Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Helló Mindenki!

Aki szerelt már központi zárat utólag a Corsába,az legyen szíves ossza meg velem,hogyan sikerült megoldani a csomagtér ajtó motorját.

Szerdán fogják szerelni és azt mondták,hogy a hátsó ajtó az nem egyszerű történet,mert nem fér el a motor. De megpróbálják megoldani.

Szóval valami tartókonzol stb faragással megoldható?

Megosztás:

Sziasztok,nekem egy 2000-es évjáratú 1.2 es b corsám van,és egy kis segítségre lenne szükségem.Az van hogy ha hideg a motor akkor 2-es 3-as ba rángat az autó,ezzel még nem is lenne probléma mert ha bemelegszik ez a gond megszűnik a nagyobbik baj az hogy ha jobbra kanyarodok akkor el kezd rángatni az autó,le esik a fordulatszám hiába nyomom tövig a gázt nem reagál,és vagy hirtelen felszökik a fordulat az egekbe és kilő az autó vagy teljesen leáll a motor,olvastam már ezt azt a dologról hogy lehet a gyertyákat kéne kicserélni vagy az agr szelep a koszos,de ha valakivel már ez elöfordult és tudna nekem segíteni azt megköszönném.

Megosztás:

sziasztok,

14NZ motoros automata Corsa üzemmeleg (forró) motornál nem indul, vagy csak 6 szori indítozás után.

Amikor picit visszahűl már akko viszont pöccre!! ...????

Tippeket áhitattal fogadnék, hogy mi lehet a nyűűűg.

köszi nektek

Valszeg az ECU hőjeladója halt meg, a motor és a tűzfal mögött találod 1-2 henger-nél... kék csatis érzékelő....

Megosztás:

Sziasztok,nekem egy 2000-es évjáratú 1.2 es b corsám van,és egy kis segítségre lenne szükségem.Az van hogy ha hideg a motor akkor 2-es 3-as ba rángat az autó,ezzel még nem is lenne probléma mert ha bemelegszik ez a gond megszűnik a nagyobbik baj az hogy ha jobbra kanyarodok akkor el kezd rángatni az autó,le esik a fordulatszám hiába nyomom tövig a gázt nem reagál,és vagy hirtelen felszökik a fordulat az egekbe és kilő az autó vagy teljesen leáll a motor,olvastam már ezt azt a dologról hogy lehet a gyertyákat kéne kicserélni vagy az agr szelep a koszos,de ha valakivel már ez elöfordult és tudna nekem segíteni azt megköszönném.

Már te is kezded :) Szervizbe is ilyennekel jönnek be hogy jobbra tekerem a kormányt egy 15fokos emelkedőn, 50es tempóba, mögöttem egy kamion és elkezd rángatni az autó :É Vagy középkonzol zörög ha Pécsre megyek de akkor is csak féluton meleg motorral xD

Megosztás:

hát nem tudom ha neked állna le a motor egy jobb kanyarba,nem hiszem hogy ilyen vidám lennél,és aki bemegy a szervizbe azt is szájba röhögöd?de majd én hogy fogok röhögni ha az ócskavasadból elszáll az élet ahogy nézem nincs sok hátra neki,gyökér!

Megosztás:

Nem lehet,hogy valami a tankban lévő kosz okozza?

Benzinszűrő csere és teletankolás után is csinálja?

Megosztás:

Másik autóval jártam úgy, hogy kevesebb olaj volt benne a kelleténél. Bal kanyarban nem volt elég olajnyomás, olyankor meg-megtorpant...

Megosztás:

hát nem tudom ha neked állna le a motor egy jobb kanyarba,nem hiszem hogy ilyen vidám lennél,és aki bemegy a szervizbe azt is szájba röhögöd?de majd én hogy fogok röhögni ha az ócskavasadból elszáll az élet ahogy nézem nincs sok hátra neki,gyökér!

lehet egy autószerelőnek vagy egy hozzá értőnek ez viccesen hangzik,hogy kanyarban leáll a motor és hasonlók, de mondjuk akinek az autója ilyet produkál valószínű annak már annyira nem poén ez...

és ne szidalmazzuk egymás szarját :)

Megosztás:

Hát nem tudom,most van szervizben,raknak bele zsír új gyertyákat,meg kipucolják az egr szelepet aztán meglátjuk,mondjuk az lenne a jobbik eset ha csak benzinszűröt kéne cserélni,ha kész van megírom hogy sikerült hátha más is egy cipőben jár velem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.