Technodome Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Jaj de utálom a hondásokat mind úgy elvan szállva magától... mintha hipertérben járnának X :) :) Szerintem van egy két emberke akit ebbe a sorba lehetne beállítani :D (Márkáktól függetlenül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 :D :P Szerintem van egy két emberke akit ebbe a sorba lehetne beállítani :) (Márkáktól függetlenül) az biztos.... amikor a fastrás a busz sávban elmegy a sor mellet és bevág elém :) .... ilyenkor szégyellem magam ,hogy az az opelos között is van gyökér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 az biztos.... amikor a fastrás a busz sávban elmegy a sor mellet és bevág elém :) .... ilyenkor szégyellem magam ,hogy az az opelos között is van gyökér :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 az biztos.... amikor a fastrás a busz sávban elmegy a sor mellet és bevág elém :D .... ilyenkor szégyellem magam ,hogy az az opelos között is van gyökér :D Tegnap balra kanyarodó sávból csinálta ugyanezt egy C vektra combi,mert derogált neki a sor végén megállni a lámpánál. Így szerzett 3 autó előnyt. :) Gondolom rászólt a csapatfőnök rádión,hogy kell az a pozíció! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Tegnap balra kanyarodó sávból csinálta ugyanezt egy C vektra combi,mert derogált neki a sor végén megállni a lámpánál. Így szerzett 3 autó előnyt. :D Gondolom rászólt a csapatfőnök rádión,hogy kell az a pozíció! :) tegnap mentem diszkóba pászróra hatvan ból éslőttem végig egy 7es BMW 60as tempóval :) diszkó előtt majdnem hogy meglőzöm és nini pont a dj volt :D nekem a hideg odatette a fejesem tegnap az összes gomb kivéve a potit halál :P most próbálom szártgatni, remélem nem hiába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Bélának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Bélának :D ha mondjuk az x14xe-t akarom turbósítani az miköltség és milyen pluszteljesítménnynel jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 ha mondjuk az x14xe-t akarom turbósítani az miköltség és milyen pluszteljesítménnynel jár? Felesleges. SOK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 ha mondjuk az x14xe-t akarom turbósítani az miköltség és milyen pluszteljesítménnynel jár? Mire összeáll és üzembiztos,tehát nem 1:1ben eszi az olajat a benzinnel, a hajtókarcsapágyak külön olajozását meg kell oldani stb. Egy jó Gsi F astra kijön az árából,de tényleg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Sziasztok. b corsa 1.4 94. Akinek van ilyen autoja vagy ehez hasonlo, azt megkerem irja le nekem hogy telen varosba rovidebb tavokon (3 4 km) mennyit fogyaszt? Az enyem sztem tul sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 szerintem 9-10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nagyon kell sporoljak h 10 legyen. Csereltem lambda szondat. Most pedig visszaraktam a regit es azzal ugytunik jobb lett egy kicsit mint az ujjal. A regit tegnap raktam vissza. Valaki nem cserelné el egy 1.5td corsara?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hubi86 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Sziasztok! 97-es B Corsa 10.12v olyat csinál, hogy ment közben megáll a motor alattam akármit csinálok.Az üzemanyag szivattyú egyszer csak nem kap áramot a reléje meg ki be húz!.Eléri a 90 fokot megy még kb 5 percig megy, gondol egyet és megáll. 10-15 perc várakozás után újra indítható.Ez előtt hiába indítanám az üzemanyag szivattyúrelé nem húzz be. gondoltam a relé rossz így kicseréltük és továbbra is csinálta.Következő volt a gyertyák cseréje!Ez sem segített.Minden létező csatlakozót megmozgattam széthúztam és semmi,ugyan úgy leáll menet közben:( ! Légyszíves ha valaki tud valami okosságot mondani erre akkor segítsen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Sziasztok! 97-es B Corsa 10.12v olyat csinál, hogy ment közben megáll a motor alattam akármit csinálok.Az üzemanyag szivattyú egyszer csak nem kap áramot a reléje meg ki be húz!.Eléri a 90 fokot megy még kb 5 percig megy, gondol egyet és megáll. 10-15 perc várakozás után újra indítható.Ez előtt hiába indítanám az üzemanyag szivattyúrelé nem húzz be. gondoltam a relé rossz így kicseréltük és továbbra is csinálta.Következő volt a gyertyák cseréje!Ez sem segített.Minden létező csatlakozót megmozgattam széthúztam és semmi,ugyan úgy leáll menet közben:( ! Légyszíves ha valaki tud valami okosságot mondani erre akkor segítsen! A kulcsban szórakozik veled az immo chip. Nekem az a tippen. Általában hidegben adja meg magát. Pótkulccsal is próbáld ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nagyon kell sporoljak h 10 legyen. Csereltem lambda szondat. Most pedig visszaraktam a regit es azzal ugytunik jobb lett egy kicsit mint az ujjal. A regit tegnap raktam vissza. Valaki nem cserelné el egy 1.5td corsara?:D Az 1.5td is megeszi ám télen rövid távokon a 7.5litert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 ha mondjuk az x14xe-t akarom turbósítani az miköltség és milyen pluszteljesítménnynel jár? C20XE/NE átalakítás már akkor inkább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nagyon kell sporoljak h 10 legyen. Csereltem lambda szondat. Most pedig visszaraktam a regit es azzal ugytunik jobb lett egy kicsit mint az ujjal. A regit tegnap raktam vissza. Valaki nem cserelné el egy 1.5td corsara?:D Milyen lambdát vettél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Sziasztok! 97-es B Corsa 10.12v olyat csinál, hogy ment közben megáll a motor alattam akármit csinálok.Az üzemanyag szivattyú egyszer csak nem kap áramot a reléje meg ki be húz!.Eléri a 90 fokot megy még kb 5 percig megy, gondol egyet és megáll. 10-15 perc várakozás után újra indítható.Ez előtt hiába indítanám az üzemanyag szivattyúrelé nem húzz be. gondoltam a relé rossz így kicseréltük és továbbra is csinálta.Következő volt a gyertyák cseréje!Ez sem segített.Minden létező csatlakozót megmozgattam széthúztam és semmi,ugyan úgy leáll menet közben:( ! Légyszíves ha valaki tud valami okosságot mondani erre akkor segítsen! Check control lámpicsek nem világít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hubi86 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Check control lámpicsek nem világít? Nem:( csak mikor leállok 0-ra(de akkor világítani is kell neki) a pótkulccsal nem érek semmit!:D:(:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Szerintem Az OMV az jobb mint a Shell de mind1 még nem néztem. Valamilyen Petrol benya is 360 szóval. Jövőévbe az is lehet könnyen 400ft. Nem tudom, költeni akartam a kocsira hogy ott legyek vele a toppon., de így nem fogok. Néztem a vidit Mc-Elek, király! :D Tigrák is komolyak :) ha mondjuk az x14xe-t akarom turbósítani az mi költség és milyen pluszteljesítménnyel jár? Jó az bátya mit akarsz még jobbat. :) hubi86 Leáll a motor vagy lefullad vagy egyszerűen csak elhalkul, netalán bevillan a műszerfal is? Volu nézd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Milyen lambdát vettél bele? Az olcsobbat. Talan magyar gyartmany legalabbis magyar forgalmazo a cimke szerint. Maskepp noname. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 sziasztok, egy c14nz corsa-ban egy vez.műszíj szakadás utáni helyreállítás milyen költséggel jár kábééé?? kszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 sziasztok, egy c14nz corsa-ban egy vez.műszíj szakadás utáni helyreállítás milyen költséggel jár kábééé?? kszi Igaz nem corsa, de a motor ugyanaz: c14nz f astrában elszakadt a vezérműszíj, egy himba eltört, 4 szelep kiflibe görbült. Vettem egy bontott HF-et, ezt síkolták, cseréltem szíjat, feszítőt, vízpumpát, tömítéseket( HF, szívó.-kipufogósor, karter, szelepfedél) ha már bontunk alapon lett cserélve: termosztát, főtengely-vezérműtengely szimering. Olajat, olajszűrőt, hűtőfolyadékot. A szerelésért nem kellett fizetni, az alkatrész összesen 53 ezerbe került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 sziasztok, egy c14nz corsa-ban egy vez.műszíj szakadás utáni helyreállítás milyen költséggel jár kábééé?? kszi Szerelőm látott már olyan c14nz astrát, ahol csak kapott egy új szíjat,gőrgőt aztán gyíí. Attól függ..szelephimbák is szoktak törni ilyenkor,de ha a dugattyúba is beleértek akkor görbülnek a szelepek is.Megbontás után derül ki pontosan. De szerintem legrosszabb esetben 80 kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Szerintem Az OMV az jobb mint a Shell de mind1 még nem néztem. Valamilyen Petrol benya is 360 szóval. Jövőévbe az is lehet könnyen 400ft. Nem tudom, költeni akartam a kocsira hogy ott legyek vele a toppon., de így nem fogok. Néztem a vidit Mc-Elek, király! :D Tigrák is komolyak :D Jó az bátya mit akarsz még jobbat. :) hubi86 Leáll a motor vagy lefullad vagy egyszerűen csak elhalkul, netalán bevillan a műszerfal is? Volu nézd! énis terveztem eztazt...de mindenmiatt egyenlőre betervezek egy e85 átalakítást flexpro módra....ha meg jobban összejön a pénz akkor beruházok egy superb-re 1.9 TDI 5,5L gázolaj 100km-en :) nincs valakinek MNC szervízes kollégája ismerőse akármilye? A fejegységembe valószinüleg az átvezető káel megadta magát...a helyzet az hogy szólni szól csinál midnent távirányítóval de a potméteren kivül semmi gomb nem kommunikál az előlappal :S ezt kéne megorvosolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts