Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok Corsások!

1999 B Corsa 1.0 12v City full fapad került a családba, 1 hölgy fogja használni. Szólt hogy ebben nincs olyan lámpa, ami figyelmeztet hogy elfogyott a benya. Nem hittem neki de télleg nem találtam ilyet.

Most akkor nincs vagy csak kiégett egy izzó valahol?

Zsolt

Elküldve
Sziasztok Corsások!

1999 B Corsa 1.0 12v City full fapad került a családba, 1 hölgy fogja használni. Szólt hogy ebben nincs olyan lámpa, ami figyelmeztet hogy elfogyott a benya. Nem hittem neki de télleg nem találtam ilyet.

Zsolt

Szia, üdv erre!

Szegénységjelző (ti. jelzi, hogy hamarosan szegény leszel a kúton) valóban nincs minden modellben - nálam sincs. Mint ahogy helyzetjelző/tompított lámpa visszajelző sem. Nem tudom, melyiket hiányolom jobban.

Nem nagy ráfordítással ki lehet cserélni a műszerfalat (akkor még ford.szám mérő is lesz a sasban), útközben unatkozó sofőröket jól el tudja szórakoztatni :) . Majd a hozzáértők kijavítanak, hogy lehet-e, és ha nem, akkor mégis hogy lehet mégiscsak. :D

Majd egyszer én is lecserélem, ha a kocsi megéri...

Elküldve

Üdv.mindenkinek.

Volna egy kérdésem hátha tud valaki segiteni.

Van egy 98-as corsám 1.0 ecotech olyan problámám van vele hogy mikor megyek hószab távra olyan 90-100-nál csörög valami a motornál de szo szerint behallatszik az utas térbe menet közbe,amikor megálok vagy lassitók akkor meg kegyetlen.Viszont a városba sose csinálja.egyik szerelö azt mondta megkel bontani a motort mert nagy fordulatnál nincs olajnyomásom,de a lámpa nem villágit viszont. A másik szerelő szerint meg a szivótorokba csörög valami azt kell kicserélni.Nem tudom mi tévő legyek,ha valakinek van jó ötlete akkor kérem írjon.

Elküldve
Sziasztok Corsások!

Zsolt

fordulatszámmérős órát neki :)

Elküldve
Üdv.mindenkinek.

Volna egy kérdésem hátha tud valaki segiteni.

Van egy 98-as corsám 1.0 ecotech olyan problámám van vele hogy mikor megyek hószab távra olyan 90-100-nál csörög valami a motornál de szo szerint behallatszik az utas térbe menet közbe,amikor megálok vagy lassitók akkor meg kegyetlen.Viszont a városba sose csinálja.egyik szerelö azt mondta megkel bontani a motort mert nagy fordulatnál nincs olajnyomásom,de a lámpa nem villágit viszont. A másik szerelő szerint meg a szivótorokba csörög valami azt kell kicserélni.Nem tudom mi tévő legyek,ha valakinek van jó ötlete akkor kérem írjon.

én inkább a vezérmű láncra gondolnák, vagy a feszítőjére

Elküldve

X12XE motorba a vezérlésnél a 4 speciális szerszámot mivel tudom helyettesíteni, hogy ne ugorjon el 1 fokkal a vezérlés??? Pl. amit a főtengely jeladóhoz kell bedugni, vagy amit fent a vezérműtengelyhez. Ti hogy oldjátok meg??

Elküldve
Ha szemben állsz a mocival, a benzinhíd végén lennie kell egy tűszelepnek. (mint a bicajkeréken)

Ha annak a közepét benyomod onnan spriccelnie kell az üzemanyagnak.

Itt lehet üanyomást is mérni. :)

Főtengely jeladó volt a ludas.

Elküldve

Sziasztok!!

Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor bezártam az autót utána vettem észre hogy nem csukódott be rendesen az ajtó és egy kicsit megnyomtam,utána amikor akarom kinyitni ugyan kinyitódik,de a kulcsot nem tudom kihúzni a zárból mivel 2-3mm kellene hogy rendesen a helyére forduljon vissza és kitudjam húzni.

Tudnátok tanácsot adni hogy mi történhetett és mit kezdhetnék vele?

Valakinek volt már ilyen problémája?

(Corsa B 3 ajtós)

Elküldve
Nem EGR és nem is lambda? :D

Lehet elnéztetek valamit,mert valamelyik a kettő közül úgyis rossz! :)

Nem hiszem, hogy elnézték.

Azt a hibakódot hozta, és semmi mást.

És mióta kicserélték semmi baja.

Elküldve
Elnézést, én vagyok a lökött.

Olvasás, első osztály.

:)

klubos naptár készül amúgy, ha lenne elég B Corsa gazdi tag, akkor lehetne szekció és egy hónap lehetne a szekcióé, ha a klubtagok is támogatják ezt az elképzelést, most van pont egyeztetés alatt :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.