J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Minimum párosával cserélünk ilyen dolgokat.... ígybeszélünkeeh?! szaószséfvótá? :) Mingyá összeüt neked egy faja kőkápozstát! :D Azt hajCSák ki belőled a férgek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mingyá összeüt neked egy faja kőkápozstát! :) Azt hajCSák ki belőled a férgek! :D Már csak Győzike hiányozna ide, vele lehetne tájul beszéééni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ma már sokan beszóltak. Hátsó lengéscsillapítóról van szó eddig nem tudom de tán nem is volt jó. Nem lehet különb funkciója mint annak a teleszkópnak ami a csomagtér ajtót tartja fent. Gyári GM csillapító.. nem feltétlen csillog rajta a GM felírat de célnak megfelel. De amúgy most hiába mondom.. nem tudjátok itt mi van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ma már sokan beszóltak. Hátsó lengéscsillapítóról van szó eddig nem tudom de tán nem is volt jó. Nem lehet különb funkciója mint annak a teleszkópnak ami a csomagtér ajtót tartja fent. Gyári GM csillapító.. De amúgy most hiába mondom.. nem tudjátok itt mi van.. Ezt csak te tudhatod mi van ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem lehet különb funkciója mint annak a teleszkópnak ami a csomagtér ajtót tartja fent. Baromira tévedsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mind1, tutkó hogy nem fogok bele venni egy új szettet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mind1, tutkó hogy nem fogok bele venni egy új szettet. Ne is, inkább gyűjts orvosra, kártérítésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mind1, tutkó hogy nem fogok bele venni egy új szettet. Nincs azzal gond,ha ilyet csinász,de ne írd ide be...vagy ha igen,akkor ne csodálkozz azon,ha kiakadunk rajta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mind1, tutkó hogy nem fogok bele venni egy új szettet. Akármelyik gyártótól vehettél volna 9000Ft körül egy párat,gázosat.2év garanciával. Pont,hogy szar úton van legnagyobb szükség jó lengéscsillapítókra. Ha az volt a cél,hogy a jellemzően alulkormányzott Corsából csinálj váratlan pillanatban túlkormányzottat (elpattog a fara),akkor sikerülhet. Szerk: Persze nem tudjuk,hogy milyen öreg az a gátló,amit vettél,de 1db-nak semmi értelme,a bontós nem szólt,hogy csak párban illik cserélni,neki is jobb lett volna ha kettőt viszel!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ha az volt a cél,hogy a jellemzően alulkormányzott Corsából csinálj váratlan pillanatban túlkormányzottat (elpattog a fara),akkor sikerülhet. Mos mé?Tök izgi amikor nem számítasz rá és arrébb pattan a segge kanyarban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mos mé?Tök izgi amikor nem számítasz rá és arrébb pattan a segge kanyarban! :) <_< :icon13: A bontós is jó arc lehetett, ha tényleg csak egyet adott el. Van üzleti érzéke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 <_< :icon13: A bontós is jó arc lehetett, ha tényleg csak egyet adott el. Van üzleti érzéke :D A másikkal ő gyúr mellre,mert tudja,hogy csak arra jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem lehet különb funkciója mint annak a teleszkópnak ami a csomagtér ajtót tartja fent. Áááá... éppen csak az tartja úton az autót... majd amikor bepattogsz az út menti nyárfák közé és onnan pislogsz az ágak közül, akkor rájössz hogy lengéscsillapítóból 1., nem veszünk használtat (bontottat) 2., nem veszünk 1db-ot, hanem minimum párban cseréljük. Más hibát talán nem követtél el egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Látom izgi a lengés csillapítós a téma! :) Más: A gázpedálomnak van egy olyan 2-3 cm-es holtjátéka, nincs semmi baja, mert 2 éve így használom, csak jó lenne megcsinálni! Néztem a pedálnál a bowdent, de ott nem lehet állítani rajta, illetve a motortérben sem láttam semmi állíthatót! ?? Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 valami leng a levegőbe :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 valami leng a levegőbe :) :D Fingtál? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hali!!! Hát ez a Béla, felpörgeti a fórumot. Van hogy napokig nem ír be senki, Ő meg bedob egy jó témát és máris három oldalon keresztül megy a szöveg. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 én kérek elnézést :o motorkódot írtál? Nemtudom pontosan 98as kiadás lehet, arany szinű, 3 ajtós és 1.4-es motorral. Én csak az én autómmal foglalkozok :D de azért segitek neki is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Látom izgi a lengés csillapítós a téma! :o Más: A gázpedálomnak van egy olyan 2-3 cm-es holtjátéka, nincs semmi baja, mert 2 éve így használom, csak jó lenne megcsinálni! Néztem a pedálnál a bowdent, de ott nem lehet állítani rajta, illetve a motortérben sem láttam semmi állíthatót! ?? Ötlet? nekem is van egy 2centi holtjáték a gázpedálnál de lecarom, tökéletesen müködik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 nekem is van egy 2centi holtjáték a gázpedálnál de lecarom, tökéletesen müködik :o a motorkód x14xe ? mert akkor én is lecarom Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én tudtam az enyémen állítani,kint a motortérben rögzítő U alakú fémlap a bowden végénél...levesz,bowden meghúz,visszarak és örül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 a motorkód x14xe ? mert akkor én is lecarom C16XE, C20NE, ezek a motorkódjaim :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én tudtam az enyémen állítani,kint a motortérben rögzítő U alakú fémlap a bowden végénél...levesz,bowden meghúz,visszarak és örül. de komolyan, számit ez vmit ha van pár centi holtjátéka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 de komolyan, számit ez vmit ha van pár centi holtjátéka? Ha elég nagyot lóg,lehet hogy a folytószelep poti sosem jelez 100%-ot. Ergo nem tudsz normális padlót nyomni. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ha elég nagyot lóg,lehet hogy a folytószelep poti sosem jelez 100%-ot. Ergo nem tudsz normális padlót nyomni. :) bazz miért nem ezzel kezdted, azonnal fogom és kicserélem :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts