Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Van transporteres hirdetés is, vagyis volt... :D

Kedvencem a tranyósból: Azért eladó,mert 7személyes és nem mondhatja az anyósának,hogy "Mama,nem érti,hogy nem fér be!" <_<

Meg olyan jól szigetelt,hogy elöl köpsz egyet és a hátsó sor kapja! És mióta vett egy modern autót (20éves Bmw) azóta rájött,hogy a léghűtéses boxernél van jobb konstrukció is. :D

Megosztás:

Kedvencem a tranyósból: Azért eladó,mert 7személyes és nem mondhatja az anyósának,hogy "Mama,nem érti,hogy nem fér be!" <_<

Meg olyan jól szigetelt,hogy elöl köpsz egyet és a hátsó sor kapja! És mióta vett egy modern autót (20éves Bmw) azóta rájött,hogy a léghűtéses boxernél van jobb konstrukció is. :D

ez a transporteres link nincs meg még véletlenül?

Megosztás:

láncos,külön körben van,és külön is cserélhető <_<

Bassz....., én meg nővéremet beküldtem az opelhoz kérjen a cserére árajánlatot. Szegény. Remélem még nem volt. A lánccal van-teendő?

Milyen gyakran kell mit csinálni? Vízpumpát mikor kellene cserélni? Van tünete?

Megosztás:

Bassz....., én meg nővéremet beküldtem az opelhoz kérjen a cserére árajánlatot. Szegény. Remélem még nem volt. A lánccal van-teendő?

Milyen gyakran kell mit csinálni? Vízpumpát mikor kellene cserélni? Van tünete?

gondolom cserélni kell ha szar valami <_<

a láncot ,és a vízpumpát is lehet hallani

Megosztás:

Ha olajcsere után sem folyik orrán-száján,nem füstöl stb,akkor nem csináltál rossz vételt! <_<

Vétel előtt volt olajcsere, vezérmüszij, vizpumpa cserélve

Olajat néztem az szép barna még.

Milyen olaj való bele?? 10w40? és melyiket ajánlátok gm, castrol vagy??

Megosztás:

Ez mindig így van,frissen vétel előtt! :D

Én azért lecserélném az olajat minél hamarabb,aztán ha gebasz van visszavinném. :)

Az enyémben shell 5w-30 full syntetikus van,na ez nagyon jóféle olaj.Jó drága is, a boltban van vagy 5eft/l,de én 6e-ért vettem 4litert,viszont akitől veszem így is 100%-os haszonnal adja. <_<

ne mán de szépen fogalmaztam! :D

Megosztás:

nem tudom,de én úgy vagyok vele hogy az a biztos amit én cserélek/cseréltetek, a vezérlés, olaj, nem játék,mindenképp cserélném rajta ezek akármit is mondott az előző tulaj...

olaj témában meg nem írok semmit, úgysem jutunk itt dülőre <_< (de gm-et azt neeeeeeeeee)

Megosztás:

nem tudom,de én úgy vagyok vele hogy az a biztos amit én cserélek/cseréltetek, a vezérlés, olaj, nem játék,mindenképp cserélném rajta ezek akármit is mondott az előző tulaj...

olaj témában meg nem írok semmit, úgysem jutunk itt dülőre <_< (de gm-et azt neeeeeeeeee)

Megint ez a sok ha, negatív vagy! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.