Volu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 na Béla, 1:10 nél kezd a videó érdekes lenni, és sztem elég szemléletes hogy hogy megy az autó...kicsit becsinált az anyósülésen lévő,de sztem én is igy reagáltam volna le a dolgot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 na Béla, 1:10 nél kezd a videó érdekes lenni, és sztem elég szemléletes hogy hogy megy az autó...kicsit becsinált az anyósülésen lévő,de sztem én is igy reagáltam volna le a dolgot :D Nem tudom milyen zabi ülhetett mellette, de még mehetett volna. :) Meg amúgy is mit kapkodta a gyerek a kamerát. <_< Már B-corzás gyűjteményem meghaladja a 1,1Gb ot szervizkönyvek képek videók egyebek, már lassan hányingerem van tőle. Lehet feltöltöm netre azt had szedje a jó nép. Aksira visszatérve 2év után minden perc ajándék. :D Még kinevette :D Rajtnál én még letekertem volna az ablakot és kiordítottam volna. megb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaßy Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sziasztok ! Hengerfejes lett az 1,7D Isuzu B Corsa-m tegnap az M5ösön hazafelé menet. Nem tudom, hogy mekkora a baj, de ha komoly összeg lenne a javítás turbós motort veszek, egyébként is tervbe volt véve. Mire kéne figyelnem egy 1.7 Isuzu TD megvételekor? Csak kipróbálható motort akarok venni, ha arra kerül a sor, és lehetőleg olyat, amire adnak garanciát. Ui: csak ezt a blokkot nézhetem, vagy más turbós, húzható TD-t is be tudok rakni a mocitető alá ? Kérem aki tud válaszoljon, viszonylag sürgős lenne. Köszi, Szabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sziasztok ! Hengerfejes lett az 1,7D Isuzu B Corsa-m tegnap az M5ösön hazafelé menet. Nem tudom, hogy mekkora a baj, de ha komoly összeg lenne a javítás turbós motort veszek, egyébként is tervbe volt véve. Mire kéne figyelnem egy 1.7 Isuzu TD megvételekor? Csak kipróbálható motort akarok venni, ha arra kerül a sor, és lehetőleg olyat, amire adnak garanciát. Ui: csak ezt a blokkot nézhetem, vagy más turbós, húzható TD-t is be tudok rakni a mocitető alá ? Kérem aki tud válaszoljon, viszonylag sürgős lenne. Köszi, Szabi ne dízelezz, inkább vmi 8szelepes csodát tény be és nem lesz gondod vele... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaßy Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 köszi de csak a diesel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nekem a 44ah-s új banner se mozog sehova, de az mondjuk engem is zavar, hogy felülről kapja a vizet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 köszi de csak a diesel :D Hogy, hogy hengerfejes lett? Miből gondolod? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 köszi de csak a diesel <_< néha nekem is vannak ilyen fellángolásaim h dizel,de aztán mindig kijózanodom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nekem a 44ah-s új banner se mozog sehova, de az mondjuk engem is zavar, hogy felülről kapja a vizet sztem ez mindenkit zavar... képzeld kilakatoltuk az akksi tálcát tavaly, lefujtuk tipptopp lett, szereztem egy zsír új akksit és két hét alatt elkezdte magából ontani a savat...sz*rrá marta a szépen kilakatolt akssi helyét...szted mennyire voltam ideges?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 én is tettem már alá valamit mielőtt kilyukad az alja, de tényleg elég hülyén oldották meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Akksi témában osztozom azzal, hogy jobban is megoldhatták volna ezt a dolgot annó a tervezőasztalon. Esetleg tud nekem segiteni vki hogy c12nz mocihz mennyibe kerül a hőgomba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Akksi témában osztozom azzal, hogy jobban is megoldhatták volna ezt a dolgot annó a tervezőasztalon. Esetleg tud nekem segiteni vki hogy c12nz mocihz mennyibe kerül a hőgomba ? unixban 1500 és 4000 ft között vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 látod,megint negatív vagy :D vagy inkább tapasztalt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 unixban 1500 és 4000 ft között vannak. Köszönöm a tippet. Ilyenkor az a jó, hogy tudja az ember ,hogy mit keressen. és van belőle rendesen. Viszont itt jön a kérdés, hogy pl melyik jó nekem?? Van ugye olcsóbb, drágább, egypólosú,kétpólosú ....stb <_< Esetleg vmi tipp vagy konkrét tipus ? Keresek 5ajtós b corsa tetőkárpítjának hátsó műanyag lámpatestet. Esetleg megeggyezik más opel utastérvilágításéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Megnéztem tegnap a GSI-t, könnyen indul, nem füstöl, nem zörög, kopog a futóműve, rozsda (rohadás) nincs rajta, alvázán se találtam (igaz sötét volt) csak az a 1 baj hogy nem tudom hogy ennek igy kell húznia e vagy jobban kell mennie :S gazdája 7000 pörgette és váltott, de nem húzott be az ülésbe, de hangja az van a sportkipufogó miatt. Nem tudom mi legyen :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Megnéztem tegnap a GSI-t, könnyen indul, nem füstöl, nem zörög, kopog a futóműve, rozsda (rohadás) nincs rajta, alvázán se találtam (igaz sötét volt) csak az a 1 baj hogy nem tudom hogy ennek igy kell húznia e vagy jobban kell mennie :S gazdája 7000 pörgette és váltott, de nem húzott be az ülésbe, de hangja az van a sportkipufogó miatt. Nem tudom mi legyen :S Pados telesítménymérés? Kösd ki előre, hogy a gyári értékből számítva minden lóerő-csökkenéssel bukik mondjuk egy ezrest :D Amúgy vigyél el egy szerelőt, és nézzétek meg világosban is, A használt cucc mindig szívás, és pont egy GSI-t nem azért fognak eladni, mert tökéletes de ráuntak, hanem mert tudnak valamit, amit te nem. Szóval vigyél egy nyomozót, és derítsétek ki. Minden alku-alap, amit a hirdetésből valahogy kifelejtettek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Megnéztem tegnap a GSI-t, könnyen indul, nem füstöl, nem zörög, kopog a futóműve, rozsda (rohadás) nincs rajta, alvázán se találtam (igaz sötét volt) csak az a 1 baj hogy nem tudom hogy ennek igy kell húznia e vagy jobban kell mennie :S gazdája 7000 pörgette és váltott, de nem húzott be az ülésbe, de hangja az van a sportkipufogó miatt. Nem tudom mi legyen :S mikor anno megvettem én is a gsi-t ugyanigy voltam vele,nem nyomott az ülésbe,ment ment de valahogy elmaradt az a "húb*zmeg" érzés...sztem ez ilyen <_< bár lehet hogy abban az időben ez csúcs volt...de ha megveszed és egy idő után nem elég a teljesítmény, van véletlenül egy eladó 2literes 8szelepesem aminél már ott a "húb*zmeg" érzés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 mikor anno megvettem én is a gsi-t ugyanigy voltam vele,nem nyomott az ülésbe,ment ment de valahogy elmaradt az a "húb*zmeg" érzés...sztem ez ilyen <_< bár lehet hogy abban az időben ez csúcs volt...de ha megveszed és egy idő után nem elég a teljesítmény, van véletlenül egy eladó 2literes 8szelepesem aminél már ott a "húb*zmeg" érzés :D 14xe kell minden korzába, hisz az a jó motor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 mikor anno megvettem én is a gsi-t ugyanigy voltam vele,nem nyomott az ülésbe,ment ment de valahogy elmaradt az a "húb*zmeg" érzés...sztem ez ilyen <_< bár lehet hogy abban az időben ez csúcs volt...de ha megveszed és egy idő után nem elég a teljesítmény, van véletlenül egy eladó 2literes 8szelepesem aminél már ott a "húb*zmeg" érzés :D 2000 8szelepes nem jó, 116 lóerő, ennek 109 lóerőnek kell lennie. Azt nem értem hogy ilyen kis kasztnival a 109 lóerőnek tökéletesnek kellene lennie nem?? Megvegyem e vagy nem???? :S nem tudom hogy megfogom e bánni :S de az autó nagyon tetszik, igaz van vele gond, központi zár, jobb elektromos ablakemelő meg ilyenek, ezeket elmondta a tulajdonos, garanciát vállal az alvázára, futóműve nem kopog. Villogtassak egy hibakódot benne hogy miket dob ki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 2000 8szelepes nem jó, 116 lóerő, ennek 109 lóerőnek kell lennie. Azt nem értem hogy ilyen kis kasztnival a 109 lóerőnek tökéletesnek kellene lennie nem?? Megvegyem e vagy nem???? :S nem tudom hogy megfogom e bánni :S de az autó nagyon tetszik, igaz van vele gond, központi zár, jobb elektromos ablakemelő meg ilyenek, ezeket elmondta a tulajdonos, garanciát vállal az alvázára, futóműve nem kopog. Villogtassak egy hibakódot benne hogy miket dob ki??? már eldöntötted hogy megveszed :D . vagy nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 már eldöntötted hogy megveszed :D . vagy nem? <_< Még nem tudom :S Nem akarom a vectrát se odaadni olyanért, amivel majd mindig csak a baj lesz, de nagyon megtetszett az igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Még nem tudom :S Nem akarom a vectrát se odaadni olyanért, amivel majd mindig csak a baj lesz, de nagyon megtetszett az igaz hát lehet benne kaland <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 hát lehet benne kaland <_< 1.6 GSI ismered??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 1.6 GSI ismered??? az van amit írt volu is hogy c16xe van benne...meg valami szívó csőnek a pótlása Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Előkészítve: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts