Volu Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 naaaaaaaaaaaaaa :lol: mi van? befagyott a B corsa szekció? Béla is már csak az új tv-jét bámulja ahelyett hogy minket szórakoztatna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 naaaaaaaaaaaaaa :lol: mi van? befagyott a B corsa szekció? Béla is már csak az új tv-jét bámulja ahelyett hogy minket szórakoztatna :lol: benzináremelés van épp midnenki a kúton itatja a lovakat:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 naaaaaaaaaaaaaa :D mi van? befagyott a B corsa szekció? Béla is már csak az új tv-jét bámulja ahelyett hogy minket szórakoztatna :D :lol: Most az új TV-hez holnap érkezik egy ilyen 7.1es hangfalszett csoda Most a kocsira költöttem eleget úgy jó ahogy van. Ezt az új iwiw ismerősök is igazolják egy időmérő után :D Na meg nem gyengén bámulnak. De már nekem is tettszik :lol: Jó lenne ha a fórumozok abbahagynák az örökös szőrszálhasogatást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 benzináremelés van épp midnenki a kúton itatja a lovakat:D mért olcsóbb lesz?? :lol: nem is értem ....kell vagy nem,ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 mért olcsóbb lesz?? :lol: nem is értem ....kell vagy nem,ennyi. ez olyan mint a fogyasztás...tök mindegy mennyit eszik, úgyis tankolom mert menni kell... de azért akkor is felháborító ami ebben az országban megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 ez olyan mint a fogyasztás...tök mindegy mennyit eszik, úgyis tankolom mert menni kell... de azért akkor is felháborító ami ebben az országban megy Kérdezzük meg Zsirit,hogy mennyi a benya arrafelé. Mindenütt ennyi vagy még drágább,de engem nem érint. A vpower mindig 400. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Corsa b javítási kézikönyv /magyar/ Corsa 1 Corsa 2 Corsa 3 Koszonom, de ezek nekem is megvannak. Ahogy irtam, felhasznaloi konyv erdekelne, olyan amilyet az autoval is adnak, csak legyen legalabb angol. Ebben a konyvben le van irva h mivel mit allitunk, kapcsolunk stb. Ilyenre lenne szuksegem! Elore is koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Kérdezzük meg Zsirit,hogy mennyi a benya arrafelé. Mindenütt ennyi vagy még drágább,de engem nem érint. A vpower mindig 400. :lol: szerintem azt is emelik most :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Kérdezzük meg Zsirit,hogy mennyi a benya arrafelé. Mindenütt ennyi vagy még drágább,de engem nem érint. A vpower mindig 400. :lol: én kérek elnézést nekem kellemetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 :lol: Most az új TV-hez holnap érkezik egy ilyen 7.1es hangfalszett csoda Most a kocsira költöttem eleget úgy jó ahogy van. Ezt az új iwiw ismerősök is igazolják egy időmérő után :lol: Na meg nem gyengén bámulnak. De már nekem is tettszik :lol: Jó lenne ha a fórumozok abbahagynák az örökös szőrszálhasogatást :) Itt nem is hasogat senki :D Ne szívd mellre :D Látom fejlődik a szobai hangzásod is :D (Helyedben inkább gyűjtenék egy kicsit és normál házimozit vennék asztaldíszek helyett) Ha már frankó tv-d van legyen jó a hang is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 hali... B Corsa 1.4 8V-ben hidegen meddig kell legyen a tágulásiban a wasser???? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Van rajta egy jelölés hogy "Kalt". Na pont odáig. :lol: (Mivel a "Kalt" németül hideget jelent, értelemszerűen hideg motornál kell addig lennie. Ha meleg a motor akkor kicsit magasabban lesz a szint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Van rajta egy jelölés hogy "Kalt". Na pont odáig. :lol: (Mivel a "Kalt" németül hideget jelent, értelemszerűen hideg motornál kell addig lennie. Ha meleg a motor akkor kicsit magasabban lesz a szint) köszi, de nem találtam jelzést... bár nincs már világos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Pedig ott lesz az, csak nem festve van, hanem a tartály anyagába belenyomva. Majd nézd meg világosban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Bocs, csak német nyelvű könyvem van, így abból van az ábra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Bocs, csak német nyelvű könyvem van, így abból van az ábra: http://pics.coldline.hu/pics/134484-20101208-tNdR8V.jpg ahhha, tehát az illesztésig kell legyen... oké, kösz mégegyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Kérdezzük meg Zsirit,hogy mennyi a benya arrafelé. Mindenütt ennyi vagy még drágább,de engem nem érint. A vpower mindig 400. :lol: 95-ös 1,45 € körül van, a többit most nem tudom, de majd valamelyik nap.... :) Kalt-jelzés nálam sincs, pedig már régebben is kinéztem miatta a szemem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 95-ös 1,45 € körül van, a többit most nem tudom, de majd valamelyik nap.... :) Kalt-jelzés nálam sincs, pedig már régebben is kinéztem miatta a szemem :lol: és én is csatlakoznék a "nincs jelzésesek" népes táborához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Mekkora tábor lesz itt kéremszépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Én csatlakoznék a "van jelzés"-esek táborához. :lol: Remélem valamennyire látható. http://pics.coldline.hu/pics/134851-20101209-fjHMDF.jpg és én is csatlakoznék a "nincs jelzésesek" népes táborához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Egyébként meg nem kell túlbonyolítani. Ha nincs ráírva, akkor is van valami kis csík, ami a "flakon" formájával együtt van beleöntve. Ha nincs, akkor meg addig az illesztő csíkig kell kb. tölteni, az alja és teteje közötti "párkányos" részig :lol: szerk: ja látom valaki már belinkelt képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Egyébként meg nem kell túlbonyolítani. Ha nincs ráírva, akkor is van valami kis csík, ami a "flakon" formájával együtt van beleöntve. Ha nincs, akkor meg addig az illesztő csíkig kell kb. tölteni, az alja és teteje közötti "párkányos" részig :) szerk: ja látom valaki már belinkelt képet :lol: Inkább legyen benne több,mint kevesebb.Ha nagyon nyakon öntöd,akkor csak kifolyik a hűtő tetején a légtelenítőn.(asszem). Nem növeli a víz nyomását. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Inkább legyen benne több,mint kevesebb.Ha nagyon nyakon öntöd,akkor csak kifolyik a hűtő tetején a légtelenítőn.(asszem). Nem növeli a víz nyomását. :lol: Zárt rendszerűnél nem igazán tud hova kifolyni, ezért van a tágulási tartály, szóval nem feltétlenül tesz jót, ha csurig van töltve, mert a leggyengébb láncszemet fogja kinyomni először (pl. jobb esetben egy vízcső, rosszabb esetben az öregedő hűtő...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Zárt rendszerűnél nem igazán tud hova kifolyni, ezért van a tágulási tartály, szóval nem feltétlenül tesz jót, ha csurig van töltve, mert a leggyengébb láncszemet fogja kinyomni először (pl. jobb esetben egy vízcső, rosszabb esetben az öregedő hűtő...) :lol: A belinkelt képen is látszik egy cső a kiegyenlítőtartály tetejéről vezet az elosztófedél alatt a hűtő tetejére a légtelenítőszelephez.Úgy tudom annak pont a felesleg elvezetés a célja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 A belinkelt képen is látszik egy cső a kiegyenlítőtartály tetejéről vezet az elosztófedél alatt a hűtő tetejére a légtelenítőszelephez.Úgy tudom annak pont a felesleg elvezetés a célja. Csurig töltést feltételeztünk, ami szerintem már elég nyomást produkál ahhoz, hogy előbb-utóbb elnyomjon valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts