moti Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Levettem a termosztátról a csővet, nem folyt belőle, csak ha megdöntöttem. Akkor tényleg szar a termosztát??? Mehetek úgy, hogy kiveszem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Levettem a termosztátról a csővet, nem folyt belőle, csak ha megdöntöttem. Akkor tényleg szar a termosztát??? Mehetek úgy, hogy kiveszem??? ha az óra kb 90-95 mutat és hideg vagy langyi akkor szar... mehetsz vele csak leeszi a fejed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ha az óra kb 90-95 mutat és hideg vagy langyi akkor szar... mehetsz vele csak leeszi a fejed <_< Valamennyi átfolyik, de nem sok. Még csoda hogy nem főztem meg a motort. Hogy tudom észrevenni, hogy lett vmi baja a motornak?? Kompressziómérésnél kiderül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ezt privibe lécci :D mindig csak a biznic <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Mindenki mutat egy szép corzát, most én is így teszek. :D http://kephost.hu/image-ACD9_4D63F411.jpg <_< Ezzel aztán repeszthetnék oda meg vissza :D De még a gyümölcsösben is :D :D Felrakom piratebayre a gyűjteményem majd linkelem. Vajon mennyire tolja az orrát? :) Amit múltkor linkeltél fehéret,az kicsit vicces volt,hogy kézifékkel is inkább az elejét tolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Carphone küppel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Carphone küppel! http://kepfeltoltes.hu/110222/BC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ilyen neked hogy van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Carphone küppel! http://kepfeltoltes.hu/110222/BC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :D Mit tud pontosan a "carphone küppel"? Bekötötted az összes lábat? Ha kanyarodsz fél tankkal,akkor változik a megtehető táv? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Carphone küppel! http://kepfeltoltes.hu/110222/BC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :D céép...akkor én is kérek egy ilyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Carphone küppel! :D ez igen :D szép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 mindig csak a biznic :D olyan vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 olyan vagy <_< Órás biznic? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Órás biznic? <_< :D :D hatalmas :) NAGY toronyÓRA :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Órás biznic? <_< :D :D Óriás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Óriás <_< Te ismered a sztorit?? Hanem akkor a coffboy elmeséli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Mit tud pontosan a "carphone küppel"? Bekötötted az összes lábat? Ha kanyarodsz fél tankkal,akkor változik a megtehető táv? <_< Az üaszintet még lusta voltam bekötni, a bal lábtérnél jön be, az is bent lesz, amint lesz időm. Kábele már ott lóg a biztitáblánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ilyen neked hogy van??? Építeni köll bele! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Óriás :D Az óriást is szeressük. <_< Te ismered a sztorit?? Hanem akkor a coffboy elmeséli :D Ezt neked kell elmesélni...ki tudja mi van meg belőle.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 céép...akkor én is kérek egy ilyet <_< Am van most bcm ha kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Am van most bcm ha kell... <_< gyári?? vagy Gabi fajta ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 gyári?? vagy Gabi fajta ?? Sétálj egyet, és gondolkodj el a kérdéseden. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sétálj egyet, és gondolkodj el a kérdéseden. <_< inkább órát szerelek :D szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 inkább órát szerelek :) szóval? Gyári. <_< De akkor levezetem. János linkelte, hogyan faragta be a gyári bct. Gyula reagált, hogy neki is kell olyan. Én reagáltam Gyula hszére, hogy nekem van eladó. Nekem van eladó olyan, mint amit János faragott be. :D A rugót húzd fel rendesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Gyári. :D De akkor levezetem. János linkelte, hogyan faragta be a gyári bct. Gyula reagált, hogy neki is kell olyan. Én reagáltam Gyula hszére, hogy nekem van eladó. Nekem van eladó olyan, mint amit János faragott be. :D A rugót húzd fel rendesen! :) látom neked fel van <_< köszi kimerítő válaszod :D És Gabi félét nem tudsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 látom neked fel van <_< köszi kimerítő válaszod :D És Gabi félét nem tudsz?? Nein. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts