monza Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 sziasztok!! Keresek 97 es Corzi első lámpa búrákat!! Van valakinek el fekvőbe?? Vagy hol tudnám olcsón be szerezni?? Pü ben válaszoljatok! Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem húz vissza időben az önindítód behúzó tekercse. Ki kellene takarítani. A volt corsiba is zörög valami de csak hidegben ,valszeg abban csapágy lehet kuka,vagy mit tudom én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nektek visszamegy a biztonsági öv a helyére? Az enyém mindig megcsavarodik a vezetőn a b-oszlopnál,ha kiszállok mindig vissza kell tekerni,hogy a visszamenjen a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
collstock Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék valamely sorstársamtól, aki egy 3 ajtós 97-felfelé b corsa büszke tulajdonosa. A hátsó ülés támlája hogyan/mivel van rögzítve. Rengeteg variációt láttam már, de az agyam eldobom, az enyémbe egyik se passzol. Alapból úgy vettem a kocsit, hogy a hátsó támla csak úgy lóg a levegőben, azt sem tudom, bele való-e. (Egyrészes) Néztem már ugyanilyen évjáratot, abban egy fekete kb. 4 pontos rögzítő volt a kerékjárat felé, de a talpa nem olyan volt, ami az enyémbe jó lenne. Valaki el tudná mondani, milyen van az övében? Esetleg lefotózná? Több éves rejtélyt oldana meg, és nagyon megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hakapeszimaki Nekem is hasonló a tapasztalatom a bizt.övvel kapcsolatban. Mindig csavarodik és marha lassan megy vissza a helyére Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :D. Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség. Vajon ez mitől lehetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hakapeszimaki Nekem is hasonló a tapasztalatom a bizt.övvel kapcsolatban. Mindig csavarodik és marha lassan megy vissza a helyére Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :). Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség. Vajon ez mitől lehetett? ez valami jó halus cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Hát mostmár az egész indítózás közben adja az erős kaparó hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hakapeszimaki Nekem is hasonló a tapasztalatom a bizt.övvel kapcsolatban. Mindig csavarodik és marha lassan megy vissza a helyére Más: délután indultam ismerősömhöz kocsival, menetközben amikor gázt adtam 3as fokozat körül, elkezdett érdekes dolgokat csinálni a verda. Olyan volt mintha nem lett volna megfelelő kompresszió, vagy akadozott volna egy kicsit vagy kimaradt volna egy henger vagy nem is tudom :D. Visszakapcsolva sebességet megszűnt. Miután újra elindultam akkor már megszűnt ez a jelenség. Vajon ez mitől lehetett? Gyertyák,kábelek voltak cserélve az utóbbi 50.000km-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kis corsámban nincs szegénységjelző, tehát ha eléri a pirosat akkor kb. mennyit lehet még menni vele? Valamint ha eléri a piros alját akkor mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kis corsámban nincs szegénységjelző, tehát ha eléri a pirosat akkor kb. mennyit lehet még menni vele? Valamint ha eléri a piros alját akkor mennyit? kb 10 liter asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mikor a piros aljára ér, akkor általában elmegyek tankolni. De a corsám üzemanyagszintjelzője egyébként is össze vissza ugrál kb. +- egységet Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kicseréltem a radiátort. A pedálok felé valóban nyögvenyelősen, de kijött. 2 műanyaglap az alsó tálcáról le is tört kivételkor, azt gyorsan visszahegesztettem. Most már van rendes fűtésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Gyertyák,kábelek voltak cserélve az utóbbi 50.000km-ben? Gyertyákat most akarok majd cserélni. Egy kis érdekesség: Opel tigra digitális kilométeróra :D Ime Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nektek visszamegy a biztonsági öv a helyére? Az enyém mindig megcsavarodik a vezetőn a b-oszlopnál,ha kiszállok mindig vissza kell tekerni,hogy a visszamenjen a helyére. Nekem hidegben nem szeret. Most enyhébb időben ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 engine coolant temperature sensor (ECT) azaz motorhűtőfolyadékhőmérséklet-érzékelő-től lehet túlfogyasztás akkor??? Autodatát letöltöttem és elég sok minden van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 engine coolant temperature sensor (ECT) azaz motorhűtőfolyadékhőmérséklet-érzékelő-től lehet túlfogyasztás akkor??? Autodatát letöltöttem és elég sok minden van benne Attól lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Attól lehet. Akkor ez küldi a jeleket az ECUnak Akkor kimérem, de autodata az ezeket írja: 20fok - 2300-2700 ohm 40 1000-1300 60 560-670 80 290-370 Akkor ezek valós eredmények lehetnek?? Mert F astraba sokkal más értékek vannak És a kiolvasás mindig nem megy, autodata-ba is megnéztem és Bosch Motronic 1.5.5 ecum van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zAcsKO Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok, A következő probléma lenne (1.4i swing): Erőteljesebb gázhasználatkor időnként vissza-visszarángat a motorfék pár másodpercig, mintha le akarna fulladni a kocsi. Olyan mintha, pár pillanatra nem kapna elegendő üzemanyagot. Teljesen véletlenszerűen fordul ez elő, van, hogy kigyorsításnál, de van úgy, hogy egyenletes tempónál is csinálja. Hideg, meleg motornál egyaránt. Nemrég volt műszakin akkor, és azelőtt még semmi gond nem volt. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok, A következő probléma lenne (1.4i swing): Erőteljesebb gázhasználatkor időnként vissza-visszarángat a motorfék pár másodpercig, mintha le akarna fulladni a kocsi. Olyan mintha, pár pillanatra nem kapna elegendő üzemanyagot. Teljesen véletlenszerűen fordul ez elő, van, hogy kigyorsításnál, de van úgy, hogy egyenletes tempónál is csinálja. Hideg, meleg motornál egyaránt. Nemrég volt műszakin akkor, és azelőtt még semmi gond nem volt. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ. Hello! Én nem nagyon értek hozzá, de a rángatás miatt én gyújtáskábel vagy gyertyákat nézném meg a helyedbe, anno nekem is csinált ilyet. Ugyan ez az 1,4 swing. Esetleg egy motorkódot írhatsz hátha a többiek többet tudnak neked mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Sziasztok, A következő probléma lenne (1.4i swing): Erőteljesebb gázhasználatkor időnként vissza-visszarángat a motorfék pár másodpercig, mintha le akarna fulladni a kocsi. Olyan mintha, pár pillanatra nem kapna elegendő üzemanyagot. Teljesen véletlenszerűen fordul ez elő, van, hogy kigyorsításnál, de van úgy, hogy egyenletes tempónál is csinálja. Hideg, meleg motornál egyaránt. Nemrég volt műszakin akkor, és azelőtt még semmi gond nem volt. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a választ. Szerintem a kardán belever az indexbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 ezzel mentem múltkor,majd összetörték, most eladó... http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...futheto-4422940 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 ezzel mentem múltkor,majd összetörték, most eladó... http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...futheto-4422940 Elszaladtak a lovak, vagy sima ráfutás volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Elszaladtak a lovak, vagy sima ráfutás volt? 18-20éves hülyegyereké, lakóövezetben ment a barom 150el, és kikanyarodott elé egy maruti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 18-20éves hülyegyereké, lakóövezetben ment a barom 150el, és kikanyarodott elé egy maruti :D Ja, hát az fail. :) Ebben az esetben nem tudom sajnálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ja, hát az fail. :D Ebben az esetben nem tudom sajnálni. :) én sem,bár amig nem árulta ezt az autóját vittem nekik szépen alkatrészt szép haszonnal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts