Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) ez olyan, hogy a kék a rózsaszín és a zöld fagyállót összeöntöd és láss csodát, ott a flip flop fagyálló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: én még nem....eleget :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 én még nem....eleget :) :D :D ne is mond :lol: ,jöttünk haza felé a hármason ...már annyi untam magam a 30-40 tempótól ,hogy elkezdtem csapatni....,keresztbe ,hosszába, meg ahogy sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 ne is mond :lol: ,jöttünk haza felé a hármason ...már annyi untam magam a 30-40 tempótól ,hogy elkezdtem csapatni....,keresztbe ,hosszába, meg ahogy sikerült :lol: :) ugyanez :D amúgy rengeteg ilyen árokba csúszott autót tengelytört szerencsétleneket láttam úgyhogy csak óvatosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 :lol: ugyanez :) amúgy rengeteg ilyen árokba csúszott autót tengelytört szerencsétleneket láttam úgyhogy csak óvatosan persze ..csak ésszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 persze ..csak ésszel :lol: Inni is úgy szoktál mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Inni is úgy szoktál mi? :) csak veled :lol: ,ritkán iszok ,de akkor kegyetlenül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 csak veled :lol: ,ritkán iszok ,de akkor kegyetlenül :lol: Hány óra van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Hány óra van? :) :D jössz Te még az én asztalomhoz inni :lol: fiatalság bolondság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 :) jössz Te még az én asztalomhoz inni :lol: fiatalság bolondság :lol: Naná! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Ma én is ökörködtem 3masban mentem azt kicsit odaléptem neki de semmi szándék nélkül, elkapart a kerék mondom makkor had kaparjon lehuztam a 4est is. 160 al kapartam, de vagy csak 50-60 al mentem kb. :lol: Ment volna tovább is csak már kezdtem elhagyni az útburkolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Ma én is ökörködtem 3masban mentem azt kicsit odaléptem neki de semmi szándék nélkül, elkapart a kerék mondom makkor had kaparjon azt 160 al kapartam, de vagy csak 50-60 al mentem kb. :lol: Micsoda élmények érnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: Én!Még mindig nincs megcsinálva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: Énisénis! És ilyenkor mindig újra szerelmes leszek a téli autómba. :lol: Olyan szépen teszi a dolgát hogy öröm nézni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) ja azis az meg a papucsis meg a festés is névileg. http://flipflopfestek.uw.hu/index2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Én!Még mindig nincs megcsinálva! :lol: csináld meg jégcsapból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sziasztok Cartársak! Éjjel csapattam a hóba a Corsámmal, második kézifékrántás után úgy maradt... A kart sem tudom kiengedni, blokkol a hátsó kerék is. A frankó gumikon azért hazahúztam a belemet-blokkoló kerékkel- de max 20al, havon, 200 métert. Eddig hibátlan volt a kézi, feszesre volt állitva...egy kattra. Valaki? Elég erősen megrángattam, aztán megsajnáltam, még letöröm a kart meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :lol: na pont olyan hátsó lámpa után sóvárgok, de mintha a nyári felnim ugyanaz lenne mint ami rajta van csak nekem nem tökörpolír Ezt nézzétek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tegnap utánfutóval fát hordtam idegileg testileg lelkileg kikészített :lol: :lol: Cserélte már le valaki a sárhányóit. Sárhányó végén van egy visszafordulás vagy hogy mondjam. Az a lényeg hogy a latyakos hó ríttig ottmarad a sárhányóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tegnap utánfutóval fát hordtam idegileg testileg lelkileg kikészített :lol: :lol: Cserélte már le valaki a sárhányóit. Sárhányó végén van egy visszafordulás vagy hogy mondjam. Az a lényeg hogy a latyakos hó ríttig ottmarad a sárhányóba. vegyél fel valami puha cipőt, és egy jól irányzott rúgással távolítsd el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sziasztok Cartársak! Éjjel csapattam a hóba a Corsámmal, második kézifékrántás után úgy maradt... A kart sem tudom kiengedni, blokkol a hátsó kerék is. A frankó gumikon azért hazahúztam a belemet-blokkoló kerékkel- de max 20al, havon, 200 métert. Eddig hibátlan volt a kézi, feszesre volt állitva...egy kattra. Valaki? Elég erősen megrángattam, aztán megsajnáltam, még letöröm a kart meg minden. Ahoj! Alulról a hátsó kerekek előtt (vagyis ahol a kézifékbowden a kerekekhez megy) rángasd meg a bowdenházat. Sok sikert! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/39..._1238580520.jpg Nos, kétségtelenül érdekesen néz ki ezzel a khm, színnel az autó. Én biztosan megőrülnék tőle, hogy amikor az utcán áll, vajon mikor karcolja össze (mármint Mo.-n) egy nagyonbaromarcú - már amellett, hogy sosem költenék ilyesmire. :lol: Azt elismerem, hogy jól néz ki. (Talán egy biciklire igen, ha nem drága...) Köszi az illusztrációt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem tud valaki első pocsvédőt erre a b corsira keresek de azt írja mindenhol hogy 8000FT sztem ez horror, vagy rosszul gondolom? Illetve csomagtérajtóhoz gázrugót keresek...ugy kupánba..ott majd beluggata a fejem :lol: Ja és jobb oldalra ajtózsebet :lol: azt meg egyik kedves lányka a hegyes cipéjével megszüztelenítette :) valakinek volna bármelyik örömmel venném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts