Jean Trevor Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nekem is trutyis, el kell vele menni egy kicsit hosszabb távra, és akkor elmúlik. a sok hidegüzem miatt kicsapódik a pára az olajbeöntő sapkára. persze azért nézd meg hogy az olajad meg a vized nem fogy e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 EGR-t kipucoltad? Ez tőled költői kérdés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Akkor kell neki egy kis alázás:)? Azbiztos;-) egy kis SM:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 valami oknál fogva a vezetőoldali ülésemen valami eltörött szemmel láthatólag. Hogy tudom kivenni megkéne hegeszteni... a corsa javításiban nem találtam. 5leteket várok. köszi A németbe bennevan, de van valami okossága valakinek aki már csinált ilyet ahhoz képest van valami amire figyelni kell? Most konkrétan az ülés kiszedése érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 bakker.... nahaggyábékén :D Jóvanna B) Mindenki hibázhat, Ki hitte volna hogy az a két csavar a gyújtótrafónak a testje :lol: Addig meg nem akartunk mindent visszacsavarni amíg nem indult be, azt hittük a vezérléssel van a gebasz, csak tegnap este látom hogy szikrázik kifele és akkor gondolkoztam el Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ezért hordom én az autómat olyanhoz aki ért hozzá. Most 2 csavar miatt nem volt Corsa vagy 2hétig? B) EGR-t kipucoltad? Motorhőfok jeladó ellenállását mérted? 19 éves vagyok, most tanulom a Autóelektronikai szakmát, első éves vagyok és szeretek mindent magamnak megcsinálni. Most már olaj-víz összefolyás megszűnt, legalább tanultam az esetből :lol: Senki se kezdte profin :D Mind a 2 megvolt, azért vagyok tanácstalan. Még az alapjárati mocit is kitakaritottam :D Anno vmi szabályzót cseréltek ki benne utángyártottra és azóta csinálja :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Sziasztok! Ma megnéztem a corsámnak az olajszintjét,és tiszta fehéres trutyi volt a nívó és a beöntő sapka is! Hengerfej tömítés nyáron lett cserélve. Lehet a sok városban,járkálás miatt? Novemberben lett beleöntve hidrotőke tisztító is. Lehet az is? Előre is köszi a válaszokat! Városi üzem+ termosztátod milyen? Ha országúton nem megy fel 90fokra,akkor attól is lehet. Az ilyen lónyálak(tisztító) is tudnak ilyet művelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ez tőled költői kérdés! :lol: Anno vmi szabályzót cseréltek ki benne utángyártottra és azóta csinálja :/ Talán fojtószelep potira gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 valami oknál fogva a vezetőoldali ülésemen valami eltörött szemmel láthatólag. Hogy tudom kivenni megkéne hegeszteni... a corsa javításiban nem találtam. 5leteket várok. köszi A németbe bennevan, de van valami okossága valakinek aki már csinált ilyet ahhoz képest van valami amire figyelni kell? Hali!! Teljesen előretolod az ülést, és hátul a sínen van két csavar azt kell kicsavarni. Ezután az elejét csak ki kell akasztani a két kampóból. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hali!! Teljesen előretolod az ülést, és hátul a sínen van két csavar azt kell kicsavarni. Ezután az elejét csak ki kell akasztani a két kampóból. Ennyi. Valszeg az első jobbos kampó letört neki...corsa betegség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Talán fojtószelep potira gondolsz? Folytószelep ezen bowdenes Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Folytószelep ezen bowdenes ...de a folytószelepházon van egy poti, ami az ECU-nak adja a jelet, hogy te meddig nyomod a pedált. Ez egy potméter valójában, aminek a csuszópályája szarakodik, érdekes dolgokat tud művelni a kocsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Valszeg az első jobbos kampó letört neki...corsa betegség... Miénken is levan törve, így előre és hátra csúszkál Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 ...de a folytószelepházon van egy poti, ami az ECU-nak adja a jelet, hogy te meddig nyomod a pedált. Ez egy potméter valójában, aminek a csuszópályája szarakodik, érdekes dolgokat tud művelni a kocsi.... Merre találom és hogy lehet ellenőrizni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Merre találom és hogy lehet ellenőrizni??? Azt hiszem ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Lementem 90kmert, és elő jöttek a bajok :S Teli gázra torpan, fullad, 4e fordulatnál nem igazán pörög többet ( nincs fordulatszámmérő nem tudom pontosan) mint ha letiltana, megyek 5.-be 100-al ott is elmegy az erő és kiadja a check engine lámpát, leveszem a gázról a lábam akkor elalszik. Az lehetséges hogy még nincs pontosan belőve a vezérmütengelynél a jeladó??? Vagy mi lehet :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Lementem 90kmert, és elő jöttek a bajok :S Teli gázra torpan, fullad, 4e fordulatnál nem igazán pörög többet ( nincs fordulatszámmérő nem tudom pontosan) mint ha letiltana, megyek 5.-be 100-al ott is elmegy az erő és kiadja a check engine lámpát, leveszem a gázról a lábam akkor elalszik. Az lehetséges hogy még nincs pontosan belőve a vezérmütengelynél a jeladó??? Vagy mi lehet :S Részvét. A megoldás első lépésére utaló szavakat lehet, hogy már részben le is írtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Lementem 90kmert, és elő jöttek a bajok :S Teli gázra torpan, fullad, 4e fordulatnál nem igazán pörög többet ( nincs fordulatszámmérő nem tudom pontosan) mint ha letiltana, megyek 5.-be 100-al ott is elmegy az erő és kiadja a check engine lámpát, leveszem a gázról a lábam akkor elalszik. Az lehetséges hogy még nincs pontosan belőve a vezérmütengelynél a jeladó??? Vagy mi lehet :S Tessék hibát villogtatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...ibra_v8-4432445 az ilyen inkább ne is tegyen fel hirdetést...lásd leírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
hubi86 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok! Keresek egy garnitúra(16db) mozgókúpos alufelnicsavart opelhez (B Corsa)! Cserébe tudnék adni 16db.ot ami fiat punton volt,vagy megvenném. minden lehetőség érdekel. elérhetöségem: hubertus86@citromail.hu Vagy itt:) Előre is köszönöm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...ibra_v8-4432445 az ilyen inkább ne is tegyen fel hirdetést...lásd leírás Atyaég. Ez csak valami vicc, vagy tényleg nincs ki a nyolc általánosa? "LEÍRÁS A kocs nagyan ioll megyen alondoan futot garajban ul." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Valszeg az első jobbos kampó letört neki...corsa betegség... Az a kis kampó, és így az ülés jobbra balra előre hátra mozog. Legalább megnézem, mitől nem megy az ülésmagasság állítás is. Köszönöm Ahhoz hogy a müanyag díszlécet a kerékívnél lecserélhessem le kell venni a komplett oldalát elől? 4 csavart láttam arrafelé. Utána tudom a patentokat csereberélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 [...] Ahhoz hogy a müanyag díszlécet a kerékívnél lecserélhessem le kell venni a komplett oldalát elől? 4 csavart láttam arrafelé. Utána tudom a patentokat csereberélni? Az első kerekeknél: az első lökhárító egy csavarját kell kicsvarni - adja magát -, illetve a kerékjárat belső fekete burkolólemezét meg kell bontani, érdemesebb kivenni egy az egyben. Pöckösbolhás megoldás, utáltam, egy csomó stift eltűnt mindig, úgy kellett utángyártanom. A hátsó kerekenél könnyebb, ott nem kell a kerékjárati burkolót kibontani, csak pár 10-es csavaranya az egész. Szilikontubus, FBS használata kerülendő :lol: , viszont ha hullámosan fekszik fel a kerék körüli díszléc, akkor szinte biztos, hogy kiszakadt egy-egy műanyag sín bent, ezért ebben az esetben jól teszed, ha masszív, kétkomponensű ragasztóval készülsz. Annak meg kell egy nap száradási idő :D (Biztos ami biztos.) Ja, és az egészet jobb elnapolni melegebb időre, a fránya műanyagok töredezenek a hidegben. (Vagy veszel újat, asszem' valaki négyezerért vette tavaly darabját.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Az a kis kampó, és így az ülés jobbra balra előre hátra mozog. Legalább megnézem, mitől nem megy az ülésmagasság állítás is. Ha kész vagy az üléssel kezdj el szálkásítani! :D Lehet a télen felszedtél egy pár kilót és azt nem bírta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Ha kész vagy az üléssel kezdj el szálkásítani! :D Lehet a télen felszedtél egy pár kilót és azt nem bírta! :lol: Ahány corsát láttam kibonta, mindnek megvan repedve ott vagy el is van törve. Én megerősítettem, amikor ki volt csontozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts