J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Miért, régebben vevők voltak a poénjaimra? :excl: Most önmagad köpöd szemen? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Az valami gyűjtődoboz féleség nem ? Vagy az egész motor eladó ? postaláda :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Pálinkát! szilvás buktát.mert azt szeretem :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 szilvás buktát.mert azt szeretem :excl: medve :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 szilvás buktát.mert azt szeretem :( Hallod Mc, tankoltam 32liter sima 95-öst a maradék vpower racing-re....háát..átment az autó állóképbe :excl: 90-nél nyomtam egy padlót 5.ben és vártam,vártam....kb. semmi nem történik :lol: 100-asnál meg még simán van ilyenkor is nyomaték,lehet vele normálisan előzni.Gyorsulása is szerintem másodpercekkel jobb a vpowernek.Egy ilyen kis motornál lehet érezni igazán az előnyét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rövid távokra használva + dugóban ülve + ha nyomod neki + hideg van elképzelhetö báár...egy jó távgyógyítás sokat segitene sztem :excl: nekem ugyanez van csak 2literes, a fentiekben leirva használom és 12litert evett. lambdaszonda csere után leredukálódott 10környékére hali lambdaszonda csere után valószínüleg csökkeni fog a fogyasztása a kocsinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 hali lambdaszonda csere után valószínüleg csökkeni fog a fogyasztása a kocsinak? 50%..vagy igen vagy nem, a távgyógyítás ma nem üzemel :excl: nekem szerencsém volt, mert volt egy jó elfekvőben és egy próbát megért..bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 nincs vkinek egy jó állapotú kiegyenlítőtartálya ajándékba? :excl: ha kupak is lenne rá akkor még boldogabb lennék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Kollégák, küldöm a telet :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hallod Mc, tankoltam 32liter sima 95-öst a maradék vpower racing-re....háát..átment az autó állóképbe :excl: 90-nél nyomtam egy padlót 5.ben és vártam,vártam....kb. semmi nem történik :lol: 100-asnál meg még simán van ilyenkor is nyomaték,lehet vele normálisan előzni.Gyorsulása is szerintem másodpercekkel jobb a vpowernek.Egy ilyen kis motornál lehet érezni igazán az előnyét. :lol: Hallom :( én csak azzal járok .... lefosom hogy néccá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 hali lambdaszonda csere után valószínüleg csökkeni fog a fogyasztása a kocsinak? Ha az előző lambda amit kivettél, rossz volt, és amit beleraksz az tuti hogy jó és belevaló (mondjuk mert gyári), akkor jó eséllyel igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hallom :excl: én csak azzal járok .... lefosom hogy néccá :( Mindig 400 én úgy vettem észre,hogy nem ingadozik az ára. Egyébként kénmentes (na jó 1ppm max) tehát értelmét veszti vele a saválló kipufogórendszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 értelmét veszti vele a saválló kipufogórendszer. :excl: sebaj..én akkor is kicserélem a katalizátortól hátrafelé,meg a dobokat is megcsinálom a gyári mintájára :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Egyébként kénmentes (na jó 1ppm max) tehát értelmét veszti vele a saválló kipufogórendszer. :( A többi, amit kipufogsz a vízgőzzel együtt meg egyáltalán nem maró hatású... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 A többi, amit kipufogsz a vízgőzzel együtt meg egyáltalán nem maró hatású... :excl: Mondjál még példát a "többire" ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Mondjál még példát a "többire" ! Csak picit gondolkozz rajta el: miből is van a kipuffgáz benzines esetén? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Csak picit gondolkozz rajta el: miből is van a kipuffgáz benzines esetén? :excl: Ha a CO2-re gondolsz,ilyen magas hőmérsékleten nagyon kevés szénsav keletkezik,de az amúgy is csak gyenge sav. Az egyéb aromás vegyületek,amelyek keletkeznek meg nem oxidálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Az egyéb aromás vegyületek,amelyek keletkeznek meg nem oxidálnak. Nem nagy mennyiségre kell gondolni, de a salétromsav...na mindegy, én nem értek hozzá. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 nem maró hatású... :( mint a vörös iszap.... azt is megmondták hogy nem az :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nem nagy mennyiségre kell gondolni, de a salétromsav...na mindegy, én nem értek hozzá. :( Nem érdemes vitatkozni vele, mert az apja gépészmérnök, jobban ért hozzá. :lol: Volt 1 pajtás ő is ezt hozta fel, aztán megkérdezem, hogy valójában mivel foglalkozik az örege, és akkor mondta, hogy bútorokat árul :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ha az előző lambda amit kivettél, rossz volt, és amit beleraksz az tuti hogy jó és belevaló (mondjuk mert gyári), akkor jó eséllyel igen. hi és azt lehet tudni vhonnan, hogy ami jelenleg benne van lambdaszonda az rossz e? vagy ez csak olyan zsákbamacska, hogy kicserélem és vagy csökken a fogyasztás vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hi és azt lehet tudni vhonnan, hogy ami jelenleg benne van lambdaszonda az rossz e? vagy ez csak olyan zsákbamacska, hogy kicserélem és vagy csökken a fogyasztás vagy nem? Zsákbamacsek, és mivel igen egyszerűen és gyorsan kimérhető, én azt javaslom, hogy vidd el egy autóvillamosságishoz a kocsit. Jobb mint találgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nem nagy mennyiségre kell gondolni, de a salétromsav...na mindegy, én nem értek hozzá. :( Salétromsav? Egy háromutas katalizátorral szerelt rendszerben? Miből? :excl: (háromutas katalizátor,azért hívják így,mert oxidálni és redukálni is képes. pl. O2+HC->CO2+H2O O2+CO->CO2 OXIDÁL NOx+CO->N2+CO2 REDUKÁL Persze ha sokat jársz hideg katalizátorral vagy anélkül akkor jelentős mennyiség keletkezik. Ha valakit jobban érdekel a téma szívesen átküldöm a róla készített ppt demómat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ZsiriSrác! Tegnap a hiradóban már rémisztgették az embereket hogy szombaton jön a hó és ha nem cseréljük le a kerekeket télire akkor végünk lesz mint a botnak...na majd kiváncsi leszek erre de ha tényleg jön a hó akkor én is csinálok pár képet just for you :( (bár vszínű a közeletekbe sem ér majd a magyar hó :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ZsiriSrác! Tegnap a hiradóban már rémisztgették az embereket hogy szombaton jön a hó és ha nem cseréljük le a kerekeket télire akkor végünk lesz mint a botnak...na majd kiváncsi leszek erre de ha tényleg jön a hó akkor én is csinálok pár képet just for you :( (bár vszínű a közeletekbe sem ér majd a magyar hó :excl: Holnap kitolod a bajszod babszemjankó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts