó a verdába és olyan legyen mintha nem lenne :D Köszi Hagyjukmááár. :lol: A gumi szélességétől függ inkább, mint az átmérőtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Hagyjukmááár. :D A gumi szélességétől függ inkább, mint az átmérőtől. Igen én is erre gondolok, mert amikor 175/70/13 (így vettem) volt fent sokkal nehezebb volt tekerni mint a gyári 165/70/13ommal viszont amikor ráraktam a 175/60/R14et anno akkor nem volt nehéz tekerni, szóval ez egyértelmű, meg a pontos váltóméret is elég fontos gondolom, szóval egy 185/50/R15el elvileg nem szabadna, hogy nehéz legyen szervóval is szóval nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Igen én is erre gondolok, mert amikor 175/70/13 (így vettem) volt fent sokkal nehezebb volt tekerni mint a gyári 165/70/13ommal viszont amikor ráraktam a 175/60/R14et anno akkor nem volt nehéz tekerni, szóval ez egyértelmű, meg a pontos váltóméret is elég fontos gondolom, szóval egy 185/50/R15el elvileg nem szabadna, hogy nehéz legyen szervóval is szóval nem értem :D Szervó?Minek az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Szervó?Minek az? :D Pl azért mert szeretek kocsit vezetnek normális körülmények között, ha meg edzeni szeretnék akkor majd konditerembe megyek nem olyan kocsit veszek amibe nincs szervó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Olvasgattam itt ott, keresek valami alufelnit b corsara de nem tudok dönteni egyszerűen, hogy most 14" vagy 15" legyen. Felmenni felmegy a 15 jól is néz ki szerintem a 14-15nél is a gyári váltóméretű gumival akarom használni, de olvastam olyat, hogy 15 felnivel, mintha nem lett volna szervó a kocsiba akinek van evvel tapasztalata azt írja meg légyszíves mert azért nem rakok fel 15ös felnit, hogy van szervó a verdába és olyan legyen mintha nem lenne :D Köszi Nem rég vettem gyári 14" -es alufelnit, szervó nélkül is ugyan olyan tekerni mint a lemezfelnivel és az alu nehezebb is egy kicsivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nem rég vettem gyári 14" -es alufelnit, szervó nélkül is ugyan olyan tekerni mint a lemezfelnivel és az alu nehezebb is egy kicsivel :D Igen 14essel már nekem is van tapasztalom 15össel nincs sajnos, 14essel nem volt gond de a gyári alufelnikből kb tetszik 1 stílus az meg elég kevés :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Pl azért mert szeretek kocsit vezetnek normális körülmények között, ha meg edzeni szeretnék akkor majd konditerembe megyek nem olyan kocsit veszek amibe nincs szervó :lol: Sosem hiányoltam a szervót a corsából, de még az astrából sem. :D Felesleges súly. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Igen 14essel már nekem is van tapasztalom 15össel nincs sajnos, 14essel nem volt gond de a gyári alufelnikből kb tetszik 1 stílus az meg elég kevés :D:D Nekem 195/50 R15-ös van rajt és nincs benne szervó de nem esik nehezemre eltekerni, mondjuk egy 145 R13-as télinél biztos nehezebb de ez nem hiszem, hogy gondot okozna a szervónak. Mondjuk én újan vettem a felniket de 14"-ért biztos nem adnék ki annyi pénzt. Néha már gondolkodóba estem 16-os felni ügyben de arra már drága a gumi meg a rendőröknek is nagyon szemet szúrna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Szervó?Minek az? :D Én is 15"al használom szervó nélkül (195/50/15). Abszolút nincs edzőterem feeling. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A sima kormányműnek egy baja van, sokat forog kopptól koppig. A szervos jóval kevesebbet, én ezért cseréltem le. Télen gyakran beforogtam, szervossal már nem volt gond, nem kellett kapkodó idegbetegként visszatekerni. Én eleinte 165/70r13-al gurultam, aztán lett 195/50R15 nyári és 175/65R14 téli. Nem érzek különbséget, hogy nehezebb lenne tekerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor elvileg nem okoz gondot a szervónak :D Mondjuk én se nagyon akarok 14est venni mert ha már veszek valami alufelni akkor legalább 15"ös legyen ha már veszek rá.. igazából akkor az a legjobb ha elmegyek felrakom a 4DB felnit mert gumival szeretnék csak és akkor kipróbálom ott helyszínen és akkor meglátom... Köszönöm szépen a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Akkor elvileg nem okoz gondot a szervónak :D Mondjuk én se nagyon akarok 14est venni mert ha már veszek valami alufelni akkor legalább 15"ös legyen ha már veszek rá.. igazából akkor az a legjobb ha elmegyek felrakom a 4DB felnit mert gumival szeretnék csak és akkor kipróbálom ott helyszínen és akkor meglátom... Köszönöm szépen a válaszokat! 6.5 col széles ET49 az ideális. 7 col mégjobban mutat 195/50-essel, de ott már nem térhet el az ET, mert be fog érni elöl hátul. Volt 7 széles ET37 felnim, nagyon jóm mutatott, de oldalanként 3 centit kihúzva a sárvédőket még mindig beért, ezért lecseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A sima kormányműnek egy baja van, sokat forog kopptól koppig. A szervos jóval kevesebbet, én ezért cseréltem le. Télen gyakran beforogtam, szervossal már nem volt gond, nem kellett kapkodó idegbetegként visszatekerni. Én eleinte 165/70r13-al gurultam, aztán lett 195/50R15 nyári és 175/65R14 téli. Nem érzek különbséget, hogy nehezebb lenne tekerni. Nekem Dzsoni azt mondta ugyanannyit fordul mindkettő kopptól-koppig. Akkor itt valaki nem mond igazat. :D A gumi tapadása sokat számít, de guruló autónál már nem annyira. A kormányösszekötők, talpasok és a toronycsapágyak állapota is erőssen befolyásolja a kormányon ébredő erőket. B Corsát szerelték mechanikus szervóval is és elektromossal is.A fogasléc hossza nem változik a szervó ill. anélküli kormányműben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Vagy valaki még nem próbálta mindkettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Vagy valaki még nem próbálta mindkettőt. Hát mivel nekem utólag lett szervósítva a corsa, nem volt pesten és megláttam a neten az autót megtetszett mondtam apámnak, hogy vegye meg jó árba is volt, a hirdetésbe szervó bele volt írva persze, amikor haza értem akkor nehéz volt tekerni a kormány felpattintottam a motorháztetőt és NO SZERVÓ! KVA anyáztam 1 hétig aztán vettem bele 1 komplett szettet bontóba és berakattam, bár nem vagyok autószerelő de szerintem marhára nem ugyan annyit fordul ezt abból vontam le, hogy szervó nékül is vezettem meg szervóval is a saját kocsimat szóval érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 6.5 col széles ET49 az ideális. 7 col mégjobban mutat 195/50-essel, de ott már nem térhet el az ET, mert be fog érni elöl hátul. Volt 7 széles ET37 felnim, nagyon jóm mutatott, de oldalanként 3 centit kihúzva a sárvédőket még mindig beért, ezért lecseréltem. Köszönöm szépen a frankó leírásokat végre értelmes indokokat hallok akinek van is fogalma kicsit a dolgokról, nem csak neten olvasok mindenféle hülyeségeket.. Viszont akkor valami gyári felnit kell néznem mert ami nagyon tetszik az alessio monza 15be igen csak 7 széles és ha jól rémlik ET38 akkor ######án beleér az is szerintem, akkor csak 14es változatba lenne az is jó mert az 6os, kezd elmenni az egész kedvem ettől a felnivásárlástól mert a gyáriak közül max 1-2 tetszik,ami meg nem gyári és tetszik az meg nem lenne jó a kocsira szóval .... WÁÁÁÁ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem Dzsoni azt mondta ugyanannyit fordul mindkettő kopptól-koppig. Hol írtam én ilyet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts