J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az injektor becsöpögés miatt a lambda-folyamatosan magasabb feszültséget szolgáltat az ECU-nak,ugyanígy a folytószelep poti hibája miatt is lehet ilyen. Lambda hibára is gyújt elvileg hibalámpát. A rossz injektorfejek miatt maximum tökéletlen lesz az égés,ekkora fogyasztásnövelést nem okoz. A haldokló(értsd:még működik,de már kevesebb feszt ad ki) lambda még nem gyújt hibalámpát,de okoz ilyen mérvű fogyinövekedést. Persze lehet 10 más probléma is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? l re Fogyasztássommal szerintem nincs baj még olajcsere előtt meg mielőtt nem tankoltam ezt a v-power racinget.. akkor olyan 8l mondanék 100km re de ez vegyes útkörülmények. Téli gumival. És 2Ezer fölé nem nagyon emelve a fordulatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? 24? :) Ott valami nem kerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tehát a szar a lambdát kilehet mérni(multiméter,vagy valamilyen diag. műszer(ez a jobb megoldás)) a fogyasztás: termosztát,vagy hőmérséklet jeladóra gondolnák.... :D Hőfok jeladót is lehet,igazad van! Termosztát tud csinálni +2liter fogyasztást? Nekem tavaly ilyenkor rossz volt benne,akkor 10fok körül 5.7-et evett 95ből,most 100-asból 5.2-t mértem. Télen 6.2-t fogyasztott mínuszokban,szerintem a jó termosztáttal is ennyi lesz a mostaniból ítélve. A fűtés ugyanolyan,a 85fokot ugyanúgy elérte pár perc alatt szar termosztáttal is,annyi javulás van a termosztáttól,hogy 92fokra áll be a mutató. :) SZVSZ 80fok körül elvesz minden dúsítást az ECU... Viszont ha szem előtt tartjuk azt a gondolatot,hogy ott kell hibát keresni,ahol belenyúltál..és az etanol átalakítóval hová nyúlnak be..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? l re Fogyasztássommal szerintem nincs baj még olajcsere előtt meg mielőtt nem tankoltam ezt a v-power racinget.. akkor olyan 8l mondanék 100km re de ez vegyes útkörülmények. Téli gumival. És 2Ezer fölé nem nagyon emelve a fordulatot. Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba... Mellesleg ha ez vigasztal, kevesebbet tankolni mindig jobb,mintha a 45l-es tankba 50-et nyomsz bele a kút szerint (régi AVANTI-s idők hejjj :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor Nem cserélted ki a vezérléssel együtt? Pedig elég gyakori,hogy hagyjuk azt a pumpát,nem látszik öregnek jó lesz az,aztán reccs. Múltkor boldog voltál,hogy a 45ért megrendelted a GM dobozos gates cuccokat,akarom mondani gyári alkatrészeket. Pedig én szóltam,hogy a gates-el semmi gond...és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :) Ha dörzsölt lennél,akkor akár azt is lehet játszani,hogy a régit megpucolod aztán visszarakod a dobozba,kívülről úgysem látszik rajta..Persze én csak egy falánk majom vagyok másnak ilyen nem jut eszébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :icon13: :) :D <_< Orvosi eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor Van erre külön topik,tessék ott hírdetni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hőfok jeladót is lehet,igazad van! Termosztát tud csinálni +2liter fogyasztást? Nekem tavaly ilyenkor rossz volt benne,akkor 10fok körül 5.7-et evett 95ből,most 100-asból 5.2-t mértem. Télen 6.2-t fogyasztott mínuszokban,szerintem a jó termosztáttal is ennyi lesz a mostaniból ítélve. A fűtés ugyanolyan,a 85fokot ugyanúgy elérte pár perc alatt szar termosztáttal is,annyi javulás van a termosztáttól,hogy 92fokra áll be a mutató. :) SZVSZ 80fok körül elvesz minden dúsítást az ECU... Viszont ha szem előtt tartjuk azt a gondolatot,hogy ott kell hibát keresni,ahol belenyúltál..és az etanol átalakítóval hová nyúlnak be..... igen tud... mivel a motor nem éri el az üzemi hőmérsékletet (92C) így többlet fogyasztás jelentkezik,és a hőmérséklet jeladó folyamatosan az alacsonyabb hőfokú víz értékeit küldi az ECU felé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba... ebbe lehet igazság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Majd meglátjuk legközelebbi tele tanknál. Most olyan 10l lehet benne lehet azért nem áll le.. :D Azt mondja a fickó GRANDE MACHINA <_< Corsa GSI 16V de miért olasz? :) Olaszt tanultam de csak szavakat értek belőle XD kár.. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Majd meglátjuk legközelebbi tele tanknál. Most olyan 10l lehet benne lehet azért nem áll le.. :D Azt mondja a fickó GRANDE MACHINA :icon13: Corsa GSI 16V de miért olasz? :) Olaszt tanultam de csak szavakat értek belőle XD kár.. :lol: ez a csávó elmehetne a teleshopba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 ebbe lehet igazság... Szoktam én hülyeségeket beszélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szoktam én hülyeségeket beszélni? <_< és Te hány Boci csokis vagy??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem cserélted ki a vezérléssel együtt? Pedig elég gyakori,hogy hagyjuk azt a pumpát,nem látszik öregnek jó lesz az,aztán reccs. Múltkor boldog voltál,hogy a 45ért megrendelted a GM dobozos gates cuccokat,akarom mondani gyári alkatrészeket. Pedig én szóltam,hogy a gates-el semmi gond...és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :) Ha dörzsölt lennél,akkor akár azt is lehet játszani,hogy a régit megpucolod aztán visszarakod a dobozba,kívülről úgysem látszik rajta..Persze én csak egy falánk majom vagyok másnak ilyen nem jut eszébe. a pontos helyzet az, hogy 1 hónapja vettem a kocsit és az eladó mondta h a komplett vezérlést nem olyan rég cserélte ki. Ennek ellenére én nem akartam kockáztatni és megvettem a cuccokat, hogy tutira kilegyenek cserélve de a szerelők mondták, hogy ez valóban nem rég lehetett cserélve és abban egyeztünk meg, hogy a szíjat akkor már lecserélik de a vízpumpát azt teljesen felesleges lenne mert tényleg szinte látszik, hogy új! Na már most becsapni senkit sem akarnék ezért nem a régi vízpumpát tettem bele az új dobozába hanem valóban a vadi zsírt hagytam benne és gondoltam hogy megprobálom eladni, hogy ne álljon benne a pénzem. Legrosszabb esetben megmarad és a következő cserénél ezt már nem kell vennem!!:)Ennyi!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 a pontos helyzet az, hogy 1 hónapja vettem a kocsit és az eladó mondta h a komplett vezérlést nem olyan rég cserélte ki. Ennek ellenére én nem akartam kockáztatni és megvettem a cuccokat, hogy tutira kilegyenek cserélve de a szerelők mondták, hogy ez valóban nem rég lehetett cserélve és abban egyeztünk meg, hogy a szíjat akkor már lecserélik de a vízpumpát azt teljesen felesleges lenne mert tényleg szinte látszik, hogy új! Na már most becsapni senkit sem akarnék ezért nem a régi vízpumpát tettem bele az új dobozába hanem valóban a vadi zsírt hagytam benne és gondoltam hogy megprobálom eladni, hogy ne álljon benne a pénzem. Legrosszabb esetben megmarad és a következő cserénél ezt már nem kell vennem!!:)Ennyi!:) és még annyit ideszúrnék, hogy abban a dobozban valóban GM cucc volt és véletlenül sem Gates:!!!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Motorhőmérséklet-érzékelő ellenállását érdemes lenne megmérni,Astra F GYIK topikban vannak a tájékozató értékek. Én ott kezdeném. Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő? neked A veki van C18NZ-vel??? Mert ha igen akkor ott jobban tudnak segítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő? Az Astra F gyik topikban benne van minden,fényképpel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Valaki megtudná mondani miért olyan iszonyatosan drága a D corsa???? Szivem szerint cserélnék a b-ről, de hát van közte, ha valami nomrális felszeretséget nézek akkor 4 misi... Ez vajon felmenne az enyémre? Felnike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Sziasztok! Le szeretném szerelni a b corsám hátsó lökhárítóját. El is jutottam odáig, hogy a hét csavart kitekertem, de úgy tűnik a hátsó műanyag kerékívek mögött is van rögzítése. A kerékíveket sehogyan sem sikerült leimádkozni, pedig lehet letörtem valamit. :) Ha valaki tudja hogyan kell, legyen szíves segítsen! Köszi:Corsalino Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A nyomás megemelkedhet pont a tankszellőztető hibájából. Hát szvsz ha rossz a tankszellőztető, akkor pont hogy nem emelkedik meg a nyomás, legalábbis a megemelkedő nyomás a lehető legritkább esetben szokta összeszívni a tankot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Még valami! A fordulatszám mutató nem üzemel, szépen alszik 0-án. Ennek a jelenségnek mi szokott az orvossága lenni? 1996. 1.5TD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts