Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék valamely sorstársamtól, aki egy 3 ajtós 97-felfelé b corsa büszke tulajdonosa. A hátsó ülés támlája hogyan/mivel van rögzítve. Rengeteg variációt láttam már, de az agyam eldobom, az enyémbe egyik se passzol. Alapból úgy vettem a kocsit, hogy a hátsó támla csak úgy lóg a levegőben, azt sem tudom, bele való-e. (Egyrészes) Néztem már ugyanilyen évjáratot, abban egy fekete kb. 4 pontos rögzítő volt a kerékjárat felé, de a talpa nem olyan volt, ami az enyémbe jó lenne.

Valaki el tudná mondani, milyen van az övében? Esetleg lefotózná? Több éves rejtélyt oldana meg, és nagyon megköszönném!

Megosztás:

hakapeszimaki Nekem is hasonló a tapasztalatom a bizt.övvel kapcsolatban. Mindig csavarodik és marha lassan megy vissza a helyére

Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :D. Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség.

Vajon ez mitől lehetett?

Megosztás:

hakapeszimaki Nekem is hasonló a tapasztalatom a bizt.övvel kapcsolatban. Mindig csavarodik és marha lassan megy vissza a helyére

Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :). Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség.

Vajon ez mitől lehetett?

ez valami jó halus cucc :D

Megosztás:

Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :D. Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség.

Vajon ez mitől lehetett?

Gyertyák,kábelek voltak cserélve az utóbbi 50.000km-ben?

Megosztás:

Attól lehet.

Akkor ez küldi a jeleket az ECUnak

Akkor kimérem, de autodata az ezeket írja:

20fok - 2300-2700 ohm

40 1000-1300

60 560-670

80 290-370

Akkor ezek valós eredmények lehetnek?? Mert F astraba sokkal más értékek vannak

És a kiolvasás mindig nem megy, autodata-ba is megnéztem és Bosch Motronic 1.5.5 ecum van.

Megosztás:

Sziasztok,

A következő probléma lenne (1.4i swing):

Erőteljesebb gázhasználatkor időnként vissza-visszarángat a motorfék pár másodpercig, mintha le akarna fulladni a kocsi. Olyan mintha, pár pillanatra nem kapna elegendő üzemanyagot. Teljesen véletlenszerűen fordul ez elő, van, hogy kigyorsításnál, de van úgy, hogy egyenletes tempónál is csinálja. Hideg, meleg motornál egyaránt. Nemrég volt műszakin akkor, és azelőtt még semmi gond nem volt.

Mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm a választ.

Megosztás:

Sziasztok,

Erőteljesebb gázhasználatkor időnként vissza-visszarángat a motorfék pár másodpercig, mintha le akarna fulladni a kocsi. Olyan mintha, pár pillanatra nem kapna elegendő üzemanyagot. Teljesen véletlenszerűen fordul ez elő, van, hogy kigyorsításnál, de van úgy, hogy egyenletes tempónál is csinálja. Hideg, meleg motornál egyaránt. Nemrég volt műszakin akkor, és azelőtt még semmi gond nem volt.

Mi lehet a probléma?

Hello! Én nem nagyon értek hozzá, de a rángatás miatt én gyújtáskábel vagy gyertyákat nézném meg a helyedbe, anno nekem is csinált ilyet. Ugyan ez az 1,4 swing. Esetleg egy motorkódot írhatsz hátha a többiek többet tudnak neked mondani.

Megosztás:

Sziasztok,

Mi lehet a probléma?

Szerintem a kardán belever az indexbe!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.