spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Na ez már avatar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 lehet nem egyre gondolunk,de én nem ültem még olyan f astrában v b corsában amelyikben ne nyüszögött volna egy idö után a kuplung bowden :D Az én corsámba is nyűszög néha meg asszem régebben mindig volt a hang pedig én már cseréltem a kuplung gáz bowdent... :lol: de szerintem neki folyamatosan nyöszörög és ha feljebb engedi bekussol szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 kellet a bab :D "jó kis bableves,gyertek át az asszony már vár" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintetek nagy para B corsára 15ös felnit tenni? Halottam, hogy az már túl nagy rá meg, hogy hangos a gumi meg ilyenek, hát nem tudom nem hiszek ebbe szerintem elbírja a 15 és nem hiszem, hogy bármi negatív dolgot okozna arról nem beszélve, hogy tuti jobb lenne az úttartás mint ezzel a sz*r 13massal :D előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintetek nagy para B corsára 15ös felnit tenni? Halottam, hogy az már túl nagy rá meg, hogy hangos a gumi meg ilyenek, hát nem tudom nem hiszek ebbe szerintem elbírja a 15 és nem hiszem, hogy bármi negatív dolgot okozna arról nem beszélve, hogy tuti jobb lenne az úttartás mint ezzel a sz*r 13massal :D előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 http://mypic.carstyling.hu/17393/uploads/1..._1298718881.jpg Huh ez iszonyat ronda :D:D ja és ezzel itt pesten max 15 percig lehetne közlekedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az én corsámba is nyűszög néha meg asszem régebben mindig volt a hang pedig én már cseréltem a kuplung gáz bowdent... :D de szerintem neki folyamatosan nyöszörög és ha feljebb engedi bekussol szerintem. Ja-ja ahogy mondod folyamatos a hang. Nekem 15-ös felnim van. Szerintem nem nagy. 185/55-ös gumikkal még a magyar utakon is jól használható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Huh ez iszonyat ronda :D:D ja és ezzel itt pesten max 15 percig lehetne közlekedni :) Pesten használja egy barátom ezt a kereket, ezzel a gumival egy astran... :D csak felpróbálta a csaja kocsijára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ja-ja ahogy mondod folyamatos a hang. Nekem 15-ös felnim van. Szerintem nem nagy. 185/55-ös gumikkal még a magyar utakon is jól használható. Áhh köszi szépen akkor 15ös pacskert kap majd váltó gumi mérettel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pesten használja egy barátom ezt a kereket, ezzel a gumival egy astran... :D csak felpróbálta a csaja kocsijára. :lol: 100%ig lemerem fogadni, hogy ez a HTpussy kocsija CS-ről! a 18as karika elől + a rózsaszín felni :D meg még apróságok egyből felismertem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 100%ig lemerem fogadni, hogy ez a HTpussy kocsija CS-ről! a 18as karika elől + a rózsaszín felni :D meg még apróságok egyből felismertem :lol: Így ismered a cst? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Így ismered a cst? :D Persze, volt olyan, hogy napokig nézegettem a b corsákat :lol: Nem gyengén vagyok B corsa fan imádom ezt a kis konstrukciót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Persze, volt olyan, hogy napokig nézegettem a b corsákat :D Nem gyengén vagyok B corsa fan imádom ezt a kis konstrukciót :lol: Még a végén kiderül, hogy az én kocsimat is ismered... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Még a végén kiderül, hogy az én kocsimat is ismered... :D Hát ha van corsád és fent van cs-én akkor 80% az esélye, hogy láttam :lol: ja már vágom, láttam már a profilod, johnnyról rád mentem csak alig volt fent képed de a fekete lámpád és a profil képed eléggé pattent Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát ha van corsád és fent van cs-én akkor 80% az esélye, hogy láttam :D Corsam nincs, de fent vagyok. :lol: Innentől megfejthető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Corsam nincs, de fent vagyok. :D Innentől megfejthető. :lol: Igen már meg is fejtetem, nagyon szép a kombi főleg a lampionok amit írtam is, de amúgy rendben van nagyon és poén a saab felni :D ha jól látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Igen már meg is fejtetem, nagyon szép a kombi főleg a lampionok amit írtam is, de amúgy rendben van nagyon és poén a saab felni :D ha jól látom Írtad, mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Írtad, mikor? Pont 1el előtte van amikor írtad, hogy innen megtudom fejteni... :D Meg halottam, hogy johnny lámpáját te fújtad be, én is elszeretném játszani az én lámpámmal ezt a műveletet csak nem tudom, mit mondanának rá a rendőr bácsik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pont 1el előtte van amikor írtad, hogy innen megtudom fejteni... :D Meg halottam, hogy johnny lámpáját te fújtad be, én is elszeretném játszani az én lámpámmal ezt a műveletet csak nem tudom, mit mondanának rá a rendőr bácsik :lol: Jaa, hogy szerkesztetted. Azt már nem láttam. :D Mitmit, semmit. Ez ilyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Jaa, hogy szerkesztetted. Azt már nem láttam. :D Mitmit, semmit. Ez ilyen. :lol: Ha van egy kis időd a 426os oldalon tettem be a vasamról 1-2 képet less rá és meglátod miért kéne lesötétítenem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ha van egy kis időd a 426os oldalon tettem be a vasamról 1-2 képet less rá és meglátod miért kéne lesötétítenem :D ..mondjuk a hátsó lámpáért én árokba lőnélek... :lol: az elsőt észre sem fogják venni, a hátsó miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ..mondjuk a hátsó lámpáért én árokba lőnélek... :D az elsőt észre sem fogják venni, a hátsó miatt :lol: Így vettem a kocsit komolyan hozzá se nyúltam a hátsó lámpához szóval az nem az én művem, most azon gondolkodok, hogy kicserélem, füstre mert kezdek félni, hogy betalálnak bár már jöttek mögöttem és szerencsére nem szedtek ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Így vettem a kocsit komolyan hozzá se nyúltam a hátsó lámpához szóval az nem az én művem, most azon gondolkodok, hogy kicserélem, füstre mert kezdek félni, hogy betalálnak bár már jöttek mögöttem és szerencsére nem szedtek ki :D Cseréld mindenképp, mert még ronda is. :lol: Am a rendszámkeret az direkt, vagy csak ilyen volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Cseréld mindenképp, mert még ronda is. :lol: Am a rendszámkeret az direkt, vagy csak ilyen volt? :D Jajjj már vártam, hogy levágd amúgy direkt, mert 1 barátom a saaba dolgozik és ő szereli a kocsit és hát így került rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Jajjj már vártam, hogy levágd amúgy direkt, mert 1 barátom a saaba dolgozik és ő szereli a kocsit és hát így került rá :D Hülye azért nem vagyok, inkább fáradt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts