Béla91 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Béci!!! na a katt :) Hát, Á-s corza nem hoz lázba :D Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :) sőt...még jobban. Hja, akinek libakergetésre kell autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát, Á-s corza nem hoz lázba :) Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban. Az igazi szakértő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát, Á-s corza nem hoz lázba :D Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban. azt hiszem én Béla-fan leszek :D Taníts Mester! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 azt hiszem én Béla-fan leszek :D Taníts Mester! :) nem értesz hozzá,kész :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát, Á-s corza nem hoz lázba :) Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban. Ha kérek kölcsön egy tendfuriusz kocsit sikítozó lányok tömege fog utánam rohanni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 nem értesz hozzá,kész :) :D ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát, Á-s corza nem hoz lázba :D Ha jól láttam 2 moci volt benne. Na most nekem 1db 1.4es mocim van és utánam is ugyan így visszanéznek a fiatal csajok, :D sőt...még jobban. Azért néznek vissza,mert irigyek a B Corsára! :) De cuki kis autó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Azért néznek vissza,mert irigyek a B Corsára! :) De cuki kis autó.. :D cuki fiú cuki autóban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 cuki fiú cuki autóban? :D fúúú de meleg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Miért nem húzzátok fel magatokat!? :D Úgyis rég voltam már egy szép temetésen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 fúúú de meleg :) :D Az enyémen még szivárvány-zászló is van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az enyémen még szivárvány-zászló is van! :) na ezt le nem mosod magadról :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Miért nem húzzátok fel magatokat!? :D Úgyis rég voltam már egy szép temetésen. :) én már fonom a kötelet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 na ezt le nem mosod magadról :) :D ja már emlékszem,ez a melegfelvonulás felvezető kocsija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Miért nem húzzátok fel magatokat!? :D Úgyis rég voltam már egy szép temetésen. :) hééé Béci, frankón távol álljon tőlem h kóstolgassalak :D szóval písz meg láv meg minden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 ja már emlékszem,ez a melegfelvonulás felvezető kocsija :D Te is ott voltál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 hééé Béci, frankón távol álljon tőlem h kóstolgassalak :D szóval písz meg láv meg minden :D Te is ott voltál? :) Szted??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Szted??? :) Pacsiiiiiiiii! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 hogy is mondta Béci: Tudjátok mit, húzzátok fel magatokat :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 hogy is mondta Béci: Tudjátok mit, húzzátok fel magatokat :D :D Step back, and FUCK YOUR OWN FACE! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 hogy is mondta Béci: Tudjátok mit, húzzátok fel magatokat :D :D Step back, and FUCK YOUR OWN FACE! :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Igazából azt lehet észrevenni,hogy néha a semmiből előtűnik a mi Bélánk és akkorát mond ,hogy azon mindenki csak ámul és bámul :) Nemigaz ,hogy mindig ismételnie kell ,hogy milyen komoly verdában is ül ő. Iszonyat nagy arc vagy Béla :D Én komolyan bírlak :D Ne foglalkozz semmivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Látom folyik az élet, aminek örülök is :) Hétvégén átnéztem a Corsát, pontos motorkód X12XE 1999 évjárat, elméletileg hibakódolvasás nem lehetséges, de nem kötöttem össze az A & B pontot, nem akarom elrontani (ha el lehet) Motorhűtő folyadék nem volt benne, az autó hengerfejes és mindössze 154e km van benne, amit nem értek, mert nincs gyilkolva az autó, 2perc reggeli inditás mindig megvan, mert ha nem lenne rángatna hidegen :/ Autóba az erő is elment, de nem értem mitől lehetett hengerfejes Vmi leírás, vagy csináld magad vkinek van ehhez az autóhoz, mert holnap készülünk szétkapni a motort, és tele van elektronikával. Mit kell ilyenkor cserélni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Látom folyik az élet, aminek örülök is :) Hétvégén átnéztem a Corsát, pontos motorkód X12XE 1999 évjárat, elméletileg hibakódolvasás nem lehetséges, de nem kötöttem össze az A & B pontot, nem akarom elrontani (ha el lehet) Motorhűtő folyadék nem volt benne, az autó hengerfejes és mindössze 154e km van benne, amit nem értek, mert nincs gyilkolva az autó, 2perc reggeli inditás mindig megvan, mert ha nem lenne rángatna hidegen :/ Autóba az erő is elment, de nem értem mitől lehetett hengerfejes Vmi leírás, vagy csináld magad vkinek van ehhez az autóhoz, mert holnap készülünk szétkapni a motort, és tele van elektronikával. Mit kell ilyenkor cserélni??? Haszutmellémafor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts