VZoli Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Sziasztok, Boge ill. Monroe lengéscsillapítót érdmes venni? Esetleg van vmi más márka ami olcsó és tartós?? Helló. Van még esetleg a kayaba, de a boge is nagyon tökéletes de a monroe-t szerintem ne piszkáld. Azt hallottam hogy nem az igazi. Nemrégen kellett vennünk a D Kadettünkbe is és többen mondták hogy monroe-t inkább ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Köszi a választ..... Akkor még egy kérdés. Kadett GTE gyári recaro ülés vajon jó lehet B corsába? Valakinek valami tapasztalat ülés témában?? Szertném lecserélni a gyári üléseket vmi kagylósabbra de Corsa sport üléseket sehol nem találni sajnos..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Sziasztok!B corsához szeretnék rugokat de nekem a gyáriak is nagyon jól megteszi...Nem tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni...köszönöm a segítséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brumee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Sziasztok én most vettem egy corsa b-t mikor hoztam haza fele autópályán olyan 125 - 130 között felgyulladt a motorkontroll izzó de ahogy lementem 100ra már nem jelzett ezt kétszer csináltam hogy megnézzem hogy csak akkor van-e utánna végig 100-110ezzel mentem és nem világított azóta se csak 120felett egy idő után ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Biggie Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sziasztok! Két hete vettem egy 1.2-es 16v-es Corsát 99-es X12XE-s motorkóddal, 119ezer km van benne óra szerint. Eddig csak rángatott egy kicsit egyesben, kettesben, néha hármasban. Mi lehet az oka? Kigyulladt egyszer a sárga motorvisszajelző lámpa de elaludt. Ma meg hál Istennek kigyulladt megint de már nem alszik el. Mi lehet a baja? Ha valaki tud akkor segítsen légszíves!!!!! Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kotzka Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 sziasztok! elado lett: http://www.hasznaltauto.hu/2301963_opel_corsa_1993 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kombayn Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Sziasztok! Lenne pár kérdésem . Érdemes utólag Corsa B-be szervót és klímát belerakatni? Ha igen akkor bontott alkatrészből mennyire kockázatos? Milyen dolgokra kell odafigyelni bontott alkatrész vásárlásakor? Mennyibe fájna beszereltetni? Valaki csinált-csináltatott már ilyet? Ismertek valakit aki korrekten beszereli Monor-Cegléd környékén? Várom válaszotokat. Üdv : Lázár Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Demó és Opel16v! A morzsában X14XE van nekem,de más mint az astrákban lévő X14XE.A szívó oldal másképp néz ki.Vajon rárakható erre a mocira a másik megoldás? :lol: Az egyiknél(ami az astrákban volt)a levegő közvetlen jut a motorba,de a corsán elmegy a szívó torok alá,aztán azt megkerülve alulról megy felfelé.Baromi hosszú úton.Ezt lenne jó csökkenteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sás Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Kedves felhasználók! Segítségeteket szeretném kérni.. -vettem egy Opel Corsa B tipusú/1998 évjárat/85000Km-ű autót és nem tudom beindítani sehogysem! egyszerűen képtelenség mikor megvettem pöccintésre indult és most?! Gyertya csere kellene talán? És ha nem segít van más lehetőségem? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Kedves felhasználók! Segítségeteket szeretném kérni.. -vettem egy Opel Corsa B tipusú/1998 évjárat/85000Km-ű autót és nem tudom beindítani sehogysem! egyszerűen képtelenség mikor megvettem pöccintésre indult és most?! Gyertya csere kellene talán? És ha nem segít van más lehetőségem? A válaszokat előre is köszönöm! Mikor vetted? Vissza kell vinni.Rejtett hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok, sajnos elromlott a szervószivattyúm. Hol találok olcsón bontott alkatrészt, ill. astáé esetleg jó-e bele? 1.5TD be kellene..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panchetta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 sziasztok! ha valaki tud segíteni kérem segítsen! szükségem lenne komplett kuplungra és kipufogora. Valaki tud olcsón ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alfás Theo Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Mikor vetted? Vissza kell vinni.Rejtett hiba. Háát nem teljesen rejtett hiba, mert a megvásárlás pillanatában az autó indult üzemképes volt. A hiba nem volt akkor meg valszeg. Az adás vételin rajta van: hogy megtekintett, kipróbált állapotban... tehát üzemképes volt. illetve az eladó kijelentése, hogy rejtett hibáról nem tud! Akár lehet a puszta véletlen is, hogy nem indul, de lehet valami eltitkolt hiba következménye is, amit szakértő/szerelő állapíthat csak meg. Ha így van és erről nem tájékoztatták a vevőt az a rejtett hiba. Szerintem szerelő és megmondja mi a bibi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Revis Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Sziasztok! Most lettem egy 94-es corsa tulaja.. Cserélni kéne viszont a váltószoknyát, és az első opel embléma is cefetül van. Honnan lehet szerezni ilyeneket?! Eddig 3 bontóban voltam, de egyikben se volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Pl. a Csergőben. Lentebb a lap alján van link hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petter Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Sziasztok! Egy 1998-as évjáratú 1.0-s Corsám van. A problémám a következő. Ég a sárga lámpácska, már rögtön indítás után. Eleinte csak egy idő után csinálta, de mára már folyamatosan világít. Mivel már 3-szor cseréltettünk benne légtömegmérőt, ezért már nem szeretném negyedszer. Gondolom, ha ismét elvinném szervízbe, megmondanák, hogy ki kell cserélni + ARG szelep tisztítás vagy csere. Mert más baj eddig még ezzel az autóval nem volt, de, hogy mindig ugyanez a baj az már gyanús. Esetleg nem tud valaki valami megoldást javasolni a cserén kívül? Olvastam már, hogy tisztítás is megoldhatja a problémát, csak nem tudom, hogy pontosan mivel és hogyan kellene. Egyáltalán lehet e ennél a modellnél valamit csinálni vagy típushiba lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Helló! Most vettem egy 96-os corsa-t! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e bele valahonnan utólag elektromos tükröt belerakni? A másik kérdésem, hogy mitől szorulhat az elektromos ablak, de elég erősen? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Segítségkérés : Van egy 96os corsa ecom 1.2 es motorral azt vettem észre hogy csak úgy megnő az alapjárata de nagyon (pirosnál ha állok vagy dugóba) és nem megy vissza, sokszor pedig minden rendben van vele. pár 100 km enként kiszokott gyulladni a legbaloldalibb lámpa ami villám van aztán rövid időn belüll elalszik. Mi lehet a baj? Köszönettel:Nyisztor Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Segítségkérés : Van egy 96os corsa ecom 1.2 es motorral azt vettem észre hogy csak úgy megnő az alapjárata de nagyon (pirosnál ha állok vagy dugóba) és nem megy vissza, sokszor pedig minden rendben van vele. pár 100 km enként kiszokott gyulladni a legbaloldalibb lámpa ami villám van aztán rövid időn belüll elalszik. Mi lehet a baj? Köszönettel:Nyisztor Balázs Alapjárati motor probléma,féktisztítós takarítás javasolt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Most lettem egy 94-es corsa tulaja.. Cserélni kéne viszont a váltószoknyát, és az első opel embléma is cefetül van. Honnan lehet szerezni ilyeneket?! Eddig 3 bontóban voltam, de egyikben se volt... Hali! Váltózsákot bármelyik autósboltban kapsz hozzá, emblémát egy nagyobb aukciós oldalon nézz, én onnan vettem. Ugyanezeket cseréltem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Sziasztok. Egy 93-s Corsa boldog tulaja vagyok, de nemtalálom a váltón az olajbeöntő nyílást. Télire azért lecserélném. Segítsetek ha tudtok. Nagyon köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Sziasztok. Egy 93-s Corsa boldog tulaja vagyok, de nemtalálom a váltón az olajbeöntő nyílást. Télire azért lecserélném. Segítsetek ha tudtok. Nagyon köszi! Váltón nincs is betöltő,mert elvileg soha nem kell hozzányúlni. Ha cserélni akarod,akkor le kell ereszteni a váltókarteren keresztül,aztán váltó tipustól függően(kb1.6l) feltölteni gyári manuális váltó olajjal a felső szuszogó nyíláson keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Egy újabb eladó nagyblokkos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Egy újabb eladó nagyblokkos :lol: Már volt eladó, csak akkor még NE turbó volt. Nem tudom miért árulja a Dani, majd rákérdezek. Szép ez a Combó, csak a motortere nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltan.szabo Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Volna egy "eladó" első lökhárítóm, jelképes összegért. Bal első sarka meg lett húzva de amúgy ha jól tudom nincs baja. (nem szinre fujt, hanem ez a sima sötétszürke/fekete szin) üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts