moti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 igen a motorban lévő vízhőfokot mutatja <_< . valszeg valamennyi kiment a hűtőre. Csepegett kifele, meg a ventilátor egyfolytába forgott és hütötte a blokkot, meg kapot hideg menetszelet Remélem nem lett nagy baja a motornak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Csepegett kifele, meg a ventilátor egyfolytába forgott és hütötte a blokkot, meg kapot hideg menetszelet Remélem nem lett nagy baja a motornak úgy legyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 úgy legyen <_< Ahol a dátum van, ott lenyomva a gombot, mutatja a hibakódot is?? F 12 F 171 Ezek mik, utána elő jőn 0.00 KMH, gondolom nincs bekötve, utána mindent mutat, és visszaáll az órára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ahol a dátum van, ott lenyomva a gombot, mutatja a hibakódot is?? F 12 F 171 Ezek mik, utána elő jőn 0.00 KMH, gondolom nincs bekötve, utána mindent mutat, és visszaáll az órára nem tudom mire gondolsz... a középkonzol kijelzőjén látod ezt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ahol a dátum van, ott lenyomva a gombot, mutatja a hibakódot is?? F 12 F 171 Ezek mik, utána elő jőn 0.00 KMH, gondolom nincs bekötve, utána mindent mutat, és visszaáll az órára TID ERROR CODES: F12 – Autodiagnostic start F81 – Low SDA signal F82 - Low SCL signal F83 - Low MRQ signal F84 - High SDA signal F85 - High SCL signal F86 - High MRQ signal F87 – Shortcircuit, signals SDA y SCL F88 – Shortcircuit, signals SDA y MRQ F89 – Shortcircuit, signals SCL y MRQ F91 - Signals SDA and SCL exchanged F92 - Signals MRQ and SCL exchanged F93 – Radio headunit internal error F94 – Uncapable to detect radio headunit F95 – Communication failure: TID-Radio headunit F96 - Signals MRQ and SDA exchanged F169 – Outside temp sensor error: low signal F171 – Outside temp sensor failure: high signal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 TID ERROR CODES: F12 – Autodiagnostic start . . . F171 – Outside temp sensor failure: high signal erre gondoltam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Külső hőmérséklet feszültsége magas? Vmi szakadás van? Hőfokot valóban nem ír, de nem találom merre van ez a hőfokérzékelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Most jó lesz hihi! Semmit nem kellett beírni trackernek :D bezzeg a régen <_< Erre tessék. De még mindig lassú lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ffmisi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Most jó lesz hihi! Semmit nem kellett beírni trackernek :D bezzeg a régen <_< Erre tessék. De még mindig lassú lesz :D Hello nálam még mindig azt jelzi h valami nem jó:S "No input file specified" :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Helló! Nekem úgy sikerült leszedni, hogy anya le, aztán egy fém rúd végét odaillesztettem a kormányoszlop végéhez, kalapáccsal odavertem neki és a kormány a rugó hatására leugrott! G. Nem javaslom mert elverheted a kormányoszlop végén a menetet ha nem figyelsz, és akkor futkoshatsz menetmetszőért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 mindig külső keringetésen van a szellőztetésem...most nemrég belsőre tettem, és azt vettem észre hogy ebben a hidegben mintha - minimálisan is - de kevesebbet fogyasztana...lehetséges hogy ettől van,hogy a hidegben nem szivom el a motortól a meleget igy hamarabb bemelegszik és ezért nem fogaszt annyit? (vagy most nagy baromságot mondtam? <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 mindig külső keringetésen van a szellőztetésem...most nemrég belsőre tettem, és azt vettem észre hogy ebben a hidegben mintha - minimálisan is - de kevesebbet fogyasztana...lehetséges hogy ettől van,hogy a hidegben nem szivom el a motortól a meleget igy hamarabb bemelegszik és ezért nem fogaszt annyit? (vagy most nagy baromságot mondtam? <_< ) Részben lehet kapcsolat, de érezhető fogyasztáscsökkenés ettől még nem lehet.Tény, hogy lezársz egy plusz hűtőfelületet, és ezáltal is hamarabb melegszik fel a motor üzemi hőmérsékletre normálisan működő termosztát esetén. Viszont, nem annyival hamarabb, hogy ez a fogyasztást érdemileg befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Részben lehet kapcsolat, de érezhető fogyasztáscsökkenés ettől még nem lehet.Tény, hogy lezársz egy plusz hűtőfelületet, és ezáltal is hamarabb melegszik fel a motor üzemi hőmérsékletre normálisan működő termosztát esetén. Viszont, nem annyival hamarabb, hogy ez a fogyasztást érdemileg befolyásolja. mondom, minimális csak a fogyasztás csökkenés, de a lelkemnek jól esik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nekem olyankor minden bepárásodik. Ha a belső levegőkeringtetésre megyek. Valahol nyitott a rendszer vagy mi? :) Műszakival kapcs. Csak otthagytam a corzát, hogy szereljék meg a hátsó féket meg vágják rendbe műszakira. Ha szétszedik akkor mutassa magát, hogy mit kell cserélni és valamikor +1nap a rendelés beérkezte. Ha Unixos akkor olyan 4 óránként egy nap tán.. az folyamatos. :lol: Mondtam hogy az egyik ablaktörlő karon elrepedt. Levettem a kocsiról mondom egy kis pillanatragasztó megfogja vagy úgy is vas, megkínálom egy jó kalapáccsal :lol: Csakhogy -10fokban kezdtem kalapálni és eltörött végleg pedig már jó lett volna :D lásd 1 ablaktörlővel sem megy át műszakin XD Átettem az anyósoldalit a vezető oldalra. Direkt levettem magamnak a kart, hogy járom majd a bontókat. :D De mondták hogy vissza kéne hogy rakjam még ha nem is működik a fotó miatt. :D De ma szerencsére találtam 1 Ezredesért 2 kart és hozzá a lapátokat meg olyan takarókupakot is. Azt mondja hogy a 2 kar újonnan 5500ft fejenként a takarókupak az megint vagy 1500ft a lapátokról nem is beszélve. Kb. újonnan olyan 16ezredes mutatvány és ez a minimum. <_< Nagyon vigyázni rá!!!! :D Szóval még olcsón megúszom majd és még mindig marad 1 tartalék karom. :D Amúgy meg nem tettszik nekem ez a műszakíztatás meg szerelés. Adjam oda a kulcsot itt írjam alá a papírt azt már el is vitték a kocsit a szemem elöl. :D Délután majd elmegyek meglesem mit ügyeskednek rajta mert viszem a kart meg, hogy anyám nevén van a kocsi az ö személyszáma is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 ...úgy is vas, megkínálom egy jó kalapáccsal... Öntvényt mióta kalapálunk? Egyértelmű volt hogy eltörik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 ...méghozzá alu öntvény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mondtam hogy az egyik ablaktörlő karon elrepedt. Levettem a kocsiról mondom egy kis pillanatragasztó megfogja vagy úgy is vas, megkínálom egy jó kalapáccsal :D Mínusz tíz fok... kalapács... Hmm. Ragasztani kétkomponensűvel kell. Igen, drága, de az használ. Amúgy meg érezd magad mázlistának :D Ha tudsz egy jobb kart szerezni, szólj... (Ugyanitt törött eladó, cím a kiadóban <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Corzááás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guccy Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Az első, és legfontosabb, hogy az legyen a sejhajára írva, hogy GSi! :D Sziasztok ! <_< Mit jelent a GSI??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok ! <_< Mit jelent a GSI??? Grand Sport Injection Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Grand Sport Injection Ez is ECOTEC motoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ez is ECOTEC motoros? az enyém már biztos nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ez is ECOTEC motoros? ha puhán akarnák fogalamazni azt mondanám : lóf@xt <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Corzááás <_< Ezt én is be akartam linkelni! :D Valamit lehet, hogy elhagyott a srác! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 ha puhán akarnák fogalamazni azt mondanám : lóf@xt <_< :D C16XE még nem, de utána már igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts