spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 elfutsz magad elől ? :D :) lájkolás ezredrangú, postok véleményezése.....na az viszi a prímet :D :P :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Volu, nem kell bonrath power rohr a korzába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Volu, nem kell bonrath power rohr a korzába? :) kelljen? :D nagyon el vagytok kanászodva, ne akarjátok hogy ma lemenjek és szétlájkoljak mindenkit a parkolóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 na ezzel ki lehet a világból kergetni... Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik. SZERINTEM rossz szemszögből nézitek a dolgot, de ha ez esik jól : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik. Zsiri, nálatok is lávolják a lájkot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Zsiri, nálatok is lávolják a lájkot? :D Áá, nálunk tykkää-zik.... (tükke...) , de ebben az esetben nem anglománkodnak. (Másban meg igen, ilyen ez az olyan :) ) Mélykék: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 kelljen? :D nagyon el vagytok kanászodva, ne akarjátok hogy ma lemenjek és szétlájkoljak mindenkit a parkolóba :) Akkor ennyi erővel kell neked 17es felnigarnitúra is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Akkor ennyi erővel kell neked 17es felnigarnitúra is... :D nem kell semmi, gitárt akarok venni :) amúgy lesztek ma lurdyban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nem kell semmi, gitárt akarok venni :D amúgy lesztek ma lurdyban? Lantot vegyél b+ :) Leszünk, a mélygarázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Lantot vegyél b+ :) Leszünk, a mélygarázsban. este viszem a nullás gépet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 este viszem a nullás gépet... :D Végre borotválkozol woohooo. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Végre borotválkozol woohooo. :D na azt nem :) bár te ezt nem tudod átérezni a hamvas kis arcbőröddel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 na azt nem :D bár te ezt nem tudod átérezni a hamvas kis arcbőröddel :) Jó hát, akkor pont lecsaptam ami volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nem kell semmi, gitárt akarok venni :) amúgy lesztek ma lurdyban? vegyél hozd el BW-re és majd jáccunk the woo-st :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 vegyél hozd el BW-re és majd jáccunk the woo-st :D :) mi az a BW? Baráti Werekedés? :) a woo meg vmi perverz adok kapok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ti valamilyen idegen nyelven írogattok :D ? Nekem a kedvenc: vágod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 mi az a BW? Baráti Werekedés? :D a woo meg vmi perverz adok kapok? :) bw kapcsán nem segítek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levee1 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni.Egy 94 1.5 dizel b corsám van és szeretném megcsinálni fordulatszámmérősre a műszerfalat.Láttam a fórumban hogy már volt ilyenről szó és írtátok hogy a generátorról kapja a jelet a fordulatszámmérő.Azt szeretném megkérdezni hogy mit kell pontosan csinálni hogy működőképes legyen a fordulatszámmérő?Gyárilag nincs bevezetve nekem kábel hozzá.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 bw kapcsán nem segítek tudom melyik az együttes, tudom h van szemüveged, úgyhogy áruld el mi az a bw :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 tudom melyik az együttes, tudom h van szemüveged, úgyhogy áruld el mi az a bw :D Szerintem a villám-hétvége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Az indítózás végén furcsa hangot hallok, pont mielőtt beröffen a motor (olyan hang mint mikor pl. ráinditózol a járó motorra). Mi okozhatja ez? Egyéb tünet nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Az indítózás végén furcsa hangot hallok, pont mielőtt beröffen a motor (olyan hang mint mikor pl. ráinditózol a járó motorra). Mi okozhatja ez? Egyéb tünet nincs. Nem húz vissza időben az önindítód behúzó tekercse. Ki kellene takarítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Az előzmény az volt, hogy sokat inditóztam előtte kb. 6x inditottam be a kocsit, rövid távokat kellett mennem. Na megnézetem Köszi a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ma reggel 7órakor a kerepesin a belső sávban egy csiriviri zsír új maserati elakadásjelzővel áll...mellé érek,benézek, bűzözésben megöregedett virslitarkójú emberünk próbálta inditgatni - napszemüvegben - de nem indult...lehet nem találta az inditó gombot napszemüvegben a reggeli sötétben? :D de majdnem átszóltam h a corsám még soha nem csinált ilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts