spzoli Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 elfutsz magad elől ? :D :) lájkolás ezredrangú, postok véleményezése.....na az viszi a prímet :D :P :D :D :)
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Volu, nem kell bonrath power rohr a korzába? :) kelljen? :D nagyon el vagytok kanászodva, ne akarjátok hogy ma lemenjek és szétlájkoljak mindenkit a parkolóba :)
LököttZsiráf Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 na ezzel ki lehet a világból kergetni... Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik.
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik. SZERINTEM rossz szemszögből nézitek a dolgot, de ha ez esik jól : )))))
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Csatlakozom a véleményedhez. Hülye divat, majd elmúlik. Zsiri, nálatok is lávolják a lájkot? :D
LököttZsiráf Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Zsiri, nálatok is lávolják a lájkot? :D Áá, nálunk tykkää-zik.... (tükke...) , de ebben az esetben nem anglománkodnak. (Másban meg igen, ilyen ez az olyan :) ) Mélykék: :)
spzoli Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 kelljen? :D nagyon el vagytok kanászodva, ne akarjátok hogy ma lemenjek és szétlájkoljak mindenkit a parkolóba :) Akkor ennyi erővel kell neked 17es felnigarnitúra is... :)
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Akkor ennyi erővel kell neked 17es felnigarnitúra is... :D nem kell semmi, gitárt akarok venni :) amúgy lesztek ma lurdyban?
spzoli Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 nem kell semmi, gitárt akarok venni :D amúgy lesztek ma lurdyban? Lantot vegyél b+ :) Leszünk, a mélygarázsban.
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Lantot vegyél b+ :) Leszünk, a mélygarázsban. este viszem a nullás gépet... :D
spzoli Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 este viszem a nullás gépet... :D Végre borotválkozol woohooo. :)
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Végre borotválkozol woohooo. :D na azt nem :) bár te ezt nem tudod átérezni a hamvas kis arcbőröddel :)
spzoli Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 na azt nem :D bár te ezt nem tudod átérezni a hamvas kis arcbőröddel :) Jó hát, akkor pont lecsaptam ami volt. :)
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 nem kell semmi, gitárt akarok venni :) amúgy lesztek ma lurdyban? vegyél hozd el BW-re és majd jáccunk the woo-st :D :)
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 vegyél hozd el BW-re és majd jáccunk the woo-st :D :) mi az a BW? Baráti Werekedés? :) a woo meg vmi perverz adok kapok? :D
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Ti valamilyen idegen nyelven írogattok :D ? Nekem a kedvenc: vágod?
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 mi az a BW? Baráti Werekedés? :D a woo meg vmi perverz adok kapok? :) bw kapcsán nem segítek
Levee1 Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni.Egy 94 1.5 dizel b corsám van és szeretném megcsinálni fordulatszámmérősre a műszerfalat.Láttam a fórumban hogy már volt ilyenről szó és írtátok hogy a generátorról kapja a jelet a fordulatszámmérő.Azt szeretném megkérdezni hogy mit kell pontosan csinálni hogy működőképes legyen a fordulatszámmérő?Gyárilag nincs bevezetve nekem kábel hozzá.Köszi
Volu Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 bw kapcsán nem segítek tudom melyik az együttes, tudom h van szemüveged, úgyhogy áruld el mi az a bw :D
hakapeszimaki Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 tudom melyik az együttes, tudom h van szemüveged, úgyhogy áruld el mi az a bw :D Szerintem a villám-hétvége.
Jean Trevor Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Az indítózás végén furcsa hangot hallok, pont mielőtt beröffen a motor (olyan hang mint mikor pl. ráinditózol a járó motorra). Mi okozhatja ez? Egyéb tünet nincs.
J0hnny Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Az indítózás végén furcsa hangot hallok, pont mielőtt beröffen a motor (olyan hang mint mikor pl. ráinditózol a járó motorra). Mi okozhatja ez? Egyéb tünet nincs. Nem húz vissza időben az önindítód behúzó tekercse. Ki kellene takarítani.
Jean Trevor Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 Az előzmény az volt, hogy sokat inditóztam előtte kb. 6x inditottam be a kocsit, rövid távokat kellett mennem. Na megnézetem Köszi a tippet!
Volu Elküldve Január7, 2011 Elküldve Január7, 2011 Ma reggel 7órakor a kerepesin a belső sávban egy csiriviri zsír új maserati elakadásjelzővel áll...mellé érek,benézek, bűzözésben megöregedett virslitarkójú emberünk próbálta inditgatni - napszemüvegben - de nem indult...lehet nem találta az inditó gombot napszemüvegben a reggeli sötétben? :D de majdnem átszóltam h a corsám még soha nem csinált ilyet :)
Recommended Posts