Volu Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Holnap kitolod a bajszod babszemjankó? holnap megyek vidékre téli kereket cserélni mert hát hol máshol legyenek a téli kerekeim mint jó messze pesttől, de ha visszaérek értelmes emberi idöben akkor kiszimatolok...mé csak nem hiányzom máris? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ZsiriSrác! Tegnap a hiradóban már rémisztgették az embereket hogy szombaton jön a hó és ha nem cseréljük le a kerekeket télire akkor végünk lesz mint a botnak...na majd kiváncsi leszek erre de ha tényleg jön a hó akkor én is csinálok pár képet just for you :lol: (bár vszínű a közeletekbe sem ér majd a magyar hó :excl: Köszi, éljenek a havas képek :( Ma az újabb adag hó és szél, vagyis hófúvás után már bokáig érő hóban lehetett volna megközelíteni a kicsikét... Valamelyik nap azért majd ledúrom róla a havat, és megjáratom, nem tesz jót az állás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 holnap megyek vidékre téli kereket cserélni mert hát hol máshol legyenek a téli kerekeim mint jó messze pesttől, de ha visszaérek értelmes emberi idöben akkor kiszimatolok...mé csak nem hiányzom máris? :excl: csak megkérdeztem, mert jófej vagyok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 csak megkérdeztem, mert jófej vagyok. :excl: jó nagy fejű vagy :( ja nem az csak a hajad...ja tényleg vinnem kell a nullás gépet...akkor mindenképp megyek csütörtökön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Salétromsav? Egy háromutas katalizátorral szerelt rendszerben? Miből? :excl: (háromutas katalizátor,azért hívják így,mert oxidálni és redukálni is képes. pl. O2+HC->CO2+H2O O2+CO->CO2 OXIDÁL NOx+CO->N2+CO2 REDUKÁL Persze ha sokat jársz hideg katalizátorral vagy anélkül akkor jelentős mennyiség keletkezik. Ha valakit jobban érdekel a téma szívesen átküldöm a róla készített ppt demómat. Én annak hiszek, amit látok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Én nemrég cseréltem ki a hátsó lengéscsillapítót. A kocsi hátulsó részének jó magas tartása lett, viszonylag elég magas a kocsi hasmagassága. Fent vannak a virsli téli gumik. Jöhet a hó mint a darabszám :( Visszaolvasva volt egy kérdés hogy reális egy 1,4es corsától a 9-10l fogyasztás, szerintem igen. :excl: Csak tudja a sofőr mennyit tankól XD nekem is ha normálisan megyek 8at benyomja vegyes útkörülmények közt. Régi kocsik mindent elesznek :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Én nemrég cseréltem ki a hátsó lengéscsillapítót. A kocsi hátulsó részének jó magas tartása lett, viszonylag elég magas a kocsi hasmagassága. Fent vannak a virsli téli gumik. Jöhet a hó mint a darabszám :lol: Visszaolvasva volt egy kérdés hogy reális egy 1,4es corsától a 9-10l fogyasztás, szerintem igen. :( Csak tudja a sofőr mennyit tankól XD nekem is ha normálisan megyek 8at benyomja vegyes útkörülmények közt. Régi kocsik mindent elesznek :S Az újak is csak a katalógusban írnak szép fogyasztásokat. A valóságban kb. 30%-al többet benyalnak még a nagynyomású dieselek is. Euro 4-es 1.2es POLO 2006os, városban 9liter. :excl: A legkevesebb klíma nélkül hátszéllel volt 5.8liter. Ja az 1.4nz katalógus szerint 9.8-at kajál városban,6liter alá nem nagyon lehet vinni hosszú távon sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kicsit hanyagolni fogom a corzát mert vettem egy LED TV. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kicsit hanyagolni fogom a corzát mert vettem egy LED TV. :excl: Oszt te sírsz, hogy nincs pénzed? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Oszt te sírsz, hogy nincs pénzed? :excl: Korzás....mindenre költ, csak kocsira nem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Korzás....mindenre költ, csak kocsira nem. :( Ez nekem szólt? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ez nekem szólt? :excl: Gondold végig. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Gondold végig. :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 :excl: ez szinte most eset le a szalagról :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ez szinte most eset le a szalagról :excl: Nekem még így is kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nekem még így is kellene. miért is??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 miért is??? Nézd meg kicsit jobban és rájössz! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nézd meg kicsit jobban és rájössz! :( látom de nem értem :excl: a bemarás a csavaron?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 látom de nem értem :excl: a bemarás a csavaron?? Ez rally kit carból való talpas, ami nem megy tönkre hosszú ideig, inkább mást nyír ki a futóműben. :( Bár a corsáé olyan egyszerű, mint a raklap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ez rally kit carból való talpas, ami nem megy tönkre hosszú ideig, inkább mást nyír ki a futóműben. :( Bár a corsáé olyan egyszerű, mint a raklap! :lol: mint a faék :excl: és mi benne a speckó? anyaga,dőlése,...taníts mester :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 mint a faék :excl: és mi benne a speckó? anyaga,dőlése,...taníts mester :( A középrésze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 A középrésze! Jól van főni meg győztél :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kicsit hanyagolni fogom a corzát mert vettem egy LED TV. :excl: Ez is csak addig fog tartani amíg le nem esik az első hó és lehet menni csúszkálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ez is csak addig fog tartani amíg le nem esik az első hó és lehet menni csúszkálni :( a tv-vel??? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 a tv-vel??? :excl: Nem, a tv-n :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts