hakapeszimaki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 házilag cserélhető Milyen a Carrera 100? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok Corsások! 1999 B Corsa 1.0 12v City full fapad került a családba, 1 hölgy fogja használni. Szólt hogy ebben nincs olyan lámpa, ami figyelmeztet hogy elfogyott a benya. Nem hittem neki de télleg nem találtam ilyet. Most akkor nincs vagy csak kiégett egy izzó valahol? Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok Corsások! 1999 B Corsa 1.0 12v City full fapad került a családba, 1 hölgy fogja használni. Szólt hogy ebben nincs olyan lámpa, ami figyelmeztet hogy elfogyott a benya. Nem hittem neki de télleg nem találtam ilyet. Most akkor nincs vagy csak kiégett egy izzó valahol? Zsolt Szia, üdv erre! Szegénységjelző (ti. jelzi, hogy hamarosan szegény leszel a kúton) valóban nincs minden modellben - nálam sincs. Mint ahogy helyzetjelző/tompított lámpa visszajelző sem. Nem tudom, melyiket hiányolom jobban. Nem nagy ráfordítással ki lehet cserélni a műszerfalat (akkor még ford.szám mérő is lesz a sasban), útközben unatkozó sofőröket jól el tudja szórakoztatni :) . Majd a hozzáértők kijavítanak, hogy lehet-e, és ha nem, akkor mégis hogy lehet mégiscsak. :D Majd egyszer én is lecserélem, ha a kocsi megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bjoco Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdv.mindenkinek. Volna egy kérdésem hátha tud valaki segiteni. Van egy 98-as corsám 1.0 ecotech olyan problámám van vele hogy mikor megyek hószab távra olyan 90-100-nál csörög valami a motornál de szo szerint behallatszik az utas térbe menet közbe,amikor megálok vagy lassitók akkor meg kegyetlen.Viszont a városba sose csinálja.egyik szerelö azt mondta megkel bontani a motort mert nagy fordulatnál nincs olajnyomásom,de a lámpa nem villágit viszont. A másik szerelő szerint meg a szivótorokba csörög valami azt kell kicserélni.Nem tudom mi tévő legyek,ha valakinek van jó ötlete akkor kérem írjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Milyen a Carrera 100? király ,megint az van benne . olyan mint a kagylós százas ,csak olcsóbb 7.6 lett a fogyim vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok Corsások! 1999 B Corsa 1.0 12v City full fapad került a családba, 1 hölgy fogja használni. Szólt hogy ebben nincs olyan lámpa, ami figyelmeztet hogy elfogyott a benya. Nem hittem neki de télleg nem találtam ilyet. Most akkor nincs vagy csak kiégett egy izzó valahol? Zsolt fordulatszámmérős órát neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdv.mindenkinek. Volna egy kérdésem hátha tud valaki segiteni. Van egy 98-as corsám 1.0 ecotech olyan problámám van vele hogy mikor megyek hószab távra olyan 90-100-nál csörög valami a motornál de szo szerint behallatszik az utas térbe menet közbe,amikor megálok vagy lassitók akkor meg kegyetlen.Viszont a városba sose csinálja.egyik szerelö azt mondta megkel bontani a motort mert nagy fordulatnál nincs olajnyomásom,de a lámpa nem villágit viszont. A másik szerelő szerint meg a szivótorokba csörög valami azt kell kicserélni.Nem tudom mi tévő legyek,ha valakinek van jó ötlete akkor kérem írjon. én inkább a vezérmű láncra gondolnák, vagy a feszítőjére Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 én inkább a vezérmű láncra gondolnák, vagy a feszítőjére Én meg erre: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Én meg erre: :) ez nekem szól?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez nekem szól?? bjoco... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez nekem szól?? hát, a gondolnák és inkább nék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 hát, a gondolnák és inkább nék :D Vagy gondolnók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 X12XE motorba a vezérlésnél a 4 speciális szerszámot mivel tudom helyettesíteni, hogy ne ugorjon el 1 fokkal a vezérlés??? Pl. amit a főtengely jeladóhoz kell bedugni, vagy amit fent a vezérműtengelyhez. Ti hogy oldjátok meg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ha szemben állsz a mocival, a benzinhíd végén lennie kell egy tűszelepnek. (mint a bicajkeréken) Ha annak a közepét benyomod onnan spriccelnie kell az üzemanyagnak. Itt lehet üanyomást is mérni. :) Főtengely jeladó volt a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgero86 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok!! Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor bezártam az autót utána vettem észre hogy nem csukódott be rendesen az ajtó és egy kicsit megnyomtam,utána amikor akarom kinyitni ugyan kinyitódik,de a kulcsot nem tudom kihúzni a zárból mivel 2-3mm kellene hogy rendesen a helyére forduljon vissza és kitudjam húzni. Tudnátok tanácsot adni hogy mi történhetett és mit kezdhetnék vele? Valakinek volt már ilyen problémája? (Corsa B 3 ajtós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 na ne ná né.... :) még valaki ,én így szeretem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Főtengely jeladó volt a ludas. Nem EGR és nem is lambda? :D Lehet elnéztetek valamit,mert valamelyik a kettő közül úgyis rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Linkhiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Linkhiba. Semmi baja a linknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Linkhiba. Nem vagyunk klubtagok. A sleppje nem láthatja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem EGR és nem is lambda? :D Lehet elnéztetek valamit,mert valamelyik a kettő közül úgyis rossz! :) Nem hiszem, hogy elnézték. Azt a hibakódot hozta, és semmi mást. És mióta kicserélték semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Semmi baja a linknek. :) Elnézést, én vagyok a lökött. Olvasás, első osztály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Elnézést, én vagyok a lökött. Olvasás, első osztály. :) klubos naptár készül amúgy, ha lenne elég B Corsa gazdi tag, akkor lehetne szekció és egy hónap lehetne a szekcióé, ha a klubtagok is támogatják ezt az elképzelést, most van pont egyeztetés alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem vagyunk klubtagok. A sleppje nem láthatja. :) slepp vagyok...slepp vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts