tgabika76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kollégák, nekem van ilyenem?!?????? Sztem nincs. Én legalábbis csak egy jóval hosszabb harmonikaszerű gumicsövet látok ezen a képen a légszűrőház és a fojtószelep között: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 most szereltetett be ismerősöm honda civicbe gázos rendszert bosch car szervizben hivatalosan...220 v 250 ezer volt mindennel együtt...a kollégád Béla számolja ki hogy ezt az összeget mennyi idő alatt spórolja meg az üzemanyagon...kb másfél-két millió kilométer alatt? :( amúgy ha Pesten jársz nyugodtan szólj és elviszlek egy körre :lol: Na-na,azért ne túlozzunk. Nálam kb. 2000Ft/100km üzemanyag költség.6literes nagy átlaggal számolva. Tehát 10.000km-en 200.000Ft -ot hagyok a kúton.Az LPG-vel nagyjából a fele az üzemanyagköltség,de legyen 1200Ft/100km. (Régi szép idők,amikor sokkal olcsóbb volt a palackos PB-gáz..a 730i E23-mal 4liter/100km megfelelő költséggel jártunk.) :excl: Akkor tehát 120.000Ft be kerül 10.000km LPG-vel.Így 80eFt-ot spórolsz egy 6litert fogyasztó autóval 10.000km-en. Egy gázszett legyen 240eFT,tehát 240eFt/80eFt=3 tehát 30.000km alatt meg is térül,még egy amúgy is takarékos 6l/100km autóval. Ha van egy 12litert fogyasztó autód,akkor 15.000Km alatt megtérül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Érdekes ez a Sprint monitor. Ránéztem az 1.0 B Corsakra, hát elég fura a 4.5l-es fogyi. Asszonyé kb 700km után tankolva 5.0 átlagot hoz szinte mindig. Ez ráadásul napi 2x 40km országúti fogyi, közte 2-3 falun áthaladással, szabályok betartásával (50/90). A vezetési stílusa is nyugis, nem tolja neki kicsit sem. A németeknél létezik 91-es normál benzin??? Több autónál is láttam megjelölve, hogy ezt tankolt. 91-essel járva még hihetetlenebb számomra a 4,5l fogyi. A különbséget lehet keresni egyrészt a MOL 95ös és a német 95között,(ezért tankolok én 100-as vpower-t mert az import.) Másrészt múltkor átmentem egy 5literes majdnem új kannával a sarki Agip-hoz és 5.32liter-ig ment fel a számláló az 5liter jeléig. :excl: Papíron gondolom jól mért az a kút is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sygnus Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sziasztok! Van egy 93as c14nz motorkódú B corsa és hidegen mikor áll egy napot, nagyon nehézkesen akar elindulni! Rövid időre világít a hibakód lámpa! Kivillogtattam a hibát és 53as számut hozza. A GM-Multec ECU hibakódlista szerint az 53 Secondary air pump relay High voltage Na most ez micsoda, mi okozza és mi a megoldás a hibára? Ha egyáltalán ez miatt indul nehezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 A különbséget lehet keresni egyrészt a MOL 95ös és a német 95között,(ezért tankolok én 100-as vpower-t mert az import.) Másrészt múltkor átmentem egy 5literes majdnem új kannával a sarki Agip-hoz és 5.32liter-ig ment fel a számláló az 5liter jeléig. :excl: Papíron gondolom jól mért az a kút is! :( A te nagyteljesítményű aszfaltszaggatód aztán iszonyatosan igényli a 100-as benzint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 A te nagyteljesítményű aszfaltszaggatód aztán iszonyatosan igényli a 100-as benzint... az enyém se tépi az aszfaltot,de jobban megy,biztos hogy kevesebbet eszik legalább 1.5 literrel... és akkor lehet számolgatni : Lukoil 95 8.2*326=2673 Shell 100 6.5*400=2600 az ár különbség elhanyagolható... nekem bejön :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 A te nagyteljesítményű aszfaltszaggatód aztán iszonyatosan igényli a 100-as benzint... Igényli bizony,95-benyával 5.ben ha lepadlózom nem történik semmi,a v-power-rel legalább elindul a mutató felfelé,egyértelműen jobb. Mc meg már kifejtette,hogy megéri betankolni,nálam is kevesebbet kér belőle. :excl: Múltkor mellettem egy bácsi is 100-ast tankolt a Corvette C6-ba...Na abba tényleg nem veszi észre senki a különbséget,max fogyasztásban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sziasztok! Van egy 93as c14nz motorkódú B corsa és hidegen mikor áll egy napot, nagyon nehézkesen akar elindulni! Rövid időre világít a hibakód lámpa! Kivillogtattam a hibát és 53as számut hozza. A GM-Multec ECU hibakódlista szerint az 53 Secondary air pump relay High voltage Na most ez micsoda, mi okozza és mi a megoldás a hibára? Ha egyáltalán ez miatt indul nehezen. Szekunder levegő pumpa szerintem nincs az nz-nél.Rossz táblázatot néztél szvsz. Ha csak hidegen indul nehezen ,és ha bemelegszik minden OK,akkor a motorhőfok-jeladó szokott rossz lenni általában. Itt található Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sygnus Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Néztem képeket ilyen corsákról amiben van levegő pumpa, de ebbe tényleg nincs, csak akkor tudnám mit jelent az 53as hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Néztem képeket ilyen corsákról amiben van levegő pumpa, de ebbe tényleg nincs, csak akkor tudnám mit jelent az 53as hiba... Nekem volt hatodik henger befecskendezési probléma a c12nz-be....az is jó volt egynek :excl: de a Te problémád valszeg az a gomba lesz amit makesz írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Néztem képeket ilyen corsákról amiben van levegő pumpa, de ebbe tényleg nincs, csak akkor tudnám mit jelent az 53as hiba... Biztos jót villogtattál ki? A táblázat szerint nincs ilyen hibakód :excl: Amúgy az én tippem is a hőgomba......és a helyes értékek C14NZ-hez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benji Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 95-ös, 1.4i B Corsám. Eddig semmi komolyabb baja nem volt, de a múlt héten az történt, hogy hét közepén még használtam, szombaton pedig már nem akart elindulni. Csak forgatta az önindítót, és egyszer-egyszer mintha be is indult volna a motor, de végül semmit nem csinált. Először az akksira gyanakodtam, ezért egy éjszaka alatt feltöltöttem, de nem ez volt a baj. Aztán megnéztük a gyújtókábeleket + gyertyákat. A gyertyák közül kettő elég fekete volt, és valami retek is volt rajta, a másik kettő sokkal jobban nézett ki. A gyújtókábelek eléggé repedezettek voltak, ezért kicseréltem mindet, + még vettem 4 gyári gyertyát. De a hiba akkor sem szűnt meg. Ma megnéztem az AC pumpa reléjét, egy teszt erejéig beraktam a helyére a kürt relét, megnéztem a biztosítékokat, de nem találtam hibát. Viszont találtam egy érdekes dolgot: ha ráadom a gyújtást, akkor kattan az ac pumpa relé, de a pumpáról lehúzott kábelen csak 10.4V-ot lehet mérni. Az akksin 12.2V-ot mértem. Megnéztem egy corsa bekötési rajzot, ahol az látszik, hogy a relé a biztositékon, és a gyújtáskapcsolón keresztül közvetlenül az akksival van összekötve. Tehát az akksi feszültségét kellene mérnem az ac pumpa kábelén. Lehetséges h majdnem 2V essen a tápkábelen? A 10.4V is elég lehet a pumpának? Gyújtásnál nem lehet hallani, h elindul az ac pumpa, ezért közvetlenül rákötöttem a szivargyújtóra. De akkor sem moccant meg:( Szerintem a pumpa szálhatott el. Most jönne a fő kérdés:) A tankról a fedelet hogy lehet leszedni? Elég koszos a teteje, gondolom azt le kell előtte takarítani, nehogy belemenjen a retek a tankba. Azt a fedőlemezt elég csak kézzel eltekerni? Nem kell leszerelni róla a benzin csöveket (mármint a fedőlemezről)? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 A tankról a fedelet hogy lehet leszedni? Elég koszos a teteje, gondolom azt le kell előtte takarítani, nehogy belemenjen a retek a tankba. Azt a fedőlemezt elég csak kézzel eltekerni? Nem kell leszerelni róla a benzin csöveket (mármint a fedőlemezről)? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! egy nagyobb csavarhúzóval,aminek a végét belerakod a leszorító gyűrű egy lukába ,és kalapáccsal elkezded kocogtatni . Asszem hogy az irány sem mindegy,mert megakad a körömben.... a csövet szed le mert nem fogod tudni kiemelni az ac-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sygnus Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Biztos jót villogtattál ki? Az fix hogy 53as a kód! Kezdi a 12esel 3x utána meg 53as 3x.... Én innen néztem a kódot http://topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm#gm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 egy nagyobb csavarhúzóval,aminek a végét belerakod a leszorító gyűrű egy lukába ,és kalapáccsal elkezded kocogtatni . Asszem hogy az irány sem mindegy,mert megakad a körömben.... a csövet szed le mert nem fogod tudni kiemelni az ac-t. ÉS vegyél egy olyan gumi tömítőgyűrűt,ami a fedél alatt van,kb 900Ft. A régit tuti nem tudod még egyszer visszarakni,mert megnyúlik. Nekem azért sikerült visszarakni,csak a következő teletankolásnál a kocsi alól folyt a benya. Élmény volt! :excl: Ja igen: ami 12-13eFt-os Kínai pumpa(hiába van rajta Bárdi matrica) az síkítós gyárilag,és olyan 2-3évet bír. A bosch az olyan 30körül van,csendes.A kettő között is lehet valamilyen márkásabbat kapni 20körül.Azt nem tudom,hogy az milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nekem is van OOOO VS. libakergető story-m!! M5 és 47-es út találkozásánál dupla körfogalom,egy a lehajtóknak egy felhajtóknak. Előtte 60-as táblánál belsőből levillog egy 1.generációs A4.Jól van menjél,lemegyek a szélsőbe,aztán az első körfogalomnál is besz*rt a szűk belső sávtól,lefékezett vagy 40-re,én meg a szélsőből repülő harmadikkal körbeautóztam olyan 55-tel! :( A kettő közti egyenesben persze utolért,de a második körforgalomnál simán körbeautóztam megint. Aztán mutogatott is én meg mutattam neki,hogy egy kib*szott nagy 0 vagy ember!Aztán sértődötten adott egy kövér gázt a négyszer erősebb 1.8T-nek és megmutatta,hogy mennyire ügyesen tudja egyenesben nyomni a gázt. :excl: 165ös 14es Semperit van az enyém alatt,fél literrel többet eszik vele,viszont tapad rendesen :lol: ,majdnem új gázos lengéscsillapítók(gyári) Az első kerekek meg 0.5fokkal jobban terpesztenek (nem tudom mitől). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 ÉS vegyél egy olyan gumi tömítőgyűrűt,ami a fedél alatt van,kb 900Ft. Valóban :( ,elfelejtettem :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Szevasztok! Ma én is letudtam a biztosítóváltást. Majdnemhogy fele annyit fizetek mint az előzőnél. :excl: Kérdeztem a palit mondom mi lenne ha bónuszom lenne és kevesebb KW-os motorom. Erre azt mondta hogy az egész egy nagy humbuk ez a KW-os téma. Aztán nagyon nem faggattam. :( GART hakapeszimaki! Miért van az ha megyek a corzával és nem pörgettem 3E felett nagyon akkor nem melegszik fel 90fokokra. De ha 2mázsa cement csücsül a csomagtartóban akkor meg hip-hopp 95C fok. Gázpedálon nem érzek semmit, csak a fékutam kicsit több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Mitől lehet hibakódom ha menet közben megy a kocsi a "csek endzsi" világít de ha leállítom a motort várok pár percet, újraidnítom aztán lám eltünik a dolog. Elképzelhető hogy valami jeladóvan van valami galiba? Tudom távgyógyítás.... Ám remélem valaki futott már hasonlóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Mitől lehet hibakódom ha menet közben megy a kocsi a "csek endzsi" világít de ha leállítom a motort várok pár percet, újraidnítom aztán lám eltünik a dolog. Elképzelhető hogy valami jeladóvan van valami galiba? Tudom távgyógyítás.... Ám remélem valaki futott már hasonlóba. Nálam is volt ilyen. 1 hetes új lambda volt benne.Elmentem a szerelőmhöz.kivette a hibakódot (levette 2 percig a testkábelt :lol: ) Beletett egy másik lambdát,hiába mondtam,hogy ez gyári új lambda...check villogás eltűnt. :excl: NEKEM EZ VOLT A BAJ,DE SEMMI NEM GARANTÁLJA,HOGY NÁLAD IS EZ VAN!! :( Ha nem olvasol ki hibakódot,akkor nem tudunk távgyógyítani ,kb sem tudja megmondani senki merre kell keresni a hibát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 95-ös, 1.4i B Corsám. Eddig semmi komolyabb baja nem volt, de a múlt héten az történt, hogy hét közepén még használtam, szombaton pedig már nem akart elindulni. Csak forgatta az önindítót, és egyszer-egyszer mintha be is indult volna a motor, de végül semmit nem csinált. Először az akksira gyanakodtam, ezért egy éjszaka alatt feltöltöttem, de nem ez volt a baj. Aztán megnéztük a gyújtókábeleket + gyertyákat. A gyertyák közül kettő elég fekete volt, és valami retek is volt rajta, a másik kettő sokkal jobban nézett ki. A gyújtókábelek eléggé repedezettek voltak, ezért kicseréltem mindet, + még vettem 4 gyári gyertyát. De a hiba akkor sem szűnt meg. Ma megnéztem az AC pumpa reléjét, egy teszt erejéig beraktam a helyére a kürt relét, megnéztem a biztosítékokat, de nem találtam hibát. Viszont találtam egy érdekes dolgot: ha ráadom a gyújtást, akkor kattan az ac pumpa relé, de a pumpáról lehúzott kábelen csak 10.4V-ot lehet mérni. Az akksin 12.2V-ot mértem. Megnéztem egy corsa bekötési rajzot, ahol az látszik, hogy a relé a biztositékon, és a gyújtáskapcsolón keresztül közvetlenül az akksival van összekötve. Tehát az akksi feszültségét kellene mérnem az ac pumpa kábelén. Lehetséges h majdnem 2V essen a tápkábelen? A 10.4V is elég lehet a pumpának? Gyújtásnál nem lehet hallani, h elindul az ac pumpa, ezért közvetlenül rákötöttem a szivargyújtóra. De akkor sem moccant meg:( Szerintem a pumpa szálhatott el. Most jönne a fő kérdés:) A tankról a fedelet hogy lehet leszedni? Elég koszos a teteje, gondolom azt le kell előtte takarítani, nehogy belemenjen a retek a tankba. Azt a fedőlemezt elég csak kézzel eltekerni? Nem kell leszerelni róla a benzin csöveket (mármint a fedőlemezről)? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! hali ha van immobilisered akkor érdemes lenni kipróbálni a tartalék kulcsot mert nekem is ugyanez volt a jelensegem mire a vegere kiderult, hogy a kulcsban romlott el az immobiliser. Szóval egy próbát megér a másik kulcs szerintem semmeddig sem tart! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benji Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Köszönöm a válaszokat!! Kipróbáltam a másik kulcsot, de úgy sem működött. Viszont ma az volt a fura, hogy amikor indítóztam (tapostam egy kicsit a gázpedált is), akkor olyan benzinszag lett az utastérben... Lehet hogy mégis jó az AC pumpa, és más a baj? Holnap megpróbálom kivillogtatni a hibakódot, meg megpróbálom leszedni a pumpa fedelet (azt még nem tudom hogy hogyan, mert mintha nem sima bilincs lenne a benzincsöveken, hanem vmi fogóval rányomott gyűrű), és megnézni direktbe a pumpát. Ha nem megy, akkor szerviz lesz belőle:( Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Örök visszatérő téma.......középkonzol izzók cseréje. Nyugi nem a folyamat érdekel, már túl vagyok rajta. :lol: Nagyon szép és hasznos a képes útmutató, de nem jelzi azt a 2 csavart, ami a miénkben kb. az izzók mellett, hátulról van betekerve a fűtésboxba....illetve csak volt, mert eszembe se jutott visszarakni.....hogy tört volna el a keze annak aki kitalálta. Alig 2 órámba telt megtalálni őket :excl: Ehhez képest a nőgyógyász kézzel előadott km óra ki-be szerelés nokedli. Az én lapát kezeim nehezen férnek be az óra mögé kiakasztani a spirált. Azért megoldottam anélkül, hogy letekertem volna a váltóról :lol: Most már minden happy, még a befabrikált szegénységjelző is müxik...... :( Csak megjegyezném, hogy az astra Gyik-ben leírt fűtéskonzol izzók cseréje max fő motívumokban hasonlít..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PROKINCS Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hello! 1994-es Opel Corsa B 1.5 TD Hidrotőkés vagy szelepes, nem tudjátok véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 vki tudja esetleg, hogy az F Astrakban lévő váltószoknya az passzol e a B Corsakba? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts