Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 X14XE-n nincs? :) lefalazva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 lefalazva :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ah nem, gond nélkül beindul csak annyi hogy fékkel indul a kocsi aztán gurulok egy 20as tempóval. majd lefékezek az indítás miatt :) kicsit hülyén néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ah nem, gond nélkül beindul csak annyi hogy fékkel indul a kocsi aztán gurulok egy 20as tempóval. majd lefékezek az indítás miatt :) kicsit hülyén néz ki :D Mindig ez az EGR....esetleg lambda.....deee alapjárati-motort is nézd meg <_< Ha köze van a fékezéshez,akkor esetleg vákum-membrán,vezeték tömítetlenség? Alapjáraton nyomkodd a féket,ha fulladozik,akkor igen valószínű,hogy ott a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
elam Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok 2000.-es B Corsa 1.2 kiégett a a középkonzolon lévő (hármas fűtéssel kapcsolatos kapcsolók ) kis izzója,-az amelyikkel azt válasszuk meg hogy hova fújja a levegőt(szélvédő-láb stb) Fogalmam sincs hogyan kezdjek neki a cserének,-nem szeretnék összebarmolni semmit. Kérlek Titeket segítsetek hol kezdjem a lebontást ,hogy hozzáférjek a kis izzókhoz(rizs vagy sima?) Előre is köszönöm urak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mindig ez az EGR....esetleg lambda.....deee alapjárati-motort is nézd meg :) Ennek a motornak ez a 3 sarokpontja. Bármelyiket is hanyagolod,azonnal hibát képes produkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok 2000.-es B Corsa 1.2 kiégett a a középkonzolon lévő (hármas fűtéssel kapcsolatos kapcsolók ) kis izzója,-az amelyikkel azt válasszuk meg hogy hova fújja a levegőt(szélvédő-láb stb) Fogalmam sincs hogyan kezdjek neki a cserének,-nem szeretnék összebarmolni semmit. Kérlek Titeket segítsetek hol kezdjem a lebontást ,hogy hozzáférjek a kis izzókhoz(rizs vagy sima?) Előre is köszönöm urak!!! Azt hiszem pár oldallal ezelőtt volt erről szó,képes beszámoló is készült erről,picit olvass vissza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ennek a motornak ez a 3 sarokpontja. Bármelyiket is hanyagolod,azonnal hibát képes produkálni. Az enyémek elvannak köszönik szépen. Pedig olyan trehány disznó vagyok ,hogy soha egy csokor virágot/doboz bonbont nem vittem nekik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
elam Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Azt hiszem pár oldallal ezelőtt volt erről szó,képes beszámoló is készült erről,picit olvass vissza. :) Visszaolvastam,de képes hozzászólás csak a 6048-as van de azon csak egy esti kép a konzolról! 299.-ig olvastam vissza de semmi.Azért köszönöm!!!-esetleg valaki a tuttit nem tudja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Az enyémek elvannak köszönik szépen. Pedig olyan trehány disznó vagyok ,hogy soha egy csokor virágot/doboz bonbont nem vittem nekik. :D A te mocid lényegesen egyszerűbb konstrukció. De tudod mit? Legyél te akkor az egyszemélyes helpdesk,osztd te az észt,mi meg elcsevegünk itt a többiekkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ennek a motornak ez a 3 sarokpontja. Bármelyiket is hanyagolod,azonnal hibát képes produkálni. Ismerem az érzést! :) Hétfőn viszik el az autót, nekem sajnos a suli miatt még arra sincs időm, hogy a légszűrőt ki takarítsam. Majd mondom a fickónak ( Opel márkaszervízbe volt szerelő....), hogy lambda szondát, meg a levegő hőmérséklet mérőn gondolkozok még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaxzs Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok 2000.-es B Corsa 1.2 kiégett a a középkonzolon lévő (hármas fűtéssel kapcsolatos kapcsolók ) kis izzója,-az amelyikkel azt válasszuk meg hogy hova fújja a levegőt(szélvédő-láb stb) Fogalmam sincs hogyan kezdjek neki a cserének,-nem szeretnék összebarmolni semmit. Kérlek Titeket segítsetek hol kezdjem a lebontást ,hogy hozzáférjek a kis izzókhoz(rizs vagy sima?) Előre is köszönöm urak!!! Az 5907-es hozzászólásnál megtalálod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Visszaolvastam,de képes hozzászólás csak a 6048-as van de azon csak egy esti kép a konzolról! 299.-ig olvastam vissza de semmi.Azért köszönöm!!!-esetleg valaki a tuttit nem tudja??? http://gallery.site.hu/u/Robz/Corsa_B/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaxzs Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Valaki csináltatott már belső motormosást ? A cikkben pont egy corsa-t mutatnak. Belső motormosás BG rendszerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
elam Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Az 5907-es hozzászólásnál megtalálod Köszönöm szépen a gyors segítséget-és MC-Eleknek is!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 A te mocid lényegesen egyszerűbb konstrukció. De tudod mit? Legyél te akkor az egyszemélyes helpdesk,osztd te az észt,mi meg elcsevegünk itt a többiekkel. :) Nagyon megtisztelő. Szakértő ember szájából mindig jólesik az elismerés! :D Nem hiszek a távgyógyításban az a baj,meg most mit lehet azokra mondani,hogy rángat,leáll,ha reggel melegszendót reggelizem és este lenyomok 2 sört akkor nem csinálja...stb. (bárminemű egyezés a valósággal a véletlen műve). Mondjuk Bélánál a fentebb leírt módon megnézném a fékvákumot,azzal nem fut lyukra semennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nagyon megtisztelő. Szakértő ember szájából mindig jólesik az elismerés! :D Nem hiszek a távgyógyításban az a baj,meg most mit lehet azokra mondani,hogy rángat,leáll,ha reggel melegszendót reggelizem és este lenyomok 2 sört akkor nem csinálja...stb. (bárminemű egyezés a valósággal a véletlen műve). Mondjuk Bélánál a fentebb leírt módon megnézném a fékvákumot,azzal nem fut lyukra semennyire. Csak kicsit mondasz ellen magadnak egy hozzászóláson belül,de nem téma! <_< Azt nem értem viszont,ha nem tetszik a fórum,minek jársz ide? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Csak kicsit mondasz ellen magadnak egy hozzászóláson belül,de nem téma! :D Azt nem értem viszont,ha nem tetszik a fórum,minek jársz ide? :) Azt már én sem tudom,hogy minek járok ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Azt már én sem tudom,hogy minek járok ide. Talán ezen kellene elgondolkodni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 reggel álmosan a megszokott úton zötyögök befelé a melóba, a nap még éppen csak bontogatja sugarait és egyszer csak megláttam: gyönyörű piros fényezése, fekete alufelnije, és makulátlan állapota magával ragadott...egy gsi f astra volt, egyből felébredtem és vettem volna elő a fényképezőt erre padlógáz és már ott sem volt...és alegszebb hogy két max 20éves cica ült benne...hmm az élet apró örömei :) további szép pénteki napot kívánok mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Annyi lesz a történet, hogy még megyek egy pár kört a corzával kikapcsolom a magnót és figyelni fogom a motort. Hogy pontosan el tudjam mondani a szerelőnek hogy mi a szitu. Nem tudom lehet én írtam le szarul vagy én nem értek valamit. Lefulladás szó alatt én azt értem mikor olyanokat rángat, hogy lefejeled a kormányt vagy bármi hirtelen elrántást, pl. ha sebességbe akarod indítani a kocsit. Motor leállás alatt értem ha egész egyszerűen elhalkul a motor és csak gurulsz :D Semmiféle rángatás stb.. Ez a leállás van nekem. Ha rángatna az amúgy is hamar észlelném és kinyomnám a kuplungot, de ez sumákol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Annyi lesz a történet, hogy még megyek egy pár kört a corzával kikapcsolom a magnót és figyelni fogom a motort. Hogy pontosan el tudjam mondani a szerelőnek hogy mi a szitu. Nem tudom lehet én írtam le szarul vagy én nem értek valamit. Lefulladás szó alatt én azt értem mikor olyanokat rángat, hogy lefejeled a kormányt vagy bármi hirtelen elrántást, pl. ha sebességbe akarod indítani a kocsit. Motor leállás alatt értem ha egész egyszerűen elhalkul a motor és csak gurulsz :D Semmiféle rángatás stb.. Ez a leállás van nekem. Ha rángatna az amúgy is hamar észlelném és kinyomnám a kuplungot, de ez sumákol :) Ez valószínű EGR lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Buksííí, há nem gyütté. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Buksííí, há nem gyütté. nem, hulla voltam és pocsék napom volt tegnap, de azért gondoltam Rátok ... meg a kocsi is elég retkes és így nem is mertem oda tolni a pofámat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 nem, hulla voltam és pocsék napom volt tegnap, de azért gondoltam Rátok ... meg a kocsi is elég retkes és így nem is mertem oda tolni a pofámat :) éééés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts