Volu Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 na ezen beszartam a röhögéstől <_< http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/volksw...itschka_edition Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 na ezen beszartam a röhögéstől <_< http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/volksw...itschka_edition Mi már tavaly beszartunk tőle... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 mondtam én hogy eldöntötted <_< Ez van :D Szerelmes lettem belé :D Holnap lővők képeket :D Meg délután átnézzem, hibakódot olvasok meg ilyenek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez van <_< Szerelmes lettem belé :D Holnap lővők képeket :) Meg délután átnézzem, hibakódot olvasok meg ilyenek :D Ha olajcsere után sem folyik orrán-száján,nem füstöl stb,akkor nem csináltál rossz vételt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mi már tavaly beszartunk tőle... :D kössz, nekem ez még új <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 kössz, nekem ez még új <_< Van transporteres hirdetés is, vagyis volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Van transporteres hirdetés is, vagyis volt... :D Kedvencem a tranyósból: Azért eladó,mert 7személyes és nem mondhatja az anyósának,hogy "Mama,nem érti,hogy nem fér be!" <_< Meg olyan jól szigetelt,hogy elöl köpsz egyet és a hátsó sor kapja! És mióta vett egy modern autót (20éves Bmw) azóta rájött,hogy a léghűtéses boxernél van jobb konstrukció is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Kedvencem a tranyósból: Azért eladó,mert 7személyes és nem mondhatja az anyósának,hogy "Mama,nem érti,hogy nem fér be!" <_< Meg olyan jól szigetelt,hogy elöl köpsz egyet és a hátsó sor kapja! És mióta vett egy modern autót (20éves Bmw) azóta rájött,hogy a léghűtéses boxernél van jobb konstrukció is. :D ez a transporteres link nincs meg még véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez a transporteres link nincs meg még véletlenül? Parancsolj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Sziasztok! A Corsában az X10XE motor az szíjas vagy láncos? A vízpumpa egy körben van a vezérléssel? Külön is cserélhető? 99-es B Corsa. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Sziasztok! A Corsában az X10XE motor az szíjas vagy láncos? A vízpumpa egy körben van a vezérléssel? Külön is cserélhető? 99-es B Corsa. Köszönöm! láncos,külön körben van,és külön is cserélhető <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 láncos,külön körben van,és külön is cserélhető <_< Bassz....., én meg nővéremet beküldtem az opelhoz kérjen a cserére árajánlatot. Szegény. Remélem még nem volt. A lánccal van-teendő? Milyen gyakran kell mit csinálni? Vízpumpát mikor kellene cserélni? Van tünete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Bassz....., én meg nővéremet beküldtem az opelhoz kérjen a cserére árajánlatot. Szegény. Remélem még nem volt. A lánccal van-teendő? Milyen gyakran kell mit csinálni? Vízpumpát mikor kellene cserélni? Van tünete? gondolom cserélni kell ha szar valami <_< a láncot ,és a vízpumpát is lehet hallani Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ha olajcsere után sem folyik orrán-száján,nem füstöl stb,akkor nem csináltál rossz vételt! <_< Vétel előtt volt olajcsere, vezérmüszij, vizpumpa cserélve Olajat néztem az szép barna még. Milyen olaj való bele?? 10w40? és melyiket ajánlátok gm, castrol vagy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Vétel előtt volt olajcsere, vezérmüszij, vizpumpa cserélve Olajat néztem az szép barna még. Milyen olaj való bele?? 10w40? és melyiket ajánlátok gm, castrol vagy?? vénusz <_< shell a gm 10w40 nem valami jó,a castrolnak nincs gm jóváhagyása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 gondolom cserélni kell ha szar valami :D a láncot ,és a vízpumpát is lehet hallani Köszönöm! Nincs tünete, csak gondoskodás céljából gondoltam cserére. De akkor megvárjuk míg lesz valami jel. Addig nyugalom lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Köszönöm! Nincs tünete, csak gondoskodás céljából gondoltam cserére. De akkor megvárjuk míg lesz valami jel. Addig nyugalom lesz. <_< a lánc az elég sokat bír ,főleg egy ezres motorban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Vétel előtt volt olajcsere, vezérmüszij, vizpumpa cserélve Olajat néztem az szép barna még. Milyen olaj való bele?? 10w40? és melyiket ajánlátok gm, castrol vagy?? Ez mindig így van,frissen vétel előtt! :D Én azért lecserélném az olajat minél hamarabb,aztán ha gebasz van visszavinném. :) Az enyémben shell 5w-30 full syntetikus van,na ez nagyon jóféle olaj.Jó drága is, a boltban van vagy 5eft/l,de én 6e-ért vettem 4litert,viszont akitől veszem így is 100%-os haszonnal adja. <_< ne mán de szépen fogalmaztam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez mindig így van,frissen vétel előtt! <_< Én azért lecserélném az olajat minél hamarabb,aztán ha gebasz van visszavinném. :D Lebontom, a vez.szijat úgyis meglátom ha új Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez mindig így van,frissen vétel előtt! <_< Én azért lecserélném az olajat minél hamarabb,aztán ha gebasz van visszavinném. :D Lebontom, a vez.szijat úgyis meglátom ha új Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Lebontom, a vez.szijat úgyis meglátom ha új nincs kép??? várjuk ám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Vétel előtt volt olajcsere, vezérmüszij, vizpumpa cserélve Olajat néztem az szép barna még. Milyen olaj való bele?? 10w40? és melyiket ajánlátok gm, castrol vagy?? nem tudom,de én úgy vagyok vele hogy az a biztos amit én cserélek/cseréltetek, a vezérlés, olaj, nem játék,mindenképp cserélném rajta ezek akármit is mondott az előző tulaj... olaj témában meg nem írok semmit, úgysem jutunk itt dülőre <_< (de gm-et azt neeeeeeeeee) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 nem tudom,de én úgy vagyok vele hogy az a biztos amit én cserélek/cseréltetek, a vezérlés, olaj, nem játék,mindenképp cserélném rajta ezek akármit is mondott az előző tulaj... olaj témában meg nem írok semmit, úgysem jutunk itt dülőre <_< (de gm-et azt neeeeeeeeee) Megint ez a sok ha, negatív vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Megint ez a sok ha, negatív vagy! :D pfffff <_< :) van eladó felni vagy 40 garnitűra a felnis hirdetésben,tessék lájkolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 pfffff <_< :D van eladó felni vagy 40 garnitűra a felnis hirdetésben,tessék lájkolni :D az égig érő paszuly nem eladó??? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts