kucu32 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 a vicc Gyári 707 LE. Komoly érdeklődők hívását várom. Loller hali!!! ezt már én is kinéztem magamnak!!! ( csak nem tetszett a színe :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 az a vicc hogy az árából veszek egy házat, és még egy turbos corsa is beleférne ami legalább úgy menne mint ez a bmw... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Johnny! Olvastam,hogy tavaly a corsába akartál 5w-30 shell ultrát rakni,beleraktad végül? Tegnap az enyémbe is olyan került,1eFT-ba fájt 1liter,5eFT helyett. :o Tapasztalat? Ette,nem ette.stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 az a vicc hogy az árából veszek egy házat, és még egy turbos corsa is beleférne ami legalább úgy menne mint ez a bmw... Egyenesben lehet, de kanyargós úton elég egy 330i is, sokkal jobb a bmw futóműve és súlyelosztása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Egyenesben lehet, de kanyargós úton elég egy 330i is, sokkal jobb a bmw futóműve és súlyelosztása. nem direkt de úgy alakult hogy a kocsim carrá van ültetve keményitve, na most annyira stabil kanyarokban is mintha sínen húznák...meg ugye a bmw nem opel árkategória Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 nem direkt de úgy alakult hogy a kocsim carrá van ültetve keményitve, na most annyira stabil kanyarokban is mintha sínen húznák...meg ugye a bmw nem opel árkategória Stabilítás szerintem relatív dolog, mihhez képest ? + tömeget akkor sem tudod semmivel pótolni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Stabilítás szerintem relatív dolog, mihhez képest ? + tömeget akkor sem tudod semmivel pótolni :D kell a fenének a tömeg, úgy szeretem ha karcsú :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 kell a fenének a tömeg, úgy szeretem ha karcsú :o Jól jön az néha.... a kocsiknál :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sam90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sziasztok! Zöldfülűként lenne egy gyors kérdésem. A műszerfal tetején az óra, dátum, stb kijelzőjét hogy lehet megtudni, hogy be van-e kötve? Mikor megvettük az autót, már akkor se működött, de utólag kiderült, hogy nagyon sokminden ki van kötve. (hátsó két hangszóró, csomagtartóvilágítás) Amik persze már ismét működnek, és lehet hogy a kijelző is csak ki van kötve. Hol tudom megnézni, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban? A biztosíték megvan és működik, mert a rádiót minden nap nyúzom. Szóval vagy ki van kötve, vagy rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sziasztok! Zöldfülűként lenne egy gyors kérdésem. A műszerfal tetején az óra, dátum, stb kijelzőjét hogy lehet megtudni, hogy be van-e kötve? Mikor megvettük az autót, már akkor se működött, de utólag kiderült, hogy nagyon sokminden ki van kötve. (hátsó két hangszóró, csomagtartóvilágítás) Amik persze már ismét működnek, és lehet hogy a kijelző is csak ki van kötve. Hol tudom megnézni, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban? A biztosíték megvan és működik, mert a rádiót minden nap nyúzom. Szóval vagy ki van kötve, vagy rossz. Keress vissza a TID-szóra,Zsiri többször leírta,hogy mi szokott vele a gond lenni. Kikötött fogyasztók? Hmm..miért kötnek ki elektromos dolgokat...ajánlom a kutaknál is kapható kézi poroltót,hogy legyen kéznél. (vicceltem..höhö) Asszem te kérdezted régen,hogy mitől kotyog jobban. Ha te voltál,megoldódott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Egyenesben lehet, de kanyargós úton elég egy 330i is, sokkal jobb a bmw futóműve és súlyelosztása. Ne rombold a hitemet légyszi! :o A B corsa+20let+ültetés mindent visz,ebben is hiszek. Meg a metabondban is! :D Egy dolgot megnéznetek nekem,kedves cartársak!? Ha járó motorról leveszitek a gyújtást,akkor felvillan az olajnyomásjelző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ne rombold a hitemet légyszi! :o A B corsa+20let+ültetés mindent visz,ebben is hiszek. Meg a metabondban is! :D Egy dolgot megnéznetek nekem,kedves cartársak!? Ha járó motorról leveszitek a gyújtást,akkor felvillan az olajnyomásjelző? Nem vagy egy nagy kanyarvadász... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nem vagy egy nagy kanyarvadász... :o A zőldséges Fastra kombi is biztos értékes secundomokkal jobb lett a saabosítástól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A zőldséges Fastra kombi is biztos értékes secundomokkal jobb lett a saabosítástól! :o Lehet meglepődnél a pattanással. :D Szted egy korza mennyire orrtolós egy nagymotorral? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A zőldséges Fastra kombi is biztos értékes secundomokkal jobb lett a saabosítástól! :o Ha gondolod, akkor látogass ki egy pályanapra és gyorsan kiderül mi a stájsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ha gondolod, akkor látogass ki egy pályanapra és gyorsan kiderül mi a stájsz :D Vicceltem természetesen,reagáltam arra,hogy milyen vicces az otthon faragott corsa vs. limited edition m3 összehasonlítás. c20let+kovácsolt dugattyúk+hajtókarok+nagy csiga és letolja a porka gt2 rs -t tudom én :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Szted egy korza mennyire orrtolós egy nagymotorral? :D Arra ott van a Béla know how a bontott lengéscsillapítóval,probléma megoldva. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Johnny! Olvastam,hogy tavaly a corsába akartál 5w-30 shell ultrát rakni,beleraktad végül? Tegnap az enyémbe is olyan került,1eFT-ba fájt 1liter,5eFT helyett. :o Tapasztalat? Ette,nem ette.stb... Nem locsoltam bele. Valszeg visszállok a metapontyra,még mindig azt mondom azzal volt a legszebb hangja,pedig nem hiszek a süket marketing szövegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ha járó motorról leveszitek a gyújtást,akkor felvillan az olajnyomásjelző? Az olajnyomás visszajelző gomba 0,5bar alatt kapcsol testet,ergo ha leállítod a mocit szerinted felvillan? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ha gondolod, akkor látogass ki egy pályanapra és gyorsan kiderül mi a stájsz :D Pacsiiiiiiiiiiiiiiii! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Vicceltem természetesen,reagáltam arra,hogy milyen vicces az otthon faragott corsa vs. limited edition m3 összehasonlítás. c20let+kovácsolt dugattyúk+hajtókarok+nagy csiga és letolja a porka gt2 rs -t tudom én :( Összehasonlítható szerintem :) Valószínűleg legyorsulja a korza bmw-t, majd a bmw valamikor lehagyja, bárrrrrrrrr......e36ban is volt már olyan amiben volt rajtelektronika /DSG-s asszem/, meg hátul hajt jobban át tudja vinni. Mondjuk azt, hogy egy rutinos sáfőr kezében legyorsulja /Demó :)/ én biztos esztergálnék fél órát :o :D Viszont nehéz elképzelni, hogy kanyarban jobban menjen egy korza, mint egy xmillió lengőkaros és bmw. Evidens itt nem arra gondolok, hogy egy szűk pályán melyik megy gyorsabban körbe, hanem melyik tudja nagyobb sebességgel bevenni a kanyart. Mondjuk egy hosszú, elnyújtott ívű kanyar :( De meg lehet győzni, belső videókkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Az olajnyomás visszajelző gomba 0,5bar alatt kapcsol testet,ergo ha leállítod a mocit szerinted felvillan? :o Ha rossz az olaj meleg-oldali viszkozitása,akkor szerintem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Összehasonlítható szerintem :( Valószínűleg legyorsulja a korza bmw-t, majd a bmw valamikor lehagyja, bárrrrrrrrr......e36ban is volt már olyan amiben volt rajtelektronika /DSG-s asszem/, meg hátul hajt jobban át tudja vinni. Mondjuk azt, hogy egy rutinos sáfőr kezében legyorsulja /Demó :(/ én biztos esztergálnék fél órát :D :) Viszont nehéz elképzelni, hogy kanyarban jobban menjen egy korza, mint egy xmillió lengőkaros és bmw. Evidens itt nem arra gondolok, hogy egy szűk pályán melyik megy gyorsabban körbe, hanem melyik tudja nagyobb sebességgel bevenni a kanyart. Mondjuk egy hosszú, elnyújtott ívű kanyar :D De meg lehet győzni, belső videókkal :D B Corsa csapat felvételt hirdet,jövő szezonra a DTM-be! :P Demo lesz a csapat főmérnöke! C20let+rövid váltó+ültetés,fúrás,faradás szerintem benne leszünk a TOP 10ben!! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 B Corsa csapat felvételt hirdet,jövő szezonra a DTM-be! :) Demo lesz a csapat főmérnöke! C20let+rövid váltó+ültetés,fúrás,faradás szerintem benne leszünk a TOP 10ben!! :o :D A prémiumcsapatok közt? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ha rossz az olaj meleg-oldali viszkozitása,akkor szerintem igen. Látom nem világos. Ha a gomba jól működik,akkor fel kell neki villani.Ennyi! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts