kucu32 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Hali!!! Most hogy ilyen jól lefagyott utak vannak, könnyű ilyen gyorsulásos videókat csinálni. 0-100 kb 5 másodperc, és még mindig csak a kereszteződés közepén jársz. :lol: Amúgy nekem is volt BMW-m, de nem emlékszem hogy bunkó lettem volna. Annál jobban féltettem a verdát. Hakapeszi ha Szegeden pofátlanul eléd sorol egy "élőállat szállítás"-os kocsi akkor engedj be mert nem fékezek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Hali!!! Most hogy ilyen jól lefagyott utak vannak, könnyű ilyen gyorsulásos videókat csinálni. 0-100 kb 5 másodperc, és még mindig csak a kereszteződés közepén jársz. :) Amúgy nekem is volt BMW-m, de nem emlékszem hogy bunkó lettem volna. Annál jobban féltettem a verdát. Hakapeszi ha Szegeden pofátlanul eléd sorol egy "élőállat szállítás"-os kocsi akkor engedj be mert nem fékezek. :lol: Most ez valami fenyegetés akart lenni? :lol: Látod-látod azért maradt még benned egy kis bimmeres mentalitás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Most ez valami fenyegetés akart lenni? :lol: Látod-látod azért maradt még benned egy kis bimmeres mentalitás. :lol: ne mán tényleg! De nem fenyegetés volt, csak ha végre elindulok a sok vakond túrás között, akkor egy nagy lendület és máris kiértem a városból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok Van valakinek tapasztalata a Hijoin H-125 vagy Hijoin H-125 S felnik terén -természetesen nyárra :lol: csak szerintem ha most venném lehet jobb áron ki tudnám fogni. Viszont méret szempontból nem tudok dönteni mert nem szeretném túl csicsázni a kocsit, az R13 -as meg talán kicsi volna, tudom mindenkinek más az ízlése de szerintetek melyik az méret ami ideális volna egy 3 ajtóshoz? (lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Pedig elég jó indikátora a teljesítménynek. Szerintem. Nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Azért 60 ló és a 90 között van elég nagy különbség. A mantzel szívósor pedig a karakterisztikán változtat igazán, fent nem hal el a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok, 1.4 12 V (NZ) motoros B Corsa-n a termosztátot merre lelem?? köszönettel (a víz hőfok jelző nem mozdul ki az első pici rublikából...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Azért 60 ló és a 90 között van elég nagy különbség. A mantzel szívósor pedig a karakterisztikán változtat igazán, fent nem hal el a moci. Jó én mindent elhiszek,érted! :D :lol: Csak utánanéztem és azontúl,hogy aki árulja löki a marketing szöveget egyedül a youtube-on találtam videókat,ahol annyi látszik,hogy az 1.4nz,sz-k megfutják 13alatt,a gyári x14xe 9,a póverboxos x14xe meg 11alatt.(amit belinkeltél.) Hát,mérj egy 0-100-at box előtt meg után. :D Ha kevesebb lesz,pówerbox hívő leszek! :lol: (Lejtő nem ér! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok, 1.4 12 V (NZ) motoros B Corsa-n a termosztátot merre lelem?? köszönettel (a víz hőfok jelző nem mozdul ki az első pici rublikából...) Termosztát csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 csáá, köszi, DE komolyan ehhez szét kell bontani a fél vezérlést...??? k.o. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok! A 2000-es évjáratú X10XE motoros OBD vagy OBD2 ? 16 pines a csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ma vettem a t10-es ledeket a műszerfalba. Kicsréltem de nagyon halvány, pedig a szort fényűt vettem bele. Valakinek nincs tapasztalata ,hogy milyet érdemes bele venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Jó én mindent elhiszek,érted! :D :lol: Csak utánanéztem és azontúl,hogy aki árulja löki a marketing szöveget egyedül a youtube-on találtam videókat,ahol annyi látszik,hogy az 1.4nz,sz-k megfutják 13alatt,a gyári x14xe 9,a póverboxos x14xe meg 11alatt.(amit belinkeltél.) Hát,mérj egy 0-100-at box előtt meg után. :D Ha kevesebb lesz,pówerbox hívő leszek! :lol: (Lejtő nem ér! :) ) Youtube-os videók nem számítanak hiteles mérőeszköznek a gyorsulás megállapításához, többek között azért mert: 1., A videó órája amivel rögzítik, messze nem hiteles mérőeszköz, elég messze van egy stoppertől vagy urambocsá fotocellás kaputól. 2., Elég sok videón nem látsz mást csak magát a műszerfalat, honnan tudod hogy ezt nem padon mérték, ahol például nem játszik a légellenállás? 3., Mi a biztosíték arra hogy gyári vagy váltóméret gumi volt az autón? Köztudott hogy a gyárinál kisebb méretű gumikkal sokkal jobban gyorsul az autó, viszont sokat csal a sebességmérő, és a végsebesség is jóval kisebb lesz annál mint amit az óra mutat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok! Észrevettem mostanában, hogy a kiegyenlítő tartályomból (B corsa X14SZ) tűnik el a víz. Ha felöntöm max-ig, akkor mindig lemegy az alsó gömbfél közepéig. De tovább sosem. A hűtőrendszerem szerintem rendben van. Ha a motor csipkedi a vizet, azt hogyan tudom leellenőrizni? Köszönöm a segítséget. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Youtube-os videók nem számítanak hiteles mérőeszköznek a gyorsulás megállapításához, többek között azért mert: 1., A videó órája amivel rögzítik, messze nem hiteles mérőeszköz, elég messze van egy stoppertől vagy urambocsá fotocellás kaputól. 2., Elég sok videón nem látsz mást csak magát a műszerfalat, honnan tudod hogy ezt nem padon mérték, ahol például nem játszik a légellenállás? 3., Mi a biztosíték arra hogy gyári vagy váltóméret gumi volt az autón? Köztudott hogy a gyárinál kisebb méretű gumikkal sokkal jobban gyorsul az autó, viszont sokat csal a sebességmérő, és a végsebesség is jóval kisebb lesz annál mint amit az óra mutat... Ezt én is végiggondoltam,de megnézel több videót több usertől,akkor látszik,hogy azonos motortípusoknál kb. ugyanannyi mindenkinél. R13 145/80-nál van kisebb átmérőjű gumi? :lol: Ennek a váltómérete 165/65 R14 ez van a gyári alufelnin nekem. Béla! Töltsél már fel egy gyorsulásos videót légyszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! A 2000-es évjáratú X10XE motoros OBD vagy OBD2 ? 16 pines a csatija. obd2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Észrevettem mostanában, hogy a kiegyenlítő tartályomból (B corsa X14SZ) tűnik el a víz. Ha felöntöm max-ig, akkor mindig lemegy az alsó gömbfél közepéig. De tovább sosem. A hűtőrendszerem szerintem rendben van. Ha a motor csipkedi a vizet, azt hogyan tudom leellenőrizni? Köszönöm a segítséget. G. Nekem nem reg volt hengerfejtomites csere mert a fagyallot is ugy fogyasztotta mint a benzint.:lol: Azutan nekem is ez van h a tartalyombol elfogy a viz felig akarmennyit tolthetek utanna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 obd2 Nagyon köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy a Corsa B-ben eredetileg van festve a potkerek helyenel a lemez, mert nalam nincs! Valahol olvastam, hogy ha az auto festve volt akkor altalaban oda mar nem jut festek es ezert merult fel bennem a kerdes, hogy vajon volt festve az enyem is? Maskepp nincs semmi nyoma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Vettem egy sportkormányt, és a hozzá való agyat! A problémám az ,hogy nem megy rá a kormány tengejre annyira, hogy a kürtnek testet adjon és az index vissza csapót elérje! Van ennek valamilyen trükje vagy nem rávaló az agy amit adtak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy a Corsa B-ben eredetileg van festve a potkerek helyenel a lemez, mert nalam nincs! Valahol olvastam, hogy ha az auto festve volt akkor altalaban oda mar nem jut festek es ezert merult fel bennem a kerdes, hogy vajon volt festve az enyem is? Maskepp nincs semmi nyoma. Hali. Én úgy emlékszem ,hogy az enyémnél amikor szétszedtük akkor a mélyedés oldala az megegyezett a gyári színével az autónak viszont nekem vmi vékony fekete, gumi vagy szivacs réteg volt ragasztva az aljára. Sztem a gyárban nem spórolnak ilyenen, ez már tényleg nem nagy mennyiség szóval elméletileg festve kellene lennie. Sanyi1104 Milyen kormányt+agyat vettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hali. Én úgy emlékszem ,hogy az enyémnél amikor szétszedtük akkor a mélyedés oldala az megegyezett a gyári színével az autónak viszont nekem vmi vékony fekete, gumi vagy szivacs réteg volt ragasztva az aljára. Sztem a gyárban nem spórolnak ilyenen, ez már tényleg nem nagy mennyiség szóval elméletileg festve kellene lennie. Sanyi1104 Milyen kormányt+agyat vettél ? A kormány az mind1 de a lényeg, hogy az agy nem stimmel. Boss Kit a márkája és neten rendeltem az autó típusához. A tengely vastagság az jó de ütközésig rátolva is nagyon messze van az eredeti helyétől! A kormány egy átlagos Type-R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Nem tudjatok honnan tudnek letolteni corsa B-hez magyar vagy angol nyelvu hasznalati utasitast / kezikonyvet? Amik be voltak linkelve az oldalon azok vagy nem mennek, vagy mas nyelven vannak! Elore is koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Előre is Boldog Mikulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Nem tudjatok honnan tudnek letolteni corsa B-hez magyar vagy angol nyelvu hasznalati utasitast / kezikonyvet? Amik be voltak linkelve az oldalon azok vagy nem mennek, vagy mas nyelven vannak! Elore is koszonom! Corsa b javítási kézikönyv /magyar/ Corsa 1 Corsa 2 Corsa 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Előre is Boldog Mikulást http://kepfeltoltes.hu/101205/1197664517_4...ltoltes.hu_.jpg fincsikék, előveszem az összes cipőmet hogy mindegyik beleférjen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts