Technodome Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 ja,morzsa...asszem <_< Valahogy éreztem, hogy gyanítod majd ,hogy ki az ? :D Neked még nem akarták felnyitni a motorháztetőt a szervek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 amúgy nesze neked feltünőség..ha meghagyta volna a gyári állapotokat, és csak a moci tér alatt lett volna az okosság vszínü még ma sem vették volna elő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Valahogy éreztem, hogy gyanítod majd ,hogy ki az ? <_< Neked még nem akarták felnyitni a motorháztetőt a szervek ? nem,mert az ültetésen kivül gyári kinézetü az autó, nincs rajta feltűnő matrica meg sötétítés, és esténként nem megyek 220al a vácin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 nem,mert az ültetésen kivül gyári kinézetü az autó, nincs rajta feltűnő matrica meg sötétítés, és esténként nem megyek 220al a vácin... Ebben mondjuk teljesen igazad van! Előbb szedik ki a sorból a feltűnő autókat, mint a gyári kinézetűeket. Úgymond nincs miért kiszedje! (persze ha akar akkor talál vmit de nagyon kevés az esélye) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket. Turbós C Corsa! Érdemes elolvasni :D Lehet ,hogy a személy köztünk jár ? :D http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_006__169...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_004__128...ltoltes.hu_.jpg Turbócé: Hááát... Nekem nincs jó véleményem az ilyen emberekről. Aki nem ért velem egyet, az az ő dolga, nem szeretnék vitatkozni. :D Műszaki értelemben csodás dolog, le a kalappal, de emberileg nem értem meg. :) Tényleg lehet arra hivatkozni, hogy "hiányzó kilincs"? <_< (Mondjuk baleset esetén jobb, ha van, de akkor ennyi erővel a rejtett hátsó ajtós kilincseket nagyméretű, színjátszós nyíllal kellene jelölni.) Ugye azt a mondatot sem gondolják komolyan, hogy "előveszi, kér rá útvonalengedélyt" :D Peeeeeeeersze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 küzdelem az idővel <_< http://www.koreus.com/video/rallye-pilote-presse.html# Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 vki tud ilyen opelos nyakba akaszthatós kulcstartós izét? :D akár pénzt is adnék érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket. Turbós C Corsa! Érdemes elolvasni :D Lehet ,hogy a személy köztünk jár ? ;) http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_006__169...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110228/K_p_004__128...ltoltes.hu_.jpg Biztosan nagyon tud egyenesen menni,meg a kanyarban is nagyon mehet....egyenesen. :lol: Amennyibe ez belekerült igen jó és gyors autót lehet venni,amivel még komolyan is vesznek. Nekem fizetni kéne,hogy egy ilyen fásztendfúriosz kinézetű autóba üljek,ha mások is látnak benne. :) Hangos kipufogó meg amúgy rohadt idegesítő és fárasztó hosszú távon,soha nem értettem miért jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Gondoltam megosztom veletek ezt a cikket. Turbós C Corsa! Érdemes elolvasni :D Lehet ,hogy a személy köztünk jár ? :lol: Idióta újságiró! Ez C20LET, nem G astra opc motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Idióta újságiró! Ez C20LET, nem G astra opc motor. na erről nem is beszélve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 akit még érdekel a téma http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Moti! Az összekötő gumicsöved van szétporladva. Vagy veszel gyárit vagy lecseréled szilikoncsőre, pl homasita/kamionos bolt. Az hőfokjeladó vezetékét meg tessék rendberakni! :D Igen, ezt rendeltem meg a vateráról. Már várom hogy megérkezzen. Elég xar lesz majd belerakni :/ http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1441308267 Már megforrasztottam meg leszigeteltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Kutyaf@sza...de a nívópálca hol van? :D :lol: Az ablakba, csak a képen nem látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 remélem csak a szint ellenőrzés miatt vette ki :lol: Dehogyis, igaz megnéztem, de a motorszámot takarítottam le, meg ellenőriztem, hogy az e, és igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 az alsón nem,de a felsőt mikor kiszedtük már volt rajta egy csomo hajszálrepedés ami vszínű már régebben keletkezhetett... amúgy az a cső amit moti belinkelt gyáriban asszem 6ezerért vettem anno... Akkor nem arra a csőre gondoltál amit belinkeltem? Akkor melyikre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ilyet meg kéne szerválni: http://www.compbrake.co.uk/images/uploads/Photo0319.jpg Jobban terpeszt tőle? Az enyém -1.2 fokot dől mindkét oldalt,a gyári érték meg -0.45 és -0.55 gsi-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 távirányításra hangváltós kipuff lol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Jobban terpeszt tőle? Az enyém -1.2 fokot dől mindkét oldalt,a gyári érték meg -0.45 és -0.55 gsi-nél. Nem terpeszt az jobban, csak jobb lesz aúttartása és nem megy olyan gyorsan tönkre. Rally technika. :D Elég drága is: 150 font aszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nem terpeszt az jobban, csak jobb lesz aúttartása és nem megy olyan gyorsan tönkre. Rally technika. :lol: Elég drága is: 150 font aszem. hubazz, az nem ócó...és akkor az örök életű? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, ezért annak is örülnék, ha korábbi témára is tudtok utalni. A kérdéses autó Corsa b City 1994-es 5 ajtós a motor x12sz. Korábban már olvastam, hogy másnak is megeszi városban a 10-11 litert mint nekem. Ez valóban normális? Egy 1.4-es, vagy egy 1.6-os mennyit ehet? Másik kérdésem, hogy papíron új korában csak 45 lóerős. A 16 szelepes változat már 65. Mitől függhet azonos köbcentinél a teljesítmény? Csak a többlet levegő-benzin, hasonló fogyasztás mellet? Vagy inkább vezérlés? Elvileg ki lehetne szedni az én x12sz motoromból is nagyobb teljesítményt többletfogyasztás nélkül? Van egy 1500ccm-es, V2-es karburátoros cruiserem, és az is csak autópályán 180km/h környékén csorgat le 8-9 litert. Városban 5,5-6,5 litertkíván. Ja és 70 lóerős! Vagy érdemes lenne venni egy használt x12xe motort, vagy egy 1.4-es Corsa b motort? Az olajat nem eszi, a gyergya szép világos, de a co-ja rémes. Gyujtás kapcsolásakor világít a diagnosztika sárga lámpája, és a kézifék visszajelzője. De amint beindítom a motort elalszanak. Ha gyorsítani akarok, bármely fokozatban, akkor azt elég lomhán teszi meg. A lámpánál elindulva hiába nyomom neki egyesbe, és kettesbe, mindenki otthagy. Ráadásul a kuplungom nem csúszik. Ha valaki tudna segíteni a fenti kérdésekben, akkor azt nagyon megköszönöm! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, ezért annak is örülnék, ha korábbi témára is tudtok utalni. A kérdéses autó Corsa b City 1994-es 5 ajtós a motor x12sz. Korábban már olvastam, hogy másnak is megeszi városban a 10-11 litert mint nekem. Ez valóban normális? Egy 1.4-es, vagy egy 1.6-os mennyit ehet? Másik kérdésem, hogy papíron új korában csak 45 lóerős. A 16 szelepes változat már 65. Mitől függhet azonos köbcentinél a teljesítmény? Csak a többlet levegő-benzin, hasonló fogyasztás mellet? Vagy inkább vezérlés? Elvileg ki lehetne szedni az én x12sz motoromból is nagyobb teljesítményt többletfogyasztás nélkül? Van egy 1500ccm-es, V2-es karburátoros cruiserem, és az is csak autópályán 180km/h környékén csorgat le 8-9 litert. Városban 5,5-6,5 litertkíván. Ja és 70 lóerős! Vagy érdemes lenne venni egy használt x12xe motort, vagy egy 1.4-es Corsa b motort? Az olajat nem eszi, a gyergya szép világos, de a co-ja rémes. Gyujtás kapcsolásakor világít a diagnosztika sárga lámpája, és a kézifék visszajelzője. De amint beindítom a motort elalszanak. Ha gyorsítani akarok, bármely fokozatban, akkor azt elég lomhán teszi meg. A lámpánál elindulva hiába nyomom neki egyesbe, és kettesbe, mindenki otthagy. Ráadásul a kuplungom nem csúszik. Ha valaki tudna segíteni a fenti kérdésekben, akkor azt nagyon megköszönöm! Gyuri Ha rossz a CO és sokat fogyaszt akkor lambda szonda avagy kopott motor. Méress kompressziót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! X12SZ b corsa,azt játsza mostanában,ha meleg a motor és váltok 1et v. kirakom üresbe leáll! lambda,trafó nemrég cserélve. Valakinek ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! X12SZ b corsa,azt játsza mostanában,ha meleg a motor és váltok 1et v. kirakom üresbe leáll! lambda,trafó nemrég cserélve. Valakinek ötlet? Főtengely-jeladó szokta megadni magát ebben a trutymós időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! X12SZ b corsa,azt játsza mostanában,ha meleg a motor és váltok 1et v. kirakom üresbe leáll! lambda,trafó nemrég cserélve. Valakinek ötlet? Hibalámpa van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Főtengely-jeladó szokta megadni magát ebben a trutymós időben. Ja és minden hidegindításnál világít 30 másodpercig a sárga lámpa! Már voltam diagnosztikán de semmi! Annyit mutatott hogy 3500 a fordulatszám,holott 1000 alatt volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts