Gabe86 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Üdv! 3 ajtós b corsanak az elektromos ablakemelőjéhez keresek kábelköteget, ha esetleg tud valaki az legyen szíves szóljon. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hali!!! Átment a verda a műszakin! A 4-es co-t sikerült 0,03-ra levinni, úgyhogy minden faca lett végül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hali!!! Átment a verda a műszakin! A 4-es co-t sikerült 0,03-ra levinni, úgyhogy minden faca lett végül. na és mi volt a trükk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hali!!! Átment a verda a műszakin! A 4-es co-t sikerült 0,03-ra levinni, úgyhogy minden faca lett végül. Akkor minden ok! :) Mit csináltál vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Haszutmellémafor. Error, sztem törölték a fájlokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Akkor minden ok! :) Mit csináltál vele? Hali!!! Szerintem a legnagyobb baja az lehetett, hogy méretés előtt lemostam a motort, és valami beázhatott. Ezt onnan gondolom, hogy előtte nem volt semmi jele hogy valami szar lenne. De kapott új légszűrőt, új gyertyákat, új hátsó dobot. Féktisztítóval kitakarítottam az injektor környékét. Raktam bele V power 100-ast, és egy kicsi spuri is került a benzinbe. Lényeg hogy jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hali!!! Szerintem a legnagyobb baja az lehetett, hogy méretés előtt lemostam a motort, és valami beázhatott. Ezt onnan gondolom, hogy előtte nem volt semmi jele hogy valami szar lenne. De kapott új légszűrőt, új gyertyákat, új hátsó dobot. Féktisztítóval kitakarítottam az injektor környékét. Raktam bele V power 100-ast, és egy kicsi spuri is került a benzinbe. Lényeg hogy jó lett. Nekem is ugyanilyen motorom van,úgy vettem észre,hogy nagyon szereti a 100-as benyát. A tiéden is érezhető,hogy jobban megy tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nekem is ugyanilyen motorom van,úgy vettem észre,hogy nagyon szereti a 100-as benyát. A tiéden is érezhető,hogy jobban megy tőle? Hali!!! Megy mint a veszedelem! De tényleg mintha alacsonyabb fordulatról jobban húzna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hali!!! Megy mint a veszedelem! De tényleg mintha alacsonyabb fordulatról jobban húzna. Ha legközelebb 95-ös benyát tankolsz,akkor veszed észre,hogy mennyivel jobb a 100-as. :) Én már csak azzal járok,amennyivel drágább,annyival kevesebbet fogyaszt+ sokkal jobban megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
flint78 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a tömör féktárcsám mitől rozsdásodhat a külső kerületén?A kerékagy felőli oldal teljes felülete fényesre van kopva a külső viszont kb.1-1.5 centire rozsdás bár a betéten még van 3-mm körüli réteg a fémig viszont a rozsda egyre nagyobb a felületen mióta ezt észrevettem tehát egyre kisebb felületen fog a fékem..A bal és a jobb oldalon egyformán ilyen.Nem húz félre sem.A tárcsa sincs bordásra kopva.Egy okos szerint minden opel ilyen és ennyi.A betét cserélhető ebben az esetben a tárcsa cseréje nélkül?Csináltam képet is csak nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ide varázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a tömör féktárcsám mitől rozsdásodhat a külső kerületén?A kerékagy felőli oldal teljes felülete fényesre van kopva a külső viszont kb.1-1.5 centire rozsdás bár a betéten még van 3-mm körüli réteg a fémig viszont a rozsda egyre nagyobb a felületen mióta ezt észrevettem tehát egyre kisebb felületen fog a fékem..A bal és a jobb oldalon egyformán ilyen.Nem húz félre sem.A tárcsa sincs bordásra kopva.Egy okos szerint minden opel ilyen és ennyi.A betét cserélhető ebben az esetben a tárcsa cseréje nélkül?Csináltam képet is csak nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ide varázsolni. képet pl ezzel: http://kephost.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok, 1.4 NZ motoros Automata B Corsa melegen rettenetesen szarul indul, többszöri indításra-gázpumpálásra csak. Forrón oké, de negyed-fél óra állás után már kiborító. Most (3 napja) volt hengerfej rendbe téve, de talán azzal nem függ össze... Vmi jeladó lehet??? Várnám a megtisztelő kommenteket, hátha okosodunk... :)) nagyon köszönöm respect Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok, 1.4 NZ motoros Automata B Corsa melegen rettenetesen szarul indul, többszöri indításra-gázpumpálásra csak. Forrón oké, de negyed-fél óra állás után már kiborító. Most (3 napja) volt hengerfej rendbe téve, de talán azzal nem függ össze... Vmi jeladó lehet??? Várnám a megtisztelő kommenteket, hátha okosodunk... :)) nagyon köszönöm respect hőfokjeladó lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 hőfokjeladó lehet :) aha aha, az merre lelhető fel a kocsin?? kösssszz Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Corsát eléggé szétszedtük, már csak nem tudjuk a vezérmű láncot hol kell jelre tenni, meg hogyan folytassuk tovább. Azt a 10 torx csavart kiszedni? a két vezérműtengelyt is? Meg a jelet keressük, de sehol se találjuk, vagy hogy jőn le a hengerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 aha aha, az merre lelhető fel a kocsin?? kösssszz a szívórésznél ,a folytószelepház alatt.... megpróbálok valami képet túrni aztán beszerkesztem ide :) a zöld nyíl környékén van.... nem találtam jobb képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a tömör féktárcsám mitől rozsdásodhat a külső kerületén?A kerékagy felőli oldal teljes felülete fényesre van kopva a külső viszont kb.1-1.5 centire rozsdás bár a betéten még van 3-mm körüli réteg a fémig viszont a rozsda egyre nagyobb a felületen mióta ezt észrevettem tehát egyre kisebb felületen fog a fékem..A bal és a jobb oldalon egyformán ilyen.Nem húz félre sem.A tárcsa sincs bordásra kopva.Egy okos szerint minden opel ilyen és ennyi.A betét cserélhető ebben az esetben a tárcsa cseréje nélkül?Csináltam képet is csak nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ide varázsolni. Fékbetét csere után illik felszabályoztatni a tárcsákat,különben amíg a betét nem kopik hozzá a tárcsához össze-vissza foghat a fék. Egy 236tömör tárcsa olyan 2500Ft-tól indul,jobbak vannak 4-5eFt alatt.Aki meg 2000Ft-ért szabályoztat egy 4000Ft-os tárcsát az sikeres ember nem lehet. :) De ha nincs nagy válla a tárcsának és műszakira sem kell vinni akkor akár megteszi ha csak fékbetétet cserélsz. Én cserélnék tárcsát is,hogy ne azon a 8eft-on múljon a jó fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 a szívórésznél ,a folytószelepház alatt.... megpróbálok valami képet túrni aztán beszerkesztem ide :D http://kephost.hu/thumb-5F07_4D35E119.jpg a zöld nyíl környékén van.... nem találtam jobb képet nem rossz :) a piros körrel jelölt ugye? köszi még egyszer... ja elolvastam pontosan, tehát a zöld nyílnál :D ... bocs az házilag cserélhető, vagy inkább szakira bízzam? tenx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 segítsetek! Voltam hibakódot olvastatni....mókus megállapította hogy EGR szelep szívózik hibakód gyanánt. Azt javasolta 3.ban egy 30km-es távon kb 5000-es fordulaton hajtsam mert, úgy kiéghet a dzsuva. Vagy akkor csereberélni kell dolgokat az meg nem lesz olcsó móka. szerintetek ennek a széthajtom dolognak lesz létjogosultsága? Ez az EGR javításos móka összegszerűleg mit kóstálhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 segítsetek! Voltam hibakódot olvastatni....mókus megállapította hogy EGR szelep szívózik hibakód gyanánt. Azt javasolta 3.ban egy 30km-es távon kb 5000-es fordulaton hajtsam mert, úgy kiéghet a dzsuva. Vagy akkor csereberélni kell dolgokat az meg nem lesz olcsó móka. szerintetek ennek a széthajtom dolognak lesz létjogosultsága? Ez az EGR javításos móka összegszerűleg mit kóstálhat? A hajtásnak tényleg semmi értelme. A tisztítással próbálkozhatsz,de szerintem az olyan egy elektromos EGR-nél,mint a szenteltvíz: Nem is árt,de nem is használ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 segítsetek! Voltam hibakódot olvastatni....mókus megállapította hogy EGR szelep szívózik hibakód gyanánt. Azt javasolta 3.ban egy 30km-es távon kb 5000-es fordulaton hajtsam mert, úgy kiéghet a dzsuva. Vagy akkor csereberélni kell dolgokat az meg nem lesz olcsó móka. szerintetek ennek a széthajtom dolognak lesz létjogosultsága? Ez az EGR javításos móka összegszerűleg mit kóstálhat? új EGR utángyártottban összegszerüleg 50körül teliárban Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 segítsetek! Voltam hibakódot olvastatni....mókus megállapította hogy EGR szelep szívózik hibakód gyanánt. Azt javasolta 3.ban egy 30km-es távon kb 5000-es fordulaton hajtsam mert, úgy kiéghet a dzsuva. Vagy akkor csereberélni kell dolgokat az meg nem lesz olcsó móka. szerintetek ennek a széthajtom dolognak lesz létjogosultsága? Ez az EGR javításos móka összegszerűleg mit kóstálhat? Dugózd le a pitsába és többet nem lesz vele gond! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A hajtásnak tényleg semmi értelme. Majd erről kérdezd meg Uhuhut alkalomadtán... A G Astra fórumokban egyre-másra ezt ajánlgatják hasonló esetekben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 új EGR utángyártottban összegszerüleg 50körül teliárban én most vettem gyárit vagyis cserélték garanciába a régi utángyártottat mert megatta magát, amit kaptam az persze gyári a dobozon meg ott virult az ára 27.000 huf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 nem rossz :) a piros körrel jelölt ugye? köszi még egyszer... ja elolvastam pontosan, tehát a zöld nyílnál :D ... bocs az házilag cserélhető, vagy inkább szakira bízzam? tenx házilag cserélhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts