Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Hát, Á-s corza nem hoz lázba :)

Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban.

Ha kérek kölcsön egy tendfuriusz kocsit sikítozó lányok tömege fog utánam rohanni? :D

Megosztás:

Igazából azt lehet észrevenni,hogy néha a semmiből előtűnik a mi Bélánk és akkorát mond ,hogy azon mindenki csak ámul és bámul :)

Nemigaz ,hogy mindig ismételnie kell ,hogy milyen komoly verdában is ül ő.

Iszonyat nagy arc vagy Béla :D Én komolyan bírlak :D Ne foglalkozz semmivel :D

Megosztás:

Látom folyik az élet, aminek örülök is :)

Hétvégén átnéztem a Corsát, pontos motorkód X12XE 1999 évjárat, elméletileg hibakódolvasás nem lehetséges, de nem kötöttem össze az A & B pontot, nem akarom elrontani (ha el lehet)

Motorhűtő folyadék nem volt benne, az autó hengerfejes és mindössze 154e km van benne, amit nem értek, mert nincs gyilkolva az autó, 2perc reggeli inditás mindig megvan, mert ha nem lenne rángatna hidegen :/ Autóba az erő is elment, de nem értem mitől lehetett hengerfejes

Vmi leírás, vagy csináld magad vkinek van ehhez az autóhoz, mert holnap készülünk szétkapni a motort, és tele van elektronikával.

Mit kell ilyenkor cserélni???

Megosztás:

Látom folyik az élet, aminek örülök is :)

Hétvégén átnéztem a Corsát, pontos motorkód X12XE 1999 évjárat, elméletileg hibakódolvasás nem lehetséges, de nem kötöttem össze az A & B pontot, nem akarom elrontani (ha el lehet)

Motorhűtő folyadék nem volt benne, az autó hengerfejes és mindössze 154e km van benne, amit nem értek, mert nincs gyilkolva az autó, 2perc reggeli inditás mindig megvan, mert ha nem lenne rángatna hidegen :/ Autóba az erő is elment, de nem értem mitől lehetett hengerfejes

Vmi leírás, vagy csináld magad vkinek van ehhez az autóhoz, mert holnap készülünk szétkapni a motort, és tele van elektronikával.

Mit kell ilyenkor cserélni???

Haszutmellémafor.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.