Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Valahogy éreztem, hogy gyanítod majd ,hogy ki az ? <_< Neked még nem akarták felnyitni a motorháztetőt a szervek ?

nem,mert az ültetésen kivül gyári kinézetü az autó, nincs rajta feltűnő matrica meg sötétítés, és esténként nem megyek 220al a vácin...

Megosztás:

nem,mert az ültetésen kivül gyári kinézetü az autó, nincs rajta feltűnő matrica meg sötétítés, és esténként nem megyek 220al a vácin...

Ebben mondjuk teljesen igazad van! Előbb szedik ki a sorból a feltűnő autókat, mint a gyári kinézetűeket. Úgymond nincs miért kiszedje! (persze ha akar akkor talál vmit de nagyon kevés az esélye)

Megosztás:

Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket. Turbós C Corsa! Érdemes elolvasni :D Lehet ,hogy a személy köztünk jár ? :D

http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_006__169...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_004__128...ltoltes.hu_.jpg

Turbócé:

Hááát... Nekem nincs jó véleményem az ilyen emberekről. Aki nem ért velem egyet, az az ő dolga, nem szeretnék vitatkozni. :D Műszaki értelemben csodás dolog, le a kalappal, de emberileg nem értem meg. :)

Tényleg lehet arra hivatkozni, hogy "hiányzó kilincs"? <_<

(Mondjuk baleset esetén jobb, ha van, de akkor ennyi erővel a rejtett hátsó ajtós kilincseket nagyméretű, színjátszós nyíllal kellene jelölni.)

Ugye azt a mondatot sem gondolják komolyan, hogy "előveszi, kér rá útvonalengedélyt" :D Peeeeeeeersze :D

Megosztás:

Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket. Turbós C Corsa! Érdemes elolvasni :D Lehet ,hogy a személy köztünk jár ? ;)

http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_006__169...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_004__128...ltoltes.hu_.jpg

Biztosan nagyon tud egyenesen menni,meg a kanyarban is nagyon mehet....egyenesen. :lol:

Amennyibe ez belekerült igen jó és gyors autót lehet venni,amivel még komolyan is vesznek. Nekem fizetni kéne,hogy egy ilyen fásztendfúriosz kinézetű autóba üljek,ha mások is látnak benne. :)

Hangos kipufogó meg amúgy rohadt idegesítő és fárasztó hosszú távon,soha nem értettem miért jó. :D

Megosztás:

Moti!

Az összekötő gumicsöved van szétporladva.

Vagy veszel gyárit vagy lecseréled szilikoncsőre, pl homasita/kamionos bolt.

Az hőfokjeladó vezetékét meg tessék rendberakni! :D

Igen, ezt rendeltem meg a vateráról. Már várom hogy megérkezzen. Elég xar lesz majd belerakni :/

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1441308267

Már megforrasztottam meg leszigeteltem :lol:

Megosztás:

az alsón nem,de a felsőt mikor kiszedtük már volt rajta egy csomo hajszálrepedés ami vszínű már régebben keletkezhetett...

amúgy az a cső amit moti belinkelt gyáriban asszem 6ezerért vettem anno...

Akkor nem arra a csőre gondoltál amit belinkeltem? Akkor melyikre?

Megosztás:

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, ezért annak is örülnék, ha korábbi témára is tudtok utalni.

A kérdéses autó Corsa b City 1994-es 5 ajtós a motor x12sz. Korábban már olvastam, hogy másnak is megeszi városban a 10-11 litert mint nekem. Ez valóban normális? Egy 1.4-es, vagy egy 1.6-os mennyit ehet? Másik kérdésem, hogy papíron új korában csak 45 lóerős. A 16 szelepes változat már 65. Mitől függhet azonos köbcentinél a teljesítmény? Csak a többlet levegő-benzin, hasonló fogyasztás mellet? Vagy inkább vezérlés? Elvileg ki lehetne szedni az én x12sz motoromból is nagyobb teljesítményt többletfogyasztás nélkül? Van egy 1500ccm-es, V2-es karburátoros cruiserem, és az is csak autópályán 180km/h környékén csorgat le 8-9 litert. Városban 5,5-6,5 litertkíván. Ja és 70 lóerős! Vagy érdemes lenne venni egy használt x12xe motort, vagy egy 1.4-es Corsa b motort? Az olajat nem eszi, a gyergya szép világos, de a co-ja rémes. Gyujtás kapcsolásakor világít a diagnosztika sárga lámpája, és a kézifék visszajelzője. De amint beindítom a motort elalszanak. Ha gyorsítani akarok, bármely fokozatban, akkor azt elég lomhán teszi meg. A lámpánál elindulva hiába nyomom neki egyesbe, és kettesbe, mindenki otthagy. Ráadásul a kuplungom nem csúszik.

Ha valaki tudna segíteni a fenti kérdésekben, akkor azt nagyon megköszönöm!

Gyuri

Megosztás:

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, ezért annak is örülnék, ha korábbi témára is tudtok utalni.

A kérdéses autó Corsa b City 1994-es 5 ajtós a motor x12sz. Korábban már olvastam, hogy másnak is megeszi városban a 10-11 litert mint nekem. Ez valóban normális? Egy 1.4-es, vagy egy 1.6-os mennyit ehet? Másik kérdésem, hogy papíron új korában csak 45 lóerős. A 16 szelepes változat már 65. Mitől függhet azonos köbcentinél a teljesítmény? Csak a többlet levegő-benzin, hasonló fogyasztás mellet? Vagy inkább vezérlés? Elvileg ki lehetne szedni az én x12sz motoromból is nagyobb teljesítményt többletfogyasztás nélkül? Van egy 1500ccm-es, V2-es karburátoros cruiserem, és az is csak autópályán 180km/h környékén csorgat le 8-9 litert. Városban 5,5-6,5 litertkíván. Ja és 70 lóerős! Vagy érdemes lenne venni egy használt x12xe motort, vagy egy 1.4-es Corsa b motort? Az olajat nem eszi, a gyergya szép világos, de a co-ja rémes. Gyujtás kapcsolásakor világít a diagnosztika sárga lámpája, és a kézifék visszajelzője. De amint beindítom a motort elalszanak. Ha gyorsítani akarok, bármely fokozatban, akkor azt elég lomhán teszi meg. A lámpánál elindulva hiába nyomom neki egyesbe, és kettesbe, mindenki otthagy. Ráadásul a kuplungom nem csúszik.

Ha valaki tudna segíteni a fenti kérdésekben, akkor azt nagyon megköszönöm!

Gyuri

Ha rossz a CO és sokat fogyaszt akkor lambda szonda avagy kopott motor. Méress kompressziót :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.