Mc-elek Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol:
Volu Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) ez olyan, hogy a kék a rózsaszín és a zöld fagyállót összeöntöd és láss csodát, ott a flip flop fagyálló :D
Volu Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: én még nem....eleget :lol: :) :D
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 én még nem....eleget :) :D :D ne is mond :lol: ,jöttünk haza felé a hármason ...már annyi untam magam a 30-40 tempótól ,hogy elkezdtem csapatni....,keresztbe ,hosszába, meg ahogy sikerült :lol:
Volu Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 ne is mond :lol: ,jöttünk haza felé a hármason ...már annyi untam magam a 30-40 tempótól ,hogy elkezdtem csapatni....,keresztbe ,hosszába, meg ahogy sikerült :lol: :) ugyanez :D amúgy rengeteg ilyen árokba csúszott autót tengelytört szerencsétleneket láttam úgyhogy csak óvatosan
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 :lol: ugyanez :) amúgy rengeteg ilyen árokba csúszott autót tengelytört szerencsétleneket láttam úgyhogy csak óvatosan persze ..csak ésszel :lol:
spzoli Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 persze ..csak ésszel :lol: Inni is úgy szoktál mi? :lol:
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Inni is úgy szoktál mi? :) csak veled :lol: ,ritkán iszok ,de akkor kegyetlenül :lol:
spzoli Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 csak veled :lol: ,ritkán iszok ,de akkor kegyetlenül :lol: Hány óra van? :)
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Hány óra van? :) :D jössz Te még az én asztalomhoz inni :lol: fiatalság bolondság :lol:
spzoli Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 :) jössz Te még az én asztalomhoz inni :lol: fiatalság bolondság :lol: Naná! :D
Béla91 Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Ma én is ökörködtem 3masban mentem azt kicsit odaléptem neki de semmi szándék nélkül, elkapart a kerék mondom makkor had kaparjon lehuztam a 4est is. 160 al kapartam, de vagy csak 50-60 al mentem kb. :lol: Ment volna tovább is csak már kezdtem elhagyni az útburkolatot.
spzoli Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Ma én is ökörködtem 3masban mentem azt kicsit odaléptem neki de semmi szándék nélkül, elkapart a kerék mondom makkor had kaparjon azt 160 al kapartam, de vagy csak 50-60 al mentem kb. :lol: Micsoda élmények érnek. :lol:
J0hnny Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: Én!Még mindig nincs megcsinálva! :lol:
tgabika76 Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 na itt a hav.... ki nem csinált még krézifékest??? :lol: Énisénis! És ilyenkor mindig újra szerelmes leszek a téli autómba. :lol: Olyan szépen teszi a dolgát hogy öröm nézni! :)
Laccci Elküldve December19, 2010 Elküldve December19, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) ja azis az meg a papucsis meg a festés is névileg. http://flipflopfestek.uw.hu/index2.html
Mc-elek Elküldve December19, 2010 Elküldve December19, 2010 Én!Még mindig nincs megcsinálva! :lol: csináld meg jégcsapból :lol:
Báthory Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Sziasztok Cartársak! Éjjel csapattam a hóba a Corsámmal, második kézifékrántás után úgy maradt... A kart sem tudom kiengedni, blokkol a hátsó kerék is. A frankó gumikon azért hazahúztam a belemet-blokkoló kerékkel- de max 20al, havon, 200 métert. Eddig hibátlan volt a kézi, feszesre volt állitva...egy kattra. Valaki? Elég erősen megrángattam, aztán megsajnáltam, még letöröm a kart meg minden.
Technodome Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 :lol: Micsoda kérdés! Flip-flop színű autóhoz flip-flop színű hűtőfolyadékot kell venni. Nem volt világos a párhuzam? :lol: Amúgy milyen a flip-flop szín? Mi anno a reléket, és a digitális áramköri megfelelőit (RS, JK) hívtuk flip-flopoknak. De ide nem illik. :) Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :D
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :lol: na pont olyan hátsó lámpa után sóvárgok, de mintha a nyári felnim ugyanaz lenne mint ami rajta van csak nekem nem tökörpolír Ezt nézzétek :lol:
Béla91 Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Tegnap utánfutóval fát hordtam idegileg testileg lelkileg kikészített :lol: :lol: Cserélte már le valaki a sárhányóit. Sárhányó végén van egy visszafordulás vagy hogy mondjam. Az a lényeg hogy a latyakos hó ríttig ottmarad a sárhányóba.
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Tegnap utánfutóval fát hordtam idegileg testileg lelkileg kikészített :lol: :lol: Cserélte már le valaki a sárhányóit. Sárhányó végén van egy visszafordulás vagy hogy mondjam. Az a lényeg hogy a latyakos hó ríttig ottmarad a sárhányóba. vegyél fel valami puha cipőt, és egy jól irányzott rúgással távolítsd el :)
LököttZsiráf Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Sziasztok Cartársak! Éjjel csapattam a hóba a Corsámmal, második kézifékrántás után úgy maradt... A kart sem tudom kiengedni, blokkol a hátsó kerék is. A frankó gumikon azért hazahúztam a belemet-blokkoló kerékkel- de max 20al, havon, 200 métert. Eddig hibátlan volt a kézi, feszesre volt állitva...egy kattra. Valaki? Elég erősen megrángattam, aztán megsajnáltam, még letöröm a kart meg minden. Ahoj! Alulról a hátsó kerekek előtt (vagyis ahol a kézifékbowden a kerekekhez megy) rángasd meg a bowdenházat. Sok sikert! :lol:
LököttZsiráf Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Pl egy gyönyörű flip-flop corsa :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/39..._1238580520.jpg Nos, kétségtelenül érdekesen néz ki ezzel a khm, színnel az autó. Én biztosan megőrülnék tőle, hogy amikor az utcán áll, vajon mikor karcolja össze (mármint Mo.-n) egy nagyonbaromarcú - már amellett, hogy sosem költenék ilyesmire. :lol: Azt elismerem, hogy jól néz ki. (Talán egy biciklire igen, ha nem drága...) Köszi az illusztrációt!
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem tud valaki első pocsvédőt erre a b corsira keresek de azt írja mindenhol hogy 8000FT sztem ez horror, vagy rosszul gondolom? Illetve csomagtérajtóhoz gázrugót keresek...ugy kupánba..ott majd beluggata a fejem :lol: Ja és jobb oldalra ajtózsebet :lol: azt meg egyik kedves lányka a hegyes cipéjével megszüztelenítette :) valakinek volna bármelyik örömmel venném
Recommended Posts