TomTech Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Én ez és ehhez hasonló motorocskák szervizelésével tengetem napjaim. A képen lévő egy V20-as, turbós picurka. Csajozós! :excl: Milyen szinkronfordulatszámon forognak ezek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 úgy látom szomszédországban is van lurdys opeles csütörtök :lol: :lol: Sokat kapaszkodik, szupermeneznie kellene inkább :excl: :( Evidens, nem a kézikfékes fordulókra gondolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 A leírást figyeljétek...no comment http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...sraptor-4301234 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 aki megy csütörtökön lurdyba van esetleg vkinek F astra váltás utáni CARELLO jobbos fényszórója eladó (vagy aki hallott ilyenről h van azt megköszönném, sürgős lenne) köff előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 aki megy csütörtökön lurdyba van esetleg vkinek F astra váltás utáni CARELLO jobbos fényszórója eladó (vagy aki hallott ilyenről h van azt megköszönném, sürgős lenne) köff előre is Miből gondoltad, hogy bármelyik korzásnak van otthon f lámpája, és még ki is mászik a lurdyhoz? :excl: Am van, viszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Miből gondoltad, hogy bármelyik korzásnak van otthon f lámpája, és még ki is mászik a lurdyhoz? :( Am van, viszem. Komoly h van? De csak carello kell! és mennyi lenne az annyi? privben is jó a válasz :excl: amúgy leesett h b corsa topic, bár ide szeretek/szoktam járni, f astra topicba nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 A leírást figyeljétek...no comment http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...sraptor-4301234 Ezek a trollok...mindenhová beférkőznek! :excl: Régebben belinkelt valaki egy Navarát,ahol szinte teljesen ugyanez volt a szöveg....voltak visszatérő motívomok pl: Mc hammer gatya ajándék,nincs navi...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 megint befagyott a topic? Béla! mesélj vmi jót! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 megint befagyott a topic? Béla! mesélj vmi jót! :( Ti vagytok a főszerelőmesterek :excl: én ugyan mit mondhatnék. Akkor lengéscsillapító :lol: Éjcakkból hazajövet elvittem bárdinál a kocsit, felrakatni rá az új hátsó lengéscsillapítókat. elég sokat kellett rá várnom.. nem beszélve arról hogy valaki sűrűn használta a flexet :lol: Csak viccelek de tényleg használták a felxet mert nagyon rá volt gyógyulva a csavar rozsda, kosz, miegymás. Szóltam a fickónak hogy a kipuf leömlőnél is van egy védő burkolat márha úgy is a kocsi alatt van nézze már meg. Jó meg is csináltak mindent kértem a szerelésről egy számlát is amivel tudom igazolni hogy szerelő rakta be a csillapítókat. Beülök a kocsiba mintha a hátulja alapból olyan fura lenne. Mentem elkezdtem szórakozni a kormánnyal és éreztem hogy nem a régi... aztán fekvőrendőrökön 40-50-60 as tempókban mentem át XD Különösebb pattogás-csapódást nem észlelve. Faluba is mentem egy kört 90-100as tempóval. millió 1 bukkanó meg süppesztők között. Egyszerűen el se akartam hini hogy én tényleg azon a rossz úton megyek és aligha érzek belőle valamit. Majd fékpróbákat is csináltam 100as tempóról hip hopp meg lehet állni. ABS darálásig taposva a féket. Mikor kormányzok most már érzem hogy van hától is kerék mert kordában tart, nem úgy hogy hop én itt letérek hirtelen mert egyszerűen nem akar kiengedni az egyensújából a kocsi hátúja. Olyan mintha fegyelmezné az első kerekeket hogy Héj héj hova mész! XD-_- Kicsit nekem úgy tűnik mintha feljebb is lenne a hátulja ezzel egy ilyen elegáns tartást ad a kocsinak. Almásba és hóba mindenképpen jól fog jönni hogy viszonylag elég magas a kocsi hasmagassága. 1 2 3 4 Azért hiányozni fognak a régi csillapítók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Hali!!! Tedd fel a vaterára a régi csillapítókat hátha valaki megveszi :( A múltkor láttam, volt ott használt vezérműszíj is Corsához. Nem tudom megvette-e már valaki :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Ti vagytok a főszerelőmesterek :excl: én ugyan mit mondhatnék. Akkor lengéscsillapító :lol: Éjcakkból hazajövet elvittem bárdinál a kocsit, felrakatni rá az új hátsó lengéscsillapítókat. elég sokat kellett rá várnom.. nem beszélve arról hogy valaki sürün használta a flexet :lol: Csak viccelek de tényleg használták a felxet mert nagyon rá volt gyógyulva a csavar rozsda, kosz, miegymás. Szóltam a fickónak hogy a kipuf leömlőnél is van egy védő burkolat márha úgy is a kocsi alatt van nézze már meg. Jó meg is csináltak mindent kértem a szerelésről egy számlát is amivel tudom igazolni hogy szerelő rakta be a csillapítókat. Beülök a kocsiba mintha a hátulja alapból olyan fura lenne. Mentem elkezdtem szórakozni a kormánnyal és éreztem hogy nem a régi... aztán fekvőrendőrökön 40-50-60 as tempókban mentem át XD Különösebb pattogás-csapódást nem észlelve. Faluba is mentem egy kört 90-100as tempóval. millió 1 bukkanó meg süppesztők között. Egyszerüen el se akartam hinNi hogy én tényleg azon a rossz úton megyek és aligha érzek belőle valamit. Majd fékpróbákat is csináltam 100as tempóról hip hopp meg lehet állni. ABS darálásig taposva a féket. Mikor kormányzok most már érzem hogy van hától is kerék mert kordában tart, nem úgy hogy hop én itt letérek hirtelen mert egyszerűen nem akar kiengedni az egyensúJából a kocsi hátúja. Olyan mintha fegyelmezné az első kerekeket hogy Hély hély hova mész! XD-_- Kicsit nekem úgy tűnik mintha feljebb is lenne a hátulja ezzel egy ilyen elegáns tartást ad a kocsinak. Almásba és hóba mindenképpen jól fog jönni hogy viszonylag elég magas a kocsi hasmagassága. 1 2 3 4 Azért hiányozni fognak a régi csillapítók :lol: Anyám borogass... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Fúú te filú te! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Jó Reggelt! Péntek van és ennek örülünk :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hali!!! Tedd fel a vaterára a régi csillapítókat hátha valaki megveszi :lol: A múltkor láttam, volt ott használt vezérműszíj is Corsához. Nem tudom megvette-e már valaki :excl: Nekem pl. van eladó akksim több méretben,ha feltöltöm tuti még be is indul tőle az autó! :lol: Villanyturbó továbbra is eladó!! Nem gagyi cucc..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Jó Reggelt! Péntek van és ennek örülünk :excl: Ilyen későre jársz melózni? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ilyen későre jársz melózni? :lol: :( hééééééé, én nem 9re járok!! :excl: kérdés, mert te úgyis ismersz ott mindenkit: tegnap jöttünk haza és jött velünk egy szakadta fehér 3ajtós kadett , 1,3 felirat a hátulján, semmi extra kivülről, lemezfelni kis rozsda enyhén lógó kipuff de bazz: elindultunk padlógázzal, az xe astrát simán utol érte, a turbos megane-t amivel mentünk max 10-15-re szakadt le de ezt a távot tartotta , úgyhogy nagyon ment a kis rozsdás dög...milyen moci van abban? ja és menj el fodrászhoz!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 hééééééé, én nem 9re járok!! :excl: kérdés, mert te úgyis ismersz ott mindenkit: tegnap jöttünk haza és jött velünk egy szakadta fehér 3ajtós kadett , 1,3 felirat a hátulján, semmi extra kivülről, lemezfelni kis rozsda enyhén lógó kipuff de bazz: elindultunk padlógázzal, az xe astrát simán utol érte, a turbos megane-t amivel mentünk max 10-15-re szakadt le de ezt a távot tartotta , úgyhogy nagyon ment a kis rozsdás dög...milyen moci van abban? ja és menj el fodrászhoz!! :lol: Én se 9re járok, hanem 8ra. :lol: Csak most külső helyszínen kezdtem meg a munkaidőm. :lol: Sztem abban ne van. :( Ja és borotválkozzá meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Én se 9re járok, hanem 8ra. :lol: Csak most külső helyszínen kezdtem meg a munkaidőm. :( Sztem abban ne van. :excl: Ja és borotválkozzá meg. :lol: most voltam megborotválkozva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 most voltam megborotválkozva :excl: ub+ :( én nem voltam fordásznál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hali! A kocsimba mint megnéztem nincs fényszórómagasság állító motor. A csatlakozó jelen van, de maga a motor nincs. Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek hozzá motort akkor gond nélkül be lehet tenni, vagy esetleg a lámpánál is stimmelnie kell valaminek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 ub+ :( én nem voltam fordásznál... :lol: akkor megvan a kozsó tincs :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 akkor megvan a kozsó tincs :excl: Persze. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kérdésem az lenne ,hogy mitől van az hogy a váltókarom üresben hátrább áll a kelleténél. Olyan mintha 4esbe lenne rakva. Ha nem olyan nagy beruházás akkor megcsinálnám/csináltatnám Esetleg vmi tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kérdésem az lenne ,hogy mitől van az hogy a váltókarom üresben hátrább áll a kelleténél. Olyan mintha 4esbe lenne rakva. Ha nem olyan nagy beruházás akkor megcsinálnám/csináltatnám Esetleg vmi tipp? attól van hogy nem prémium váltókarod van :( (ok, befejeztem :excl: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 akkor megvan a kozsó tincs :excl: inkább ladánybene feeling mint szomorú szamuráj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts