Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hülye azért nem vagyok, inkább fáradt. :D

Bár az ocsmány gyári piros hátsó lámpa még ennél a feketénél is csúnyább szóval az tuti nem kerül vissza főleg egy full fekete kocsira :lol: Szóval csak a füst lámpa jöhet szóba vagy nem tudom mit kéne csinálni.

De_RO01S.jpg

Elküldve
Bár az ocsmány gyári piros hátsó lámpa még ennél a feketénél is csúnyább szóval az tuti nem kerül vissza főleg egy full fekete kocsira :D Szóval csak a füst lámpa jöhet szóba vagy nem tudom mit kéne csinálni.

Nincs azzal baj, hogy ha fekete, de ami most van neked, az veszélyes. :lol:

Elküldve
Nincs azzal baj, hogy ha fekete, de ami most van neked, az veszélyes. :D

Annyira nem veszélyes egész jól lehet látni, csak mondjuk fejbelövést adnak érte helyszínen a rendőrök szóval ez a baj :lol: A füstön kívül nem tetszik egyik lámpa se nagyon nagyon csúnyán vannak... :/

Elküldve
Annyira nem veszélyes egész jól lehet látni, csak mondjuk fejbelövést adnak érte helyszínen a rendőrök szóval ez a baj :D A füstön kívül nem tetszik egyik lámpa se nagyon nagyon csúnyán vannak... :/

Fcaravanhoz meg egy féle fekete van csak...így hát csináltam magamnak. :lol:

Elküldve
Elég jó lett, de hogy tudsz ilyeneket csinálni? :lol: Na igen tudod ez pl tetszik hiába nem full fekete de a b corsa gyári hátsó lámpa hát az valami nagyon de nagyon csúnya. :/

Jön az ötlet, és megcsinálom. :D Kb így. :) Sokféle cuccot csináltam már. :D

Elküldve
Jön az ötlet, és megcsinálom. :lol: Kb így. :D Sokféle cuccot csináltam már. :D

Jó és, a sárga részből, hogy lett fehér? :) a lámpán arra mondjuk úgy igen kíváncsi lennék ;)

Elküldve
Jó és, a sárga részből, hogy lett fehér? :D a lámpán arra mondjuk úgy igen kíváncsi lennék :lol:

Csiribúcsiribá, és bumm, így lett a csokápik. :D

Elküldve
Csiribúcsiribá, és bumm, így lett a csokápik. :D

áháá, akkor úgy fogalmazok, hogy lenne 5leted b corsa hátsó lámpára, valami fekete stílusba, de olyan ami nem életveszélyes és nem kötnek bele? :lol:

Elküldve
áháá, akkor úgy fogalmazok, hogy lenne 5leted b corsa hátsó lámpára, valami fekete stílusba, de olyan ami nem életveszélyes és nem kötnek bele? :D

Persze, vegyél egy rendes fekete lámpát. :lol:

Elküldve
Gondolod olcsóbb 1x2x 10e bírság? :D

Sajna az se olcsóbb ez a baj :lol: viszont 2db gyári lámpa 6 ezerért olcsóbb ezt meg eladom valakinek és ingyen van kb de az meg csúnya :D

Elküldve
Sajna az se olcsóbb ez a baj :D viszont 2db gyári lámpa 6 ezerért olcsóbb ezt meg eladom valakinek és ingyen van kb de az meg csúnya :lol:

Csak ne legyen ennyire fekete, mert tuti zsanett leszel. :D

Elküldve
Csak ne legyen ennyire fekete, mert tuti zsanett leszel. :D

Szerintem már fakult azóta eléggé sokat ennyire nem fekete inkább csal a kép :lol: életbe nézve látszódnak az elválasztók meg minden, de már 1 hónapja keresem a megoldást, hogyan tegyen láthatóbbá magam és valami szépre de feketére :D

Elküldve
Szerintem már fakult azóta eléggé sokat ennyire nem fekete inkább csal a kép :lol: életbe nézve látszódnak az elválasztók meg minden, de már 1 hónapja keresem a megoldást, hogyan tegyen láthatóbbá magam és valami szépre de feketére :D

Baróerős ledeket még tehetsz bele, hátha. :D ettől még viszont lelőnek. :)

Elküldve
Baróerős ledeket még tehetsz bele, hátha. :D ettől még viszont lelőnek. :lol:

Annyira nekem se tetszik így szóval nem erőltetném, inkább valami olyanra kéne kicserélni ami normális és jól is néz ki csak a közelbe nem ismerek ilyen boltot akkor már rég vettem volna valamit, de rajta vagyok témán

Elküldve
Annyira nekem se tetszik így szóval nem erőltetném, inkább valami olyanra kéne kicserélni ami normális és jól is néz ki csak a közelbe nem ismerek ilyen boltot akkor már rég vettem volna valamit, de rajta vagyok témán

ebay.

Elküldve

nekem ez teccene... LINK

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.