dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hülye azért nem vagyok, inkább fáradt. :D Bár az ocsmány gyári piros hátsó lámpa még ennél a feketénél is csúnyább szóval az tuti nem kerül vissza főleg egy full fekete kocsira :lol: Szóval csak a füst lámpa jöhet szóba vagy nem tudom mit kéne csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Bár az ocsmány gyári piros hátsó lámpa még ennél a feketénél is csúnyább szóval az tuti nem kerül vissza főleg egy full fekete kocsira :D Szóval csak a füst lámpa jöhet szóba vagy nem tudom mit kéne csinálni. Nincs azzal baj, hogy ha fekete, de ami most van neked, az veszélyes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nincs azzal baj, hogy ha fekete, de ami most van neked, az veszélyes. :D Annyira nem veszélyes egész jól lehet látni, csak mondjuk fejbelövést adnak érte helyszínen a rendőrök szóval ez a baj :lol: A füstön kívül nem tetszik egyik lámpa se nagyon nagyon csúnyán vannak... :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Annyira nem veszélyes egész jól lehet látni, csak mondjuk fejbelövést adnak érte helyszínen a rendőrök szóval ez a baj :D A füstön kívül nem tetszik egyik lámpa se nagyon nagyon csúnyán vannak... :/ Fcaravanhoz meg egy féle fekete van csak...így hát csináltam magamnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Fcaravanhoz meg egy féle fekete van csak...így hát csináltam magamnak. :lol: ŐŐŐŐ azt megnézhetem valahol? Tetszenek amiket csináltál szóval az érdekelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ŐŐŐŐ azt megnézhetem valahol? Tetszenek amiket csináltál szóval az érdekelne :D Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Visit My Website Elég jó lett, de hogy tudsz ilyeneket csinálni? :D Na igen tudod ez pl tetszik hiába nem full fekete de a b corsa gyári hátsó lámpa hát az valami nagyon de nagyon csúnya. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Elég jó lett, de hogy tudsz ilyeneket csinálni? :lol: Na igen tudod ez pl tetszik hiába nem full fekete de a b corsa gyári hátsó lámpa hát az valami nagyon de nagyon csúnya. :/ Jön az ötlet, és megcsinálom. :D Kb így. :) Sokféle cuccot csináltam már. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Jön az ötlet, és megcsinálom. :lol: Kb így. :D Sokféle cuccot csináltam már. :D Jó és, a sárga részből, hogy lett fehér? :) a lámpán arra mondjuk úgy igen kíváncsi lennék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Jó és, a sárga részből, hogy lett fehér? :D a lámpán arra mondjuk úgy igen kíváncsi lennék :lol: Csiribúcsiribá, és bumm, így lett a csokápik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Csiribúcsiribá, és bumm, így lett a csokápik. :D áháá, akkor úgy fogalmazok, hogy lenne 5leted b corsa hátsó lámpára, valami fekete stílusba, de olyan ami nem életveszélyes és nem kötnek bele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 áháá, akkor úgy fogalmazok, hogy lenne 5leted b corsa hátsó lámpára, valami fekete stílusba, de olyan ami nem életveszélyes és nem kötnek bele? :D Persze, vegyél egy rendes fekete lámpát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Persze, vegyél egy rendes fekete lámpát. :D Ja csak kicsit sok 20 rongy 2db hátsó buráért ami 500FT se ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ja csak kicsit sok 20 rongy 2db hátsó buráért ami 500FT se ér :lol: Gondolod olcsóbb 1x2x 10e bírság? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Gondolod olcsóbb 1x2x 10e bírság? :D Sajna az se olcsóbb ez a baj :lol: viszont 2db gyári lámpa 6 ezerért olcsóbb ezt meg eladom valakinek és ingyen van kb de az meg csúnya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sajna az se olcsóbb ez a baj :D viszont 2db gyári lámpa 6 ezerért olcsóbb ezt meg eladom valakinek és ingyen van kb de az meg csúnya :lol: Csak ne legyen ennyire fekete, mert tuti zsanett leszel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Csak ne legyen ennyire fekete, mert tuti zsanett leszel. :D Szerintem már fakult azóta eléggé sokat ennyire nem fekete inkább csal a kép :lol: életbe nézve látszódnak az elválasztók meg minden, de már 1 hónapja keresem a megoldást, hogyan tegyen láthatóbbá magam és valami szépre de feketére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintem már fakult azóta eléggé sokat ennyire nem fekete inkább csal a kép :lol: életbe nézve látszódnak az elválasztók meg minden, de már 1 hónapja keresem a megoldást, hogyan tegyen láthatóbbá magam és valami szépre de feketére :D Baróerős ledeket még tehetsz bele, hátha. :D ettől még viszont lelőnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Baróerős ledeket még tehetsz bele, hátha. :D ettől még viszont lelőnek. :lol: Annyira nekem se tetszik így szóval nem erőltetném, inkább valami olyanra kéne kicserélni ami normális és jól is néz ki csak a közelbe nem ismerek ilyen boltot akkor már rég vettem volna valamit, de rajta vagyok témán Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Annyira nekem se tetszik így szóval nem erőltetném, inkább valami olyanra kéne kicserélni ami normális és jól is néz ki csak a közelbe nem ismerek ilyen boltot akkor már rég vettem volna valamit, de rajta vagyok témán ebay. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ebay. Pontosan ott vagyok most de ugyan annyiba kerül mintha itthon megvenném de itt legalább van választék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pontosan ott vagyok most de ugyan annyiba kerül mintha itthon megvenném de itt legalább van választék. Válogass, én lépek. cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Annyira nekem se tetszik így szóval nem erőltetném, inkább valami olyanra kéne kicserélni ami normális és jól is néz ki csak a közelbe nem ismerek ilyen boltot akkor már rég vettem volna valamit, de rajta vagyok témán nekem ez teccene... LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 nekem ez teccene... LINK vagy ezek? LINK LINK az elmúlt pár hónapban eléggé lecsökkent az áruk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 asszem hiányzik Béla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts