Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Most mondhatnám, hogy mekkora hülye vagy, de nem lenne helytálló.....

Csak egy idióta, hogy nem szólsz róla :D <_<

Ööö... skacok! Hogy is van ezzel a váltó-dologgal? Van ugye a gyári, amivel el lehet szaladgálni, és mitől lesz jobb amit megberheltek? Bocs, csak tudatlan vagyok kicsit. :)

Megosztás:

Én ugyan semmit nem berhelek :D <_<

Váltókar lógása és útja lesz kisebb :icon13:

Na most már engem is foglalkoztat ez a váltórudazat dolog. Azon a képen amit linkeltél csak annyi lett átalakítva, hogy az a "pálca" lett cserélve, talán rövidebb is mint a gyári? De az pont a váltó oldalirányú mozgását továbbitja nem? A váltókat hosszirányú mozgása ettől nem lesz rövidebb. Vagy igen? :)

Megosztás:

Mert megvetted technodome elől :) :D

azt nem írtad hogy használt B)

Elutazok egy pár napra és ez a vége -_- Erről lemaradtam <_< Majd legközelebb !

Arról már nem is beszélek, hogy vettem első ülést+övfeszítőt (gyári b corsába valót, magasságállítósat :icon13: ), végre szerzett nekem Scootergabi (Thanks) és ezek után ,hogy jó legyen a napom találtam vagy 10hirdetést ahol eladó ülés van.

Eddig ezek hol voltak :lol:

Váltó dologgal kapcsolatban: mit lehet akkor tenni ha a váltókar eléggé hátra áll üresben. Olyan mintha sebességben lenne, pedig nincs . Költséges dolog javítani?

Megosztás:

Valaki csinált már olyat hogy beindítsa a kocsit és kinyomott kuplunggal 1essével leveszi a gyújtáskábeleket. Leáll vagy lefullad?

Túl azon a problémán, hogy ha kinyomom a kuplungot, akkor nem érem el a gyújtáskábeleket :icon13: , még nem próbáltam - miért fontos? :D Gondolom szépen lefullad. Egyszer-kétszer csípett már meg a nagyfesz, részemről nem fogom kipróbálni. Hiába volt rajtam gumitalpú cipő, kesztyű, ronggyal fogtam meg a pipát-vezetéket, s úgy is elhajítottam. Pedig a kábelek is tiszták voltak, stb-stb... Bár így legalább éreztem, hogy rendes szikra van :) <_<

Nálad lefullad, vagy leáll?

Megosztás:

Mostanság sűrűn csinál olyat a kocsi, hogy egyszer csak leáll.. nem lefullad, hanem elhalkul.. műszerfal bevillan mintha akkor fordítanám el benne a kulcsot.

Régebben is csinált ilyet de nagyon ritkán most meg elég neki egy pár száz méter.

De ahogy már megfigyeltem mintha fékezéskor állna le.. pasz nem tudom.. Kicsit már bosszant..

Aksi tutkó jó.. mert pörce indul.. gyújtáskábelre gondoltam.. vagy mit tudom én XD majd bárdi megmondja XD

Megosztás:

Mostanság sűrűn csinál olyat a kocsi, hogy egyszer csak leáll.. nem lefullad, hanem elhalkul.. műszerfal bevillan mintha akkor fordítanám el benne a kulcsot.

Régebben is csinált ilyet de nagyon ritkán most meg elég neki egy pár száz méter.

lehet öregszik és több pihenés kell már neki :)

Megosztás:

lehet öregszik és több pihenés kell már neki :icon13:

Most mentem vele vagy 50Km-ert végig lőttem neki szinte, ami a csövön kifér, ríttig nem állt le a motor :D Nem szeretné az alacsony fordulatszámot.? :)

Ez a corsa mindig meg tud lepni.. áh nem is dicsekszem hogy ment a kicsike.. <_<

Megosztás:

Most mentem vele vagy 50Km-ert végig lőttem neki szinte, ami a csövön kifér, ríttig nem állt le a motor :D Nem szeretné az alacsony fordulatszámot.? :)

Ez a corsa mindig meg tud lepni.. áh nem is dicsekszem hogy ment a kicsike.. <_<

sziasztok ! régen jártam úgy hogy piros lámpánál leállt az autó na mondom széép , beindítottam rángatott de beértem vele a melóba ,ekkor mondták próbáljak meg egy injektor tisztítót beletőlteni az üzemanyagba , gondoltam egy próbát megér ,és jó lett, vagy kétszer jártam így úgy kb három év alatt de a betőltés után már nem jött elő a hiba elindult, a motor c12nz-s ,vizes üzemanyag rossz minőség nem tudom ez nekem akkor bejött további szép napot.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.